- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.541
bence de yazan tayfa yetiyorAman yazmasın be
Demekki yazacak bişeysi yok
Zaten zor takip ediyorum yazanların çoğunu bile okuyamıyorum yetişip
Ben yazan tayfayı seviyorum zaten hepsi kafa dengi✌
Onu mu dert edicem
Ocak'ta kiler dert etsin oraya indirim paylaşıyor buraya paylaşmıyor diye
Bu arada bir tek şeye gıcık oluyorum
Normalde hiç yazmayıp ayda yılda işi düşünce yazanı
Bir de burda 1500 kere konuşup yazdığımız şeyi tekrar tekrar soranı
Ay bilemedim sakınmak da istemiyorum ilk torunu olacak, hamile olduğumu duyduğunda bile ağladı, senelerdir torun hasreti çekiyor, bakalım bebiş bir gelsin o zaman görecez değişecek mi aynı mı kalacakkorkma ama sırtlanlar gibi bıraktığın anı gözleyebilirler
Hareket etmeden direk sıçrama gibiyse evet1 saniye de bir defa atıyor on dk dır
Hıçkırıyor sanırım içerde bu
Eşim inanmıyor kalbini dayadı bize diyor
Zaten hıçkırık mı tekme mi anlayamıyorjm ben bu hareketleri neyse hareket ediyor ya önemli değil diyorum1 saniye de bir defa atıyor on dk dır
Hıçkırıyor sanırım içerde bu
Eşim inanmıyor kalbini dayadı bize diyor
Ben de henuz bılmıyorum hıckırık mı deıl mı, sabahları cok hareketlı oluyor hergun 6.20de kalkıyozZaten hıçkırık mı tekme mi anlayamıyorjm ben bu hareketleri neyse hareket ediyor ya önemli değil diyorum
Hareket etmeden direk sıçrama gibiyse evet
Zaten hıçkırık mı tekme mi anlayamıyorjm ben bu hareketleri neyse hareket ediyor ya önemli değil diyorum
O zaman hıçkırık tuttuBen de ayırt edemiyordum ama şuan ritmik ve başının olduğu yer atıyor habire sıçrama gibi evet hareket etmez oldu rahatsız oldu heralde
Okudukça korkuyorum sizin kv delerdenKızlar kvden anladığım kadarıyla varsın evim dağınık olsun varsın yemek sonra pişsin ama onlar olmasın
Ay bilemedim sakınmak da istemiyorum ilk torunu olacak, hamile olduğumu duyduğunda bile ağladı, senelerdir torun hasreti çekiyor, bakalım bebiş bir gelsin o zaman görecez değişecek mi aynı mı kalacak
Benimki 5 te uyandı bugün. Sayesinde 5’ten beri ayaktayım. Gece 11 sonrası başlıyoru bir de hareketlereBen de henuz bılmıyorum hıckırık mı deıl mı, sabahları cok hareketlı oluyor hergun 6.20de kalkıyoz
İnş canımİnşallah değişmez inşallah çok keyifli olur
Benim yaşadıklarım benim tecrübemdi seninki çok güzel olcak inanıyorum.
Sadece çok duygusal davranma yeterli. Bende kıyamadım şuydu buydu diye ama anladığımda sinir edecek çok şey olmuştu. Sen baştan anla.
Kız benim kv de fena Allah'tan dizinde problem varOkudukça korkuyorum sizin kv delerdenbenim tek sorunum geldiğinde pek gitmek istemez eşimle başbaşa kalmayı özlüyorum keşke düşünebilse diyorum maalesef ince düşünemiyor bu konuda. Bana yardım etmek için daha fazla kalmak istiyor hep. Valla şükrettim halime okudukça günlerdir bir strese girdim
Cok tatlılar yaa, her kıpırdadıgında konusuyorum, benım kedi tuhaf tuhaf bakıyor bana, annem kımle konusuyor acaba dıyordur kesınBenimki 5 te uyandı bugün. Sayesinde 5’ten beri ayaktayım. Gece 11 sonrası başlıyoru bir de hareketlerebazen o kadar yorgun oluyorum ki annecim yer değiştiremicem şimdi çok uykum var hadi uyuyalım diyip sızıyorum o napıyor bilmiyorum artık
Alışacak o daCok tatlılar yaa, her kıpırdadıgında konusuyorum, benım kedi tuhaf tuhaf bakıyor bana, annem kımle konusuyor acaba dıyordur kesın
Kedi dedin aklıma geldi geçen gün kv gidiyoruz bize yakın yoldan geçerken kediler hep insanın yüzüne bakar normalde kedi karnıma bakıyorCok tatlılar yaa, her kıpırdadıgında konusuyorum, benım kedi tuhaf tuhaf bakıyor bana, annem kımle konusuyor acaba dıyordur kesın
Bız de cok merak edıyoruz onu, vıdeo alıcazAlışacak o dabakalım ilk karşılaşmaları nasıl olacak
Hissediyor olabilir enerjisiniBız de cok merak edıyoruz onu, vıdeo alıcaz
Ama karnıma sırtını verıp yatıyor, eskıden yapmazdı boyle..
Herkes gıbıKedi dedin aklıma geldi geçen gün kv gidiyoruz bize yakın yoldan geçerken kediler hep insanın yüzüne bakar normalde kedi karnıma bakıyoreşimle çok güldüm ya kedi de doğum yapmış eşimde şey diyo kaderdas
Bence ne olursa olsun görürler doğunca ancaHerkes gıbıbenım de dısrda herkes karnıma bakıyor, kabana gecseydık, goremezlerdı
Kedılerın kulakları cok hassas cıdden, kalp atısını bıle hısedıyor olabılırHissediyor olabilir enerjisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?