- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.381
Valla benim kv üç beş patik iki üç yazma falan koymus dolabına evlendikten sonra barıştık falan evlerine kalmaya gittiğimde açtı gösterdi bunlar senin çeyizin eksikler var alıp vercem sana diye 1.5 sene oldu hala verecek hala alacak o yüzden alacakTIM yapacakTIM verecekTİM muhabbetleri beni geriyor artık yani başörtü takan biri değilim iki üç yazmaya kalmadım ama böyle her şeye bi yapacaktım tım dım böyle gırtlaklayasım geliyor. Hani ilk torunun her şeye insan heves edip almaz mı yok alası yok yapası yok sadece laf laf lafMaalesef üzülüyor. Hakveriyor olması üzülmediği anlamına gelmiyor. Bilemiyorum ne yapsam sinirimi alamıyorum
Ay yok hiç tasvip etmiyorum sünnet düğünü mevzularını. Yapana saygım var ama ben tercih etmiyorum. Normal değil ve işin kötüsü hiç beklemezdim o yüzden ben kayınvalidemle iyiyim asla sorun yaşamam diyenlere içimden çok üzülüyorum. Umarım yaşamazlar umarım herşey güzel olur ama kayınvalidelik denen birşey de varmış jdjdj
Ben hazırlıksız yakalandım erken doğurdum, hekres geldi, kalmak istediler tamam dedim vs vs planlarımı uygulamadım ödün verdim önceliğim değişti. Sen eminsen böyle olacağından asla ve asla fırsat verme. Lohusalık başka bir kafa çok çokta güzel ve çok sakince huzurluca geçirmek en doğal hakkın.
Jsjsjsj paragraflara ve yazım kurallarına dikkat ettim
Haketmiyor bence de çağırmamı. Kırgınım biliyor ve umursamıyor ama bu seferde bahane ediyor. Bana yeni doğum yaptığımda diyor ki sana kolye alacaktım eee ama takmıyosun almadım. Kalmadım senin kolyene de bari yalan söylemeo yüzden altını da kendisinin olsun herşeyi de. Ben koz vermek istemiyorum biz gelecektik yanınızda olacaktık festi istemedi diyemesin. Ama bir yandan da üzülsün istiyorum djjdjdjd bende melek değili sonuçta yani
O kadar haklısın ki. Ama maalesef karşındaki insan en ufak boşluğu kullanan cinsten olunca bunların anlamı kalmıyor. Bende doğumdan önce bunu derdim ama kadın fırsatı buldu vurdu ve gol oldu
Sıvıyağ mayalıNasıl istersin sıvıyağ lı tereyağlı mayalı kabartmatozlu ona göre tarif verim
Eşim kv bunları bunları aldı kp bunu bunu yaptı siz bana değil abime her şeyi yapıyorsunuz bana bir şey yok ben üvey evladım sanki deyince de, olur mu asıl biz üvey anan babanız onlar senin öz anan baban muhabbetine girip duygu sömürüsü yapıyolar ulan adamlar daha napsın her şeyimize koşturuyorlar her şeyimize yararları var sanki kız anası babası değil de oğlan ana babası benimkiler valla öyle her şeyimize destek bunlarda uzaktan ana baba paraya maddiyata gelince bi gram toz yok ama maneviyatta evlatlık bekliyorlar buna ayar oluyorumMaalesef üzülüyor. Hakveriyor olması üzülmediği anlamına gelmiyor. Bilemiyorum ne yapsam sinirimi alamıyorum
Ay yok hiç tasvip etmiyorum sünnet düğünü mevzularını. Yapana saygım var ama ben tercih etmiyorum. Normal değil ve işin kötüsü hiç beklemezdim o yüzden ben kayınvalidemle iyiyim asla sorun yaşamam diyenlere içimden çok üzülüyorum. Umarım yaşamazlar umarım herşey güzel olur ama kayınvalidelik denen birşey de varmış jdjdj
Ben hazırlıksız yakalandım erken doğurdum, hekres geldi, kalmak istediler tamam dedim vs vs planlarımı uygulamadım ödün verdim önceliğim değişti. Sen eminsen böyle olacağından asla ve asla fırsat verme. Lohusalık başka bir kafa çok çokta güzel ve çok sakince huzurluca geçirmek en doğal hakkın.
