2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizde de 3. Trimestr dertleri başladı mı gece uyuyamiyorum hafif bulantı bazen kaşık sırt ağrıları karnımı sağa sola ceviremiyorum yatsam zor kalkiyorum
Baslamaz mi eve gideyim uyucam hemen diyorum ama yok bi turlu uyuyamiyorum ama enerjik de degilim

Ilk zamanlar oyle oluyordu. Hic bi sey diyemiyordum ben de icim icimi yiyordu. Esim de sagolsun ikiniz tartisirsaniz ben annemi tutarim cunku ona borcluyum beni o kadar buyutmus diyordu. Simdi kendimi de savunuyorum, esim de benim yanimda oluyor cok sukur. Eskisi gibi de takmiyorum cogu seyi. Zaten ayda yilda bir goruyoruz uzakta olunca. Bebegi gorme konusunda dogum yaptigimda gelecekler hepsi. Ama en fazla duracaklari 1 hafta zaten.

Baslamaz mi eve gideyim uyucam hemen diyorum ama yok bi turlu uyuyamiyorum ama enerjik de degilim
Kızlar sanırım bu 3. Trimester bizi doğum sonrasına hazırlıyor gece 2 saatte bir tuvalete gidiyorum artık alıştım doğumdan sonra da 2 saatte bir bebeğe bakacağımiz için

4 sene tüp bebek tedavısı gordum o beni o kadar mantıklı bi insan yaptı ki anlatamam zaten zor bir sürecten gectim o sürec beni eğitti hiç bişeyi kafama takmamamı öğretti hayatta cok fazla onemli konu var saglık gibi mesela saglığım yerinde huzurum yerındeyse kv şunu demiş bu bunu demiş banane yaaa dese ne olur ki??? Eşim zaten beni cok sevıyo hatta kv benım hakkımda bişey dese 3 ay aramadıgını bılıyorum önemli olan eşimin tutumu banane yılda 7 kere 8 kere gordugum kadından ayda 1 gelse otursa gitse bana ne zararı olur ki dediğim gibi her şey eşte bitiyo. Ama yüzüme laf soylese dediğim gibi duramam heralde

Annemi tutarım olayı kötü işte ama o sürec oluyor ilk evlenildiği zaman ama o sürectede eşim beni tuttu cok şükür yine annesinede kıyamıyordu ama benide tutuyordu yalan yok. Ama zaman gectikce biz 7.5 senelik evliyiz tüp bebek sürecimiz gecti bu sürec bizi birbirmze cok kenetledi artık kimse umrumuzda degıl onemli olan biziz ve cocuklarımızın mutluluğu herkes dısarda bu hayatı yaşıcak olan bizleriz kimse bizim hayatımıza karısamaz 2. Bahardayız gibi düşünüyoruz ne eşim beni kırar ne ben eşimi… dursa ne olur ki 1 hafta ya da 1 ay dursa ne olur ki dediğim gibi ama sana karısmadıgı sürece.. biz zaten eşimle yatak odasında uzanıyoruz akşamları tv mizi acıyoruz mis gibi anneler otursun salonda ikisi konuşurlar

Kızlar iki gündür bu saatlerde acıkıyorum normal mi ya hiç açlık hissetmezdim oysa ki

Kızlar iki gündür bu saatlerde acıkıyorum normal mi ya hiç açlık hissetmezdim oysa ki
Ben hiç aclık hissetmıyorum ya napıcam bılmıyorum resmen midem yok gibi yemek yiyincede 1 saat nefes darlığı cekıyorum. Mide yanmamı anlatmıyorum bile… acıktıgın için cok şanslısın keşke bende acıksam

Kızlar o kadar kv muhabbetinden sonra benim keşfete düşen
Dndmdkdjjdjdjdjjdndnd

Şey bide bunun babasının küçüklük fotoğraflarını yollayıp kanıtlamaya çalışan versiyonu var bizde 1-2 fotoğraf yetmeyince memlekete dönünce serii atıp kocama ağlayacağım babanın kucağındaki sen değil sanki bulut diyen versiyonu allahım evlerden ırak öğğğğ

Ayni ben de oyleyim zorla yiyorum. Canim hic bi sey yemek istemiyor

Kızlar güzel bir poğaça tarifiniz varsa alabilirim ne kadar yumuşak yapsam da pişince biraz sert oluyor tavsiyelerinize açığım

Kardeşi ya iyi yine 10-20 gram bilezik takıcam dememiş

Zorluklarla olmuş ama iyiki de öğrenmişsin takılmamayı bence bir insanın kendisine yapabileceği en büyük yatırım, benden daha kıymetli kimse yok diyebilecek hale getiren şeyler. Fakat yine de çok iyi düşünmek lazım. Özellikle ilk bebek ve ilk torunsa. Çünkü dediğim gibi biz iyi anlaşırdık ama babanne olunca kendisine bir haller oldu ve normalde takmayan banane diyip kapısını kapatıp oturan ben lohusa kafasıyla takıldım. Onu iyi düşünmek lazım. Lohusa faktörü de var ve evladın söz konusu olunca o kadar basit olamıyor. Mesela biz kuvözden çıkarttık geldik Bulutu evdeyiz o güne kadar doğru dürüst uyumadık hep hastahaneye süt taşı bilmem ne gelince uyumuşuz artık dayanamadı vücutlar herhalde ağlamış Bulut uyanamamışız o gece annem ve kayınvalidem ilgilendi. Kayınvalidem ertesi gün sorumluluk alın dedi. Bize güvenmeyin dedi. Bunu üstelik kaç kere söyledi. Güya bulut ağlıyormuş biz duymuyormuşuz hep bunu söyledi kendimi o kadar sorguladım ki anlatamam. Ve hep sordum ses tonu nasıl? Katılıyor ve duymuyor muyum diye? Anneme de sordum annem hafif mıkırdanıyor duymuyorsunuz ama ağlamaya başlayınca uyanıyorsunuz dedi. Kayınvalidem direkt uyanmanız lazım sorumluluk alın dedi. Şimdi objektif baktığında kötü niyeti yok diyebilirsin ama niyet hiç önemli değil. Ben kendimi sorguladıktan be üzüldükten sonra hiç anlamı yok. Özellikle yeni anne olmuş bir insana o hassasiyette yaklaşacak insanlarla birlikte olmak lazım. Anlatmak istediğim şey aslında bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…