- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.361
Kahvaltıdan sonra mutlaka oynardı hiç hissetmedim. Sonra türk kahvesi içtim yok çikolata yedim yok. Başım da ağrıyor aynı zamanda normalde tansiyon problemim yok ama stresten çıkmış olabilir mi? İnşallah sadece dinleniyordurİyidir sen telaş yapma dinlenme zamanındadır. Normalde bu saatlerde hareket eder miydi? Normalin dışında bir durum mu var hareketinde?
Tansiyon sorunun var ise ve şüpheleniyorsan 1-1.5 saate hareket etmezse bir git ama yoksa dertlenme hiç miniş dinleniyordur.
Benim annem sehir disinda, o kadar hevesli ki gelme desem küser yani.Sahiplenmeselersıkınti yok da. Benimkiler ikizdi. Kv biri senin biri benim derdi. Aşıri sinirlenirdim. Sanki özellikle kızdirmak için yapıyordu gibi geliyordu. Tabi lohusa kafası farklı oluyor. Herkes bebeklerime zarar verecek, bebeklerimi kaciracaklar gibi hissediyordum. Yeni bir oyuncak almışsın daha sen hevesini almadan başkaları elinden alıyor gibi hissediyordum. Ben sezaryenliydim. Bebek ağlıyordu ben kalkıp yürüyordum bebeğe doğru. Kv arkadan hızlı hızlı gelip alıyordu bebeği. Ben öyle yarıyolda kalkaliyordum
Kahvaltıdan sonra mutlaka oynardı hiç hissetmedim. Sonra türk kahvesi içtim yok çikolata yedim yok. Başım da ağrıyor aynı zamanda normalde tansiyon problemim yok ama stresten çıkmış olabilir mi? İnşallah sadece dinleniyordur
Canım çok teşekkür ediyorum ilaç gibi geldin Allah razı olsunO stres herşeyi yapabilir ama güzel düşünelim öncelikle sen bir sakinleş derin nefeslerini al balkona çık temiz hava al. Güzelce suyunu iç, bir enerjini temizle sonra soluna yat bebişle konuş. Eminim hareket edeceğine. Sen ağlaya ağlaya sola yattıysan olmaz o iş
Ahmet Asaf daha guzek benceKızlar bizde işim konusunda kararsız kaldık aslında daha önce yazmıştım ismini de ikinci ismini değiştirmek istiyorum. İlk ismi Ahmet ikinci ismi efe, Asaf ya da Buğra. Buğra çok güzel ama anlamı erkek deve demekkararsız kaldım ya
Her bebek aynı besinlere tepki vermiyor canım ekşili şeyler dene bir de turşu gibi yine oynamazsa yarım litre su iç sola yat onda da oynamazsa hastaneye git nst baksınlarKahvaltıdan sonra mutlaka oynardı hiç hissetmedim. Sonra türk kahvesi içtim yok çikolata yedim yok. Başım da ağrıyor aynı zamanda normalde tansiyon problemim yok ama stresten çıkmış olabilir mi? İnşallah sadece dinleniyordur
Canım çok teşekkür ediyorum ilaç gibi geldin Allah razı olsunşimdi dediğin gibi deniyorum, hadi hareketlen oğlum diye diye
Bu aralar ben de bu sabahlık olayını düşünüyorum. Hatta sabahlık yerine uzun kapşonlu bir kırka mi alsam diyorum. Sonra da dışarda giyerim.bebe yağı almadım, almayacağım losyonu yeterli görüyorum mustela aldım onu fakat az da olsa koku var onda da pek emın olamadım..
lohusa pıjamasını dün aldım ama lohusa ıcın olanlar babaanne işi gibi durdu üzerimde bende m/l bedenım normalde xxl onu komple düğmeli pijama takımı aldım daha çok içime sindi.. bende şeyde kararsızım sabahlıklı takımlar var ya ozellıkle fotograf cekımı ıcın, şimdi onlardan alsaaam birdaha giymeyeceğim gibi hem de gecelikle fotoğraf çekilmek ne bileyim tuhaf geliyor onun yerine şöyle sadece beyaz bir elbise mi alsam abartısız düz bilemedim
62 kilo ile hamile kaldım 7 kilo almış oldum 29. HaftamdayımMaşallah canım peki sen kaç kilo almışsın kaç kiloya normal dedi?
