2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Bizim bebişko da önden gidiyor biraz 27.haftada 1250 gr çıkmıştı doktor gayet iyi hiç bir problem yok demişti bizimki de aynı zamanda makat gelişli daha döner mi diye sordum doktora ohoooooo tabiiki demişti

Benim tahmini 19 aralık ama 5 gün önden gidiyor 14 aralığa çekti detaylıda. Benim tahminim aralığın başı gibi ne çok geciktirsin ne erken gelsin. 40ı geçersek zaman geçmez
Benimkide öndeydi en son ama son haftalarda değişebiliyormuş yakalıyormuş kendi haftasını

Kızlar Hindistan cevizi yağı ve kakao yağını eritip karıştırıp kendime krem yaptım eşim diyor ki ne kadar işsizsin. Badgere ne kadar para bayıldığımdan habersiz garibim

Eklentiler

• IMG_2028.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 23
Benim içimden hep şey geçiyo ben 3aralıkta doğurcam

Ay ben de 3’ünde doğuracakmışım gibime geliyor sürekli eşime dedim dün not aldık tahminlerimizi eşim 14-17 Aralık 2850 51 cm diyor ben 1-4 Aralık 2980 49 cm diyorum

Ay ben de 3’ünde doğuracakmışım gibime geliyor sürekli eşime dedim dün not aldık tahminlerimizi eşim 14-17 Aralık 2850 51 cm diyor ben 1-4 Aralık 2980 49 cm diyorum
Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklar ya son zamanlarda çok aktif olamıcaz yani oluruz da bu kadar olamayabiliriz

Aynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştım süreklide acıkıyorum kendimi zor taşıyorum artık
Ben hiç acıkmıyorum zorla agzıma atıyorum devamlı bişeyler bebek kilo alsın diye valla bi de mide bulantım oluyo bazen canım hiç bişey cekmıyo zaten ne yapcam bılmıyorum

Ya benım doktorum hiç bu pozisyonlardan bahsetmedi bana bu haftalardan belli oluyor mu?
Canım en küçükten beri sürekli pozisyon degistiriyor zaten bebisler bi makat gelis bi baş geliş şuan için hicbir onemi yok, doguma yaklastikca bas geliş olmazsa normal doğum olmuyor ceviremezlerse

Ben hiç acıkmıyorum zorla agzıma atıyorum devamlı bişeyler bebek kilo alsın diye valla bi de mide bulantım oluyo bazen canım hiç bişey cekmıyo zaten ne yapcam bılmıyorum
Midem zaten hala bulanıyo ama yemek yemekte istiyorum tutamıyorum kendimi bebeğin gelişimi iyiyse kararında yemek iyi ben abartıyorum farkındayım

Aynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştım süreklide acıkıyorum kendimi zor taşıyorum artık
Bende 7 kilo almışım çok da farkımız yok bence.

Midem zaten hala bulanıyo ama yemek yemekte istiyorum tutamıyorum kendimi bebeğin gelişimi iyiyse kararında yemek iyi ben abartıyorum farkındayım
En son iyiydi ama işte bana kalırsa ben hiç bişey yemicem bi de bende mide yanmasıda cok var boyle giderse bebeğin gelişimi kötü olcak diye korkuma yıyorum işte

Ayyy ben akrebim bebekler akrep olsun istıyorum bak yay cok kötü cidden akrepten bıle kotu
Yok ya benim çevremdeki akreplerle anlaşamıyorum bire yeğenimde yay burcu o kadar tatlı ki onun gibi olsun istiyorum o yüzden yay olsun istiyorum bide 40 haftayı geçerse de oğlak oluyor galiba gerçi o kadar dayanamam büyük ihtimalle. Normal doğmazsa sezaryen isterim büyük ihtimalle

Acaba acile gitsem bir şeyler yazarlar mı ki diye düşünmüyorum değil

Kuzum ben hastayken eczacım boğaz ağrısı için, hastalığın ciğere inmesini engellemek adına tamamen doğal Imumax boğaz spreyini vermişti. Başka bir şey vermemişlerdi istersen doktoruna sor bir nebze de olsa rahatlatmıştı beni. İçeriğinde bal var sanırım sende şeker yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…