Jsjsjsj paragraflara ve yazım kurallarına dikkat ettim
Haketmiyor bence de çağırmamı. Kırgınım biliyor ve umursamıyor ama bu seferde bahane ediyor. Bana yeni doğum yaptığımda diyor ki sana kolye alacaktım eee ama takmıyosun almadım. Kalmadım senin kolyene de bari yalan söylemeo yüzden altını da kendisinin olsun herşeyi de. Ben koz vermek istemiyorum biz gelecektik yanınızda olacaktık festi istemedi diyemesin. Ama bir yandan da üzülsün istiyorum djjdjdjd bende melek değili sonuçta yani
O kadar haklısın ki. Ama maalesef karşındaki insan en ufak boşluğu kullanan cinsten olunca bunların anlamı kalmıyor. Bende doğumdan önce bunu derdim ama kadın fırsatı buldu vurdu ve gol oldu
Nasıl oldun canım şimdi, ben bebeğimi hissetmeyip paniğe kapilacagim zaman, bebegimin en rahatsız olduğu sırtüstü yatiyorum, hemen kasık bolgeme toplanıp kendini belli ediyorMerhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?
Valla benim kv üç beş patik iki üç yazma falan koymus dolabına evlendikten sonra barıştık falan evlerine kalmaya gittiğimde açtı gösterdi bunlar senin çeyizin eksikler var alıp vercem sana diye 1.5 sene oldu hala verecek hala alacak o yüzden alacakTIM yapacakTIM verecekTİM muhabbetleri beni geriyor artık yani başörtü takan biri değilim iki üç yazmaya kalmadım ama böyle her şeye bi yapacaktım tım dım böyle gırtlaklayasım geliyor. Hani ilk torunun her şeye insan heves edip almaz mı yok alası yok yapası yok sadece laf laf laf
Eşim kv bunları bunları aldı kp bunu bunu yaptı siz bana değil abime her şeyi yapıyorsunuz bana bir şey yok ben üvey evladım sanki deyince de, olur mu asıl biz üvey anan babanız onlar senin öz anan baban muhabbetine girip duygu sömürüsü yapıyolar ulan adamlar daha napsın her şeyimize koşturuyorlar her şeyimize yararları var sanki kız anası babası değil de oğlan ana babası benimkiler valla öyle her şeyimize destek bunlarda uzaktan ana baba paraya maddiyata gelince bi gram toz yok ama maneviyatta evlatlık bekliyorlar buna ayar oluyorum
Merhaba kontrolünüz nasıl geçti Bebiş nasıl kaç kilo olmuş62 kilo ile hamile kaldım 7 kilo almış oldum 29. Haftamdayım
Biri senın biri benım denmesi cok sıkıcı bir durum yalnızSahiplenmeselersıkınti yok da. Benimkiler ikizdi. Kv biri senin biri benim derdi. Aşıri sinirlenirdim. Sanki özellikle kızdirmak için yapıyordu gibi geliyordu. Tabi lohusa kafası farklı oluyor. Herkes bebeklerime zarar verecek, bebeklerimi kaciracaklar gibi hissediyordum. Yeni bir oyuncak almışsın daha sen hevesini almadan başkaları elinden alıyor gibi hissediyordum. Ben sezaryenliydim. Bebek ağlıyordu ben kalkıp yürüyordum bebeğe doğru. Kv arkadan hızlı hızlı gelip alıyordu bebeği. Ben öyle yarıyolda kaliyordum.
hastanede profosyonel çekim olacak nasipseprofesyonel çekim mi yoksa kendiniz mi?
hastanede profosyonel çekim olacak nasipse
Ay ben inşallah güzel anne kv olurum Allahım bizi vicdan merhamet insanlıktan ayırmasın empati duygusunu eksiltmesin ve en önemlisi hayırlı gelinler hayırlı insanlar çıkarsın karşımızaSende erkek anası olcan alış şimdiden jdjdjd kayınvalidelere yüce mevlam his vermiş his
çok teşekkür ederim işte bir yanımda bunu söylüyor.. bakalım tam içime sineni bulacağım inşallah.. her anım fotoğraflansın istiyorum 10 yıl sonra çok zorlu yollardan gelecek inşallah oğlum.. bol bol poz vereceğiz teyzesiO zaman profesyonel çekim yapacak kadar kıymetliyse sizin için bir kere giyeceğim diye düşünmeyin. İçinize en çok sineni bulun. Ben taburcu fotoğrafı istemedim bir tek hamilelik doğum yenidoğan ve aile fotosu çektirdim. Siz kendinize güvenmişsiniz istemişsiniz bunu ki aslında zordur doğumdan sonra hazırlanmak bunu istemek demek ki gerçketen kıymetli o yüzden 1 kere giyecek olmayı önemsemeyin bence. Yıllarca baktığınız da güzel hisler uyandırsın sizde
Ay ben inşallah güzel anne kv olurum Allahım bizi vicdan merhamet insanlıktan ayırmasın empati duygusunu eksiltmesin ve en önemlisi hayırlı gelinler hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
