- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.241
Mantıklıymışsheilata ben aldığım fileyi kaybettim. Fermuarlı yastık kılıfının içine koyup yıkıyorum miniş şeyleri
Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?İncia en temiz içeriklerden şuan onu kafan rahat tercih edebilirsin
Esin seni savunduğu sürece işler çok kolay oluyor ben hiç muhatap olmuyorum 1 yılda 20 cümle bile kurmuyorum inanılmaz değerli oldum iyilik yapanın kıymeti olmuyorKızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Zeytinyağının asitik değeri yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor diye biliyorumPişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Bende bundan aldım 2 gün önce 55 TLydi 84 olmuşBen bunu aldım
3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Seti Renkli Fermuarlı Fiyatı
3 Adet Çamaşır Yıkama Filesi Seti Renkli Fermuarlı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İncia sampuan Trendyoldan aldım kargo hemen yaptılar.Kampanya kovalamam zaten. Artık napim şu vitazona bakayım teşekkür ederim.
Bizde de biz annemi götürüyoruz eşimleO zaman sana hayatta başarılar diliyorumeşim varken bende kimsenin kontrole gelmesini istemiyorum valla çok haklısın
Ya aslında 40 cıkmadan evde kadın yalnız bırakılmaz mantıgıda var biraz. Bi de ben vicdan azabı yapıyorum annem niye eksik kalsın ki herkes annesini cagırıyo torunuyla vakit gecırıyolar kv sevmesemde o konuda da vicdan yapıyorum ne bılım torununu gormek ister falan. Ben onları kendi yerıme koyuyorum ben torunumla vakit gecırıp ilk dogdugunda cok fazla gormek isterdim ne olur ki onlarda görse… aslında bende evde kimseyı istemıyorum cok rahatsız bi durum gibi gelıyor ama herkes zevkini cıkarsın eve yeni bebek gelişinin gibi düşünüyorumAhahahahah hayir sizler yeni nesil erkek analari olucaksiniz bu manyakligi bitiriceksiniz. Yoksa bizim kizlar bizden daha cazgir olucaktir
Ya valla anlamiorum anne kv bakicaksa nie cocuk doguruyosunuzben kimseyi evde de istemiyorum cocuguma bakmaya calismasina da. Anneme soledim 40gun yemek yap bana yeter die. Sirketten de gelir ztn yeneyi ole hallederim e temizlige kadin gelio ztn. Kocamda bi zahmet ben uyurken bakicak bitti gitti
Siz nie analariniza baktiriosunuz hic anlamiorum
Ya Allahtan yaz bebesi değiller yazın sıcaktan daha çok pişik olabiliyorlar. Ama maalesef yine de yatkınlar pişiğe cildi hassas bebeklerin biraz kakasıyla kalınca hemen tahriş oluyo popoları. Bi pişik kremi var onu pişi olunca kullanıyorsun, birde pişik önleyici onuda her bez değiştirmede olmasada sık sık kullanıyorsun koruması amacıyla. Şöyle diyim kullan yoksa o kırmızı popoyu gördüğünde kullanmamaktan daha çok pişman olursun benden demesiPişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Anne olmak zorYa Allahtan yaz bebesi değiller yazın sıcaktan daha çok pişik olabiliyorlar. Ama maalesef yine de yatkınlar pişiğe cildi hassas bebeklerin biraz kakasıyla kalınca hemen tahriş oluyo popoları. Bi pişik kremi var onu pişi olunca kullanıyorsun, birde pişik önleyici onuda her bez değiştirmede olmasada sık sık kullanıyorsun koruması amacıyla. Şöyle diyim kullan yoksa o kırmızı popoyu gördüğünde kullanmamaktan daha çok pişman olursun benden demesi
