2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaaa bu diz meselesinde bende diyorum bizimle çıkmasın gezmesin etmesin ama gezme oldumu yatalak gibi yatan kadın cin kesiliyor kullanamıyorum

Geçen eşim hastaydı acile gittik gece, doktor bana sandalye getirdi hastaneden çıkınca anladı mı ki acaba hamile olduğumu diyorum, anlamasa niye sandalye getirsin diyor

Zorunda değillerse okumasınlarda bir zahmet herkes herşeyini paylaşıyor onlar gizlice okuyor okumasın o zaman
Yani şöyle düşün geriden gelenlerde fikir olsun diye okuyolar. Ben Eylül Ekim annelerine bakıyorum sancı durumları nasıl kimleri takip etmişler diye. Şeker testleri ayrıntılılar falan bunlarla ilgili çoğumuz bilgisizdik çoğumuzun ilk gebeliği. Bizim gibi olanlar bilgi amacıyla okuyabilir bence sorun yok. Özel hayatlarıyla pek ilgilenmiyorum ama gebelik süreçlerine bakıyorum

Ben de burayı okumam bitince Eylül Ekim annelerini okuyorum napıyorlar diye

Ona bir şey demiyorum benim dediğim ayrı

Kızlar 2-3 haftadır geçmeyen bir gribim var, burun akıntım hiç geçmedi öksürük daha kötüye gidiyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Geçmiş olsun canım. Kuşburnu meyvesi çayı değil meyve olarak kurutulmuş şekilde satılıyor bir dene istersen

Antibiyotik verdiler mi
Yok vermediler, acile gitmiştim geçmezse kbb git dediler ama hiç bir ilaç vermek istemiyor çözemedim bir türlü yani 3 haftadır bu haldeyim nasıl geçmesini bekliyorlar acaba, onu da geçtim öksürük şiddetlendikce karnım sertleşiyor kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam nerdeyse

Yok vermediler, acile gitmiştim geçmezse kbb git dediler ama hiç bir ilaç vermek istemiyor çözemedim bir türlü yani 3 haftadır bu haldeyim nasıl geçmesini bekliyorlar acaba
Hamile olunca insan olduğumuzu unutuyorlar inşallah ilerlememistir 3 hafta çok uzun

Öksürdükce karnım sertleşiyor, kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam onların yüzünden
Bence yarin git canim kbb a. Vermeleri lazim bi seyler, oksuruk cok kotu hamilelikte. Bitkisel hic bi sey fayda etmiyor oksuruk ilerleyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…