Ya biz kv küsken bile anneler gününde hediye aldık gönderdik bu sene de aldık neyse düşündük yani hediyesini gönderdik teşekkür edip memnun olacağı yerde eşime diyormuş ki lunox almış hediye senin hediyen nerde demiş bizim ki de beraber aldık ikimizin adına diyor utanmada yokBende çok tilt olurum. Yapacaksan yaparsın yapmayacaksan ne yani gereksiz muhabbet. Benim kayınvalidem yaptı hakkını yiyemem buluta birsürü şey aldı, dokudu altınlarını taktılar onlardan yana sıkıntı yok ellerinden geleni yaptılar ama kendi anne kolye aldı bana ama bende takmadım onu gördü kendisi birşey almadı ya hemen alacaktım ama takmıyosun. Üfff kayınvalideleri sevemiyorum artık. Bende erkek annesiyim ama böyle olmam ya cidden. Avam avam saçma sapan muhabbetler
Valla benım kv kaynanasını hiç sevmemiş hatta kocasını istanbuldan taşındırmış kv sinden uzak kalmak için eşimi tatıllerde kendi ailesine goturmuş kvsine senede 2 3 gun goturmuş falan. Eşim babannem iyiyidi annem yaptı diyo bak ne oluyo cocuklarda anlamaya başlayınca annem zaten boyle bi insan demeye başlıyo, huysuzmuş yani. Kendi cocugunu bıle soğutmuş cocuk evde göre göre babannesi kotulendıgını ve ilerde kendide karısıyla anasıyla arada kaldıgında anlıyo zatenAy ben inşallah güzel anne kv olurum Allahım bizi vicdan merhamet insanlıktan ayırmasın empati duygusunu eksiltmesin ve en önemlisi hayırlı gelinler hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
çok teşekkür ederim işte bir yanımda bunu söylüyor.. bakalım tam içime sineni bulacağım inşallah.. her anım fotoğraflansın istiyorum 10 yıl sonra çok zorlu yollardan gelecek inşallah oğlum.. bol bol poz vereceğiz teyzesi
gerilmeyelim evetBenzeri bir durum bizde de yaşanıyor ama bizimkiler siz istemediniz modunda takılıyorlar allahım geliyorlar bana yine sağdan sağdan. Sıkma sen canını sinir olma sen hamilesin jdjdjjd doğur sen bir sağlıkla kavuş içinden bile geçeriz hepsinin ama şimdi gerilme
Bana bi hayrı olmadıgı için hiç almadım hediye ilk anneliğini o gostersın sonra ben gosterırırdım zaten ama hiç görmedım bir çöp bileYa biz kv küsken bile anneler gününde hediye aldık gönderdik bu sene de aldık neyse düşündük yani hediyesini gönderdik teşekkür edip memnun olacağı yerde eşime diyormuş ki lunox almış hediye senin hediyen nerde demiş bizim ki de beraber aldık ikimizin adına diyor utanmada yokulan sen bize zırnık bi şey almadın yok sıfır yani çöp bile yok utanmadan bunu bana da söylüyor sen almışsın oğlumun hediyesi yok diye, memnuniyetsiz
Ya biz kv küsken bile anneler gününde hediye aldık gönderdik bu sene de aldık neyse düşündük yani hediyesini gönderdik teşekkür edip memnun olacağı yerde eşime diyormuş ki lunox almış hediye senin hediyen nerde demiş bizim ki de beraber aldık ikimizin adına diyor utanmada yokulan sen bize zırnık bi şey almadın yok sıfır yani çöp bile yok utanmadan bunu bana da söylüyor sen almışsın oğlumun hediyesi yok diye, memnuniyetsiz
Ay çok değişikler gerçekten bizimki de ben hamile kalmadan önce öyle böyle sallıyordu işte kvdem çocuğa isim koymak istedi ben taşıyorum 9 ay karnımda ona n’oluyo kendi çocuklarının adını koymus benim bebelerime niye karışıyor diyordu ben hamile kaldım şimdi isim önerileri havada uçuyordu hatta geçen öneriyle kalmadı çocuğun ilk ismini Muhammet koyun ikinci ismini istediğin gibi koy diyorValla benım kv kaynanasını hiç sevmemiş hatta kocasını istanbuldan taşındırmış kv sinden uzak kalmak için eşimi tatıllerde kendi ailesine goturmuş kvsine senede 2 3 gun goturmuş falan. Eşim babannem iyiyidi annem yaptı diyo bak ne oluyo cocuklarda anlamaya başlayınca annem zaten boyle bi insan demeye başlıyo, huysuzmuş yani. Kendi cocugunu bıle soğutmuş cocuk evde göre göre babannesi kotulendıgını ve ilerde kendide karısıyla anasıyla arada kaldıgında anlıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?