- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.441
Yalnız değilmişimbende 3 gündür olipsin portakallısını emip duruyorum ağzımda:)
Yok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktumNormal kontrollerime Medical parkta gidiyorum. Hamileliğimin başından beri çikolatadan tiksindiğim için hurmaya dadanmıştımHurma ile ilgili böyle söylemler duyunca doktoruma sorduğumda günde yarım kilo yemediğin sürece sorun yok lif ve protein kaynağı sadece gebeliğin son dönemlerinde doğumu hızlandırıyor o zaman yememen gerekebilir demişti. Hurmayı çok sağlıklı bulduğunuda belirtti.
Dün akşam Medipolde ki dr da hurma ile ilgili hiçbirşey söylemeden lif ve posadan dolayı kendisi önerdi. Siz dr unuza sormuş muydunuz
Pazartesiden itibaren öğle yemeklerinde çorba+salata olarak devam edeceğim aralarada bol bol meyve koyarak.Var var ben varım kabızama galiba hepimiz öyleyiz
Maşallah rabbim hep güzel haberler duyursun inşallah
Benimde bir buçuk hafta kadar küçük çıktı bunun sebebi döllenme zamanıymış canım.. normalde hesap son regliden yapılıyor ya o yüzden fazla çıkıyor bizim hesapta ultrason de rahime düştükten sonrasını hesaplıyorKızlar selam 5 haftalık oldu bugün vajinal ultrason ile gözüktü kese ultrasonda 4+2 çıkıyor bı sıkıntı olur mu küçük çıkması
Sizde bi sorun olmadı demiBenimde bir buçuk hafta kadar küçük çıktı bunun sebebi döllenme zamanıymış canım.. normalde hesap son regliden yapılıyor ya o yüzden fazla çıkıyor bizim hesapta ultrason de rahime düştükten sonrasını hesaplıyor
Evet kötü dört aylık hamile gibiyim o derece şişti karnımPazartesiden itibaren öğle yemeklerinde çorba+salata olarak devam edeceğim aralarada bol bol meyve koyarak.
Normalde kabızlık kötü şimdi daha da kötü
Yok hayır şükür sağlıklı ilerliyor üçüncü doktor kontrolüne cumartesi gideceğim emnson keseyi gördük zaten herhalde kalbide şimdi duyarız diye ümit ediyorumSizde bi sorun olmadı demi
Kalbinde yine gecmi duyarız acaba 10 gün sonra cagardi amaYok hayır şükür sağlıklı ilerliyor üçüncü doktor kontrolüne cumartesi gideceğim emnson keseyi gördük zaten herhalde kalbide şimdi duyarız diye ümit ediyorumbulantılar ve tiksinmeler çoğaldı bende ordan anlıyorum gayet iyi ilerliyor belli
Kalp herkeste değişiyor aslında ya beşinci haftadan başlıyor duyumlar kimisi alttan muayenede duyuyor kimisi karından duyuyor ama 7 haftada garanti duyuluyor her türlüKalbinde yine gecmi duyarız acaba 10 gün sonra cagardi ama
Bende hiçbir belirti yok desem yeridirYok hayır şükür sağlıklı ilerliyor üçüncü doktor kontrolüne cumartesi gideceğim emnson keseyi gördük zaten herhalde kalbide şimdi duyarız diye ümit ediyorumbulantılar ve tiksinmeler çoğaldı bende ordan anlıyorum gayet iyi ilerliyor belli
İnşallah biz de sağlıklı bir şekilde duyarız bir sıkıntı olmadan geçer süreçKalp herkeste değişiyor aslında ya beşinci haftadan başlıyor duyumlar kimisi alttan muayenede duyuyor kimisi karından duyuyor ama 7 haftada garanti duyuluyor her türlü
Aman maşallah de bende öyle diyordum oh diyordum böyle geçsin ama son bir haftadır altı üst oldum bulantı yanma ağız tadı değişikliği baş ağrısı hep halsizlik ve uyku devamlı yatıyorumBende hiçbir belirti yok desem yeridir
Amiiin amiiinİnşallah biz de sağlıklı bir şekilde duyarız bir sıkıntı olmadan geçer süreç
Benim ilk kızımda da miyde bulantım hiç olmadı şükür inşallah bundada olmaz kızımda tek belirtim uykuydu gün içinde 3-4 kere uyuyordumAman maşallah de bende öyle diyordum oh diyordum böyle geçsin ama son bir haftadır altı üst oldum bulantı yanma ağız tadı değişikliği baş ağrısı hep halsizlik ve uyku devamlı yatıyorum
Oy maşallahBenim ilk kızımda da miyde bulantım hiç olmadı şükür inşallah bundada olmaz kızımda tek belirtim uykuydu gün içinde 3-4 kere uyuyordum
İnşallah daha erken biter canım sen kaç haftaliksinOy maşallahher hamilelik başka derler o ümitle bende belki iyi olurum diyordum ilk hamileliğimde de bulantıdan çok çekmiştm gene çekiyorum inşallah diyorum üç ayda sona erer
Ultrason hesabına göre 5+6 yım benim hesabıma göreyse 7+2 yim canım ikisini de takip ediyorum şimdilikİnşallah daha erken biter canım sen kaç haftaliksin
Bakalım ne zaman duyulacak senin kalp atışın doktora gittiğinde yine buradan bana haber ver olur mu ben de fikir almış olurum sendenUltrason hesabına göre 5+6 yım benim hesabıma göreyse 7+2 yim canım ikisini de takip ediyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?