2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana bi hayrı olmadıgı için hiç almadım hediye ilk anneliğini o gostersın sonra ben gosterırırdım zaten ama hiç görmedım bir çöp bile
Aynen öyle dedim eşime zaten bundan sonra hediye falan yok diye haketmiyorlar valla

Ay yüce rabbim gerçekten anneliği geçtim de insani melekeleri de zayıf ne ayıp şey ya
Kız bacım ayıp ya borcun harcın içinde düşünüp almışız teşekkür et bi de bluz uzun değil renkli diye beğenmedi rengi de siyah yeşil yaprakları var güzel bi bluz keşke anama alaydım

Doğumu kendi evinde yapıcaksın ozaman sen
Ben mersine geçeceğim kayınvalidemin evinde olacağım ama hiç gitmek istemiyorum tabi

benım kv hamileliğimi 3 hafta once öğrendi o yuzden isim konusunda konuşuldu mu bılmıyorum ama zaten yeterınce oturmuştur hamile kalmam baya üzmüştür onu bizim cocuk yapmamızı pek istemıyodu cunku, ben yeterınce iyiyim o yuzden gelsin gitsin kv ben anne olmuşum artık umrumda mı dünya kıskanc bir kv niz varsa zaten sizin anne olmanız yeterınce üzüyo onu

Ne zmn dogurdun kuzum sen?
Walla foto istiyosan bence maddi durumunu da zorlamiyorsa al bence. Kendine cekiceksin fotolsri ani olarak kalicak
Ben aldim sahsen 1 kere giyicem biliyorum ama olsun heves ediyorum

Her bebek aynı besinlere tepki vermiyor canım ekşili şeyler dene bir de turşu gibi yine oynamazsa yarım litre su iç sola yat onda da oynamazsa hastaneye git nst baksınlar

Ay bide oğluş, annesini asla üzmez bak sanahtan beri kayınvalide konuşuruyoruz

Bize de yaz hareketlenince miniş

Nasıl oldun canım şimdi, ben bebeğimi hissetmeyip paniğe kapilacagim zaman, bebegimin en rahatsız olduğu sırtüstü yatiyorum, hemen kasık bolgeme toplanıp kendini belli ediyor
Kızlar çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınızSoluma yatıp uyuyakalmışım uyandığımda fıkır fıkır hareket ediyordu acıktı galiba çok şükür ben eşimin ailesiyle daha doğrusu görümcem ile sorun yaşıyorum hamileliğimin başından beri sürekli onun yüzünden yoğun stres altında kalıyorum, bugün yaşadığım korku üzerine kendime çok büyük bir söz verdim asla ama asla birdaha onun için ne kendimi ne de bebeğimi üzmeyeceğim, Allah kalbine göre versin onun da. Ha bu arada benim ne kayınpeder ne kaynanam da bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı biz de onu alalım bunu alalım demedi sorsan onların torunuymuş görümcemler de 8 ay oldu bir kere kendi rızalarıyla aramadı beni aksine evime geldiler benden hizmet beklediler şaka gibi eş aileleri niye böyle fitne fesat ben anlamıyorum

Napıyo hamile kadını bu kadar üzecek

Kız bacım ayıp ya borcun harcın içinde düşünüp almışız teşekkür et bi de bluz uzun değil renkli diye beğenmedi rengi de siyah yeşil yaprakları var güzel bi bluz keşke anama alaydım

Ayy allahım bir kerede teşekkür et otur ya beğenmediysen giymezsin olur biter üff bu buldumcuklarda beni sinir ediyor

Napıyo hamile kadını bu kadar üzecek
Ben içlerine girdiğimden beri beni bir istememezlik hali hep vardı. Eşim bunca zaman hep onun söylediklerini dinlemiş hep ondan fikir ve görüş almış şimdi kendi başımıza karar veriyor olmamız ona batıyor. Kendi evliliğinde sorunlar var çünkü. Annem sabah nöbetten çıkmıştı 2,5 saat yol gittik kaynanamlara. Kendisi de oradaydı bizi gördü ne çıktı bir hoşgeldiniz dedi ne de başka birşey ben anneme nasıl mahcup oldum anlatamam. Sonra aramızda bir ufak tartışma çıkınca evi terketti gitti akşama kadar gelmedi sofrayı bıraktı gitti daha doğrusu. Düğün zamanı bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edebileceğim bir şey var mı diye sormadı üstelik biliyor kendi kardeşinin hasta yatağında yatıp herşeyle tek başıma ilgilendiğimin de farkında. Daha nişanlıyken beni diğer erkek kardeşinin sevgilisiyle kıyaslamalar başladı. Daha neler neler var da aklıma gelenler bunlar. Sırf o gün tartışma yaşadık diye kaynanam milletin içinde beni rezil etti kızını üzdüm diye :) başım çok ağrıyordu hava çarptı yol yordu bana milletin içinde hani başın ağrıyordu senin dedi. Ha bir de bu kardeşimi çok seviyorum ölüyorum bitiyorum havalarına inanabilirdim - ta ki eşim düğüne 1,5 ay kala kaza geçirdi trafik kazası. Ayağı 3 yerden kırıldı ne görümcem ne kaynanam kimse gelip bakmadı. 1,5 ay yattı düğün ertelenecek duruma geldi. Benim evladım, kardeşim ne durumda diye 2 saatlik mesafeden gelip bakamadılar. Ben ayağa kaldırdım onu, annemin de emeği çok büyük. Bir kere beni aramadılar tek kaldın bir şeye ihtiyacın var mı diye.. neler neler :)

Ayyyy annene bayıldım

Ay Allahım madem zorlarına gidiyor niye evlendiriyorlar onu da hiç anlamıyorum annelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…