- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.661
Bende gerçekten anormal bı şekilde var yasimda çok değil yani bunun için çok erken bazen eşime diyorum sen benim B12 eksikligimden faydalanıp herşeyi kendi tarafına çekiyorsun çünkü ben kavgalardan sonra ne dediğimi unutuyorum şüpheye düşünüyorumUnutkanlık çok oluyor benimde başıma bela
32. Haftaya ne kadar kaldiYarın işe başlıyorum izinliydim iki gündür nasıl yapacağım bilmiyorum hiç bir şekilde canım bir şey istemiyor yaa
Hee yaa, allah baska dert vermesın bize
Tatlım hıçkırık ritmik oluyorBen de henuz bılmıyorum hıckırık mı deıl mı, sabahları cok hareketlı oluyor hergun 6.20de kalkıyoz
Normal istiyorum tatlım ama tabii şartlar ne gösterir bilemiyorumNormal istiyorsan inşallah döner canım benimki sezeryan olacağı için çok önemli değil
İnşallah canım dönsün normal doğsun sezaryen korkuyorumDöner döner zaten bebiş sabit kalmıyor ki merak etme
Ben bizim grubun mesajlaşma performansı karşısında soluk soluğa arkadan gelip sayfalarca mesaj okuyorumBen de burayı okumam bitince Eylül Ekim annelerini okuyorum napıyorlar diye
Yarın 31 hafta olacağız bir haftam kaldı çok şükür umarım hızlı bir şekilde geçer32. Haftaya ne kadar kaldi
Cnım sen hiç merak etme bizim grubun demirbaşları doğumhanede bile yazılanalrı okur anlık bilgi verir.Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklarya son zamanlarda çok aktif olamıcaz yani oluruz da bu kadar olamayabiliriz
Ah ah bizim grubun bu kadınalr matinesi oluyorya vur patlasın çal oynasın modusancı çekerken bazılarımızın hala n11 kupon kodu paylaştığını bazılarımızın kv çilesi anlattıklarını okuyacağımıza eminimneyse 1 sene sonra ne günlerdi beeeee deriz
Lansinoh bende de ise yaramamisti canim. Babenin gogus ucu kremini kullanmistim sonra.o hemen yumusatmisti. Ama o temiz icerikli degil. O yuzden incia aldim bu sefer. Ise yaramazsa yine babe alirim diye dusundumGöğüs ucu için lansinoh hariç her hangi bir marka hakkında bilginiz var mı? Kıvamı çok katı olduğu için göğüslerim sürerken çok acımıştı. Verimli kullanamamıştım lansinohu.
Bı bakayım anlayacak mıyımTatlım hıçkırık ritmik oluyor
Titretiyor seni dueuyor az bi dk sonra tekrar tekrar tekrar oluyor
Kendi hıçkırığım gibi düşün aynı senkronda ve devamlı gidiyor
Dün bi ben hıçkırdım bi kızım bi ben bi kızım
Valla şu an rennie olmasa yaşayamazdım o derece yemek borum yanmış artık çay içince ya da sıcak bişey içince cayır cayır yanan bir yemek borum varBence baya fark var
benim durdurulamayan mide yanmam 2 haftadır var şu içmek sıkıntı bana da bide ara ara kabız oluyorum. Şeyi farkettim kabız olduğumda daha çok midem yanıyo
İncianın kıvamına baktın mı?Lansinoh bende de ise yaramamisti canim. Babenin gogus ucu kremini kullanmistim sonra.o hemen yumusatmisti. Ama o temiz icerikli degil. O yuzden incia aldim bu sefer. Ise yaramazsa yine babe alirim diye dusundum
Acmadim daha canim. Acildiktan sonra 6 ay filan sanirim kullanim suresiİncianın kıvamına baktın mı?
Teşekkürler. Bebek şampuanı falan inciaalmayı düşünüyordum. Onu da ordan alayım o zaman. Lansinohtan kötü olamazAcmadim daha canim. Acildiktan sonra 6 ay filan sanirim kullanim suresi
Aha dua et ben fazla vakit bulamıyorumsudem34
Ben 2 saat girmdim 15 sayfa yazışmışsınız oku oku bitmiyore
1730 sayfayı okumak analiz çıkartmak nedir
Kızlar kendinize gelin enerjinizi farklı konularda değerlendirelim .
AhaBen bizim grubun mesajlaşma performansı karşısında soluk soluğa arkadan gelip sayfalarca mesaj okuyorum
Bu hamile halimle anca tek gruba yetebilirim
Bencede öyle olurCnım sen hiç merak etme bizim grubun demirbaşları doğumhanede bile yazılanalrı okur anlık bilgi verir.
Bir an aklıma doğumhanede geçireceğim vakitlerde kızlar kaç sayfa yazar nasıl okuamdan dururum diye aklımdan geçti bile
Bencedesancı çekerken bazılarımızın hala n11 kupon kodu paylaştığını bazılarımızın kv çilesi anlattıklarını okuyacağımıza eminimneyse 1 sene sonra ne günlerdi beeeee deriz
Sen karşıya gel yavrum burası kalabalıkAh ah bizim grubun bu kadınalr matinesi oluyorya vur patlasın çal oynasın modu
Grupça doğumlardan sorna oraya gitmek lazım hem 9 ayın sitresini atar hunharca muahbbet ederdik . Olsun hayalide güzel
Ama pendik bölgesindekiler bulun beni bari biz çay içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?