- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.481
Olmasss, özel hayatın gizliliği var
Ben de sen de oyle gorunuyorumdurDiğer 3 kişi diyince gizli gezen prolar mı oluyor?
Bende açmaya çalışıyorum diğer üyeler kim diye
Seninki aşağıda mı peki
Bana biri gibi geldi
6.hiss
Ne yapim şekerim yani onlarda bir rahat versinler bize ya jdjsjajaHdjdjdjd keşke seni daha erken tanısaydım
Sende alabilirsinHdjdjdjdj proluk stajına al arkadaşı
Hayırlı olsunKızlar geriden geliyorum yine yazan varsa sorry, hepsiburada’da Yoyko’da %20 indirim var, biz anne yanı beşiğimizi aldık sonundaaaa
Aslında bende isterim de şimdi ona 100 lira kim verecekSende alabilirsin
Sen Nick mı değiştin bu arada ya
Ocak tan mı geldin
Kız dur oyle deme, ocak annelerınde kavga cıktı bu yuzden, ısteyen okusun, ama keske yazsaAaa olmaz böyle bizim ki de özel hayat gizliliği herşeyi konuşuyoruz okuyup geçiyor okumasın girmesin ya da kendini belli etsin
Sende alabilirsin
Sen Nick mı değiştin bu arada ya
Ocak tan mı geldin
Hadi ya becerdiysem ne alaBen de sen de oyle gorunuyorumdurprolar bırbırını goremıyor hespa gızlıyse, sen baya gizlemişssin
Aaa olmaz canım 2 mesaj attı dedin 2 mesaj ne ya hasta olsak bile girip kaç mesaj atıyoruz şuradaKız dur oyle deme, ocak annelerınde kavga cıktı bu yuzden, ısteyen okusun, ama keske yazsa
Kız dur oyle deme, ocak annelerınde kavga cıktı bu yuzden, ısteyen okusun, ama keske yazsa
Kayınvalideme git demekCanım baktın baş edemiyorsun söylersin gider sonra da lohusaydim her şey üstüme geliyordu unutkanlık var hatırlamıyorum dersin
Sohri gibi artık bende hesap sorcamNe olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdumaralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım
Direkt git değil de tek hallederim kimse lazım değil jdjsjajaKayınvalideme git demekaboww hayal edemedim eşimle aramı, gerçi lohusalık bu nolcağı böyle olmaz ama ben bir şeyi istemiyorsam söylerim direkt, bazı konularda düşüncesiz olabiliyor o da öyle gördüğünden onun normali o ama bana normal gelmiyor. Ben direkt söyleyince Benim dediğimi kabul eder yapar gibi geliyor yani yönlendirebilirim beni kırılacak diye çekinir de biraz tabi değişmezse dediğiniz gibi
Kupoon olsa demı keskeAslında bende isterim de şimdi ona 100 lira kim verecek
Kız yukardan 2 mesaj atan üyelere bak tek tekAaa olmaz canım 2 mesaj attı dedin 2 mesaj ne ya hasta olsak bile girip kaç mesaj atıyoruz şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?