2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bende göğüs ucu kremi lansihon almak istiyorum ama bilmiyorum 10 ml olanı Alicam ben ya galiba daha önce de lanolin diye bı marka kulandim pek iylesti diyemem ama doğumdan sonra aldım ben bide kokusu berbattı onun da formu katıydı şimdi konusulmusta şu incia da arastiriyim bari bı yandan bu sefer doğuma bı ay kala falan kullanmayı düşünüyorum arada

Bunu nasıl görüyorsunuz ya
Sen biraz siteyi kurcala bebem
13 yıllık üyeyim ama ben de daha bilmediğim şey var çok de şey etme yani

Şaka bir yana
İlk sayfaya git
En yukarı çık
Takip etin yanında kimler yazmış yeri var

Pro lukla ilgili değil herkes görer

Ben size yazıyorum okuyorum çıkıyorum

Bende aynı canım 9,5 kilo aldım ve çok sğırlaştım ben oturup kalkarken bile zorlanıyorum
Aynen yaa. Ay birden sığırlaştım diye okudum dedim ne diyo bu kız
ay evet o da var bizden beklenir o potansiyel şuan çocuğun kafası çıktı kızlar müsait değilim ben size birazdan yazarım falan diyebiliriz
Valla şu an rennie olmasa yaşayamazdım o derece yemek borum yanmış artık çay içince ya da sıcak bişey içince cayır cayır yanan bir yemek borum var
tam olarak bu saatte midem yandığı için uyandım doktora sorimde bana etkili bişi versin yaa
bu ne kız ne sayısı bu

Kızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?

Kızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?
50 lik yaptırıyorsan 1saat sürüyor. Gidiyorsun kan veriyorsun 1 saat sonra tekrar veriyorsun bu kadar

50 lik yuklenecekse acken aliniyor, sonra icecegi iciyorsun 1 saat sonra tekrar kan aliniyor. Bu kadar

Sabah erken saattegit canım önce açlık kan şekerin ölçülüyor
sonra 50 mg sıvı veriliyor 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun.
60. ve 120. Dk'da 2 kan vermiş olacaksın toplamda 11-12 aralığında bitmiş olur işin gidiş saatine bağlı olarak

aaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım

Bu sadece bu gruba yazan top 7 değil mi?
ŞAkası bir yana toplam mesaj sayıları kızların.
Genel forumdaki sayılarda vardır.
Ben şuan öyle düşündüm
Ama sen listede yoksun sadece grup mesajları o zmn biri bizi aydınlatsın pleass

Telefonumu kırdım yine şuan elimde ı ıphone 6 var öyle acayip ki yazmak yazamıyorum bide yavaş lanetlenmiş eski sürümler yoksa geçerdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…