2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vallahi bu kadar iştahsızlık olur ya ikiz gebelik mi yapıyor acaba mideye daha cok baskı yapıp. Ben zorla yıyorum ama sonrada 1 saat nefes darlığı oluyor. Mide yanman var mı?
Mide yanmam yeni basladi bi kac gundur var. Ama istahsizlik 2-3 haftadir var. Kilo alimim da cok azaldi gobek buyuyor ama. Yarin kontrolum var. Insallah bebek haftasindan geri dusmemistir

Kızlar bişey sorcam
Toxoplazma hala geçirme riskimiz var mı?
Allah korusun bu saatten sonra geçirsek bebeğe zararı olur mu?
Geçen 3-4 kez dışardan yemek yedim bi de kv sebzeleri çok iyi yıkamıyor evde yemek yaparken.
Kaldı son üç ay hayırlı sağlıklı atlatsaydık bi.

Fikrim yok bir araştırma yapayım

Evet var,ancak bebege gecme ve kalici zarar verme olasigi ilk iki trimestera gore daha dusuk.

Pismis gidalar konusunda azcik daha rahat olabilirsiniz ama cig sebze ve meyveyi iyice temizlemeden tuketmemeye gayret gosterin,cok az kaldi

Toxoplazma bagisikligim benim de yokmus. Ben sokak kedilerini filan beslerdim dokunurdum hep. Nasil bulasmamis simdiye kadar anlamadim. Hamilelikte uzaktan seviyorum artik. Mamayi koyup uzaktan bakiyorum ama disaridan yemek yiyorum mecburen. Bazen esim o kadar yorgun geliyor ki soyluyoruz disaridan. Sanirim hemen bulasabilen bi sey degil toxoplazma

Benim de doktorumla garip bi iliskim var.Boyle neyden rahatsiz oluyorsun desen verecek bir cevabim yok ilgileniyor,sorularimi yanitliyor,sorularimi dinliyor ama bilmiyorum rahat hissetmiyorum kendimi yaninda.

Ben zaten doktor degistirmistim bir kere.Artik +30lara geldim tekrar degistirmeyeyim diyordum ama bu yazdiginiz cesaret oldu bana.

Ben de bu hafta baska bi doktordan randevu alacagim

3 yıldır kedi ıle koyun koyuna yatıyorum, bana da bulasmamıs, doktorum asıları tamsa sorun deıl dedı, memelkette annemlerın besledı 3 4 tane kedi var, onların asısı da yok, onlarla da ıclı dıslı büyüdüm, yıne de bulasmamıs

Kesinlikle öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…