- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.641
Keske ilk gittiğinde bir kadın dogumcuyu arayıp hasta böyle şu ilacı vereyim mi diye sorsalrdi belki iş buraya bile gelmezdiAcile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı
Sağ ol canımCok gecmis olsun canim
sağ ol canım inşallahTekrardan geçmiş olsun, antibiyotik ile hemencecik geçer inşallah
@ofsistimcidden eski adınla arattım anca buldumsen nasılsınn sen de hastaydın?
Aynen öyle üzerinden kaç gün geçti hatta hafta geçti, eğer daha kötüye giderse mutlaka geri gel dedi bu geceyi bir geçir dedi bende dedim ki yok hayır ben şimdiden antibiyotik istiyorum yazın diye ısrar ettim yoksa yazmayacaktıKeske ilk gittiğinde bir kadın dogumcuyu arayıp hasta böyle şu ilacı vereyim mi diye sorsalrdi belki iş buraya bile gelmezdi
Bol bol uyu dinlen canımSağ ol canım
sağ ol canım inşallah
Bende aynı canım 9,5 kilo aldım ve çok sğırlaştım ben oturup kalkarken bile zorlanıyorumAynen öyle yaa. Ben çok kilo aldım bide 9kilo almışım hatta 10a yaklaştımsüreklide acıkıyorum kendimi zor taşıyorum artık
Yarın işe başlıyorum izinliydim iki gündür nasıl yapacağım bilmiyorum hiç bir şekilde canım bir şey istemiyor yaaBol bol uyu dinlen canım
Bu olmadı işte keşke bir kaç gün rapor alsaydın yaYarın işe başlıyorum izinliydim iki gündür nasıl yapacağım bilmiyorum hiç bir şekilde canım bir şey istemiyor yaa
O da var ciddenGirebılır de, ya da fıyat yukseltıp aynı fıyata da düşürebilirler
Normal istiyorsan inşallah döner canım benimki sezeryan olacağı için çok önemli değilBenim de öyle dedi inşallah döner normal istiyorum
Sabah kötü hissedersem kendimi öyle yaparım en kötü, yapacak bir şey yokBu olmadı işte keşke bir kaç gün rapor alsaydın ya
Döner döner zaten bebiş sabit kalmıyor ki merak etmeBenim de öyle dedi inşallah döner normal istiyorum
Geçmiş olsun canımAcile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı
Bende çok yazmıyorum canım zaten kustugum darildigim için yazmadım yani canım benim biliyorum bana demedin belki beş alti yazmisimdir iki değil
Kaskade -biyolog yazıyrpdu eski mesleğimi çok ifşa olmasın diye kısattım azıcıkBen de ifşa şan korkuyorum ne var ne yok hem yazıyorum
Ama güzel içime sinen Nick bulamadım
Nasıl değişmiş
Biyolog aynı biyolog değil mi
Unutkanlık çok oluyor benimde başıma belaBende çok yazmıyorum canım zaten kustugum darildigim için yazmadım yani canım benim biliyorum bana demedin belki beş alti yazmisimdir iki değilkomik yanı benim durumum bazen ne yaptığımı unutuyorum
Normalde bende sandım komple değişti sonra dediler sadece sonraki adı silmişKaskade -biyolog yazıyrpdu eski mesleğimi çok ifşa olmasın diye kısattım azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?