- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.501
Bizim sonumuz da böyle mi olacakNe olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdumaralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım
Sohri gibi artık bende hesap sorcam
Sen kimsin kimlerdensin diye
Soru yağmuruna tuttuğum biri vardı
O sen miydin
Benim hafıza çok kötü de
Bizim sonumuz da böyle mi olacak
Ben de ifşa şan korkuyorum ne var ne yok hem yazıyorum@Kaskade de ısım degıstırmıs, şıp diye tanıdımm.. Ben de mı degsıtırsem, gizli takıpcılerım vararada bı gelıp bakıyorlar bana
Yemek yarısmasına katıl, 1.olursan bedavaBedava olsa
Alttan alttan kibar şekilde anladımDirekt git değil de tek hallederim kimse lazım değil jdjsjaja
Nasıl katılacamYemek yarısmasına katıl, 1.olursan bedavahepımız sana atarız oy, partı kur
Bedava olsa
Sen şimdilik deme işte o kelimeyi kullanma kimseyi ihtiyacım yok kimse lazım değil değil deAlttan alttan kibar şekilde anladımşimdi geliyim mi ihtiyacın var mı diye soruyor ben yok şimdilik halledebiliyorum diyorum, eşim bunu söylerken sonuna sen ne zaman istersen gel yine de diye ekliypr
Bıyolog kısmını kaldırmıs sadeceBen de ifşa şan korkuyorum ne var ne yok hem yazıyorum
Ama güzel içime sinen Nick bulamadım
Nasıl değişmiş
Biyolog aynı biyolog değil mi
Zaten grupta 10-11 kişi hiç yazmıyorSohri tahminim patladı
Şüphe ettiğim kişinin 170 mesajı var
Ay olur mu olurlar22 Kasım akrep 23 Kasım yaykız bide bunlar yay olup daha aksi bişi oluyolarmış
Öyle de demek istemiyorum yemeklerimi yapar bulaşığımı yıkar en azından ben de bebişle ilgilenirim gelmesi de fena olmazSen şimdilik deme işte o kelimeyi kullanma kimseyi ihtiyacım yok kimse lazım değil değil de
Nevreste var yemek yarısmaları ıle ılgılenen yonetıcı ona mesaj at ıstersen daha detaylı bılgı verır sana, ben de bılmıyorum cunku ben sadece oy kullanıyorumNasıl katılacam
Eskıden 50 tlydı, ona da zam gelmısNe bedava ki proluk olsun istirham edicem şimdi
Gelince keşke onları yapsalar keskeeeeÖyle de demek istemiyorum yemeklerimi yapar bulaşığımı yıkar en azından ben de bebişle ilgilenirim gelmesi de fena olmaz
Is cıktı sana ısteSohri tahminim patladı
Şüphe ettiğim kişinin 170 mesajı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?