2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ve sen bu insan için vicdan yapıp torunlarını görmek hakları mı diyorsun

Benim eşimi de annesi buna benzer doldurmuş esimde birden Gaza geldi eş bulunur dedi ben de eeee dedim baktı ki iş kötüye gidiyor anne bulunmaz diyemedi huzur bulunmaz dedi hahahah

Kızlar kaç sayfa konuşmuşsunuz ya Genelde dediğin gibi 40 çıkmadan yalnız bırakılmaz mantığı var. O yüzden hep birileri dursun isteniyor. Aslında hem anne olsun hem kv olsun fazla kalmamalı annem uzak en fazla gelse 1 hafta durur belki o kadar bile duramaz. Kv çok yakın yürüyerek 10 dakika benim istemediğimi görürse o da çok gelmez. Aslında zaten çok gelinmemeli yeni bir bebek yeni bir hayat olacak bizler için de eşimiz için de yengem doğum yaptı annem yanında fazla durmadı kendi annesi de öyle gayet rahat etti. Geçen kv gittik eşim çocuk aşırı hareketli gece bile durmuyor dedi. Benim kendi eşim de öyleymiş hareketli hep yaramaz. Kv diyor lohusayken zor olur biraz hareketli olduğu için bende bir iki ağlar durur dedim bir şey demedi

Kız bebeklere ne aürülmesi lazım tam olarak anlayamadım canım
Islak mendil ile silmek ve pişik kremleri kullanılması pek tavsiye edilmiyor canım sık sık yani mesela çiş yaptı her çişte ıslak mendille silinen yer tahriş oluyor tahriş olduğu için vajina bölgesi onarım yaparken kapanıyor zar gibi ilerlerse komple kapanıyor idrar çıkışı falan o yüzden kız bebeklerin vajina girişlerini kontrol etmek gerekiyor benim ilk kozda kimse söylemedi tabi 2.ay kontrolünde doktor baktığı için farkedildi o günden sonra hep yıkamayı tercih ettim silmek yerine pişik kremleri de yapısı gereği florayı falan bozuyor dağılmıyor kalıyor falan sürdüğümüzde emilmesine beklememiz lazım biraz açık kalması lazım kuruluk önemli zaten pişikte ama kız bebek anneleri kontrol etmeyi unutmayın benim o kadar detaylı bakmak aklıma gelmemişti

Kızlar bizde işim konusunda kararsız kaldık aslında daha önce yazmıştım ismini de ikinci ismini değiştirmek istiyorum. İlk ismi Ahmet ikinci ismi efe, Asaf ya da Buğra. Buğra çok güzel ama anlamı erkek deve demek kararsız kaldım ya

Şimdiki bebiş erkek mi kız erkek bebekler de açık kalınca hemen sulama yapıyormuş

Ne planlar kurdum neler neler hamileyken jdjdjd sadece ayakta sallamamaya uyabildim hdjdj memede de uyutuyorum yanımıza da yatırıyorum hepsine karşıydım

Bir daha hamile olursam o pilates senin bu etkinlik benim koşucam asla düşünmek ve plan kurmak yok jdjjd vücuduma ve içgüdülerime güvenicem

Şu ikisi farklı değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20231003_131356_trendyol.com.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 54
Ve sen bu insan için vicdan yapıp torunlarını görmek hakları mı diyorsun
Yani sonucta ona cocugu gostermesem elime ne gecıcek gelmiş gormuş gitmiş bana ne zararı var ki ben eşimle evımde coxugumla mutluyum onu mu takıcam umrumda bile degıl o zamanlar yaş 24 25 ti takıyodum şimdi eşim onu dinlerse zaten hiç kendimi yormam ugrasmam bile ben giderim ki eşimde farkında annesi bıle olsa kimseyı tutamaz bana karşı. Ama gelip gormuş umrumda degıl dediğim gibi kv benım yuzume zaten bişey diyemez derse kıyamet kopar anca arkamdan der arkamdanda eşim tuttugu için beni ne derse desin umrumda degıl onun için canımı sıkamam

Nasıl oldu da bu kafaya geldin dicem ama eminim ki kolay olmamıştır. Bu kadar rahatsan seni rahatsız etmeyecekse mantıklı ama ben genel olarak birşey yapacağından değil de haketmeyen insanlara haketmediği şeyleri vermekten rahatsız oluyorum. Mesela senin evladını her istediğinde görmeyi sevmeyi hakediyor mu? Benim için bu sorunun cevabı önemli. Ne yapabilirden çok. Ama senin bakış açında çok iyi

Canım ben eski öğretmenim ömrümde ne çektiyse EFE'lerden çektim.Adı efe olup hayır duası almaya başaran çocuk yoktur bence .3 yıl önce mesleği bıraktım birtek EFE denince aklıma 8 yılda çalştığım kolejdeki EFE'ler geliyor.

Asaf güzel bir isim hem ağır duruyor

Benim eşimi de annesi buna benzer doldurmuş esimde birden Gaza geldi eş bulunur dedi ben de eeee dedim baktı ki iş kötüye gidiyor anne bulunmaz diyemedi huzur bulunmaz dedi hahahah
Anne bulunmazsa gitsinler annelerinin yanına benım eşim annesine tüp bebek yaptıgımızı bile soyleyemedi düşünebılıyo musun o kadar guvenmıyo annesine hamileliğimide 3 hafta once soyledi zaten ben eşime 4. Aydan sonra soyle dedım ama eşim soylemedi kendileri bilir hiç karışmıyorum bile işlerine ana oğul ne yapıyolarsa yapsınlar ama beni karıstırmasınlar kavgalarına gürültülerine. Hepsi kıskanclıktan kaynaklanıyo bence keyfını sür bu durumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…