- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.581
Acaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değilBence yarin git canim kbb a. Vermeleri lazim bi seyler, oksuruk cok kotu hamilelikte. Bitkisel hic bi sey fayda etmiyor oksuruk ilerleyince
Direkt KBB ye git iltihap varsa daha fazla ilerlemesinÖksürdükce karnım sertleşiyor, kasıklarıma ağrı giriyor doğurcam onların yüzünden
Bir tek kadın doğum doktorunun olduğu acilde işlem yapiyorlaeAcaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değil
Acilde pek ilgilenmiyorlar ama sen bilirsin canimAcaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değil
Kadın doğum aciline git o zaman normal devlette bakmıyorlar diye biliyorumAcaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değil
Bende ondan korkuyorum, boş rdv var mı bakayım biDirekt KBB ye git iltihap varsa daha fazla ilerlemesin
Şurup aldım bir tane nöbetçi eczaneden eğer bir saatte rahatlama olmazsa giderim, çünkü öksürdükce nefesim kesiliyor bu sefer kuscak gibi oluyorumKadın doğum aciline git o zaman normal devlette bakmıyorlar diye biliyorum
Ne kavgası ay olaylara gel bana bizim grup yetiyor bazen yazmıyor kimse o zaman sıkılıyorumKız dur oyle deme, ocak annelerınde kavga cıktı bu yuzden, ısteyen okusun, ama keske yazsa
29+0 şu an canımMaşallah canım aynı çıkmış bebişlerimizin kilosu boyu kaç haftalıksın sen
Benim içimden hep öyle geçiyo yaa 13aralık görünüyor tahmini ama bende bi 3aralık şeysi varTam tarih veriyor
15 aralik diyorum ben de. O kadar durur insallah icerdeBenim içimden hep öyle geçiyo yaa 13aralık görünüyor tahmini ama bende bi 3aralık şeysi varsizin içinizden bi tahmini bişi geçmiyo mu
bak deme öyle ben okuyorum hepsini ama unutuyorum yine soruyorumAman yazmasın be
Demekki yazacak bişeysi yok
Zaten zor takip ediyorum yazanların çoğunu bile okuyamıyorum yetişip
Ben yazan tayfayı seviyorum zaten hepsi kafa dengi✌
Onu mu dert edicem
Ocak'ta kiler dert etsin oraya indirim paylaşıyor buraya paylaşmıyor diye
Bu arada bir tek şeye gıcık oluyorum
Normalde hiç yazmayıp ayda yılda işi düşünce yazanı
Bir de burda 1500 kere konuşup yazdığımız şeyi tekrar tekrar soranı
Amiiinn inşallah.. ama yani birden bi ağırlaşma geldi bana bi daralmaya başladım nefes alamıyorum falan hayırlısıyla hızlı bi şekilde aralık gelsin zamanında da doğsun bebeler15 aralik diyorum ben de. O kadar durur insallah icerde
Ne kavgası ay olaylara gel bana bizim grup yetiyor bazen yazmıyor kimse o zaman sıkılıyorumama yine de ilgi çekici gelmiyor
Benim tahmini 19 aralık ama 5 gün önden gidiyor 14 aralığa çekti detaylıda. Benim tahminim aralığın başı gibi ne çok geciktirsin ne erken gelsin. 40ı geçersek zaman geçmezBenim içimden hep öyle geçiyo yaa 13aralık görünüyor tahmini ama bende bi 3aralık şeysi varsizin içinizden bi tahmini bişi geçmiyo mu
Yazmak yasak, okumak serbestcanım normalde ben sohrab ve sheilata oradaydık. Sonra çok saçma bir gerginlik oldu üçümüz bu grupta takılmaya başladık. Ama o grubun ilk sayfasında da adımız yazıyordu. Listede yani. Benim yazıyordu yani. Sonra üyelerden biri grup yöneticisine mesaj atmış, eğer aralık annelerine yazacaksa bu listeden adı silinsin demiş. Yönetici bana söyledi ben de istediğim yere yazarım silemezsiniz adımı dedim. Sonrada gruba yazdım beni her kim şikayet ettiyse kime ne nerde yazdığım diye. Sonra şikayet eden arkadaş kendince açıklamasını yaptı sonra yönetici ile o şikayet eden gerildi falan derken baya olay oldu sağ olsun bu grupta bizi sahiplendi sokakta bırakmadı fkdksksksk ama ben o grubu da okuyorum hala . Bunu da sorulduğu için anlatıyorum sonra orda buranın dedikodusu yapılıyor diye muhabbet dönmesin bide sohrab cım pro olduğu için görüyor. Bizi aralıkta takılıyor diye şikayet edenler de bu grubu takip ediyor
62 kilo ile hamile kaldım 7 kilo almış oldum 29. Haftamdayım
Hayır da bu millet ne geriliyor gereksiz yere nereye yazarsan yaz takıl ay bi tuhaflar ben şimdi başka gruba yazsam bizim kızlar bi şey mi diyecek sankicanım normalde ben sohrab ve sheilata oradaydık. Sonra çok saçma bir gerginlik oldu üçümüz bu grupta takılmaya başladık. Ama o grubun ilk sayfasında da adımız yazıyordu. Listede yani. Benim yazıyordu yani. Sonra üyelerden biri grup yöneticisine mesaj atmış, eğer aralık annelerine yazacaksa bu listeden adı silinsin demiş. Yönetici bana söyledi ben de istediğim yere yazarım silemezsiniz adımı dedim. Sonrada gruba yazdım beni her kim şikayet ettiyse kime ne nerde yazdığım diye. Sonra şikayet eden arkadaş kendince açıklamasını yaptı sonra yönetici ile o şikayet eden gerildi falan derken baya olay oldu sağ olsun bu grupta bizi sahiplendi sokakta bırakmadı fkdksksksk ama ben o grubu da okuyorum hala . Bunu da sorulduğu için anlatıyorum sonra orda buranın dedikodusu yapılıyor diye muhabbet dönmesin bide sohrab cım pro olduğu için görüyor. Bizi aralıkta takılıyor diye şikayet edenler de bu grubu takip ediyor
Ona göre ayağını denk al başka gruplara yazayım demeHayır da bu millet ne geriliyor gereksiz yere nereye yazarsan yaz takıl ay bi tuhaflar ben şimdi başka gruba yazsam bizim kızlar bi şey mi diyecek sankiamaç zaten burada bilgi almak konuşup dertleşmek gülmek eğlenmek yeri gelince hüznümüzü paylaşmak. Bi de işsiz gibi sizin nereye yazdığınızı falan takip etmişler çapsız gibi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?