2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bence de yazan tayfa yetiyor

korkma ama sırtlanlar gibi bıraktığın anı gözleyebilirler
Ay bilemedim sakınmak da istemiyorum ilk torunu olacak, hamile olduğumu duyduğunda bile ağladı, senelerdir torun hasreti çekiyor, bakalım bebiş bir gelsin o zaman görecez değişecek mi aynı mı kalacak

Kızlar kvden anladığım kadarıyla varsın evim dağınık olsun varsın yemek sonra pişsin ama onlar olmasın
Okudukça korkuyorum sizin kv delerden benim tek sorunum geldiğinde pek gitmek istemez eşimle başbaşa kalmayı özlüyorum keşke düşünebilse diyorum maalesef ince düşünemiyor bu konuda. Bana yardım etmek için daha fazla kalmak istiyor hep. Valla şükrettim halime okudukça günlerdir bir strese girdim

Ay bilemedim sakınmak da istemiyorum ilk torunu olacak, hamile olduğumu duyduğunda bile ağladı, senelerdir torun hasreti çekiyor, bakalım bebiş bir gelsin o zaman görecez değişecek mi aynı mı kalacak

İnşallah değişmez inşallah çok keyifli olur
Benim yaşadıklarım benim tecrübemdi seninki çok güzel olcak inanıyorum.

Sadece çok duygusal davranma yeterli. Bende kıyamadım şuydu buydu diye ama anladığımda sinir edecek çok şey olmuştu. Sen baştan anla.

Ben de henuz bılmıyorum hıckırık mı deıl mı, sabahları cok hareketlı oluyor hergun 6.20de kalkıyoz
Benimki 5 te uyandı bugün. Sayesinde 5’ten beri ayaktayım. Gece 11 sonrası başlıyoru bir de hareketlere bazen o kadar yorgun oluyorum ki annecim yer değiştiremicem şimdi çok uykum var hadi uyuyalım diyip sızıyorum o napıyor bilmiyorum artık

İnş canım

Kız benim kv de fena Allah'tan dizinde problem var her şer de bir hayır var diyorlar ya doğru ayağı agrimasa eşim tuttururdu gelsin de gelsin bir kaç kere söyledi istemediğimi söyledim sonra yine tekrar söyledi annen ne yapacak ki dedim evin işini yemek temizlik yaparmış o bacakla mi yapacak kadın kendi evini bile temizleyemiyor diyince sustu daha demiyor eşim kv ben geleyim demiyor dizinden dolayı bir de pek arayıp sormuyorum ondan galiba jdjsjak

Cok tatlılar yaa, her kıpırdadıgında konusuyorum, benım kedi tuhaf tuhaf bakıyor bana, annem kımle konusuyor acaba dıyordur kesın

Cok tatlılar yaa, her kıpırdadıgında konusuyorum, benım kedi tuhaf tuhaf bakıyor bana, annem kımle konusuyor acaba dıyordur kesın
Kedi dedin aklıma geldi geçen gün kv gidiyoruz bize yakın yoldan geçerken kediler hep insanın yüzüne bakar normalde kedi karnıma bakıyor eşimle çok güldüm ya kedi de doğum yapmış eşimde şey diyo kaderdas

Herkes gıbı benım de dısrda herkes karnıma bakıyor, kabana gecseydık, goremezlerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…