- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.401
Aynen öyle dedim eşime zaten bundan sonra hediye falan yok diye haketmiyorlar vallaBana bi hayrı olmadıgı için hiç almadım hediye ilk anneliğini o gostersın sonra ben gosterırırdım zaten ama hiç görmedım bir çöp bile
Kız bacım ayıp ya borcun harcın içinde düşünüp almışız teşekkür et bi de bluz uzun değil renkli diye beğenmedi rengi de siyah yeşil yaprakları varAy yüce rabbim gerçekten anneliği geçtim de insani melekeleri de zayıf ne ayıp şey ya
Doğumu kendi evinde yapıcaksın ozaman senBen tayin istemedim bu yaz o sebepten de annesi ajite etti torunumu gormeyecek miyim diye aglamis yani seneye kadar orda degiliz. ordayken detayli ultrason icin Docent Halil Korkut Daglara gittim orda olsam onu dusunurdum bir de kadin bir doktor vardi notlarima bakayim bulursam yazarim canim
benım kv hamileliğimi 3 hafta once öğrendiAy çok değişikler gerçekten bizimki de ben hamile kalmadan önce öyle böyle sallıyordu işte kvdem çocuğa isim koymak istedi ben taşıyorum 9 ay karnımda ona n’oluyo kendi çocuklarının adını koymus benim bebelerime niye karışıyor diyordu ben hamile kaldım şimdi isim önerileri havada uçuyordu hatta geçen öneriyle kalmadı çocuğun ilk ismini Muhammet koyun ikinci ismini istediğin gibi koy diyoryok ya
Kontrolüm iyi geçti şükürMerhaba kontrolünüz nasıl geçti Bebiş nasıl kaç kilo olmuş
tatlım sen tam 29. haftadasın dimiKontrolüm iyi geçti şükürbebiş 1390 gram olmuş gayet iyi
Evet canım şuan 29+0 şuan. Boy konusunda tam ölçemiyoruz dedi kıvrık durduğu için.tatlım sen tam 29. haftadasın dimi
benim 28+0 'da 1190 çıktı boyda 37 civarı
Ne zmn dogurdun kuzum sen?Kızlar bu arada unutmadan söyleyeyim istiyorum. Bugün nasıl olduysa çok aktif girebildim kdjjd
Sezaryen olacaklar için çantanıza mutlaka sıcak su torbası koyun. Hiçbiryerde yazmaz ve söylenmez ama birebir tecrübedir. Ben koymamıştım eczaneden aldırdım. Sezaryen sonrası gaz ağrısında en yakın arkadaşınız adeta evladınızdan sonra gelen şey olacak jdjdj
Walla foto istiyosan bence maddi durumunu da zorlamiyorsa al bence. Kendine cekiceksin fotolsri ani olarak kalicakyani bana bi tık müstehçen geliyor bir yerde sabahlıkla gecelikle fotoğraf. evet orası burası açık olmayacak ama ne bileyim adı gecelik işteçekildiğimiz fotoğrafları da ya albüm ya da çerçevelemeyi düşünüyorum orada aklım karışıyor bir de işte sonra nerde giyeceksin ki diyorum.
Ne zmn dogurdun kuzum sen?
