- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.221
Cnım normalde herkes fikrini söylüyor ama benim dediğim oluyor kimse düzenimi değiştirmeye çalışmıyor torun olunca işler değişirmi bilmiyorumBenim soleme sebibiM nokursa olsun eve girdikleri anda hakimiyet almaya calisiolsr en iyiside en kotusude. Genetik fln yapiolar oyuzden isimler a b c farkedio yoksa maddiyat hayat sartlari tabiki kisitlar. Ama bn soleyim ev pis olsun ama kimse bana benim evimde napicagimi solemesin.sinirlerime hakim olamiyorum ben. Alttan da alamiorum. Ama herkesin sartlari ve tarzi farkli saygim sonsuz
Benim var canım saat 3teBugün sanki birinin kontrolü vardı diye hatırlıyorum yarında benim var
Bazen 2 bazen 1 tane içiyorum, kasılmalarım olduğunda 1-2 hafta 2 kez içtim artık olmuyor o nedenle kendimce 1-2 değişiyor.. Benim kullandığım toz dipte kalmıyordu, iyice çözülmesini bekleyip karıştırıp içiyordum..Sabah akşam mı içiyorsunuz? Ben şimdilik sadece akşamları içiyorum da
Hastane çantasını artık yapıyoruz. Bugün 30 oldum. Bilenler bilir dr. 32 ye kadar dayan diyordu. İnşallah öyle bişey olmaz daArkadaşlar çok acil pişik-losyon-şampuan hangi markadan aldığınızı söyler misiniz? Mustela ya iyi demediler. Diğer markaları tam bilmiyorum. İndirimde olan var mı Bi de link atarsanız.
Canım benimde bu dediklerim 21. Haftamda tespit edilmişti. Rahim ağzı uzunluğuma iyi demişti 3 farklı doktorda. Ancak yumuşama ve düzleşme iyi değil tabiki bu bir risk demek. Sürekli takipli olduğum doktorum sabah akşam progesteron kullanmamı istedi 200 lük vajinal olarak alıyorum bu rahim kaslarını kuvvetlendiriyormuş. Ve haftada 1 gün proluton iğne kullanmamı istedi. Bu süreçte tuvalet ve yemek harici ayağa kalkmamı yasakladı bebekler çok küçüktü çünkü. 15 gün sonraki muayenede rahim uzunluğu felan herşey aynıydı bu iyi bişeydi. 25 haftalıkken gittiğim muayenede hala herşey aynı olunca iğneyi bıraktırdı sadece fitille devam edeceğimizi söyledi. O muayenedede rahim ağzım en kısa 28 en uzun 30 ölçüldü. Şuanda 27+3 üm artık ev içerisinde yürüyüş yapmama izin verdi doktorum. Sakın korkma ben ilk zamanlar o kadar korkuyordumki uyku uyuyamıyordum en ufak şeyde ödüm kopuyordu. Ama çok şükür bu haftalara geldikMerhaba ben de aynı durumdayım ikiz gebelik 20 haftalık 31mm uzunluk doktorunuz bu konuda bir şey dedi mi
Bişey beklemiyorum ondan. 37 yaşında koca adam. Kendi g*tünü toparlasın bize karışmasın bize zararı olmasın yeter.Eşin iyi demiş bence. Bi gramla kurtulamayağını bilmeli eşinin kardeşi.Çok borç içindeyse Nisandan sonra alsın ama altın zamlanır.Buda kayının problemi
Millet takı taktığı arkadaşı düğüne gelmeyip takıdan kaçına icra davası bile açıyor.
Canım bende dün benzer bir sancıyı ilkkez yaşadım.Dinlendim ama geçmedi doktora gittik.kızlar selam 27. haftamı bitirdim 28 e başladım. dün akşam çok kısa mesafe markete gidecek kadar yürüdüm belime inanılmaz ağrı değil sancı girdi aynı zamanda adet sancısı da kasık bölgesinde oldu aşırı korktum dedim allah'ım erken doğum olmasın eve geldim uzandım yarım saate geçti ama ömrümden ömür gitti korkudan. sizler de de oluyor mu normal mi acaba ya
Canım kızlardan incia alan oldu pişikte. ( Ben mustela aldım. Ama indirimden bepantolde almayı düşünüyorum 100 mg 150 TL'ye denk geliyor) www.evdeeczane.comArkadaşlar çok acil pişik-losyon-şampuan hangi markadan aldığınızı söyler misiniz? Mustela ya iyi demediler. Diğer markaları tam bilmiyorum. İndirimde olan var mı Bi de link atarsanız.
Magnezyumu bırakmıcam canım hap formuna geçicem, sıvıdan tam erimiyor diye memnun değilimSizde 36 haftalıkken doktorunuza sorun mutlaka içmeye devam etmeli miyim diye. Sağlıkla gelsin bebeciklerimiz inşallah
Arkadaşlar yok mu alan ya huHastane çantasını artık yapıyoruz. Bugün 30 oldum. Bilenler bilir dr. 32 ye kadar dayan diyordu. İnşallah öyle bişey olmaz da
Eşimle dönüşümlü okula gidip gelecegiz ama o süreçte annemin bizimle olmasi bana da eşime de bebeğime de anneme de çok iyi gelecek diye düşünüyorumİse baslama kismina bisey demem ama dedigin de o degil. Esinle atlatsan daha dogru degil mi? Bence turkiyedeki en buyuk hata bu. Ydsinda herkes kocasiyla yapar bizde anneyle.
Dnchdjfjfjd esimi kovmadigim surece sıkıntı yok :)
Corap eldiven bere fıleye koyacam ben, sipariş verdim fileyi.. Mınik minik, sıkışıyormus dıyorlar
Kampanya kovalamam zaten. Artık napim şu vitazona bakayım teşekkür ederim.Canım kızlardan incia alan oldu pişikte. ( Ben mustela aldım. Ama indirimden bepantolde almayı düşünüyorum 100 mg 150 TL'ye denk geliyor) www.evdeeczane.com
Genelde şapuanları İNCİA - SİVENO yada ECOWEL tercih ettik. ( incia markası VİTAZON sitesinde bizlere çok uyguna gelmişti.)Anne - Bebek Ürünleri Ürünleri ve Fiyatları - Vitazon.com.tr
Anne - Bebek Ürünleriwww.vitazon.com.tr
Hepsiburada ve trendyolda 2. ürün 1TL kampanyaları oluyor ama fiyatları kıyasman lazım kampnayaya denk gelince sırf o güne özel %30-40 fiyat arttırıp o şekilde reklam çıkabiliyorlar.Çok hesaplı olmuyor
Şampuan ve pişik kremi incia aldımArkadaşlar çok acil pişik-losyon-şampuan hangi markadan aldığınızı söyler misiniz? Mustela ya iyi demediler. Diğer markaları tam bilmiyorum. İndirimde olan var mı Bi de link atarsanız.
İncia en temiz içeriklerden şuan onu kafan rahat tercih edebilirsinKampanya kovalamam zaten. Artık napim şu vitazona bakayım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?