- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.621
Hayırlısı ile sağlıkla doğsun daBenim içimden hep öyle geçiyo yaa 13aralık görünüyor tahmini ama bende bi 3aralık şeysi varsizin içinizden bi tahmini bişi geçmiyo mu
Bence baya fark varBende 7 kilo almışım çok da farkımız yok bence.
benim durdurulamayan mide yanmam 2 haftadır var şu içmek sıkıntı bana da bide ara ara kabız oluyorum. Şeyi farkettim kabız olduğumda daha çok midem yanıyoEn son iyiydi ama işte bana kalırsa ben hiç bişey yemicem bi de bende mide yanmasıda cok var boyle giderse bebeğin gelişimi kötü olcak diye korkuma yıyorum işte
Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklarya son zamanlarda çok aktif olamıcaz yani oluruz da bu kadar olamayabiliriz
Benimdeee ve en merak ettiğim süreçler nasıl olcak doğum hikayelerimiz nasıl ilerlicek fikir olmasını istiyorum birazdaŞu aralar grubun en aktif zamanı sanırıminşallah kovboy filmlerindeki takla atan otlara dönmez buralar biz doğurunca boşluğa düşerim
en baştaki listedeki bilgileri yaz ekleyim listeyeKizlar hepinize merhaba bu gurubu okuyan ve yazmayanlardan biri de benimmalesef yazmayı hiç seviyorum hata kendimi guruba kaydetmedim bile bilmiyorum bu konularda çok pasifim ya ilk gebeliğim de de Ekim anllerindeydim durumum aynıydı okumayı seviyorum ya sizi ne bilim bazen bilmediğim şeyleri sizden öğreniyorum bazen aklıma birşeyler takılınca sormak istiyorum çünkü durumumuz ayni olunca doğal olarak hepimizin aklına bazen birşeyler takılıyor burda birbirimizden öğreniyoruz bence çoğumuzun vakti de olmuyor bazen ben bı giriyorum bakıyorum 50 sayfa olmuş atlayıp en sona geliyorum okuyamiyom ya bazen başka gurupları da okuyorum doguruyorlar mi diye heyecanlı oluyor biri beni de guruba eklesin ya
Mide yanması diyenler olmuş bende de o çok var ve çok ağrıyor gece uyutmuyor bazen ya nefes alamıyorum artık
Ben arkadan 10 aylık oldumBen 8 aylık gibi şiştim vallahem önden hem arkadan
Ben de bunu almak istiyorum ama diyorum belki black friday de indirime girebilir napsam alsam mııDısarda giydirmek ıcın de bundan aldım
Girebılır de, ya da fıyat yukseltıp aynı fıyata da düşürebilirlerBen de bunu almak istiyorum ama diyorum belki black friday de indirime girebilir napsam alsam mıı
Benimki dönebilir de dönmeyebilir de dediBizim bebişko da önden gidiyor biraz 27.haftada 1250 gr çıkmıştı doktor gayet iyi hiç bir problem yok demiştibizimki de aynı zamanda makat gelişli daha döner mi diye sordum doktora ohoooooo tabiiki demişti
Benim de öyle dedi inşallah döner normal istiyorumBenimki dönebilir de dönmeyebilir de dedi
Acile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdıKuzum ben hastayken eczacım boğaz ağrısı için, hastalığın ciğere inmesini engellemek adına tamamen doğal Imumax boğaz spreyini vermişti. Başka bir şey vermemişlerdi istersen doktoruna sor bir nebze de olsa rahatlatmıştı beni. İçeriğinde bal var sanırım sende şeker yoktu
Bende anlamadımPro olunca noluyo ben anlamadim
Kabana sığacak mı ki göbek ben kot cekete geçtim göbek dışardaHerkes gıbıbenım de dısrda herkes karnıma bakıyor, kabana gecseydık, goremezlerdı
Cok gecmis olsun canimAcile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı
Acile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?