- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.341
Heaven on earth aldim tatlim ben sampuani ve kremi . Kirmizi mustela yedek bitane. Acil durumlar icin oksizinc pomat lazim olursa die mustela 1-2-3Arkadaşlar çok acil pişik-losyon-şampuan hangi markadan aldığınızı söyler misiniz? Mustela ya iyi demediler. Diğer markaları tam bilmiyorum. İndirimde olan var mı Bi de link atarsanız.
Zyag segil kantaron surucez kuzumPişik kremi almasak olmuyor mu me kadar temiz de olsa sürmeye elim gitmicek gibi, doğal zeytinyağı kullansak?
İste herkesin dusuncesi farkli. Gelsinler gorsunler gitsinler. Hepimizin evi var. Bi de biz hepimiz ist ve yakiniz annem karsi blok kv araba ile 15dk.Ya aslında 40 cıkmadan evde kadın yalnız bırakılmaz mantıgıda var biraz. Bi de ben vicdan azabı yapıyorum annem niye eksik kalsın ki herkes annesini cagırıyo torunuyla vakit gecırıyolar kv sevmesemde o konuda da vicdan yapıyorum ne bılım torununu gormek ister falan. Ben onları kendi yerıme koyuyorum ben torunumla vakit gecırıp ilk dogdugunda cok fazla gormek isterdim ne olur ki onlarda görse… aslında bende evde kimseyı istemıyorum cok rahatsız bi durum gibi gelıyor ama herkes zevkini cıkarsın eve yeni bebek gelişinin gibi düşünüyorum
D d_g_g benim 40 günlüğe kadar yanımda eşimin halası vardı. Çok tatlı bir insan ama ben uyuz olmuştum kadına. Biraz gürültülü deBi de hiç başkasına ihtiyaç hissetmemiştim. Çocuğu yediriyorsun temizliyorsun uyutuyorsun. Bu arada normalde de gelir bir iki hafta kalırlar. Aramız çok iyidir. Ama sonra çocuğa bir haller geldi hiç uyumuyor, hep memede, hiç ayrılmıyor. Meme emmese de kucakta dışarı dönük gezmek istiyor. O zaman keşke biri olsa da şu çocuğa baksa ben de biraz uyusam diyordum. Zaten 4 aylıkken halayı geri çağırdık, ben de okula başladım. Bi daha da uyuz olmadım kimseye
Yag almiyoruz bebisimKızçeler bebek losyonu , yağı filan aldınız mı?
Bide lohusa takımı alanlar hayrına bana link atsın. ( Boyum azcık kısa 157 bedenim halen 36
Bana uyacak lohusa takımlar aranıyor.
Ayrıca elbise şeklindekiler mi kullanışlı alt üst takımlar mı kızlar?
Ben 1 aldim bizim ev sicak die. Ergopouch aldim hem kundak hem tulum. Yaz icinde 0.2 tog aldimKızlar TOG değeri olarak kaç almıştınız tulumları?
Ben losyonu mustelanin kırmızı serisinden aldım 215 tlydi Hepsiburada daKızçeler bebek losyonu , yağı filan aldınız mı?
Bide lohusa takımı alanlar hayrına bana link atsın. ( Boyum azcık kısa 157 bedenim halen 36
Bana uyacak lohusa takımlar aranıyor.
Ayrıca elbise şeklindekiler mi kullanışlı alt üst takımlar mı kızlar?
