- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.601
Kızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümlerbirde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım
Ay yazmazsam catlarım hshshdjs hayır da bizim grup dört dörtlük tü maşallahOna göre ayağını denk al başka gruplara yazayım deme
Benimkide öndeydi en son ama son haftalarda değişebiliyormuş yakalıyormuş kendi haftasınıBenim tahmini 19 aralık ama 5 gün önden gidiyor 14 aralığa çekti detaylıda. Benim tahminim aralığın başı gibi ne çok geciktirsin ne erken gelsin. 40ı geçersek zaman geçmez
Tamam kuzum saol ben de bakayımsheilata canım bime baya geç bakabildim bu arada eve yeni geldim çorap çok güzel bence. Ödemim çok oluyor benim ödem olduğunda sıkmayacak gevşek bir çorap. Ve sıcak tutar bence
Eki Görüntüle 3311430
Evet canım önemli değil ya gelişimleri iyi olsun inşallahBenimkide öndeydi en son ama son haftalarda değişebiliyormuş yakalıyormuş kendi haftasını
Benim içimden hep şey geçiyo ben 3aralıkta doğurcam
Aynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştımEvet canım önemli değil ya gelişimleri iyi olsun inşallah
Ya benım doktorum hiç bu pozisyonlardan bahsetmedi banaKızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklarAy ben de 3’ünde doğuracakmışım gibime geliyor süreklieşime dedim dün not aldık tahminlerimizi eşim 14-17 Aralık 2850 51 cm diyor ben 1-4 Aralık 2980 49 cm diyorum
Ben hiç acıkmıyorum zorla agzıma atıyorum devamlı bişeyler bebek kilo alsın diye valla bi de mide bulantım oluyo bazen canım hiç bişey cekmıyo zaten ne yapcam bılmıyorumAynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştımsüreklide acıkıyorum kendimi zor taşıyorum artık
Canım en küçükten beri sürekli pozisyon degistiriyor zaten bebisler bi makat gelis bi baş geliş şuan için hicbir onemi yok, doguma yaklastikca bas geliş olmazsa normal doğum olmuyor ceviremezlerseYa benım doktorum hiç bu pozisyonlardan bahsetmedi banabu haftalardan belli oluyor mu?
Midem zaten hala bulanıyo ama yemek yemekte istiyorum tutamıyorum kendimiBen hiç acıkmıyorum zorla agzıma atıyorum devamlı bişeyler bebek kilo alsın diye valla bi de mide bulantım oluyo bazen canım hiç bişey cekmıyo zaten ne yapcam bılmıyorum
Ayyy ben akrebim bebekler akrep olsun istıyorum bak yay cok kötü cidden akrepten bıle kotuAy çantam falan hazır değilkasım sonunda doğsun şu akrep burcunu atlatsın 22 kasımda doğabilir 36yı da geçmiş oluyorum o zaman
Bende 7 kilo almışım çok da farkımız yok bence.Aynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştımsüreklide acıkıyorum kendimi zor taşıyorum artık
En son iyiydi ama işte bana kalırsa ben hiç bişey yemicem bi de bende mide yanmasıda cok var boyle giderse bebeğin gelişimi kötü olcak diye korkuma yıyorum işteMidem zaten hala bulanıyo ama yemek yemekte istiyorum tutamıyorum kendimibebeğin gelişimi iyiyse kararında yemek iyi ben abartıyorum farkındayım
Yok ya benim çevremdeki akreplerle anlaşamıyorumAyyy ben akrebim bebekler akrep olsun istıyorum bak yay cok kötü cidden akrepten bıle kotu
Hayırlı olsun
Acaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?