2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktum ama bence de bir kaç tane den birsey olmaz

Kızlar selam 5 haftalık oldu bugün vajinal ultrason ile gözüktü kese ultrasonda 4+2 çıkıyor bı sıkıntı olur mu küçük çıkması

Kızlar selam 5 haftalık oldu bugün vajinal ultrason ile gözüktü kese ultrasonda 4+2 çıkıyor bı sıkıntı olur mu küçük çıkması
Benimde bir buçuk hafta kadar küçük çıktı bunun sebebi döllenme zamanıymış canım.. normalde hesap son regliden yapılıyor ya o yüzden fazla çıkıyor bizim hesapta ultrason de rahime düştükten sonrasını hesaplıyor

Pazartesiden itibaren öğle yemeklerinde çorba+salata olarak devam edeceğim aralarada bol bol meyve koyarak.
Normalde kabızlık kötü şimdi daha da kötü
Evet kötü dört aylık hamile gibiyim o derece şişti karnım Allah'tan daha ağrı yapmadı maşallah diyeyim bende şimdi eşime kuru kayısı aldırıyorum hoşaf yapacağım iki gün çorba salata yaptım ben bir işe yaramadı

Sizde bi sorun olmadı demi
Yok hayır şükür sağlıklı ilerliyor üçüncü doktor kontrolüne cumartesi gideceğim emnson keseyi gördük zaten herhalde kalbide şimdi duyarız diye ümit ediyorum bulantılar ve tiksinmeler çoğaldı bende ordan anlıyorum gayet iyi ilerliyor belli

Kalbinde yine gecmi duyarız acaba 10 gün sonra cagardi ama

Kalbinde yine gecmi duyarız acaba 10 gün sonra cagardi ama
Kalp herkeste değişiyor aslında ya beşinci haftadan başlıyor duyumlar kimisi alttan muayenede duyuyor kimisi karından duyuyor ama 7 haftada garanti duyuluyor her türlü

Bende hiçbir belirti yok desem yeridir

Kalp herkeste değişiyor aslında ya beşinci haftadan başlıyor duyumlar kimisi alttan muayenede duyuyor kimisi karından duyuyor ama 7 haftada garanti duyuluyor her türlü
İnşallah biz de sağlıklı bir şekilde duyarız bir sıkıntı olmadan geçer süreç

Bende hiçbir belirti yok desem yeridir
Aman maşallah de bende öyle diyordum oh diyordum böyle geçsin ama son bir haftadır altı üst oldum bulantı yanma ağız tadı değişikliği baş ağrısı hep halsizlik ve uyku devamlı yatıyorum

Aman maşallah de bende öyle diyordum oh diyordum böyle geçsin ama son bir haftadır altı üst oldum bulantı yanma ağız tadı değişikliği baş ağrısı hep halsizlik ve uyku devamlı yatıyorum
Benim ilk kızımda da miyde bulantım hiç olmadı şükür inşallah bundada olmaz kızımda tek belirtim uykuydu gün içinde 3-4 kere uyuyordum

Benim ilk kızımda da miyde bulantım hiç olmadı şükür inşallah bundada olmaz kızımda tek belirtim uykuydu gün içinde 3-4 kere uyuyordum
Oy maşallah her hamilelik başka derler o ümitle bende belki iyi olurum diyordum ilk hamileliğimde de bulantıdan çok çekmiştm gene çekiyorum inşallah diyorum üç ayda sona erer

Dahiliye ye gittim tiroid için ilaç verdi gec kalmadık demi dedim yok yok tam zamanında geldin dedi gec kaldım mı diye korkmuştum sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…