2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende 7 kilo almışım çok da farkımız yok bence.
Bence baya fark var
En son iyiydi ama işte bana kalırsa ben hiç bişey yemicem bi de bende mide yanmasıda cok var boyle giderse bebeğin gelişimi kötü olcak diye korkuma yıyorum işte
benim durdurulamayan mide yanmam 2 haftadır var şu içmek sıkıntı bana da bide ara ara kabız oluyorum. Şeyi farkettim kabız olduğumda daha çok midem yanıyo

Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklar ya son zamanlarda çok aktif olamıcaz yani oluruz da bu kadar olamayabiliriz

Şu aralar grubun en aktif zamanı sanırım inşallah kovboy filmlerindeki takla atan otlara dönmez buralar biz doğurunca boşluğa düşerim

Kizlar hepinize merhaba bu gurubu okuyan ve yazmayanlardan biri de benim malesef yazmayı hiç seviyorum hata kendimi guruba kaydetmedim bile bilmiyorum bu konularda çok pasifim ya ilk gebeliğim de de Ekim anllerindeydim durumum aynıydı okumayı seviyorum ya sizi ne bilim bazen bilmediğim şeyleri sizden öğreniyorum bazen aklıma birşeyler takılınca sormak istiyorum çünkü durumumuz ayni olunca doğal olarak hepimizin aklına bazen birşeyler takılıyor burda birbirimizden öğreniyoruz bence çoğumuzun vakti de olmuyor bazen ben bı giriyorum bakıyorum 50 sayfa olmuş atlayıp en sona geliyorum okuyamiyom ya bazen başka gurupları da okuyorum doguruyorlar mi diye heyecanlı oluyor biri beni de guruba eklesin ya

Mide yanması diyenler olmuş bende de o çok var ve çok ağrıyor gece uyutmuyor bazen ya nefes alamıyorum artık

Şu aralar grubun en aktif zamanı sanırım inşallah kovboy filmlerindeki takla atan otlara dönmez buralar biz doğurunca boşluğa düşerim
Benimdeee ve en merak ettiğim süreçler nasıl olcak doğum hikayelerimiz nasıl ilerlicek fikir olmasını istiyorum birazda
en baştaki listedeki bilgileri yaz ekleyim listeye

Kizlar geçen gün bu nohut kundaktan aldım çok beğendim gerçekten son anda karar verdima aslında bı kaç kişi paylaşmisti böyle ayakli vardı onu almak istiyordum ama bunu da çok beğendim bence kullanışlı olur o zaman payalsicaktim sizinle unutum bu gün aklıma geldi bu battaniyeyi de çok begnedim ben 233 TL'ye aldım ama aşırı kalitli ve güzel bide çok büyük birşey kulanisli olucagini duusndum fiyatı çıkmış su an baya ama çok hoş ben çok beğendim

Eklentiler

• IMG_20231003_223545.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20231003_223525.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2023-10-03-22-34-26-58_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2023-10-03-22-34-14-56_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2023-10-03-22-34-11-83_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 36
Acile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…