- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.421
aminnn hepimizin inşallahTeşekur ederim cevabınız için fikir iyi oldu bol sutleriniz olsun inşallah
Doktorun bana rennie çiğneme tableti yazdı işe yarıyor bendeİnşallah çabuk geçer yediklerimden desem bir şey de yiyemiyorum gerçi kilo vermişim
Kısa süre önce yapılmış tenkitler varsa gerek duymamıştır tatlım10 günü bekliyim öyleyse, tüp bebek doktorum yaptı kontrolü ama zaten kendisiyle devam edeceğiz doğum da yaptırıyor. Emin olmak için sordum burada tiroid de önemli diye okuyunca. Değerim 2 civarıydı önceden belki bi değişiklik olmuştur diye stres oldum.
Ne kadar tatlı duruyor oyEki Görüntüle 3239315 Kızlar merhaba 8. Haftayı bitirmiş bulunmaktayım. Dün forumda okuduğum olumsuz şeyler vs beni çok kötü yaptı bebek iyi mi değil mi emin olmak istedim az az da ağrılarım oluyordu burada da sormuştum zaten sizlerinde oluyor mu diye emin olmak için dr gittim.
Çok şükür iyi bir sorun yok gaz ve kabızlık için hoşaf ve hurma önerdi. Kabızlık sorunu olanlara faydam olur belki
Tatlım çok şiddetli değilse ağrılar normal çünkü rahim kendini hazırlıyorKızlar yedinci haftadayım sancılarınız devam ediyor mu ? Benim mide bulantisina evrilmisti sancılar hafiflemisti ama dün geceden beri adet sancısı gibi cok siddetli olmasada varlığını sürekli hissettiren sancı geri geldi
Bakmaya doyamıyorum bende biraz daha büyüyünce nasıl olacak acabaNe kadar tatlı duruyor oy
Tatlım bu arada hurma yemek bizler için sağlıklı değil pek. Senin de aklında olsunEki Görüntüle 3239315 Kızlar merhaba 8. Haftayı bitirmiş bulunmaktayım. Dün forumda okuduğum olumsuz şeyler vs beni çok kötü yaptı bebek iyi mi değil mi emin olmak istedim az az da ağrılarım oluyordu burada da sormuştum zaten sizlerinde oluyor mu diye emin olmak için dr gittim.
Çok şükür iyi bir sorun yok gaz ve kabızlık için hoşaf ve hurma önerdi. Kabızlık sorunu olanlara faydam olur belki
Benim olmuştu hareket ettikçe batma şeklinde. Farkında olmadan kendinizi yormuşta olabilirsiniz.Tatlım çok şiddetli değilse ağrılar normal çünkü rahim kendini hazırlıyor
Yani böyle kımıldayamayacak kadar değil ama süreklilik arz edince geceden beri insan tedirgin oluyorTatlım çok şiddetli değilse ağrılar normal çünkü rahim kendini hazırlıyor
Normal kontrollerime Medical parkta gidiyorum. Hamileliğimin başından beri çikolatadan tiksindiğim için hurmaya dadanmıştımTatlım bu arada hurma yemek bizler için sağlıklı değil pek. Senin de aklında olsun
Var var ben varım kabızEki Görüntüle 3239315 Kızlar merhaba 8. Haftayı bitirmiş bulunmaktayım. Dün forumda okuduğum olumsuz şeyler vs beni çok kötü yaptı bebek iyi mi değil mi emin olmak istedim az az da ağrılarım oluyordu burada da sormuştum zaten sizlerinde oluyor mu diye emin olmak için dr gittim.
Hurma düşük tehlikesi yoksa eğer faydalı canım düşük tehlikesi olanlara yasak her gün bi tane hurma öneriliyor son üç ay ise üç dört tane yemek doğumu kolaylaştırır diyor doktorlarTatlım bu arada hurma yemek bizler için sağlıklı değil pek. Senin de aklında olsun
Düşük tehlikesi olanlara yasak hurma canım sakıncası ordan geliyor arkadaşın aklında daha önce öyle kalmış olmalı bende söyledim faydalı diye için rahat olsun doktorlar faydaları daha çoksa zaten özellikle öneriyor birşeyiNormal kontrollerime Medical parkta gidiyorum. Hamileliğimin başından beri çikolatadan tiksindiğim için hurmaya dadanmıştımHurma ile ilgili böyle söylemler duyunca doktoruma sorduğumda günde yarım kilo yemediğin sürece sorun yok lif ve protein kaynağı sadece gebeliğin son dönemlerinde doğumu hızlandırıyor o zaman yememen gerekebilir demişti. Hurmayı çok sağlıklı bulduğunuda belirtti.
Dün akşam Medipolde ki dr da hurma ile ilgili hiçbirşey söylemeden lif ve posadan dolayı kendisi önerdi. Siz dr unuza sormuş muydunuz
Normal bende de oluyor bir çoğumuzda oluyor rahim kasılmaları yaşıyoruz bebek yer açıyor kendine7+2yim göbek deliğimin hisazında sol tarafımda iğne batması gibi hisler var yarın kontrolüm var. Dün burda paylaşılan fotoğraf beni çok kötü etkiledi korktum o yüzden normal midir bu içerden iğne batması gibi hisler
bende 3 gündür olipsin portakallısını emip duruyorum ağzımda:)Kızlar bu şekerler hayatımı kurtardı aklınızda olsun belki sizde de işe yarar. Ağzımdaki metalik acı tadı bununla yok ediyorum emzik gibi hep ağzımda ama ne yapayım acı tat gelince hem midem bulanıyor hem hasta oluyorum resmen.. aranızda benim gibi olan varsa şekeri denesin
Bugüne denk gelmiş olabilir tatlım takip et bakalımYani böyle kımıldayamayacak kadar değil ama süreklilik arz edince geceden beri insan tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?