2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bak deme öyle ben okuyorum hepsini ama unutuyorum yine soruyorum b12 eksikliği değil bu hamilelikten sonra götümde ki donu arar oldum o derece

15 aralik diyorum ben de. O kadar durur insallah icerde
Amiiinn inşallah.. ama yani birden bi ağırlaşma geldi bana bi daralmaya başladım nefes alamıyorum falan hayırlısıyla hızlı bi şekilde aralık gelsin zamanında da doğsun bebeler

Ne kavgası ay olaylara gel bana bizim grup yetiyor bazen yazmıyor kimse o zaman sıkılıyorum ama yine de ilgi çekici gelmiyor
canım normalde ben sohrab ve sheilata oradaydık. Sonra çok saçma bir gerginlik oldu üçümüz bu grupta takılmaya başladık. Ama o grubun ilk sayfasında da adımız yazıyordu. Listede yani. Benim yazıyordu yani. Sonra üyelerden biri grup yöneticisine mesaj atmış, eğer aralık annelerine yazacaksa bu listeden adı silinsin demiş. Yönetici bana söyledi ben de istediğim yere yazarım silemezsiniz adımı dedim. Sonrada gruba yazdım beni her kim şikayet ettiyse kime ne nerde yazdığım diye. Sonra şikayet eden arkadaş kendince açıklamasını yaptı sonra yönetici ile o şikayet eden gerildi falan derken baya olay oldu sağ olsun bu grupta bizi sahiplendi sokakta bırakmadı fkdksksksk ama ben o grubu da okuyorum hala . Bunu da sorulduğu için anlatıyorum sonra orda buranın dedikodusu yapılıyor diye muhabbet dönmesin bide sohrab cım pro olduğu için görüyor. Bizi aralıkta takılıyor diye şikayet edenler de bu grubu takip ediyor

Benim içimden hep öyle geçiyo yaa 13aralık görünüyor tahmini ama bende bi 3aralık şeysi var sizin içinizden bi tahmini bişi geçmiyo mu
Benim tahmini 19 aralık ama 5 gün önden gidiyor 14 aralığa çekti detaylıda. Benim tahminim aralığın başı gibi ne çok geciktirsin ne erken gelsin. 40ı geçersek zaman geçmez

Yazmak yasak, okumak serbest

62 kilo ile hamile kaldım 7 kilo almış oldum 29. Haftamdayım

Kuzum biz baya yakınız hem doğum tarihleri hem de kilo olarak benim normal kilom hep 62’ydi tedavi sürecinde 66’ya çıkıp hamile kaldım 62’ye indim şimdi yine 68’e çıkmışım

Hayır da bu millet ne geriliyor gereksiz yere nereye yazarsan yaz takıl ay bi tuhaflar ben şimdi başka gruba yazsam bizim kızlar bi şey mi diyecek sanki amaç zaten burada bilgi almak konuşup dertleşmek gülmek eğlenmek yeri gelince hüznümüzü paylaşmak. Bi de işsiz gibi sizin nereye yazdığınızı falan takip etmişler çapsız gibi ya

Ona göre ayağını denk al başka gruplara yazayım deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…