- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.441
Geçen ayki kontrolümde de 1 hafta öndeydi canım bi kaç kere de ölçtü doktor1 hafta ilerde olması ultrasonun hatası bile olabilir hiç anlamlı bir veri değil
Aslında doktora sordum yoo sadece biraz iri bir bebek olucak dedi ama işte hamile kafasıBenimki de 1 hafta önde gidiyor bende çok merak ediyorum sıkıntı mı değil mi ☹
Benim bebeğimin boyu 3 hafta kilosu da 2 hafta önden gidiyor ve eminim geç ya da erken yumurtlama değil çünkü ovulasyon testi kullanmıştım. Şeker problemi yoksa ve suyu az yada fazla değilse sorun teşkil etmiyor boyu için doktorum boyu uzun olacak dedi kilosunu da ben sordum iyi bakmışsın baya dediKızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümlerbirde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım
Maşallah bebişeBenim bebeğimin boyu 3 hafta kilosu da 2 hafta önden gidiyor ve eminim geç ya da erken yumurtlama değil çünkü ovulasyon testi kullanmıştım. Şeker problemi yoksa ve suyu az yada fazla değilse sorun teşkil etmiyor boyu için doktorum boyu uzun olacak dedi kilosunu da ben sordum iyi bakmışsın baya dedi
Yok kız ben daha çok hümanistim yükselenim akrep ama kin gütmem intikam duygum yoktur beddua bile etmem beni üzene ama kalbim kırılmasın Allah bir bir çıkarıyor izlerken de hem üzülüp hem keyif alıyorumYa bencede poncik ama egri otur dogru konus
Bence dunyanin en muhtesem burcucunku narsistiz ama cicdanliyiz seveceniz yardimseveriz ama intikam aliriz cenemiz masallahtir. Buarada e yakin ark im boga. Babam boga idi. Cok iyi anlasiriz bogayla
Benim kv bana bi şey diyemez ailemle ilgili ama eşime sitem ediyor onlar senin öz anan öz baban vs sıcarım çarklarına analık babalık yapsınlar o zaman diyesim geliyor ama işte diyemiyorsunAynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyor
Evet yaSen döndüğünü hayal et canımDimi 30.haftaya yaklaşınca azıcık kalmış hissiyatı oluyor
Evet yayani 6 hafta sonra bile doğabilir. Ablam 36 da doğurdu. Bişey kalmadı yani. Zamanında gelsinler inşallah
Benimde 1 hafta önden gidiyor hatta nerdeyse 2 haftaya yakın. Kafası 30+5 çıktı. Ben daha bugün 29+0. Karnı 30+1 çıktı. Her şey normal dedi doktorGeçen ayki kontrolümde de 1 hafta öndeydi canım bi kaç kere de ölçtü doktor
AhaBende 36 da doğurdum az kalmış hdjdjjd
Ay çantam falan hazır değilBende 36 da doğurdum az kalmış hdjdjjd
Dimi akrep olmasınAy çantam falan hazır değilkasım sonunda doğsun şu akrep burcunu atlatsın 22 kasımda doğabilir 36yı da geçmiş oluyorum o zaman
Ay çantam falan hazır değilkasım sonunda doğsun şu akrep burcunu atlatsın 22 kasımda doğabilir 36yı da geçmiş oluyorum o zaman
Kasım 28. Amin bencede 37yi görelim inşallahHsjjss ben doğururken de çantam hazır değildi çokta şeyyapma hahahja inşallah 37+0 ne zaman doluyor o zaman gelsin en erken öncesinde gelmesin
Ahakız bizim az kaldı ya şaka gibi şuan bir heyecanlqndim
İnşallah kv uzak sağlıklı hayırlı bir şekildeAyy az kaldı tabii sağlıkla kavuşun. Muhteşem bir şey
İnşallah kv uzak sağlıklı hayırlı bir şekilde
Tabiki aslan burcu olarak bayildim bakayim bariBole bisi istermisin bilemedim ama ben bunu seyettim
Ay fenalık geldi,Valla kayınvalideler bulmak isterse buluyor yapmak isterse yapıyor. Allahım lohusalara dirayet versin. Olacak olan oluyor da sabretme gücü önemli jdjdjjd
22 Kasım akrep 23 Kasım yayAy çantam falan hazır değilkasım sonunda doğsun şu akrep burcunu atlatsın 22 kasımda doğabilir 36yı da geçmiş oluyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?