- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.561
Ben 8 aylık gibi şiştim vallaHerkes gıbıbenım de dısrda herkes karnıma bakıyor, kabana gecseydık, goremezlerdı
Yaaa bu diz meselesinde bende diyorum bizimle çıkmasın gezmesin etmesin ama gezme oldumu yatalak gibi yatan kadın cin kesiliyor kullanamıyorumKız benim kv de fena Allah'tan dizinde problem varher şer de bir hayır var diyorlar ya doğru ayağı agrimasa eşim tuttururdu gelsin de gelsin bir kaç kere söyledi istemediğimi söyledim sonra yine tekrar söyledi annen ne yapacak ki dedim evin işini yemek temizlik yaparmış o bacakla mi yapacak kadın kendi evini bile temizleyemiyor diyince sustu daha demiyor eşim kv ben geleyim demiyor dizinden dolayı bir de pek arayıp sormuyorum ondan galiba jdjsjak
Yani şöyle düşün geriden gelenlerde fikir olsun diye okuyolar. Ben Eylül Ekim annelerine bakıyorum sancı durumları nasıl kimleri takip etmişler diye. Şeker testleri ayrıntılılar falan bunlarla ilgili çoğumuz bilgisizdik çoğumuzun ilk gebeliği. Bizim gibi olanlar bilgi amacıyla okuyabilir bence sorun yok. Özel hayatlarıyla pek ilgilenmiyorum ama gebelik süreçlerine bakıyorumZorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman
Maşallah canım aynı çıkmış bebişlerimizin kilosu boyu kaç haftalıksın senKızlar hastaneden çıktım 1390 gram 38 cm olmuş bebiş bende 69 kilo. Kilo alımım normal dedi doktor
Ben de burayı okumam bitince Eylül Ekim annelerini okuyorum napıyorlar diyeYani şöyle düşün geriden gelenlerde fikir olsun diye okuyolar. Ben Eylül Ekim annelerine bakıyorum sancı durumları nasıl kimleri takip etmişler diye. Şeker testleri ayrıntılılar falan bunlarla ilgili çoğumuz bilgisizdik çoğumuzun ilk gebeliği. Bizim gibi olanlar bilgi amacıyla okuyabilir bence sorun yok. Özel hayatlarıyla pek ilgilenmiyorum ama gebelik süreçlerine bakıyorum
Ona bir şey demiyorum benim dediğim ayrıYani şöyle düşün geriden gelenlerde fikir olsun diye okuyolar. Ben Eylül Ekim annelerine bakıyorum sancı durumları nasıl kimleri takip etmişler diye. Şeker testleri ayrıntılılar falan bunlarla ilgili çoğumuz bilgisizdik çoğumuzun ilk gebeliği. Bizim gibi olanlar bilgi amacıyla okuyabilir bence sorun yok. Özel hayatlarıyla pek ilgilenmiyorum ama gebelik süreçlerine bakıyorum
Tam tarih veriyorBenim içimden hep şey geçiyo ben 3aralıkta doğurcam
Ben deBen 8 aylık gibi şiştim vallahem önden hem arkadan
Doktorum görünce şaşırcak bu haftaBen dehersey sıkıyor benı
Benim de 11 Ocak geçiyorBenim içimden hep şey geçiyo ben 3aralıkta doğurcam
Daha dur, ne hale gelecezDoktorum görünce şaşırcak bu hafta1 ayda nasıl değiştim yaaa birden
Antibiyotik verdiler miKızlar 2-3 haftadır geçmeyen bir gribim var, burun akıntım hiç geçmedi öksürük daha kötüye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Geçmiş olsun canım. Kuşburnu meyvesi çayı değil meyve olarak kurutulmuş şekilde satılıyor bir dene istersenKızlar 2-3 haftadır geçmeyen bir gribim var, burun akıntım hiç geçmedi öksürük daha kötüye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Yok vermediler, acile gitmiştim geçmezse kbb git dediler ama hiç bir ilaç vermek istemiyor çözemedim bir türlü yani 3 haftadır bu haldeyim nasıl geçmesini bekliyorlar acaba, onu da geçtim öksürük şiddetlendikce karnım sertleşiyor kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam nerdeyseAntibiyotik verdiler mi
Denemediğim kalmadı onu da denerim yarın aldırayım eşimeGeçmiş olsun canım. Kuşburnu meyvesi çayı değil meyve olarak kurutulmuş şekilde satılıyor bir dene istersen
Hamile olunca insan olduğumuzu unutuyorlar inşallah ilerlememistir 3 hafta çok uzunYok vermediler, acile gitmiştim geçmezse kbb git dediler ama hiç bir ilaç vermek istemiyor çözemedim bir türlü yani 3 haftadır bu haldeyim nasıl geçmesini bekliyorlar acaba
Öksürdükce karnım sertleşiyor, kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam onların yüzündenHamile olunca insan olduğumuzu unutuyorlar inşallah ilerlememistir 3 hafta çok uzun
Bence yarin git canim kbb a. Vermeleri lazim bi seyler, oksuruk cok kotu hamilelikte. Bitkisel hic bi sey fayda etmiyor oksuruk ilerleyinceÖksürdükce karnım sertleşiyor, kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam onların yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?