- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.321
Ne olacak bu kiz kiyafetlerinin tatlisliklari boyle yaŞöyle bir şey geldi eve
İnsanı heyecanlandiriyor yaNe olacak bu kiz kiyafetlerinin tatlisliklari boyle ya
Aaa kimmişGorup de hıc yazmayanlar, bir üye radarıma girdietiketlicem artık sen de yaz diye
Sağol inşallah bulaşmazEvet var,ancak bebege gecme ve kalici zarar verme olasigi ilk iki trimestera gore daha dusuk.
Pismis gidalar konusunda azcik daha rahat olabilirsiniz ama cig sebze ve meyveyi iyice temizlemeden tuketmemeye gayret gosterin,cok az kaldi
Kız bağışıklığın olsa daha iyi değil miydi3 yıldır kedi ıle koyun koyuna yatıyorum, bana da bulasmamıs, doktorum asıları tamsa sorun deıl dedı, memelkette annemlerın besledı 3 4 tane kedi var, onların asısı da yok, onlarla da ıclı dıslı büyüdüm, yıne de bulasmamıs
Dayanamadım yedim valla iki dilim salçalı peynirli cevizli ekmek, yanına da erik suyu içtim. Abartmamışımdır umarımCanım en az 3 ana ogun yapmalısın, bebek buyuyor, vucudunun ıhtıyacı var
Aaa kimmiş
Ocak annesi mi o da?
Kız sonradan gelmene rağmen senin bile radarına nasıl girdi
İki mesajına kadar biliyorsun
Dedektif seni
Özelden yaz bakıyım kimmiş ya da etiket at herkes öğrensin
bendekide krem canım adamlar stok yetiştiremiyor trendyolaBen de kremini almıstım bunun 0-4 aylık
Canım bence sünnet işini eşinle hallet ne kendi anneni nede kayınvalideni bulaştırma. Ne kadar anlaşılamasada sonuçta eşinin annesi ve bu durumlar eşini mutlaka üzüyordur. Adam zaten gerekeni yapmış ve senin arkanda çok dik durmuş. Bence eşin hiç huzursuz olmasın boş yere kendi aranızda hakledin
Yok onu kovmam ya o isin sakasi
Yazdigini okudum. Ben olsam kocamla gider iki gunde o isi hallederim. Dugun dernekci gelenekleriniz yoksa hiiiic birseyi karistirmam. Cunku yazdigin seyler normal degil. Bu aile baskisi bizim ve iste gelismemis dier toplumlarda var. Eminim bi benzeri bana da olucak. Ama ne kdr uzak cekirdek ailen okdr huzurlu bence.
O kadar yazıyı okumak gözümü korkutsada akıcı bir şekilde okudumvalla ben de 1bucuk 2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum sünnetini muhtemelen 40 çıktıktan sonra annemler yanımızda olur da haber vermeyi çağırmayı düşünmüyorum. Sen böyle bi durumda bence çağırma ya ben bile gıcık oldum ya da altın takacaklarsa çağır gelsin gitsinler
Esin seni savunduğu sürece işler çok kolay oluyor ben hiç muhatap olmuyorum 1 yılda 20 cümle bile kurmuyorum inanılmaz değerli oldum iyilik yapanın kıymeti olmuyor
sanırım öyle oluyor. ben de aynı şeyi düşündüm malum sık sık kalkacağız ..Kızlar sanırım bu 3. Trimester bizi doğum sonrasına hazırlıyorgece 2 saatte bir tuvalete gidiyorum artık alıştım doğumdan sonra da 2 saatte bir bebeğe bakacağımiz için
O kadar isterim ki öyle bir şey olmasını. Benim oğullarım ikiz. 2 hafta kuvözde kaldılar. Çıkarken biri için kahverengi bir karışım verdiler pisiklerine kullanmam için. Onun cildi çok hassas. O jarisım bitince çile başladı hangi kremi kullansam ise yeramiyordu. İkizinde sikınti yoktu ama. Sadece sudokrem ise yaramıştı. Bikac aylık olunca yıkamaya basladım ppposunu her kakadan sonra. Havluyla da kuruluyorxum. O şekilde pişik kremleri çıkti hayatimızdan. Demem o ki hem çocuğun cildiyle çok alakalı, hem de ıslak mendiller daha çok pişik kremi kullanmaya zorluyor bizi.Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Alamadık zamlardanKızlar TOG değeri olarak kaç almıştınız tulumları?
bebe yağı almadım, almayacağım losyonu yeterli görüyorum mustela aldım onu fakat az da olsa koku var onda da pek emın olamadım..Kızçeler bebek losyonu , yağı filan aldınız mı?
