2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Al işte sonra saygı sevgi bekliyorlar kötü günde destek sıfır ama iyi günde koltuğun baş köşesinde oturup keyif sürmeye hazırlar mübarek

Ne zmn dogurdun kuzum sen?

Walla foto istiyosan bence maddi durumunu da zorlamiyorsa al bence. Kendine cekiceksin fotolsri ani olarak kalicak
Ben aldim sahsen 1 kere giyicem biliyorum ama olsun heves ediyorum
Doğru ama iste hem cok suslu olsun hem de gecelik gibi durmayan birsey ariyorum

Haklisin cok teşekkürler alacagim icime sineni bir bulayim

Neyi var burcumuzun gayet ponçik erkekleri sıkıntı gerçi de
Ya bencede poncik ama egri otur dogru konus
Hdjdjdjd minik aslanım ne bekliyor beni hiç bilmiyorum kendim de boğayım normalde anlaşamam kolay kolay da evlat olunca tamam çocuğum diyosun
Bence dunyanin en muhtesem burcucunku narsistiz ama cicdanliyiz seveceniz yardimseveriz ama intikam aliriz cenemiz masallahtir. Buarada e yakin ark im boga. Babam boga idi. Cok iyi anlasiriz bogayla

Al işte sonra saygı sevgi bekliyorlar kötü günde destek sıfır ama iyi günde koltuğun baş köşesinde oturup keyif sürmeye hazırlar mübarek
Aynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyor

Kızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümler birde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım

1 hafta ilerde olması ultrasonun hatası bile olabilir hiç anlamlı bir veri değil

Benimki de 1 hafta önde gidiyor bende çok merak ediyorum sıkıntı mı değil mi ☹

Aynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyor

Canım benim kenri oğullarını sevmeyen saymayan seni ve aileni öi sevip sayacak? Ne demek bacağı kırık adama gelmemek. Benim eşimin evlendikten sonra kırıldı. Yarım ağız gelelim dediker yok dedim ki normalde beni dinlemezler asla kimseyi dinlemezler gelmek isteseler gelirker sonra suçlu ben oldum gelmek istemişler ama biz gerek ykk demişiz. Bunlar böyleler bunu böyle kabullenebilsek hayat harika olacak.

Aynen canım evlatlarını görmek istediler de sen engel oldun dimi :) defolsunlar ya valla ben eşime de diyorum senin ablan git görüş ne yaparsan yap ama benim yanımda adını anma tahammülüm yok diye

Şifreli konuşmayın ya kimmiş o ben de merak ettim
değildir canım biz üzgün olduğumuzda bebek de anlıyor, hareket etmiyor fazla. Aynı durumu defalarca yaşadım, ruh halin düzeldiğinde bebişin de hareket etmeye başlar

Son ana kadar donme ihtimalleri oluyor. 37 de doguk pozisyonu almisti oglum 38 de makata donmustu
İnşallah beni gıcık etmek için dönüp tekrar makata dönmez
Bir bilgim yok ama bunu düşünmek için erken bence, son haftalarda bile makatta olup döndüğünü duymuştum
Kilo alınca dönmesi zor oluyor diye biliyorum bende inşallah döner. Ay sanki az kaldıı

İnşallah beni gıcık etmek için dönüp tekrar makata dönmez
Kilo alınca dönmesi zor oluyor diye biliyorum bende inşallah döner. Ay sanki az kaldıı
Sen döndüğünü hayal et canım Dimi 30.haftaya yaklaşınca azıcık kalmış hissiyatı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…