SahiplenmeselerYa aslında 40 cıkmadan evde kadın yalnız bırakılmaz mantıgıda var biraz. Bi de ben vicdan azabı yapıyorum annem niye eksik kalsın ki herkes annesini cagırıyo torunuyla vakit gecırıyolar kv sevmesemde o konuda da vicdan yapıyorum ne bılım torununu gormek ister falan. Ben onları kendi yerıme koyuyorum ben torunumla vakit gecırıp ilk dogdugunda cok fazla gormek isterdim ne olur ki onlarda görse… aslında bende evde kimseyı istemıyorum cok rahatsız bi durum gibi gelıyor ama herkes zevkini cıkarsın eve yeni bebek gelişinin gibi düşünüyorum
Benimki de sert oluyordu hamur tuttu ama hafif ele yapışacak kıvamdaydi un bitti evde ben de hiçbir şey eklemeden koydum kenara mayalandi inanılmaz yumuşak oldu ben elime yapışmasın diye çok un koyduğumu fark ettimKızlar güzel bir poğaça tarifiniz varsa alabilirim ne kadar yumuşak yapsam da pişince biraz sert oluyor tavsiyelerinize açığım
Sonradan geldım ama 1 aydan fazla oldu herhalde, ben ne kadar çok giriyosam o da o kadar çok giriyorAaa kimmiş
Ocak annesi mi o da?
Kız sonradan gelmene rağmen senin bile radarına nasıl girdi
İki mesajına kadar biliyorsun
Dedektif seni
Özelden yaz bakıyım kimmiş ya da etiket at herkes öğrensin
Sağol inşallah bulaşmaz
Kız bağışıklığın olsa daha iyi değil miydi
3e cıkar sen, ben de onceden iki öğün besleniyordum, acıkıp meyveye sarıyordum, diyetisyen tavsıyesı ıle 3 ana ogun 3 ara ögün yapıyorum suanda..Dayanamadım yedim valla iki dilim salçalı peynirli cevizli ekmek, yanına da erik suyu içtim. Abartmamışımdır umarımaralarda sürekli bir şeyler yediğimden acıkmıyordum aslında o yüzden iki ana öğün yetiyordu. Bugün niye böyle oldu anlamadım. Bir de daha da büyümüş bir göbekle uyandım bugün. Gece napıyor bilmiyorum içerde
AyakkabılariKızlar yazı panosunun güzelliğine bakın
Sonuçların nasıl çıktı canım değerlerin ?Kızlar birkaç gün önce baştan hiç bulantım olmamasına rağmen ilk kez bulantı ve iştahsızlık yaşadığımı paylaşmıştım sizinle. Malesef çok fena ishal olmuşum (özür dileyerek söylüyorm). Sürekli midem ağzımda ve tuvalete giderek geçirdim 3-4 günümü. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok şükür daha iyiyim ama sürekli ağzıma acı tat gelme durumu geçmedi onun için de ilacım var artık. Bugün şeker yükleme testi yaptırdım sabahtan beri hastanedeyim sonuç göstermek için bekliyorum ama çok yoruldumbu arada bebeğim 38 cm ve 1288 Gr olmuş yine yüzünü göstermedi hala neye benzediğini bilmiyoruz sadece elleri ile değil ayakları ile de kapatıyor
Henüz sonuçları bilmiyorum e nabiza da düşmemiş bekliyorum doktorun beni içeri almasını hastanede. 28+4 haftamSonuçların nasıl çıktı canım değerlerin ?
Maşallah minnoşa kaçıncı haftandasın?
Sekerli-tatli biseyler yiyip sola yatsana biMerhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?
Çikolata ve Türk kahvesi dene canım hareket ederMerhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?
Merhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?
Maşallah canım peki sen kaç kilo almışsın kaç kiloya normal dedi?Kızlar hastaneden çıktım 1390 gram 38 cm olmuş bebiş bende 69 kilo. Kilo alımım normal dedi doktor
Sekerli-tatli biseyler yiyip sola yatsana bi
Elinle de durt uyandir
Anne gerginse uzgunse yorgunsa hareketleri azaliyormus
Çikolata ve Türk kahvesi dene canım hareket eder
Şimdi uzandım hareket eder inşallahSol tarafınıza yatın bir süre bakın hissediyor musunuz? Sıkışacağı için hareket edecektir.
Allah korkmaya başladım benimki 11 gibi başlıyor harekete. O hareket ediyorken uyuyorum valla yapacak bir şey yok.5 te de başladı bugün sağolsun bir daha uyuyamadım kalktım yataktan alışveriş yaptım.
Şimdi uzandım hareket eder inşallahçikolata yedim az önce ama pek bir artısını görmedim inşallah iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?