2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sende alabilirsin
Sen Nick mı değiştin bu arada ya
Ocak tan mı geldin

Ne olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdum aralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım

Canım baktın baş edemiyorsun söylersin gider sonra da lohusaydim her şey üstüme geliyordu unutkanlık var hatırlamıyorum dersin
Kayınvalideme git demek aboww hayal edemedim eşimle aramı, gerçi lohusalık bu nolcağı böyle olmaz ama ben bir şeyi istemiyorsam söylerim direkt, bazı konularda düşüncesiz olabiliyor o da öyle gördüğünden onun normali o ama bana normal gelmiyor. Ben direkt söyleyince Benim dediğimi kabul eder yapar gibi geliyor yani yönlendirebilirim beni kırılacak diye çekinir de biraz tabi değişmezse dediğiniz gibi

Ne olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdum aralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım
Sohri gibi artık bende hesap sorcam
Sen kimsin kimlerdensin diye
Soru yağmuruna tuttuğum biri vardı
O sen miydin
Benim hafıza çok kötü de

Direkt git değil de tek hallederim kimse lazım değil jdjsjaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…