Aslında bebeğimiz kız ise ıslak mendil ve pişik kremi kullanmayın diyorlar yapışıklığa sebep oluyor mesela mustela sürüyorsun asla emilmiyor kalıyor öyle bembeyaz oldu ki pişik oldu diyelim zeytinyağını kokusu çıkana kadar ısıtıp soğuduktan sonra sürünce çok iyi geliyor dilerim hiç pişik olmasınlar zaten pişik olmasın diye krem sürmeyin özellikle kız bebeklerePişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Ayyy benım ki benımle ugrasamadı yılın 6 ayı 1000 km ötede yaşıyorKızlarrrkayınvalidelerinizi okudukça benim minnoş kaynanamın yaptığı şeyler artık minicik hatalar olarak gözüme gelmeye başladı allahtan bolca sabır ve sizden 1000 km ötede yaşamalarını diliyorum
Bugun almya karar verdıgımız ne varsa almalı, yarın zamlanacak kesınBende bundan aldım 2 gün önce 55 TLydi 84 olmuş
Cidden öyle oluyor yaBugun almya karar verdıgımız ne varsa almalı, yarın zamlanacak kesın
Ayyy ben bi kere il evlendiğimiz aylarda eşimle annesının whatsap konuşmasını okudum eşime yazmış ana gibi yar olmaz falan işte ben senın asıl ailenim sana bişey olsa benım içim yanar gelinin degıl falanevet tam da bu. Cok zeki ve etkilemeyi cok iyi biliyor demogoji manipulasyon hepsini iyi kullaniyor ama ben samimi ve icten olarak bu yaptiklarini esime anlattim istersen yuzleselim ben hazirim dedim ... Gecen gun Eşimin cocukluk anaokulundan bir kiz arkadasi var onun annesiyle bu cok samimi. o kiz evlenmis onun ve esinin de oldugu 3 foto atmis esime ama bir sey yazmamis esim. Ben de bunu 3 gun sonra telefonuna bakarken gordum ve bozuldum. o gun esim sordu neyin var vs ben yurt nobetine geldim bir sey aciklamadan. sonra mesajla sordu dedim elin kizin gelinlikli fotograflari seni neden ilgilendirsin . esim de eski arkadas ya kotu niystli degil hsber vermis dedi. cevap vermedim sonra yazdi ki haklisin dusuncesiz bir hareket olmus. Ben ana olacagim ya ins ugrastiklarima bak
cok gecmıs olsun. bende tam gecmedı ama nefes aldırır sekılde gectıgı ıcın panık halım gectı erken dogum rıskım en son olmadıgı ıcın ve bebek hareketlerıne devam ettıgı ıcın suan doktora gıtmedım cumartesı kontrolumu var bakalımCanım bende dün benzer bir sancıyı ilkkez yaşadım.Dinlendim ama geçmedi doktora gittik.
Bu dönemde normal bir problem yok dedi ultrason sonucu.
Benim sancım ve kramlarım yine idrar yolu enfeksiyonum başlamış ondan kaynaklıymış
Teşekkür ederim limonatabardağıŞampuan ve pişik kremi incia aldım
Losyon da mustelanin kırmızı serisini aldım içeriği kötü olan avakodulu seri
Ben böyle bir şey mi alsam diyorumAslında bebeğimiz kız ise ıslak mendil ve pişik kremi kullanmayın diyorlar yapışıklığa sebep oluyor mesela mustela sürüyorsun asla emilmiyor kalıyor öyle bembeyaz oldu ki pişik oldu diyelim zeytinyağını kokusu çıkana kadar ısıtıp soğuduktan sonra sürünce çok iyi geliyor dilerim hiç pişik olmasınlar zaten pişik olmasın diye krem sürmeyin özellikle kız bebeklerekızımdan tecrübeliyim kızımda az da olsa yapışıklık kaldı
Kız bebeklere ne aürülmesi lazım tam olarak anlayamadım canımAslında bebeğimiz kız ise ıslak mendil ve pişik kremi kullanmayın diyorlar yapışıklığa sebep oluyor mesela mustela sürüyorsun asla emilmiyor kalıyor öyle bembeyaz oldu ki pişik oldu diyelim zeytinyağını kokusu çıkana kadar ısıtıp soğuduktan sonra sürünce çok iyi geliyor dilerim hiç pişik olmasınlar zaten pişik olmasın diye krem sürmeyin özellikle kız bebeklerekızımdan tecrübeliyim kızımda az da olsa yapışıklık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?