2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gorup de hıc yazmayanlar, bir üye radarıma girdi etiketlicem artık sen de yaz diye
Aaa kimmiş
Ocak annesi mi o da?
Kız sonradan gelmene rağmen senin bile radarına nasıl girdi
İki mesajına kadar biliyorsun
Dedektif seni
Özelden yaz bakıyım kimmiş ya da etiket at herkes öğrensin
Evet var,ancak bebege gecme ve kalici zarar verme olasigi ilk iki trimestera gore daha dusuk.

Pismis gidalar konusunda azcik daha rahat olabilirsiniz ama cig sebze ve meyveyi iyice temizlemeden tuketmemeye gayret gosterin,cok az kaldi
Sağol inşallah bulaşmaz
Kız bağışıklığın olsa daha iyi değil miydi

D d_g_g benim 40 günlüğe kadar yanımda eşimin halası vardı. Çok tatlı bir insan ama ben uyuz olmuştum kadına. Biraz gürültülü de Bi de hiç başkasına ihtiyaç hissetmemiştim. Çocuğu yediriyorsun temizliyorsun uyutuyorsun. Bu arada normalde de gelir bir iki hafta kalırlar. Aramız çok iyidir. Ama sonra çocuğa bir haller geldi hiç uyumuyor, hep memede, hiç ayrılmıyor. Meme emmese de kucakta dışarı dönük gezmek istiyor. O zaman keşke biri olsa da şu çocuğa baksa ben de biraz uyusam diyordum. Zaten 4 aylıkken halayı geri çağırdık, ben de okula başladım. Bi daha da uyuz olmadım kimseye

Canım en az 3 ana ogun yapmalısın, bebek buyuyor, vucudunun ıhtıyacı var
Dayanamadım yedim valla iki dilim salçalı peynirli cevizli ekmek, yanına da erik suyu içtim. Abartmamışımdır umarım aralarda sürekli bir şeyler yediğimden acıkmıyordum aslında o yüzden iki ana öğün yetiyordu. Bugün niye böyle oldu anlamadım. Bir de daha da büyümüş bir göbekle uyandım bugün. Gece napıyor bilmiyorum içerde

Kızçeler bebek losyonu , yağı filan aldınız mı?
Bide lohusa takımı alanlar hayrına bana link atsın. ( Boyum azcık kısa 157 bedenim halen 36
Bana uyacak lohusa takımlar aranıyor.
Ayrıca elbise şeklindekiler mi kullanışlı alt üst takımlar mı kızlar?

Maalesef üzülüyor. Hakveriyor olması üzülmediği anlamına gelmiyor. Bilemiyorum ne yapsam sinirimi alamıyorum

Ay yok hiç tasvip etmiyorum sünnet düğünü mevzularını. Yapana saygım var ama ben tercih etmiyorum. Normal değil ve işin kötüsü hiç beklemezdim o yüzden ben kayınvalidemle iyiyim asla sorun yaşamam diyenlere içimden çok üzülüyorum. Umarım yaşamazlar umarım herşey güzel olur ama kayınvalidelik denen birşey de varmış jdjdj

Ben hazırlıksız yakalandım erken doğurdum, hekres geldi, kalmak istediler tamam dedim vs vs planlarımı uygulamadım ödün verdim önceliğim değişti. Sen eminsen böyle olacağından asla ve asla fırsat verme. Lohusalık başka bir kafa çok çokta güzel ve çok sakince huzurluca geçirmek en doğal hakkın.

