2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zaten grupta 10-11 kişi hiç yazmıyor
Aman yazmasın be
Demekki yazacak bişeysi yok
Zaten zor takip ediyorum yazanların çoğunu bile okuyamıyorum yetişip
Ben yazan tayfayı seviyorum zaten hepsi kafa dengi
Onu mu dert edicem

Ocak'ta kiler dert etsin oraya indirim paylaşıyor buraya paylaşmıyor diye

Bu arada bir tek şeye gıcık oluyorum
Normalde hiç yazmayıp ayda yılda işi düşünce yazanı
Bir de burda 1500 kere konuşup yazdığımız şeyi tekrar tekrar soranı

Kızlar bu işin sonu hayıra hitmiyor jdjdjjd bizde de aynısı oldu bunu konuşuyorduk sonra sadece okuyanlar gocundu zorunda mıyız vs dediler ortalık karıştı ndndjdj
Zorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman

Gelince keşke onları yapsalar keskeeee tam tersi olmasın sonra
Benimde hayallerim bu yönde bebeğe ben ve eşim bakarız yemek temizlik falan yapar kv 15 gün. Gerçi 3 gün aynı pilavı yedirir. Tavuğu bile ısıtıp ısıtıp önümüze koyar. Yemek işini de kpcama paslayabilirim şuan düşününce boş boş oturmaya mı gelecek acaba

Kız öyle deme ben unutup tekrar soruyorum hamilelik başıma bela oldu herşeyi unutuyorum

İnşallah dediğin gibi olur ama genelde bebek sevmeye geliyorlar

Zorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman

Çok haklısın ama gelde anlat
Birde şey var soruyor mesela şu oldu bu oldu bilmem ne yazıyorsun konuşuyorsun bir teşekkür bile etmiyor. Bunun yanında okuyan bence çok masum.

Kız öyle deme ben unutup tekrar soruyorum hamilelik başıma bela oldu herşeyi unutuyorum
Bende arada soruyorum o değil kız kastettiğim başka.
Yeni gelen olsa amenna. Ya da başka gruptan gelip danışsa ok

Buraya doğru emek veriyoruz.
Vaktim olunca bütün geçmişi okuyorum bu sorumluluk sonuçtan
Kim iyi kim kötü kimin derdi kimin yardıma ihtiyacı var bakmak dostluk arkadaşlık başka

Ya da arada önemli öneri indirim vs haber varda kaçırmayım diye vs

Şey ben anlamadım neyi kastediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…