2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Unutkanlık çok oluyor benimde başıma bela
Bende gerçekten anormal bı şekilde var yasimda çok değil yani bunun için çok erken bazen eşime diyorum sen benim B12 eksikligimden faydalanıp herşeyi kendi tarafına çekiyorsun çünkü ben kavgalardan sonra ne dediğimi unutuyorum şüpheye düşünüyorum

Ben de henuz bılmıyorum hıckırık mı deıl mı, sabahları cok hareketlı oluyor hergun 6.20de kalkıyoz
Tatlım hıçkırık ritmik oluyor
Titretiyor seni dueuyor az bi dk sonra tekrar tekrar tekrar oluyor
Kendi hıçkırığım gibi düşün aynı senkronda ve devamlı gidiyor
Dün bi ben hıçkırdım bi kızım bi ben bi kızım

Normal istiyorsan inşallah döner canım benimki sezeryan olacağı için çok önemli değil
Normal istiyorum tatlım ama tabii şartlar ne gösterir bilemiyorum özel değilse sen neden sezaryen istiyorsun? Yanlış anlama belki bende isterim ondan soruyorum korkmaya başladım doğumdan sebep arıyorum
Döner döner zaten bebiş sabit kalmıyor ki merak etme
İnşallah canım dönsün normal doğsun sezaryen korkuyorum

Ayyy kızlar ne yaptınız bi an başka gruba girdim sandım ne konuşulmuş, faklı isimler, kv konuları ooooo çok geldi bana ben direk son 3 e baktım hızlı hızlı arada kaçırdığım önemli bir şey yoktur inşallah. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar.
Bugün incialar geldi L Lmntbrdgi teşekkürler canım tavsiye için. Deterjanı falan güncellenince yine alacağım. Paket sağlamdı tarihte 2026 vitazondan aldım.
Benim için güncelleme şöyle bir şey fark ettim mide yanmam geç saatlerde bir şey alırsam (ilaç bile olsa) ve uzun süre koltukta oturursam arttığı. Ama çözümünü buldum. Eşim göğüslerimi arkadan tutup kaldırıp destek olunca geçiyor artık bana masaj yap ricasından “nolur şu göğüslerime bi destek çık” diyorum deneyin belki size de faydası olur.
Bir de çok şükür şeker ve kültür testim iyi çıktı. Rahatladım. Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Yeaaa du bakalım ne zaman doğacaklar ya son zamanlarda çok aktif olamıcaz yani oluruz da bu kadar olamayabiliriz
Cnım sen hiç merak etme bizim grubun demirbaşları doğumhanede bile yazılanalrı okur anlık bilgi verir.
Bir an aklıma doğumhanede geçireceğim vakitlerde kızlar kaç sayfa yazar nasıl okuamdan dururum diye aklımdan geçti bile

Göğüs ucu için lansinoh hariç her hangi bir marka hakkında bilginiz var mı? Kıvamı çok katı olduğu için göğüslerim sürerken çok acımıştı. Verimli kullanamamıştım lansinohu.

sancı çekerken bazılarımızın hala n11 kupon kodu paylaştığını bazılarımızın kv çilesi anlattıklarını okuyacağımıza eminim neyse 1 sene sonra ne günlerdi beeeee deriz
Ah ah bizim grubun bu kadınalr matinesi oluyorya vur patlasın çal oynasın modu
Grupça doğumlardan sorna oraya gitmek lazım hem 9 ayın sitresini atar hunharca muahbbet ederdik . Olsun hayalide güzel
Ama pendik bölgesindekiler bulun beni bari biz çay içelim

Göğüs ucu için lansinoh hariç her hangi bir marka hakkında bilginiz var mı? Kıvamı çok katı olduğu için göğüslerim sürerken çok acımıştı. Verimli kullanamamıştım lansinohu.
Lansinoh bende de ise yaramamisti canim. Babenin gogus ucu kremini kullanmistim sonra.o hemen yumusatmisti. Ama o temiz icerikli degil. O yuzden incia aldim bu sefer. Ise yaramazsa yine babe alirim diye dusundum

Bı bakayım anlayacak mıyım

Bence baya fark var

benim durdurulamayan mide yanmam 2 haftadır var şu içmek sıkıntı bana da bide ara ara kabız oluyorum. Şeyi farkettim kabız olduğumda daha çok midem yanıyo
Valla şu an rennie olmasa yaşayamazdım o derece yemek borum yanmış artık çay içince ya da sıcak bişey içince cayır cayır yanan bir yemek borum var

sudem34

Ben 2 saat girmdim 15 sayfa yazışmışsınız oku oku bitmiyore

1730 sayfayı okumak analiz çıkartmak nedir
Kızlar kendinize gelin enerjinizi farklı konularda değerlendirelim .
Aha dua et ben fazla vakit bulamıyorum
Gruba en çok yazanlardandım bakayım kaçıncı sıradayım ilerledim mi geriledim mi
L Lmntbrdgi bir ara en önde gidiyordu
Ben bizim grubun mesajlaşma performansı karşısında soluk soluğa arkadan gelip sayfalarca mesaj okuyorum
Bu hamile halimle anca tek gruba yetebilirim
Aha desene aşağıdakiler yazsa hayatta bitmez
Bu saatte bile 17 kişi var
Bencede öyle olur
Şahsen ben
sancı çekerken bazılarımızın hala n11 kupon kodu paylaştığını bazılarımızın kv çilesi anlattıklarını okuyacağımıza eminim neyse 1 sene sonra ne günlerdi beeeee deriz
Bencede ✌o zamanlar daha eğlenceli olur hem bebek doğmuş ihtiyaçlar daha net olur ✌
Sen karşıya gel yavrum burası kalabalık
Bir forum yaparız ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…