2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar selam 5 haftalık oldu bugün vajinal ultrason ile gözüktü kese ultrasonda 4+2 çıkıyor bı sıkıntı olur mu küçük çıkması
Canim gec dollenmistir büyük ihtimalle biz adete göre hesaplıyoruz ama oyle çıkmıyor bende yok kesesi görürüm en azından dedim ama oyle olmadi yani bizim hesapladigimza göre gitmiyor bazen ilerde bazen haftasından ileri bile cikiyor

Kızlar bana acil yardım eder misiniz? 2 gün önce hcg 503. 71 çıktı. Bugün 686. 40 ama tam 48 saat olmadı. Yaklaşık 6.5 saatlik bir fark oldu. Doktor dış gebelik olabilir dedi araya tatil giriyor. Aşırı ağrı olursa acile gitmemi söyledi. Arada 182.69 hcg artışı var. Bu çok mu düşük

tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar? midem bulanıyor ağzımda leş bir tat var hiçbir şeye halim yok. bütün elemi kederi biz kadınlar çekiyoruz bu erkekler beleşten ebeveyn oluyor
Ben kuzu tansiyonum düşük cikiyor ama ilk hamileligimde de düşüktü doktor düşük çıkması problem değil ama yükselmesi siknti demisti

Senin ne kadar erken ve kaç haftaliksin

İki gn önce ve bugün diyorsun nasıl altı saatlk bir süre oluyor arada.. özel hastaneye kan vermeye git sağlık ocağına mı yaptırdın da iki gün sonra aldın sonucu

Canim ben anlayamadım 2 gun önce diyorsun ama iki deger arasında 6.5 saatlik fark var diyorsun

2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.
Canim 2 gun önce vermişsin sonucta arada gun var o sekilde hesaplanmaz 6.5 saatlige bide 48 saat eklemen lazım ve üzgünüm ama böyle olunca yukselmemis yeteri kadar

Kızlar 4+4 şuan ama haftaya cuma gidicem kontrole o zaman kese ve kalp atışı görebilir miyiz acaba
ben 4+4te keseyi gördüm 5+5te bebişi gördük kalp atışını da gördü dr. dış gebelik ihtimalini elemek için beta hcg artışını takip et canım.

2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.
O zaman sorun yok bunda iki günde bir olan tahlil iki katına çıkmazsa sorun var demektir altı saatte bunu anlayamazsın ki kimse bu sonuca varamaz

Ay kızlar yaa sürekli bi kaybetme korkusu var bende aşamıyorum şunu rüyamda hep saçma sapan şeyler görüyorum iyice panik oluyorum sonra ağlamaktan bi hal oluyorum. Hayırlısıyla bebeğimi vaktinde kucağıma alsamda sağlıklı bi şekilde rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…