- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.461
Ay fenalık geldi,istersen bir de bayıl Feriha djjsja
Bence Ocak değil 1 Aralık yap onu çoğumuz doguracagizKdjdjkdjd ya çok heyecanlı 1 ocak itibariyle güncellemeleri okucambayılanlar mı dersin maça çıkanlar mı dersin birde poncikler olcak tabii dur bakalım
Benim içimden hep şey geçiyo ben 3aralıkta doğurcamBence Ocak değil 1 Aralık yap onu çoğumuz doguracagiz
Erken dogum rıskım var ya, bı de 40.haftam 12 ocak, 12 ocakta doğururmusumBence Ocak değil 1 Aralık yap onu çoğumuz doguracagiz
Benim ki de 11.12.23 olsa ne güzel olurErken dogum rıskım var ya, bı de 40.haftam 12 ocak, 12 ocakta doğururmusum
Bir ayı geçmiştir kızSonradan geldım ama 1 aydan fazla oldu herhalde, ben ne kadar çok giriyosam o da o kadar çok giriyorbıl bakalım bu kim
Ocak annesi deil bu arada
3e cıkar sen, ben de onceden iki öğün besleniyordum, acıkıp meyveye sarıyordum, diyetisyen tavsıyesı ıle 3 ana ogun 3 ara ögün yapıyorum suanda..
Benım de 2 gundur kaşınıyor göbeğim, büyüyor diye sevınıyorum 
Bence Ocak değil 1 Aralık yap onu çoğumuz doguracagiz
Şiir gibiBenim ki de 11.12.23 olsa ne güzel olur
Aralığa girince 12 kalmış olacakNe bu acele 1 aralık erken değil mi ya hdjjd
Alttakı dıger 3 kısiden birisnBir ayı geçmiştir kız
Biz Nisan'dan beri yazıyorsak
Sen yine Ağustos filandır
Ahaa
Artık bende girdim şu dedektiflik işine
Bizim ddiaa değil demi
Kanadalı güzel
Bakalım kaç günde bulucam
Şu an biri girdi radarıma bile şimdi online
Senin benim korkumdan ziyaretçi gibi girermiş
Arada ss atıp sıkıştırır mışız.
Sohri ben pro lukta acemiyim.
Şimdi benim burda gezdiğim aşağıda gözüküyor mu?
Gizle yenilmiş miyim bilmiyorum
Beni korkutmayın ya Doğum olunca değişiyorlar dedinizValla kayınvalideler bulmak isterse buluyor yapmak isterse yapıyor. Allahım lohusalara dirayet versin. Olacak olan oluyor da sabretme gücü önemli jdjdjjd
İfsala yaAlttakı dıger 3 kısiden birisn
Diğer 3 kişi diyince gizli gezen prolar mı oluyor?Alttakı dıger 3 kısiden birisn
Benimki 39-40 arası gelsin. 40 ı geçmesin amaKasım 28. Amin bencede 37yi görelim inşallah
Beni korkutmayın ya Doğum olunca değişiyorlar dedinizonun stresine girmiyim bir de durduk yerde
Olmasss, özel hayatın gizliliği varİfsala ya
Canım baktın baş edemiyorsun söylersin gider sonra da lohusaydim her şey üstüme geliyordu unutkanlık var hatırlamıyorum dersinBeni korkutmayın ya Doğum olunca değişiyorlar dedinizonun stresine girmiyim bir de durduk yerde
Alttakı dıger 3 kısiden birisn
Canım baktın baş edemiyorsun söylersin gider sonra da lohusaydim her şey üstüme geliyordu unutkanlık var hatırlamıyorum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?