- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.261
Ve sen bu insan için vicdan yapıp torunlarını görmek hakları mı diyorsunAyyy ben bi kere il evlendiğimiz aylarda eşimle annesının whatsap konuşmasını okudum eşime yazmış ana gibi yar olmaz falan işte ben senın asıl ailenim sana bişey olsa benım içim yanar gelinin degıl falanokudum ya kv demiş ki ne kadar terbıyesiz 2 kişinin yazışması okunur mu hahshsh tabi ben o ara cok kızmıştım kendısı benım hakkımda konuşuyo suc degıl ben okuyunca suc ama amannnn zaten eşim beni tutuyodu hep kv bu herşeyi der
Ayyy ben bi kere il evlendiğimiz aylarda eşimle annesının whatsap konuşmasını okudum eşime yazmış ana gibi yar olmaz falan işte ben senın asıl ailenim sana bişey olsa benım içim yanar gelinin degıl falanokudum ya kv demiş ki ne kadar terbıyesiz 2 kişinin yazışması okunur mu hahshsh tabi ben o ara cok kızmıştım kendısı benım hakkımda konuşuyo suc degıl ben okuyunca suc ama amannnn zaten eşim beni tutuyodu hep kv bu herşeyi der
Kızlar kaç sayfa konuşmuşsunuz yaYa aslında 40 cıkmadan evde kadın yalnız bırakılmaz mantıgıda var biraz. Bi de ben vicdan azabı yapıyorum annem niye eksik kalsın ki herkes annesini cagırıyo torunuyla vakit gecırıyolar kv sevmesemde o konuda da vicdan yapıyorum ne bılım torununu gormek ister falan. Ben onları kendi yerıme koyuyorum ben torunumla vakit gecırıp ilk dogdugunda cok fazla gormek isterdim ne olur ki onlarda görse… aslında bende evde kimseyı istemıyorum cok rahatsız bi durum gibi gelıyor ama herkes zevkini cıkarsın eve yeni bebek gelişinin gibi düşünüyorum
Islak mendil ile silmek ve pişik kremleri kullanılması pek tavsiye edilmiyor canım sık sık yani mesela çiş yaptı her çişte ıslak mendille silinen yer tahriş oluyor tahriş olduğu için vajina bölgesi onarım yaparken kapanıyor zar gibi ilerlerse komple kapanıyor idrar çıkışı falan o yüzden kız bebeklerin vajina girişlerini kontrol etmek gerekiyor benim ilk kozda kimse söylemedi tabi 2.ay kontrolünde doktor baktığı için farkedildi o günden sonra hep yıkamayı tercih ettim silmek yerine pişik kremleri de yapısı gereği florayı falan bozuyor dağılmıyor kalıyor falan sürdüğümüzde emilmesine beklememiz lazım biraz açık kalması lazım kuruluk önemli zaten pişikteKız bebeklere ne aürülmesi lazım tam olarak anlayamadım canım
Şimdiki bebiş erkek miIslak mendil ile silmek ve pişik kremleri kullanılması pek tavsiye edilmiyor canım sık sık yani mesela çiş yaptı her çişte ıslak mendille silinen yer tahriş oluyor tahriş olduğu için vajina bölgesi onarım yaparken kapanıyor zar gibi ilerlerse komple kapanıyor idrar çıkışı falan o yüzden kız bebeklerin vajina girişlerini kontrol etmek gerekiyor benim ilk kozda kimse söylemedi tabi 2.ay kontrolünde doktor baktığı için farkedildi o günden sonra hep yıkamayı tercih ettim silmek yerine pişik kremleri de yapısı gereği florayı falan bozuyor dağılmıyor kalıyor falan sürdüğümüzde emilmesine beklememiz lazım biraz açık kalması lazım kuruluk önemli zaten pişikteama kız bebek anneleri kontrol etmeyi unutmayın benim o kadar detaylı bakmak aklıma gelmemişti
Yok canım kızŞimdiki bebiş erkek mikız erkek bebekler de açık kalınca hemen sulama yapıyormuş
Maşallah adı da çok güzelYok canım kızinci
Şimdiki bebiş erkek mikız erkek bebekler de açık kalınca hemen sulama yapıyormuş
70 günlük oldu bebeğim sor bana 1 krz haba aldırabildin mi diye hayırhava değmeyegörsün o rahatlıkla yavrum ceylanım salıveriyor
Bizim de öyle olacak desene. O kadar şey okudum ki hepsi birbirine girdi
Cidden bugün almadığımız herşey için yarın pişman olacağızBende bundan aldım 2 gün önce 55 TLydi 84 olmuş
Yani sonucta ona cocugu gostermesem elime ne gecıcek gelmiş gormuş gitmiş bana ne zararı var ki ben eşimle evımde coxugumla mutluyum onu mu takıcam umrumda bile degıl o zamanlar yaş 24 25 ti takıyodum şimdi eşim onu dinlerse zaten hiç kendimi yormam ugrasmam bile ben giderim ki eşimde farkında annesi bıle olsa kimseyı tutamaz bana karşı. Ama gelip gormuş umrumda degıl dediğim gibi kv benım yuzume zaten bişey diyemez derse kıyamet kopar anca arkamdan der arkamdanda eşim tuttugu için beni ne derse desin umrumda degıl onun için canımı sıkamamVe sen bu insan için vicdan yapıp torunlarını görmek hakları mı diyorsun
Owli de olduğum gibiCidden bugün almadığımız herşey için yarın pişman olacağızSohrab
Yani sonucta ona cocugu gostermesem elime ne gecıcek gelmiş gormuş gitmiş bana ne zararı var ki ben eşimle evımde coxugumla mutluyum onu mu takıcam umrumda bile degıl o zamanlar yaş 24 25 ti takıyodum şimdi eşim onu dinlerse zaten hiç kendimi yormam ugrasmam bile ben giderim ki eşimde farkında annesi bıle olsa kimseyı tutamaz bana karşı. Ama gelip gormuş umrumda degıl dediğim gibi kv benım yuzume zaten bişey diyemez derse kıyamet kopar anca arkamdan der arkamdanda eşim tuttugu için beni ne derse desin umrumda degıl onun için canımı sıkamam
Canım ben eski öğretmenim ömrümde ne çektiyse EFE'lerden çektim.Adı efe olup hayır duası almaya başaran çocuk yoktur bence .3 yıl önce mesleği bıraktım birtek EFE denince aklıma 8 yılda çalştığım kolejdeki EFE'ler geliyor.Kızlar bizde işim konusunda kararsız kaldık aslında daha önce yazmıştım ismini de ikinci ismini değiştirmek istiyorum. İlk ismi Ahmet ikinci ismi efe, Asaf ya da Buğra. Buğra çok güzel ama anlamı erkek deve demekkararsız kaldım ya
Anne bulunmazsa gitsinler annelerinin yanına benım eşim annesine tüp bebek yaptıgımızı bile soyleyemedi düşünebılıyo musun o kadar guvenmıyo annesineBenim eşimi de annesi buna benzer doldurmuş esimde birden Gaza geldi eş bulunur dedi ben de eeee dedim baktı ki iş kötüye gidiyor anne bulunmaz diyemedi huzur bulunmaz dedi hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?