- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.421
Al işte sonra saygı sevgi bekliyorlar kötü günde destek sıfır ama iyi günde koltuğun baş köşesinde oturup keyif sürmeye hazırlar mübarekBen içlerine girdiğimden beri beni bir istememezlik hali hep vardı. Eşim bunca zaman hep onun söylediklerini dinlemiş hep ondan fikir ve görüş almış şimdi kendi başımıza karar veriyor olmamız ona batıyor. Kendi evliliğinde sorunlar var çünkü. Annem sabah nöbetten çıkmıştı 2,5 saat yol gittik kaynanamlara. Kendisi de oradaydı bizi gördü ne çıktı bir hoşgeldiniz dedi ne de başka birşey ben anneme nasıl mahcup oldum anlatamam. Sonra aramızda bir ufak tartışma çıkınca evi terketti gitti akşama kadar gelmedi sofrayı bıraktı gitti daha doğrusu. Düğün zamanı bir kere bir şeye ihtiyacınız var mı yardım edebileceğim bir şey var mı diye sormadı üstelik biliyor kendi kardeşinin hasta yatağında yatıp herşeyle tek başıma ilgilendiğimin de farkında. Daha nişanlıyken beni diğer erkek kardeşinin sevgilisiyle kıyaslamalar başladı. Daha neler neler var da aklıma gelenler bunlar. Sırf o gün tartışma yaşadık diye kaynanam milletin içinde beni rezil etti kızını üzdüm diye :) başım çok ağrıyordu hava çarptı yol yordu bana milletin içinde hani başın ağrıyordu senin dedi. Ha bir de bu kardeşimi çok seviyorum ölüyorum bitiyorum havalarına inanabilirdim - ta ki eşim düğüne 1,5 ay kala kaza geçirdi trafik kazası. Ayağı 3 yerden kırıldı ne görümcem ne kaynanam kimse gelip bakmadı. 1,5 ay yattı düğün ertelenecek duruma geldi. Benim evladım, kardeşim ne durumda diye 2 saatlik mesafeden gelip bakamadılar. Ben ayağa kaldırdım onu, annemin de emeği çok büyük. Bir kere beni aramadılar tek kaldın bir şeye ihtiyacın var mı diye.. neler neler :)
Neyi var burcumuzun gayet ponçikAyy aslanallah ssbir versin yandin bnde aslanim oyuzden diorum
Doğru ama iste hem cok suslu olsun hem de gecelik gibi durmayan birsey ariyorumNe zmn dogurdun kuzum sen?
Walla foto istiyosan bence maddi durumunu da zorlamiyorsa al bence. Kendine cekiceksin fotolsri ani olarak kalicak
Ben aldim sahsen 1 kere giyicem biliyorum ama olsun heves ediyorum
öküz ne anlar hediyeden öbürü almış mı yok ama alanında burnundan getiriyor işte daha da havayı alır
Ayy aslanallah ssbir versin yandin bnde aslanim oyuzden diorum
Neyi var burcumuzun gayet ponçikerkekleri sıkıntı gerçi de
Haklisin cok teşekkürler alacagim icime sineni bir bulayimAllahım nazarlardan korusun, sağlıkla mutlulukla huzurla uyumla kolaylıkla neşeyle kucağınıza almayı nasip etsin. Hele de böyle bir durum var ise asla düşünmeyin. Bir kere dünyaya geliyoruz nelere para veriyoruz. En kıymetli şeylerden birtanesi o fotoğraflar. Ben düğün yapmamış gelinlik giymemiş haliyle düğün fotoğrafı olmayan bunlara gerek duymayan bir kadın olarak söylüyorum bunu. Bu bambaşka birşey. Tadını çıkartın.
Ya bencede poncik ama egri otur dogru konusNeyi var burcumuzun gayet ponçikerkekleri sıkıntı gerçi de
Bence dunyanin en muhtesem burcuHdjdjdjd minik aslanım ne bekliyor beni hiç bilmiyorum kendim de boğayım normalde anlaşamam kolay kolay da evlat olunca tamam çocuğum diyosun
Aynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyorAl işte sonra saygı sevgi bekliyorlar kötü günde destek sıfır ama iyi günde koltuğun baş köşesinde oturup keyif sürmeye hazırlar mübarek
1 hafta ilerde olması ultrasonun hatası bile olabilir hiç anlamlı bir veri değilKızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümlerbirde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım
Bole bisi istermisin bilemedim ama ben bunu seyettimDoğru ama iste hem cok suslu olsun hem de gecelik gibi durmayan birsey ariyorum
Benimki de 1 hafta önde gidiyor bende çok merak ediyorum sıkıntı mı değil mi ☹Kızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümlerbirde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım
Aynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyor
Aynen canım evlatlarını görmek istediler de sen engel oldun dimi :) defolsunlar ya valla ben eşime de diyorum senin ablan git görüş ne yaparsan yap ama benim yanımda adını anma tahammülüm yok diyeCanım benim kenri oğullarını sevmeyen saymayan seni ve aileni öi sevip sayacak? Ne demek bacağı kırık adama gelmemek. Benim eşimin evlendikten sonra kırıldı. Yarım ağız gelelim dediker yok dedim ki normalde beni dinlemezler asla kimseyi dinlemezler gelmek isteseler gelirker sonra suçlu ben oldum gelmek istemişler ama biz gerek ykk demişiz. Bunlar böyleler bunu böyle kabullenebilsek hayat harika olacak.
Şifreli konuşmayın ya kimmiş o ben de merak ettimSonradan geldım ama 1 aydan fazla oldu herhalde, ben ne kadar çok giriyosam o da o kadar çok giriyorbıl bakalım bu kim
Ocak annesi deil bu arada
3e cıkar sen, ben de onceden iki öğün besleniyordum, acıkıp meyveye sarıyordum, diyetisyen tavsıyesı ıle 3 ana ogun 3 ara ögün yapıyorum suanda..
Benım de 2 gundur kaşınıyor göbeğim, büyüyor diye sevınıyorum
değildir canım biz üzgün olduğumuzda bebek de anlıyor, hareket etmiyor fazla. Aynı durumu defalarca yaşadım, ruh halin düzeldiğinde bebişin de hareket etmeye başlarMerhaba kızlar. dün gece maalesef ağladım ağlarken de biraz sıktım kendimi. Bu sabah uyandığımdan beri bebeğimi hissetmiyorum. Hem başım ağrıyor hem midem bulanıyor. Evde de tekim şu anda. Limonlu su içiyorum tansiyondur belki diye ama gitmeli miyim kendi doktoruma? Önemli birşey midir kızlar?
Son ana kadar donme ihtimalleri oluyor. 37 de doguk pozisyonu almisti oglum 38 de makata donmustuKızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
Bir bilgim yok ama bunu düşünmek için erken bence, son haftalarda bile makatta olup döndüğünü duymuştumKızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
İnşallah beni gıcık etmek için dönüp tekrar makata dönmezSon ana kadar donme ihtimalleri oluyor. 37 de doguk pozisyonu almisti oglum 38 de makata donmustu
Kilo alınca dönmesi zor oluyor diye biliyorum bende inşallah döner. Ay sanki az kaldııBir bilgim yok ama bunu düşünmek için erken bence, son haftalarda bile makatta olup döndüğünü duymuştum
Sen döndüğünü hayal et canımİnşallah beni gıcık etmek için dönüp tekrar makata dönmez
Kilo alınca dönmesi zor oluyor diye biliyorum bende inşallah döner. Ay sanki az kaldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?