- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.301
100 tl ilePro üye nasıl olunuyor ya
Mide yanmam yeni basladi bi kac gundur var. Ama istahsizlik 2-3 haftadir var. Kilo alimim da cok azaldiVallahi bu kadar iştahsızlık olur ya ikiz gebelik mi yapıyor acaba mideye daha cok baskı yapıp. Ben zorla yıyorum ama sonrada 1 saat nefes darlığı oluyor. Mide yanman var mı?
Ben de kremini almıstım bunun 0-4 aylıkben trendyoldan migie aldım. hergün gidip okşuyorum kızlar çok güzell.Kızımı içinde hayal ediyorum.
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kapuçino - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Kapuçino yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fikrim yok bir araştırma yapayımKızlar bişey sorcam
Toxoplazma hala geçirme riskimiz var mı?
Allah korusun bu saatten sonra geçirsek bebeğe zararı olur mu?
Geçen 3-4 kez dışardan yemek yedim bi de kv sebzeleri çok iyi yıkamıyor evde yemek yaparken.
Kaldı son üç ay hayırlı sağlıklı atlatsaydık bi.
Canım en az 3 ana ogun yapmalısın, bebek buyuyor, vucudunun ıhtıyacı varKızlar iki gündür bu saatlerde acıkıyorum normal mi ya hiç açlık hissetmezdim oysa ki
Bir tanıdık hamilelik başında tesbit edilmiş bebeğe geçmiş bebek doğmuş.Fikrim yok bir araştırma yapayım
Ben de aldim en acik rengini. Ama pelus tulumlarda da aklim kaldi. Onlardan da alasim var 3-6 olanlardanBen de kremini almıstım bunun 0-4 aylık
Gorup de hıc yazmayanlar, bir üye radarıma girdiSağol balım
Artık kim var kim yok bende görüyorum ✌
Kızlar bişey sorcam
Geçen 3-4 kez dışardan yemek yedim bi de kv sebzeleri çok iyi yıkamıyor evde yemek yaparken.
Dısarda giydirmek ıcın de bundan aldımBen de aldim en acik rengini. Ama pelus tulumlarda da aklim kaldi. Onlardan da alasim var 3-6 olanlardan
İfşa et bizde bilelimGorup de hıc yazmayanlar, bir üye radarıma girdietiketlicem artık sen de yaz diye
Toxoplazma bagisikligim benim de yokmus. Ben sokak kedilerini filan beslerdim dokunurdum hep. Nasil bulasmamis simdiye kadar anlamadim. Hamilelikte uzaktan seviyorum artik. Mamayi koyup uzaktan bakiyorumKızlar bişey sorcam
Az kaldıİfşa et bizde bilelim
Bugun yeni doktora gittik kizlar. Cok icime sindihatta en sonunda sormak istedigin bisey var mi dedi ben şok esimin suratina baktim bosbos. Soru sorunca azar isitmeye alismisim ya
İlla sezeryan demedi sdce miyom ameliyati olmustum ben kasimda ona bakmamiz lazim eger rahimde kazima yapildiysa sezeryan olmasi sart dedi. Ve eski dr bize bundan bahsetmedi. Allaha havale ediyorum
Belki de beni susturmaya calisip sen normal dogurqmazsin fln demesi bundandi unarim degildir
Neyse bebis 30+5 de 42cm 1707 gr mis smdilik
Teyzoslari aliriz bo masallahinizi bizim haberler boyle
Bu da cok tatliymis canim. Migie yi evd emi kullanacaksinDısarda giydirmek ıcın de bundan aldım
3 yıldır kedi ıle koyun koyuna yatıyorum, bana da bulasmamıs, doktorum asıları tamsa sorun deıl dedı, memelkette annemlerın besledı 3 4 tane kedi var, onların asısı da yok, onlarla da ıclı dıslı büyüdüm, yıne de bulasmamısToxoplazma bagisikligim benim de yokmus. Ben sokak kedilerini filan beslerdim dokunurdum hep. Nasil bulasmamis simdiye kadar anlamadim. Hamilelikte uzaktan seviyorum artik. Mamayi koyup uzaktan bakiyorumama disaridan yemek yiyorum mecburen. Bazen esim o kadar yorgun geliyor ki soyluyoruz disaridan. Sanirim hemen bulasabilen bi sey degil toxoplazma
Hem evde hem dısarda olabılır, cunku tulumun bedenini bıraz buyuk aldım, burası hazırana kadar soguk oluyor, ılk zamanlar mıgıe kullanırım, dıgerınde cocuk kaybolurBu da cok tatliymis canim. Migie yi evd emi kullanacaksin
Kesinlikle öyleAnne bulunmazsa gitsinler annelerinin yanına benım eşim annesine tüp bebek yaptıgımızı bile soyleyemedi düşünebılıyo musun o kadar guvenmıyo annesinehamileliğimide 3 hafta once soyledi zaten ben eşime 4. Aydan sonra soyle dedım ama eşim soylemedi kendileri bilir hiç karışmıyorum bile işlerine ana oğul ne yapıyolarsa yapsınlar ama beni karıstırmasınlar kavgalarına gürültülerine. Hepsi kıskanclıktan kaynaklanıyo bence keyfını sür bu durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?