- 30 Aralık 2019
- 1.321
- 2.127
- 133
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.461
Canim gec dollenmistir büyük ihtimalle biz adete göre hesaplıyoruz ama oyle çıkmıyor bende yok kesesi görürüm en azından dedim ama oyle olmadi yani bizim hesapladigimza göre gitmiyor bazen ilerde bazen haftasından ileri bile cikiyorKızlar selam 5 haftalık oldu bugün vajinal ultrason ile gözüktü kese ultrasonda 4+2 çıkıyor bı sıkıntı olur mu küçük çıkması
Ben kuzu tansiyonum düşük cikiyor ama ilk hamileligimde de düşüktü doktor düşük çıkması problem değil ama yükselmesi siknti demistitansiyon düşüklüğü yaşayan var mı kızlar? midem bulanıyor ağzımda leş bir tat var hiçbir şeye halim yok. bütün elemi kederi biz kadınlar çekiyoruz bu erkekler beleşten ebeveyn oluyor
Merak etme her gelişmeyi yazıyorum burda her günBakalım ne zaman duyulacak senin kalp atışın doktora gittiğinde yine buradan bana haber ver olur mu ben de fikir almış olurum senden
Senin ne kadar erken ve kaç haftaliksinCanim gec dollenmistir büyük ihtimalle biz adete göre hesaplıyoruz ama oyle çıkmıyor bende yok kesesi görürüm en azından dedim ama oyle olmadi yani bizim hesapladigimza göre gitmiyor bazen ilerde bazen haftasından ileri bile cikiyor
İki gn önce ve bugün diyorsun nasıl altı saatlk bir süre oluyor arada.. özel hastaneye kan vermeye git sağlık ocağına mı yaptırdın da iki gün sonra aldın sonucuKızlar bana acil yardım eder misiniz? 2 gün önce hcg 503. 71 çıktı. Bugün 686. 40 ama tam 48 saat olmadı. Yaklaşık 6.5 saatlik bir fark oldu. Doktor dış gebelik olabilir dedi araya tatil giriyor. Aşırı ağrı olursa acile gitmemi söyledi. Arada 182.69 hcg artışı var. Bu çok mu düşük
Tamam canımMerak etme her gelişmeyi yazıyorum burda her gün
Canim ben anlayamadım 2 gun önce diyorsun ama iki deger arasında 6.5 saatlik fark var diyorsunKızlar bana acil yardım eder misiniz? 2 gün önce hcg 503. 71 çıktı. Bugün 686. 40 ama tam 48 saat olmadı. Yaklaşık 6.5 saatlik bir fark oldu. Doktor dış gebelik olabilir dedi araya tatil giriyor. Aşırı ağrı olursa acile gitmemi söyledi. Arada 182.69 hcg artışı var. Bu çok mu düşük
2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.Canim ben anlayamadım 2 gun önce diyorsun ama iki deger arasında 6.5 saatlik fark var diyorsun
Canim benim doktor 5 haftaliksin dedi sadece uyumlu dedi ama 5+5 diye hesapladım ama büyük ihtimal 2 3 gun oynuyorSenin ne kadar erken ve kaç haftaliksin
Ben ne alakaysa lohusa takımı almıştım iyiki almışım hatırladıkça alnımdan öpesim geliyoBen bebek düşünmeden aventin biberonunu almıştım cam 70tlye şimdi 300tl keşke daha çok alsaydım diyorum şimdi
Canim 2 gun önce vermişsin sonucta arada gun var o sekilde hesaplanmaz 6.5 saatlige bide 48 saat eklemen lazım ve üzgünüm ama böyle olunca yukselmemis yeteri kadar2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.
Aynı hastanede mi yaptırdınız tahlillerinizi2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.
ben 4+4te keseyi gördüm 5+5te bebişi gördük kalp atışını da gördü dr. dış gebelik ihtimalini elemek için beta hcg artışını takip et canım.Kızlar 4+4 şuan ama haftaya cuma gidicem kontrole o zaman kese ve kalp atışı görebilir miyiz acaba
Evet yedinci haftada rahime tutulan bağlar gerilir bu sancı yapar yazıyor cok yormayım kendimiBugüne denk gelmiş olabilir tatlım takip et bakalım
Evet sadece 48 saat dolmamıştıAynı hastanede mi yaptırdınız tahlillerinizi
O zaman sorun yok bunda iki günde bir olan tahlil iki katına çıkmazsa sorun var demektir altı saatte bunu anlayamazsın ki kimse bu sonuca varamaz2 gün önce ama ilki öğleden sonra saat 2.40 (değer 503) gibi bugün verdiğim de sabah 8.40 (686) da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?