Bide lohusa takımı alanlar hayrına bana link atsın. ( Boyum azcık kısa 157 bedenim halen 36
Bana uyacak lohusa takımlar aranıyor.
Ayrıca elbise şeklindekiler mi kullanışlı alt üst takımlar mı kızlar?
Umarım doğumumuz kolay geçer hemen ayağa kalkarız, her bez değişiminde yıkayabilirizO kadar isterim ki öyle bir şey olmasını. Benim oğullarım ikiz. 2 hafta kuvözde kaldılar. Çıkarken biri için kahverengi bir karışım verdiler pisiklerine kullanmam için. Onun cildi çok hassas. O jarisım bitince çile başladı hangi kremi kullansam ise yeramiyordu. İkizinde sikınti yoktu ama. Sadece sudokrem ise yaramıştı. Bikac aylık olunca yıkamaya basladım ppposunu her kakadan sonra. Havluyla da kuruluyorxum. O şekilde pişik kremleri çıkti hayatimızdan. Demem o ki hem çocuğun cildiyle çok alakalı, hem de ıslak mendiller daha çok pişik kremi kullanmaya zorluyor bizi.
Tuvalette uyuyordumhemen gidiyorum sonra koşarak yatağa
Doğunca o saatlerde uyanmadı demiJdjdjjd ben hissetmeye başladıktan sonra gece 2 ile 6 arası hiç uyuyamadım hep o saatte hareketlenirdi Bulut kuşum. Ama işte hiç kalkmadım yataktan tuvalete gideceksem de koşa kola gittim geldim alışamamışım hdjdjd doğumdan sonra kocamla konuştuk hatta keşke kalkıp evi turlasaydık olayı simile etseydik diye bir daha hamile kalırsam bunu da yapacağım
Direkt gece kuşu oldu. Son trimesterda neyse bebişler doğunca da oDoğunca o saatlerde uyanmadı demi
Allah korkmaya başladım benimki 11 gibi başlıyor harekete. O hareket ediyorken uyuyorum valla yapacak bir şey yok.Direkt gece kuşu oldu. Son trimesterda neyse bebişler doğunca da o
Kv aslında kotu niyetı yok ama düşüncesiz geldi bana torununu korucak diye bazı kesinlikle soylememesi gereken şeyleri soylemiş ama ben kocamdan cıkarırım acısınıZorluklarla olmuş ama iyiki de öğrenmişsin takılmamayı bence bir insanın kendisine yapabileceği en büyük yatırım, benden daha kıymetli kimse yok diyebilecek hale getiren şeyler. Fakat yine de çok iyi düşünmek lazım. Özellikle ilk bebek ve ilk torunsa. Çünkü dediğim gibi biz iyi anlaşırdık ama babanne olunca kendisine bir haller oldu ve normalde takmayan banane diyip kapısını kapatıp oturan ben lohusa kafasıyla takıldım. Onu iyi düşünmek lazım. Lohusa faktörü de var ve evladın söz konusu olunca o kadar basit olamıyor. Mesela biz kuvözden çıkarttık geldik Bulutu evdeyiz o güne kadar doğru dürüst uyumadık hep hastahaneye süt taşı bilmem ne gelince uyumuşuz artık dayanamadı vücutlar herhalde ağlamış Bulut uyanamamışız o gece annem ve kayınvalidem ilgilendi. Kayınvalidem ertesi gün sorumluluk alın dedi. Bize güvenmeyin dedi. Bunu üstelik kaç kere söyledi. Güya bulut ağlıyormuş biz duymuyormuşuz hep bunu söyledi kendimi o kadar sorguladım ki anlatamam. Ve hep sordum ses tonu nasıl? Katılıyor ve duymuyor muyum diye? Anneme de sordum annem hafif mıkırdanıyor duymuyorsunuz ama ağlamaya başlayınca uyanıyorsunuz dedi. Kayınvalidem direkt uyanmanız lazım sorumluluk alın dedi. Şimdi objektif baktığında kötü niyeti yok diyebilirsin ama niyet hiç önemli değil. Ben kendimi sorguladıktan be üzüldükten sonra hiç anlamı yok. Özellikle yeni anne olmuş bir insana o hassasiyette yaklaşacak insanlarla birlikte olmak lazım. Anlatmak istediğim şey aslında bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?