Ben de ele yapışacak kadar yumuşak yapıyorum. Şekil verirken eliminuna batiriyorum. Çok yumuşak oluyor.Benimki de sert oluyordu hamur tuttu ama hafif ele yapışacak kıvamdaydi un bitti evde ben de hiçbir şey eklemeden koydum kenara mayalandi inanılmaz yumuşak oldu ben elime yapışmasın diye çok un koyduğumu fark ettim
Nasıl istersin sıvıyağ lı tereyağlı mayalı kabartmatozlu ona göre tarif verimKızlar güzel bir poğaça tarifiniz varsa alabilirim ne kadar yumuşak yapsam da pişince biraz sert oluyor tavsiyelerinize açığım
yani bana bi tık müstehçen geliyor bir yerde sabahlıkla gecelikle fotoğraf. evet orası burası açık olmayacak ama ne bileyim adı gecelik işteBu aralar ben de bu sabahlık olayını düşünüyorum. Hatta sabahlık yerine uzun kapşonlu bir kırka mi alsam diyorum. Sonra da dışarda giyerim.
Sonra dolapta vallaha bir kere doğumda giydim diyerek satmaya çalışacaksın.yani bana bi tık müstehçen geliyor bir yerde sabahlıkla gecelikle fotoğraf. evet orası burası açık olmayacak ama ne bileyim adı gecelik işteçekildiğimiz fotoğrafları da ya albüm ya da çerçevelemeyi düşünüyorum orada aklım karışıyor bir de işte sonra nerde giyeceksin ki diyorum.
O yine iyi benimki bebişin yüzünü görmeden benzetiyorDndmdkdjjdjdjdjjdndnd
Şey bide bunun babasının küçüklük fotoğraflarını yollayıp kanıtlamaya çalışan versiyonu var bizde1-2 fotoğraf yetmeyince memlekete dönünce serii atıp kocama ağlayacağım babanın kucağındaki sen değil sanki bulut diyen versiyonu allahım evlerden ırak öğğğğ
aynen öyle. e yaşımda 33 yani mantık devreye giriyor heyecandan önceSonra dolapta vallaha bir kere doğumda giydim diyerek satmaya çalışacaksın.
Böyle düşününce insan ne alacağına karar veremiyor
O yine iyi benimki bebişin yüzünü görmeden benzetiyorbiz daha. Bi şeye benzetemedik gördüğümüz halde
aynen öyle. e yaşımda 33 yani mantık devreye giriyor heyecandan önce
İnşallah çok rahat geçiririz. Anne olunca rahat edersiniz bence. Kv olunca sıkıntı oluyor. Sizin değil oğlunun çektigı sıkıntıyı göruyor. Bir de biz uzun süre beraber kaldık. 6 aylıkken gitti. Bir de malesef bizim ülkemizde büyükler bebeğe baksın anne de iş yapsın mantiğı var, halbuki yardıma geliyorlarsa anneyle bebek birbirine alışırken onlar da geri kalan işler yapmalı diye düşünüyorum. Onlar gidince annenin eli ayağına dolanmasın yani. Herkes aynı değildir tabi ki. Güzel düşünelim, güzel olsun inşallah.Benim annem sehir disinda, o kadar hevesli ki gelme desem küser yani.
Ben de normalde hersey ile tek basima savasip basarmayi severim. Esimle yalniz olsam daha mutlu olurum. Ama ikiz olunca gercekten yetemezsem korkusu var bir yandan.
Yeni oyuncaktan heves alamama hissayatini ben de yasayacagim buyuk ihtimal annem ile. Umarim kendi kendine hareket edip, benim elimden almis gibi degil, gercekten yetemedigim ya da dinlenmek istedigimde yetisir imdadima.
Ilk hamile kaldigimda 24. Haftaya kadar alisveris yapmak istemiyordum cok asiri heveslensem de. Icim gidiyordu almak istiyordum ama tutuyordum. Annem bunu bildigi halde bir seyler almaya basladi, cok sinirlenmistim o zaman. Umarim ayni hissiyatlari yasamam. O kotu niyetli degil tabiki ama elimde degil. Cok mudahele edilince şalterim atiyor.
İnşallah çok rahat geçiririz. Anne olunca rahat edersiniz bence. Kv olunca sıkıntı oluyor. Sizin değil oğlunun çektigı sıkıntıyı göruyor. Bir de biz uzun süre beraber kaldık. 6 aylıkken gitti. Bir de malesef bizim ülkemizde büyükler bebeğe baksın anne de iş yapsın mantiğı var, halbuki yardıma geliyorlarsa anneyle bebek birbirine alışırken onlar da geri kalan işler yapmalı diye düşünüyorum. Onlar gidince annenin eli ayağına dolanmasın yani. Herkes aynı değildir tabi ki. Güzel düşünelim, güzel olsun inşallah.
Hiç hatırlamiyorum6 ay nasıl dayandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?