2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar çok acil pişik-losyon-şampuan hangi markadan aldığınızı söyler misiniz? Mustela ya iyi demediler. Diğer markaları tam bilmiyorum. İndirimde olan var mı Bi de link atarsanız.
Heaven on earth aldim tatlim ben sampuani ve kremi . Kirmizi mustela yedek bitane. Acil durumlar icin oksizinc pomat lazim olursa die mustela 1-2-3
Pişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
Zyag segil kantaron surucez kuzum
İste herkesin dusuncesi farkli. Gelsinler gorsunler gitsinler. Hepimizin evi var. Bi de biz hepimiz ist ve yakiniz annem karsi blok kv araba ile 15dk.
Ama kalmak fln beni darlar. Bnm kv 45sene once cocuk buyutmus hala o gunleri anlatiyo. Ya ultrason bile yok devir degisti senin uyguladiklarinin devri bitti. He ztn butun yez konusmalarimdan bildigimi okuycagimi yorum yapmamasi gerektigini anladi. Gelsin sevsin gitsin. Ben sevmesin demiorum. Ama tepemde hayir
Vakit gecirmeye gelince. Onlar cocuk sevmis o duyguyu bilio ztn. Vakit gecirmesi gereken benim. Tadini cikarmasi gereken de benim.
40 ı cikana kdr yanliz birakmak da dunyada bi bizde var. Bi amerikali yanliz birakilinca cadpilmiyo bi fransiz tayvanli carpilmio. Ama bizim lohusalar carpiliyo. Bana gore sacma.
Ani hormon degisikliginde halisunasyon gorulebiliyor bu kanitlanmis. Bence bundan ibaret

Yag almiyoruz bebisim
Kızlar TOG değeri olarak kaç almıştınız tulumları?
Ben 1 aldim bizim ev sicak die. Ergopouch aldim hem kundak hem tulum. Yaz icinde 0.2 tog aldim

Ben losyonu mustelanin kırmızı serisinden aldım 215 tlydi Hepsiburada da

Sahiplenmeseler sıkınti yok da. Benimkiler ikizdi. Kv biri senin biri benim derdi. Aşıri sinirlenirdim. Sanki özellikle kızdirmak için yapıyordu gibi geliyordu. Tabi lohusa kafası farklı oluyor. Herkes bebeklerime zarar verecek, bebeklerimi kaciracaklar gibi hissediyordum. Yeni bir oyuncak almışsın daha sen hevesini almadan başkaları elinden alıyor gibi hissediyordum. Ben sezaryenliydim. Bebek ağlıyordu ben kalkıp yürüyordum bebeğe doğru. Kv arkadan hızlı hızlı gelip alıyordu bebeği. Ben öyle yarıyolda kaliyordum.

Kızlar birkaç gün önce baştan hiç bulantım olmamasına rağmen ilk kez bulantı ve iştahsızlık yaşadığımı paylaşmıştım sizinle. Malesef çok fena ishal olmuşum (özür dileyerek söylüyorm). Sürekli midem ağzımda ve tuvalete giderek geçirdim 3-4 günümü. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok şükür daha iyiyim ama sürekli ağzıma acı tat gelme durumu geçmedi onun için de ilacım var artık. Bugün şeker yükleme testi yaptırdım sabahtan beri hastanedeyim sonuç göstermek için bekliyorum ama çok yoruldum bu arada bebeğim 38 cm ve 1288 Gr olmuş yine yüzünü göstermedi hala neye benzediğini bilmiyoruz sadece elleri ile değil ayakları ile de kapatıyor

Kızlar güzel bir poğaça tarifiniz varsa alabilirim ne kadar yumuşak yapsam da pişince biraz sert oluyor tavsiyelerinize açığım
Benimki de sert oluyordu hamur tuttu ama hafif ele yapışacak kıvamdaydi un bitti evde ben de hiçbir şey eklemeden koydum kenara mayalandi inanılmaz yumuşak oldu ben elime yapışmasın diye çok un koyduğumu fark ettim

Sonradan geldım ama 1 aydan fazla oldu herhalde, ben ne kadar çok giriyosam o da o kadar çok giriyor bıl bakalım bu kim
Ocak annesi deil bu arada
3e cıkar sen, ben de onceden iki öğün besleniyordum, acıkıp meyveye sarıyordum, diyetisyen tavsıyesı ıle 3 ana ogun 3 ara ögün yapıyorum suanda..
Benım de 2 gundur kaşınıyor göbeğim, büyüyor diye sevınıyorum

Sonuçların nasıl çıktı canım değerlerin ?
Maşallah minnoşa kaçıncı haftandasın?

1pkt kabartma tozu
1ajda cay bardagi yogurt
1 yumurta aki icine
1 “ “. “. Riviera zeytinyag
Alabildigine un
(Kabartmatozu dierlerini iicek karistirdiktan sonra koy az karistir)
Ben ic malzemesini de hamura karistiriyorum esim ole sevio ama istersen de klasik icine koy kapat
Maydanoz peynir zeytin
Uzerlerine yumurta sarisini sutle ac - fircayla sur
Susam-corekotu susle
180derece firin alttan 1. Tel 25dk

M maviiikelebekkk

Merhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?

Sekerli-tatli biseyler yiyip sola yatsana bi
Elinle de durt uyandir
Anne gerginse uzgunse yorgunsa hareketleri azaliyormus

Çikolata ve Türk kahvesi dene canım hareket eder

Sol tarafınıza yatın bir süre bakın hissediyor musunuz? Sıkışacağı için hareket edecektir.

Sekerli-tatli biseyler yiyip sola yatsana bi
Elinle de durt uyandir
Anne gerginse uzgunse yorgunsa hareketleri azaliyormus

Çikolata ve Türk kahvesi dene canım hareket eder

Sol tarafınıza yatın bir süre bakın hissediyor musunuz? Sıkışacağı için hareket edecektir.
Şimdi uzandım hareket eder inşallah çikolata yedim az önce ama pek bir artısını görmedim inşallah iyidir inşallah

Allah korkmaya başladım benimki 11 gibi başlıyor harekete. O hareket ediyorken uyuyorum valla yapacak bir şey yok. 5 te de başladı bugün sağolsun bir daha uyuyamadım kalktım yataktan alışveriş yaptım.

Hdjdjjs allah affetsin zaten bir o hamileyken uyku tutmadığında yapılan alışverişler birde doğduğunda gece emzirmelerinde yapılan alışverişler hsjsjjsjsjs

Şimdi uzandım hareket eder inşallah çikolata yedim az önce ama pek bir artısını görmedim inşallah iyidir inşallah

İyidir sen telaş yapma dinlenme zamanındadır. Normalde bu saatlerde hareket eder miydi? Normalin dışında bir durum mu var hareketinde?

Tansiyon sorunun var ise ve şüpheleniyorsan 1-1.5 saate hareket etmezse bir git ama yoksa dertlenme hiç miniş dinleniyordur.

Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim istiyorum. Bugün nasıl olduysa çok aktif girebildim kdjjd

Sezaryen olacaklar için çantanıza mutlaka sıcak su torbası koyun. Hiçbiryerde yazmaz ve söylenmez ama birebir tecrübedir. Ben koymamıştım eczaneden aldırdım. Sezaryen sonrası gaz ağrısında en yakın arkadaşınız adeta evladınızdan sonra gelen şey olacak jdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…