- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.281
Baslamaz mi eve gideyim uyucam hemen diyorum ama yok bi turlu uyuyamiyorum ama enerjik de degilimKızlar sizde de 3. Trimestr dertleri başladı mı gece uyuyamiyorum hafif bulantı bazen kaşık sırt ağrıları karnımı sağa sola ceviremiyorum yatsam zor kalkiyorum
ben trendyoldan migie aldım. hergün gidip okşuyorum kızlar çok güzell.Kızımı içinde hayal ediyorum.Owli de olduğum gibi
Ilk zamanlar oyle oluyordu. Hic bi sey diyemiyordum ben de icim icimi yiyordu. Esim de sagolsun ikiniz tartisirsaniz ben annemi tutarim cunku ona borcluyum beni o kadar buyutmus diyordu. Simdi kendimi de savunuyorum, esim de benim yanimda oluyor cok sukur. Eskisi gibi de takmiyorum cogu seyi. Zaten ayda yilda bir goruyoruz uzakta olunca. Bebegi gorme konusunda dogum yaptigimda gelecekler hepsi. Ama en fazla duracaklari 1 hafta zaten.Yani sonucta ona cocugu gostermesem elime ne gecıcek gelmiş gormuş gitmiş bana ne zararı var ki ben eşimle evımde coxugumla mutluyum onu mu takıcam umrumda bile degıl o zamanlar yaş 24 25 ti takıyodum şimdi eşim onu dinlerse zaten hiç kendimi yormam ugrasmam bile ben giderim ki eşimde farkında annesi bıle olsa kimseyı tutamaz bana karşı. Ama gelip gormuş umrumda degıl dediğim gibi kv benım yuzume zaten bişey diyemez derse kıyamet kopar anca arkamdan der arkamdanda eşim tuttugu için beni ne derse desin umrumda degıl onun için canımı sıkamam
Kızlar sanırım bu 3. Trimester bizi doğum sonrasına hazırlıyorBaslamaz mi eve gideyim uyucam hemen diyorum ama yok bi turlu uyuyamiyorum ama enerjik de degilim
Kızlar sanırım bu 3. Trimester bizi doğum sonrasına hazırlıyorgece 2 saatte bir tuvalete gidiyorum artık alıştım doğumdan sonra da 2 saatte bir bebeğe bakacağımiz için
Tuvalette uyuyordumEvde bir turla ama hemen gidip gelme
4 sene tüp bebek tedavısı gordum o beni o kadar mantıklı bi insan yaptı ki anlatamam zaten zor bir sürecten gectim o sürec beni eğitti hiç bişeyi kafama takmamamı öğretti hayatta cok fazla onemli konu var saglık gibi mesela saglığım yerinde huzurum yerındeyse kv şunu demiş bu bunu demiş banane yaaa dese ne olur ki??? Eşim zaten beni cok sevıyo hatta kv benım hakkımda bişey dese 3 ay aramadıgını bılıyorum önemli olan eşimin tutumu banane yılda 7 kere 8 kere gordugum kadından ayda 1 gelse otursa gitse bana ne zararı olur ki dediğim gibi her şey eşte bitiyo. Ama yüzüme laf soylese dediğim gibi duramam heraldeNasıl oldu da bu kafaya geldin dicem ama eminim ki kolay olmamıştır. Bu kadar rahatsan seni rahatsız etmeyecekse mantıklı ama ben genel olarak birşey yapacağından değil de haketmeyen insanlara haketmediği şeyleri vermekten rahatsız oluyorum. Mesela senin evladını her istediğinde görmeyi sevmeyi hakediyor mu? Benim için bu sorunun cevabı önemli. Ne yapabilirden çok. Ama senin bakış açında çok iyi
Annemi tutarım olayı kötü işte ama o sürec oluyor ilk evlenildiği zaman ama o sürectede eşim beni tuttu cok şükür yine annesinede kıyamıyordu ama benide tutuyordu yalan yok. Ama zaman gectikce biz 7.5 senelik evliyiz tüp bebek sürecimiz gecti bu sürec bizi birbirmze cok kenetledi artık kimse umrumuzda degıl onemli olan biziz ve cocuklarımızın mutluluğu herkes dısarda bu hayatı yaşıcak olan bizleriz kimse bizim hayatımıza karısamaz 2. Bahardayız gibi düşünüyoruzIlk zamanlar oyle oluyordu. Hic bi sey diyemiyordum ben de icim icimi yiyordu. Esim de sagolsun ikiniz tartisirsaniz ben annemi tutarim cunku ona borcluyum beni o kadar buyutmus diyordu. Simdi kendimi de savunuyorum, esim de benim yanimda oluyor cok sukur. Eskisi gibi de takmiyorum cogu seyi. Zaten ayda yilda bir goruyoruz uzakta olunca. Bebegi gorme konusunda dogum yaptigimda gelecekler hepsi. Ama en fazla duracaklari 1 hafta zaten.
Ben hiç aclık hissetmıyorum ya napıcam bılmıyorum resmen midem yok gibi yemek yiyincede 1 saat nefes darlığı cekıyorum. Mide yanmamı anlatmıyorum bile… acıktıgın için cok şanslısın keşke bende acıksamKızlar iki gündür bu saatlerde acıkıyorum normal mi ya hiç açlık hissetmezdim oysa ki
DndmdkdjjdjdjdjjdndndKızlar o kadar kv muhabbetinden sonra benim keşfete düşen
Kaynana degılde 4 bacaklı dana şarkısı pekiKızlar o kadar kv muhabbetinden sonra benim keşfete düşen
Ayni ben de oyleyim zorla yiyorum. Canim hic bi sey yemek istemiyorBen hiç aclık hissetmıyorum ya napıcam bılmıyorum resmen midem yok gibi yemek yiyincede 1 saat nefes darlığı cekıyorum. Mide yanmamı anlatmıyorum bile… acıktıgın için cok şanslısın keşke bende acıksam
Sağol balım
Vallahi bu kadar iştahsızlık olur ya ikiz gebelik mi yapıyor acaba mideye daha cok baskı yapıp. Ben zorla yıyorum ama sonrada 1 saat nefes darlığı oluyor. Mide yanman var mı?Ayni ben de oyleyim zorla yiyorum. Canim hic bi sey yemek istemiyor
Pro üye nasıl olunuyor yaSağol balım
Artık kim var kim yok bende görüyorum ✌
Kardeşi ya iyi yine 10-20 gram bilezik takıcam dememişAy benim o da dertbu ay sonunda kaynımın düğünü var eşim diyor ki tam altın takalım . Ben de diyorum ki yarım takalım. Zaten İstanbul’a gidicez yol parası kalacak yer parası da bir yarım altın ediyor . O bizim bebeğe ne takacak sanki diyorum. Çeyrek bile takmaz görün bakın
4 sene tüp bebek tedavısı gordum o beni o kadar mantıklı bi insan yaptı ki anlatamam zaten zor bir sürecten gectim o sürec beni eğitti hiç bişeyi kafama takmamamı öğretti hayatta cok fazla onemli konu var saglık gibi mesela saglığım yerinde huzurum yerındeyse kv şunu demiş bu bunu demiş banane yaaa dese ne olur ki??? Eşim zaten beni cok sevıyo hatta kv benım hakkımda bişey dese 3 ay aramadıgını bılıyorum önemli olan eşimin tutumu banane yılda 7 kere 8 kere gordugum kadından ayda 1 gelse otursa gitse bana ne zararı olur ki dediğim gibi her şey eşte bitiyo. Ama yüzüme laf soylese dediğim gibi duramam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?