2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Acile gittim şimdi, bronşit olmuşsun dedi ne yazsam bir işe yaramayacak dedi sadece augmentin yazdı
Keske ilk gittiğinde bir kadın dogumcuyu arayıp hasta böyle şu ilacı vereyim mi diye sorsalrdi belki iş buraya bile gelmezdi

Kızlar grip filan hepimizi kötü eder hepimiz dikkat edelim hasta olanlar da dikkat etsin ki daha kötü olmasın. Bu arada korona artmış hastaneye filan giderken maske kolonya dezenfektan filan kullanın. İnşallah hasta olanlarimjz çabuk iyileşir, hasta olmayanlarda hasta olmaz

Keske ilk gittiğinde bir kadın dogumcuyu arayıp hasta böyle şu ilacı vereyim mi diye sorsalrdi belki iş buraya bile gelmezdi
Aynen öyle üzerinden kaç gün geçti hatta hafta geçti, eğer daha kötüye giderse mutlaka geri gel dedi bu geceyi bir geçir dedi bende dedim ki yok hayır ben şimdiden antibiyotik istiyorum yazın diye ısrar ettim yoksa yazmayacaktı

Ben bugün doktoruma sordum grip aşısı olabilir miyim diye yaptırabilirsin dedi. Eczanelere sorup bulacağım.

K Kaskade de ısım degıstırmıs, şıp diye tanıdımm.. Ben de mı degsıtırsem, gizli takıpcılerım var arada bı gelıp bakıyorlar bana
Eski mesleğimi ifşa etmiyim dedim.
Sevimsiz eltim filanda girer buralara sinsi çiyan arafa KV ye laf ediyoum malum rahat rahat takılayım dedim

H Huzurasik canım sen yazıyorsun ben seni biliyorum Sohrab dedi ya girip bakıyor çıkıyor ama yazmıyor sadece 2 kere yazmış ben ona diyorum
Bende çok yazmıyorum canım zaten kustugum darildigim için yazmadım yani canım benim biliyorum bana demedin belki beş alti yazmisimdir iki değil komik yanı benim durumum bazen ne yaptığımı unutuyorum

Ben de ifşa şan korkuyorum ne var ne yok hem yazıyorum
Ama güzel içime sinen Nick bulamadım
Nasıl değişmiş
Biyolog aynı biyolog değil mi
Kaskade -biyolog yazıyrpdu eski mesleğimi çok ifşa olmasın diye kısattım azıcık
Beni yabancılamayon diye resmi aynı tuttum

Bende çok yazmıyorum canım zaten kustugum darildigim için yazmadım yani canım benim biliyorum bana demedin belki beş alti yazmisimdir iki değil komik yanı benim durumum bazen ne yaptığımı unutuyorum
Unutkanlık çok oluyor benimde başıma bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…