Walla foto istiyosan bence maddi durumunu da zorlamiyorsa al bence. Kendine cekiceksin fotolsri ani olarak kalicak
Ben aldim sahsen 1 kere giyicem biliyorum ama olsun heves ediyorum
Her bebek aynı besinlere tepki vermiyor canım ekşili şeyler dene bir de turşu gibi yine oynamazsa yarım litre su iç sola yat onda da oynamazsa hastaneye git nst baksınlar
Ay bide oğluş, annesini asla üzmez bak sanahtan beri kayınvalide konuşuruyoruz
Bize de yaz hareketlenince miniş
Kızlar çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınızNasıl oldun canım şimdi, ben bebeğimi hissetmeyip paniğe kapilacagim zaman, bebegimin en rahatsız olduğu sırtüstü yatiyorum, hemen kasık bolgeme toplanıp kendini belli ediyor
Kızlar çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınızSoluma yatıp uyuyakalmışım uyandığımda fıkır fıkır hareket ediyordu acıktı galiba çok şükür ben eşimin ailesiyle daha doğrusu görümcem ile sorun yaşıyorum hamileliğimin başından beri sürekli onun yüzünden yoğun stres altında kalıyorum, bugün yaşadığım korku üzerine kendime çok büyük bir söz verdim asla ama asla birdaha onun için ne kendimi ne de bebeğimi üzmeyeceğim, Allah kalbine göre versin onun da. Ha bu arada benim ne kayınpeder ne kaynanam da bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı biz de onu alalım bunu alalım demedi sorsan onların torunuymuş görümcemler de 8 ay oldu bir kere kendi rızalarıyla aramadı beni aksine evime geldiler benden hizmet beklediler şaka gibi eş aileleri niye böyle fitne fesat ben anlamıyorum
Çok iyi canım62 kilo ile hamile kaldım 7 kilo almış oldum 29. Haftamdayım
Kız bacım ayıp ya borcun harcın içinde düşünüp almışız teşekkür et bi de bluz uzun değil renkli diye beğenmedi rengi de siyah yeşil yaprakları vargüzel bi bluz keşke anama alaydım
Ben içlerine girdiğimden beri beni bir istememezlik hali hep vardı. Eşim bunca zaman hep onun söylediklerini dinlemiş hep ondan fikir ve görüş almış şimdi kendi başımıza karar veriyor olmamız ona batıyor. Kendi evliliğinde sorunlar var çünkü. Annem sabah nöbetten çıkmıştı 2,5 saat yol gittik kaynanamlara. Kendisi de oradaydı bizi gördü ne çıktı bir hoşgeldiniz dedi ne de başka birşey ben anneme nasıl mahcup oldum anlatamam. Sonra aramızda bir ufak tartışma çıkınca evi terketti gitti akşama kadar gelmedi sofrayı bıraktı gitti daha doğrusu. Düğün zamanı bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edebileceğim bir şey var mı diye sormadı üstelik biliyor kendi kardeşinin hasta yatağında yatıp herşeyle tek başıma ilgilendiğimin de farkında. Daha nişanlıyken beni diğer erkek kardeşinin sevgilisiyle kıyaslamalar başladı. Daha neler neler var da aklıma gelenler bunlar. Sırf o gün tartışma yaşadık diye kaynanam milletin içinde beni rezil etti kızını üzdüm diye :) başım çok ağrıyordu hava çarptı yol yordu bana milletin içinde hani başın ağrıyordu senin dedi. Ha bir de bu kardeşimi çok seviyorum ölüyorum bitiyorum havalarına inanabilirdim - ta ki eşim düğüne 1,5 ay kala kaza geçirdi trafik kazası. Ayağı 3 yerden kırıldı ne görümcem ne kaynanam kimse gelip bakmadı. 1,5 ay yattı düğün ertelenecek duruma geldi. Benim evladım, kardeşim ne durumda diye 2 saatlik mesafeden gelip bakamadılar. Ben ayağa kaldırdım onu, annemin de emeği çok büyük. Bir kere beni aramadılar tek kaldın bir şeye ihtiyacın var mı diye.. neler neler :)Napıyo hamile kadını bu kadar üzecek
Ayyyy annene bayıldımBizde de biz annemi götürüyoruz eşimledetaylı için başka doktora gittik doktor bize kordunu omzuna çok yakın duruyor falan bir sürü şey dedi annem de Doktora kordonu başka nerede durabilir dedi doktor da haklısıniz dedi ama annem olmasaydı orada sudan çıkmış balık gibi olurduk
Evet annem gelebilirse gelecek sma senin icin iyi olur brlki yardimci sartDoğumu kendi evinde yapıcaksın ozaman sen
Ben mersine geçeceğim kayınvalidemin evinde olacağım ama hiç gitmek istemiyorum tabi
Ay Allahım madem zorlarına gidiyor niye evlendiriyorlar onu da hiç anlamıyorum annelerdebenım kv hamileliğimi 3 hafta once öğrendio yuzden isim konusunda konuşuldu mu bılmıyorum ama zaten yeterınce oturmuştur hamile kalmam baya üzmüştür onu bizim cocuk yapmamızı pek istemıyodu cunku, ben yeterınce iyiyim o yuzden gelsin gitsin kv ben anne olmuşum artık umrumda mı dünya kıskanc bir kv niz varsa zaten sizin anne olmanız yeterınce üzüyo onu
Ayy aslan25 Temmuz 2023
öküz ne anlar hediyeden öbürü almış mı yok ama alanında burnundan getiriyor işte daha da havayı alırAyy allahım bir kerede teşekkür et otur ya beğenmediysen giymezsin olur biter üff bu buldumcuklarda beni sinir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?