2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar biraz uzun ama fikirlerini paylaşmak isteyen olursa memnun olurum. Kendi grubuma yazmıştım. Sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
Esin seni savunduğu sürece işler çok kolay oluyor ben hiç muhatap olmuyorum 1 yılda 20 cümle bile kurmuyorum inanılmaz değerli oldum iyilik yapanın kıymeti olmuyor

O zaman sana hayatta başarılar diliyorum eşim varken bende kimsenin kontrole gelmesini istemiyorum valla çok haklısın
Bizde de biz annemi götürüyoruz eşimle detaylı için başka doktora gittik doktor bize kordunu omzuna çok yakın duruyor falan bir sürü şey dedi annem de Doktora kordonu başka nerede durabilir dedi doktor da haklısıniz dedi ama annem olmasaydı orada sudan çıkmış balık gibi olurduk

Ya aslında 40 cıkmadan evde kadın yalnız bırakılmaz mantıgıda var biraz. Bi de ben vicdan azabı yapıyorum annem niye eksik kalsın ki herkes annesini cagırıyo torunuyla vakit gecırıyolar kv sevmesemde o konuda da vicdan yapıyorum ne bılım torununu gormek ister falan. Ben onları kendi yerıme koyuyorum ben torunumla vakit gecırıp ilk dogdugunda cok fazla gormek isterdim ne olur ki onlarda görse… aslında bende evde kimseyı istemıyorum cok rahatsız bi durum gibi gelıyor ama herkes zevkini cıkarsın eve yeni bebek gelişinin gibi düşünüyorum

Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Ya Allahtan yaz bebesi değiller yazın sıcaktan daha çok pişik olabiliyorlar. Ama maalesef yine de yatkınlar pişiğe cildi hassas bebeklerin biraz kakasıyla kalınca hemen tahriş oluyo popoları. Bi pişik kremi var onu pişi olunca kullanıyorsun, birde pişik önleyici onuda her bez değiştirmede olmasada sık sık kullanıyorsun koruması amacıyla. Şöyle diyim kullan yoksa o kırmızı popoyu gördüğünde kullanmamaktan daha çok pişman olursun benden demesi

Anne olmak zor minicik bebişime nasıl kıyıcam bakalım, inş pişik olmaz

Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Aslında bebeğimiz kız ise ıslak mendil ve pişik kremi kullanmayın diyorlar yapışıklığa sebep oluyor mesela mustela sürüyorsun asla emilmiyor kalıyor öyle bembeyaz oldu ki pişik oldu diyelim zeytinyağını kokusu çıkana kadar ısıtıp soğuduktan sonra sürünce çok iyi geliyor dilerim hiç pişik olmasınlar zaten pişik olmasın diye krem sürmeyin özellikle kız bebeklere kızımdan tecrübeliyim kızımda az da olsa yapışıklık kaldı

Ayyy benım ki benımle ugrasamadı yılın 6 ayı 1000 km ötede yaşıyor senede 6 7 kere goruyorum zaten o da kışları işte cok şükür

Ayyy ben bi kere il evlendiğimiz aylarda eşimle annesının whatsap konuşmasını okudum eşime yazmış ana gibi yar olmaz falan işte ben senın asıl ailenim sana bişey olsa benım içim yanar gelinin degıl falan okudum ya kv demiş ki ne kadar terbıyesiz 2 kişinin yazışması okunur mu hahshsh tabi ben o ara cok kızmıştım kendısı benım hakkımda konuşuyo suc degıl ben okuyunca suc ama amannnn zaten eşim beni tutuyodu hep kv bu herşeyi der

cok gecmıs olsun. bende tam gecmedı ama nefes aldırır sekılde gectıgı ıcın panık halım gectı erken dogum rıskım en son olmadıgı ıcın ve bebek hareketlerıne devam ettıgı ıcın suan doktora gıtmedım cumartesı kontrolumu var bakalım

Ben böyle bir şey mi alsam diyorum

Eklentiler

• D39F116B-25F8-4D9B-9615-E8271F8C83E5.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 33
Kız bebeklere ne aürülmesi lazım tam olarak anlayamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…