2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim bebeğimin boyu 3 hafta kilosu da 2 hafta önden gidiyor ve eminim geç ya da erken yumurtlama değil çünkü ovulasyon testi kullanmıştım. Şeker problemi yoksa ve suyu az yada fazla değilse sorun teşkil etmiyor boyu için doktorum boyu uzun olacak dedi kilosunu da ben sordum iyi bakmışsın baya dedi

Maşallah bebişe yok canım şeker çıkmadı suyuda normal çok şükür

Ya bencede poncik ama egri otur dogru konus

Bence dunyanin en muhtesem burcucunku narsistiz ama cicdanliyiz seveceniz yardimseveriz ama intikam aliriz cenemiz masallahtir. Buarada e yakin ark im boga. Babam boga idi. Cok iyi anlasiriz bogayla
Yok kız ben daha çok hümanistim yükselenim akrep ama kin gütmem intikam duygum yoktur beddua bile etmem beni üzene ama kalbim kırılmasın Allah bir bir çıkarıyor izlerken de hem üzülüp hem keyif alıyorum
Bence de en muhteşem burc ama küçük erkek kardeşimde aslan ve ben aslan erkeklerine tahammül edemiyorum ama laf sokma dersen bende birine ilk görüşte gıcık kaptıysam kesin bi haltı çıkıyor zaten ilk görüşte sevmediysem sevemiyorum hiç hele gıcık kaptıklarıma altın değerinde laf sokarım öyle ağır anlamazlar bile mal mal bakakalırlar çokta güler yüzlüyüm gülerek laf sokmalarımda güzeldir dediklerimde hep çıkar biriyle ilgili

Aynen öyle bende buna bozuluyorum işte. Ailem her zaman destek oldu olmaya da devam ediyorlar hala daha benim aileme nasıl saygısızlık yapabilirler bunu aklım almıyor
Benim kv bana bi şey diyemez ailemle ilgili ama eşime sitem ediyor onlar senin öz anan öz baban vs sıcarım çarklarına analık babalık yapsınlar o zaman diyesim geliyor ama işte diyemiyorsun terbiyem müsade etmiyor (yersen)

Sen döndüğünü hayal et canım Dimi 30.haftaya yaklaşınca azıcık kalmış hissiyatı oluyor
Evet ya yani 6 hafta sonra bile doğabilir. Ablam 36 da doğurdu. Bişey kalmadı yani. Zamanında gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…