2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kahvaltıdan sonra mutlaka oynardı hiç hissetmedim. Sonra türk kahvesi içtim yok çikolata yedim yok. Başım da ağrıyor aynı zamanda normalde tansiyon problemim yok ama stresten çıkmış olabilir mi? İnşallah sadece dinleniyordur

Benim annem sehir disinda, o kadar hevesli ki gelme desem küser yani.
Ben de normalde hersey ile tek basima savasip basarmayi severim. Esimle yalniz olsam daha mutlu olurum. Ama ikiz olunca gercekten yetemezsem korkusu var bir yandan.
Yeni oyuncaktan heves alamama hissayatini ben de yasayacagim buyuk ihtimal annem ile. Umarim kendi kendine hareket edip, benim elimden almis gibi degil, gercekten yetemedigim ya da dinlenmek istedigimde yetisir imdadima.
Ilk hamile kaldigimda 24. Haftaya kadar alisveris yapmak istemiyordum cok asiri heveslensem de. Icim gidiyordu almak istiyordum ama tutuyordum. Annem bunu bildigi halde bir seyler almaya basladi, cok sinirlenmistim o zaman. Umarim ayni hissiyatlari yasamam. O kotu niyetli degil tabiki ama elimde degil. Cok mudahele edilince şalterim atiyor.

O stres herşeyi yapabilir ama güzel düşünelim öncelikle sen bir sakinleş derin nefeslerini al balkona çık temiz hava al. Güzelce suyunu iç, bir enerjini temizle sonra soluna yat bebişle konuş. Eminim hareket edeceğine. Sen ağlaya ağlaya sola yattıysan olmaz o iş

Canım çok teşekkür ediyorum ilaç gibi geldin Allah razı olsun şimdi dediğin gibi deniyorum, hadi hareketlen oğlum diye diye

Ahmet Asaf daha guzek bence

Her bebek aynı besinlere tepki vermiyor canım ekşili şeyler dene bir de turşu gibi yine oynamazsa yarım litre su iç sola yat onda da oynamazsa hastaneye git nst baksınlar

Bu aralar ben de bu sabahlık olayını düşünüyorum. Hatta sabahlık yerine uzun kapşonlu bir kırka mi alsam diyorum. Sonra da dışarda giyerim.

Benimki de sert oluyordu hamur tuttu ama hafif ele yapışacak kıvamdaydi un bitti evde ben de hiçbir şey eklemeden koydum kenara mayalandi inanılmaz yumuşak oldu ben elime yapışmasın diye çok un koyduğumu fark ettim
Ben de ele yapışacak kadar yumuşak yapıyorum. Şekil verirken eliminuna batiriyorum. Çok yumuşak oluyor.

Bu aralar ben de bu sabahlık olayını düşünüyorum. Hatta sabahlık yerine uzun kapşonlu bir kırka mi alsam diyorum. Sonra da dışarda giyerim.
yani bana bi tık müstehçen geliyor bir yerde sabahlıkla gecelikle fotoğraf. evet orası burası açık olmayacak ama ne bileyim adı gecelik işte çekildiğimiz fotoğrafları da ya albüm ya da çerçevelemeyi düşünüyorum orada aklım karışıyor bir de işte sonra nerde giyeceksin ki diyorum.

Sonra dolapta vallaha bir kere doğumda giydim diyerek satmaya çalışacaksın.
Böyle düşününce insan ne alacağına karar veremiyor

O yine iyi benimki bebişin yüzünü görmeden benzetiyor biz daha. Bi şeye benzetemedik gördüğümüz halde

İnşallah çok rahat geçiririz. Anne olunca rahat edersiniz bence. Kv olunca sıkıntı oluyor. Sizin değil oğlunun çektigı sıkıntıyı göruyor. Bir de biz uzun süre beraber kaldık. 6 aylıkken gitti. Bir de malesef bizim ülkemizde büyükler bebeğe baksın anne de iş yapsın mantiğı var, halbuki yardıma geliyorlarsa anneyle bebek birbirine alışırken onlar da geri kalan işler yapmalı diye düşünüyorum. Onlar gidince annenin eli ayağına dolanmasın yani. Herkes aynı değildir tabi ki. Güzel düşünelim, güzel olsun inşallah.

6 ay nasıl dayandın

6 ay nasıl dayandın
Hiç hatırlamiyorum. Silmişim o 6 ayı. Ara ara hatıralar geliyor aklıma. Çokk zordu. Çünkü benim kv bebeklere ortak hissediyordu kendini. Bu da beni çok yoruyordu. İkiz annesi olunca asla bebeklere tek başına bakılmaz illa biri lazım kafasindaydılar. Eşimin de işine geliyordu tabi. Çünkü annesi eşimin sorumluluklarinı üstleniyordu. Benim sorumluluğum hep aynı kaliyordu. Sadece partnerim değişiyordu.Bİrini biraz fazla kucağımda tutsam sen onu daha çok seviyorsun iması yapıp digerine sevgi gösterisi yapiyordu. Aman Allah'ım ben bunları unutmustum. Geliyorlar soldan soldan. O yüzden annesi müsait olanlar mümkünse annelerini alsınlar yanlarına ya da durumu müsait olanlar yardımci tutsunlar bikac gune gelip evi temizleyip yemek yapıp gitsin. Anneyle bebeğin arasına kimse girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…