Jsjsjsj paragraflara ve yazım kurallarına dikkat ettim

Haketmiyor bence de çağırmamı. Kırgınım biliyor ve umursamıyor ama bu seferde bahane ediyor. Bana yeni doğum yaptığımda diyor ki sana kolye alacaktım eee ama takmıyosun almadım. Kalmadım senin kolyene de bari yalan söyleme o yüzden altını da kendisinin olsun herşeyi de. Ben koz vermek istemiyorum biz gelecektik yanınızda olacaktık festi istemedi diyemesin. Ama bir yandan da üzülsün istiyorum djjdjdjd bende melek değili sonuçta yani

Esin seni savunduğu sürece işler çok kolay oluyor ben hiç muhatap olmuyorum 1 yılda 20 cümle bile kurmuyorum inanılmaz değerli oldum iyilik yapanın kıymeti olmuyor

O kadar haklısın ki. Ama maalesef karşındaki insan en ufak boşluğu kullanan cinsten olunca bunların anlamı kalmıyor. Bende doğumdan önce bunu derdim ama kadın fırsatı buldu vurdu ve gol oldu

Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
O kadar isterim ki öyle bir şey olmasını. Benim oğullarım ikiz. 2 hafta kuvözde kaldılar. Çıkarken biri için kahverengi bir karışım verdiler pisiklerine kullanmam için. Onun cildi çok hassas. O jarisım bitince çile başladı hangi kremi kullansam ise yeramiyordu. İkizinde sikınti yoktu ama. Sadece sudokrem ise yaramıştı. Bikac aylık olunca yıkamaya basladım ppposunu her kakadan sonra. Havluyla da kuruluyorxum. O şekilde pişik kremleri çıkti hayatimızdan. Demem o ki hem çocuğun cildiyle çok alakalı, hem de ıslak mendiller daha çok pişik kremi kullanmaya zorluyor bizi.

Kızlar TOG değeri olarak kaç almıştınız tulumları?

bebe yağı almadım, almayacağım losyonu yeterli görüyorum mustela aldım onu fakat az da olsa koku var onda da pek emın olamadım..
lohusa pıjamasını dün aldım ama lohusa ıcın olanlar babaanne işi gibi durdu üzerimde bende m/l bedenım normalde xxl onu komple düğmeli pijama takımı aldım daha çok içime sindi.. bende şeyde kararsızım sabahlıklı takımlar var ya ozellıkle fotograf cekımı ıcın, şimdi onlardan alsaaam birdaha giymeyeceğim gibi hem de gecelikle fotoğraf çekilmek ne bileyim tuhaf geliyor onun yerine şöyle sadece beyaz bir elbise mi alsam abartısız düz bilemedim

Umarım doğumumuz kolay geçer hemen ayağa kalkarız, her bez değişiminde yıkayabiliriz

Tuvalette uyuyordum hemen gidiyorum sonra koşarak yatağa

Jdjdjjd ben hissetmeye başladıktan sonra gece 2 ile 6 arası hiç uyuyamadım hep o saatte hareketlenirdi Bulut kuşum. Ama işte hiç kalkmadım yataktan tuvalete gideceksem de koşa kola gittim geldim alışamamışım hdjdjd doğumdan sonra kocamla konuştuk hatta keşke kalkıp evi turlasaydık olayı simile etseydik diye bir daha hamile kalırsam bunu da yapacağım

Doğunca o saatlerde uyanmadı demi

Direkt gece kuşu oldu. Son trimesterda neyse bebişler doğunca da o
Allah korkmaya başladım benimki 11 gibi başlıyor harekete. O hareket ediyorken uyuyorum valla yapacak bir şey yok. 5 te de başladı bugün sağolsun bir daha uyuyamadım kalktım yataktan alışveriş yaptım.

Kv aslında kotu niyetı yok ama düşüncesiz geldi bana torununu korucak diye bazı kesinlikle soylememesi gereken şeyleri soylemiş ama ben kocamdan cıkarırım acısını anneler var dıye de siz daha derin uyumuş olabılırsınız güven duygusu vermiştir size bu durum onlar orda yardım için var herşeyı ben yapacaksam annlerin evde işi yok ki bunu da soylerdim acıkcası kv im yüzünede ben hayatımda tek bir bebek kucagıma almadım o kadar bilgisizim yeni doğan bebek gormedım bile gelip benden herşeyı 4 4 lük yapmamı kimse bekleyemez ben bile kendımden beklemıyorken. Benım yuzume pek soylemez kv zaten arkadan konuşurda eşimde bişey soylesin bi zahmet kendi aralarında halletsinler ana oğul beni hiçççç mi hiç ilgilendirmiyo o kafadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…