- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.521
Bayıl feriha buraya yakışır işte hdjdjGelince keşke onları yapsalar keskeeeetam tersi olmasın sonra
Aman yazmasın beZaten grupta 10-11 kişi hiç yazmıyor
Kızlar bu işin sonu hayıra hitmiyor jdjdjjd bizde de aynısı oldu bunu konuşuyorduk sonra sadece okuyanlar gocundu zorunda mıyız vs dediler ortalık karıştı ndndjdj
Benimde hayallerim bu yönde bebeğe ben ve eşim bakarız yemek temizlik falan yapar kv 15 gün. Gerçi 3 gün aynı pilavı yedirir. Tavuğu bile ısıtıp ısıtıp önümüze koyar. Yemek işini de kpcama paslayabilirim şuan düşününceGelince keşke onları yapsalar keskeeeetam tersi olmasın sonra
Vaktim olsa yapacam da geçmişi de okuyamıyorum valla yoğunumIs cıktı sana ıste
Kız öyle deme ben unutup tekrar soruyorum hamilelik başıma bela oldu herşeyi unutuyorumAman yazmasın be
Demekki yazacak bişeysi yok
Zaten zor takip ediyorum yazanların çoğunu bile okuyamıyorum yetişip
Ben yazan tayfayı seviyorum zaten hepsi kafa dengi✌
Onu mu dert edicem
Ocak'ta kiler dert etsin oraya indirim paylaşıyor buraya paylaşmıyor diye
Bu arada bir tek şeye gıcık oluyorum
Normalde hiç yazmayıp ayda yılda işi düşünce yazanı
Bir de burda 1500 kere konuşup yazdığımız şeyi tekrar tekrar soranı
Çok bilenmiş boncuğumZorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman
İnşallah dediğin gibi olur ama genelde bebek sevmeye geliyorlarBenimde hayallerim bu yönde bebeğe ben ve eşim bakarız yemek temizlik falan yapar kv 15 gün. Gerçi 3 gün aynı pilavı yedirir. Tavuğu bile ısıtıp ısıtıp önümüze koyar. Yemek işini de kpcama paslayabilirim şuan düşününceboş boş oturmaya mı gelecek acaba
Zorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman
Hee yaa, allah baska dert vermesın bizeVaktim olsa yapacam da geçmişi de okuyamıyorum valla yoğunum
Bakma güldüğümr valla boyumdan büyük detlerim var✌
Yok olmaz canım allah korusunGelince keşke onları yapsalar keskeeeetam tersi olmasın sonra
Evet maalesef ama ben daralırsam fena olabilir.İnşallah dediğin gibi olur ama genelde bebek sevmeye geliyorlar
Bende arada soruyorum o değil kız kastettiğim başka.Kız öyle deme ben unutup tekrar soruyorum hamilelik başıma bela oldu herşeyi unutuyorum
Yok olmaz canım allah korusunnormalde hep bunları yapmaya geliyor, ben söylerim öyle bir şey olursa bebeğin bana ihtiyacı var benim de ev işlerinde yardıma
Bende arada soruyorum o değil kız kastettiğim başka.
Yeni gelen olsa amenna. Ya da başka gruptan gelip danışsa ok
Buraya doğru emek veriyoruz.
Vaktim olunca bütün geçmişi okuyorum bu sorumluluk sonuçtan
Kim iyi kim kötü kimin derdi kimin yardıma ihtiyacı var bakmak dostluk arkadaşlık başka
Ya da arada önemli öneri indirim vs haber varda kaçırmayım diye vs
Minicik bebeğin nesini sevecekler ben anlamıyorİnşallah dediğin gibi olur ama genelde bebek sevmeye geliyorlar
Minicik bebeğin nesini sevecekler ben anlamıyorzaten emme uyku arasında geçecek bebeğin zamanı
korkma ama sırtlanlar gibi bıraktığın anı gözleyebilirlerMinicik bebeğin nesini sevecekler ben anlamıyorzaten emme uyku arasında geçecek bebeğin zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?