- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.701
Bebeğim en az 2 saatini alır.Kızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?
Ben nasıl yogum yaaa tüüü banaEki Görüntüle 3311498
L Lmntbrdgi tebrikler canım bayrağı taşımaya devam ✌
@maviiikelebekkk sana da tebrikler kaç kişiyi sollayıp ikinci olmuşsun
Z Zecmel yoğundum bak beni geçmişsin
S Seray94 zamanında o kadar yazmışsın ki hala ilk 5 desin
Sohrab Allah'tan bir iki ay önce geldin
Nisanda mayısta gelsen L Lmntbrdgi ile iyi kapışırdınız
@Gzm-26 tebrikler
Çenen benim kadar düşük değilmişBen nasıl yogum yaaa tüüü bana
Birkaç gün önce aynısını bizde yaşadık eşim başladı bana kalk bir su iç limon ye yukarı bak yürüsek mi acaba1 saniye de bir defa atıyor on dk dır
Hıçkırıyor sanırım içerde bu
Eşim inanmıyor kalbini dayadı bize diyor
Babalar evhamlanıyor aslında normal bişey buBirkaç gün önce aynısını bizde yaşadık eşim başladı bana kalk bir su iç limon ye yukarı bak yürüsek mi acabasanırsın ben hıçkırıyorum uzun da sürdürdü biraz oğluş babası ne evhamlandı
Vay Maşallah bu sitenin böyle özellikleride mi varmışEki Görüntüle 3311498
@Gzm-26 tebrikler
Çene düşük bacımEki Görüntüle 3311498
@Gzm-26 tebrikler
1saat sürüyor canımKızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?
Onlar sayılmaz, boşa gider, bu gruba daha cok yazman lazımaaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım
Ay şimdi anladımBuldum tatlım hızlı bir araştırma ile
Sadece bu gruba yazanalar bir seninle 11 ve 12.liği paylaşıyoruz.
Kimler kimler yazdı da görünüyor
Eki Görüntüle 3311525
Yok kız toklukta olana bakacaklar 1 saat bekletiyorlar ondaBebeğim en az 2 saatini alır.
Güzel günlerde kullan canımAyyy kızlar ne yaptınız bi an başka gruba girdim sandım ne konuşulmuş, faklı isimler, kv konuları ooooo çok geldi bana ben direk son 3 e baktım hızlı hızlı arada kaçırdığım önemli bir şey yoktur inşallah. Hasta olan arkadaşlarıma acil şifalar.
Bugün incialar geldi L Lmntbrdgi teşekkürler canımtavsiye için. Deterjanı falan güncellenince yine alacağım. Paket sağlamdı tarihte 2026 vitazondan aldım.
Benim için güncelleme şöyle bir şey fark ettim mide yanmam geç saatlerde bir şey alırsam (ilaç bile olsa) ve uzun süre koltukta oturursam arttığı. Ama çözümünü buldum. Eşim göğüslerimi arkadan tutup kaldırıp destek olunca geçiyorartık bana masaj yap ricasından “nolur şu göğüslerime bi destek çık” diyorum deneyin belki size de faydası olur.
Bir de çok şükür şeker ve kültür testim iyi çıktı. Rahatladım. Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Eğer çok yoruluyirsan adet tarihini doktorun güncelleyebiliyor benim kan uyuşmazlığı iğnesi için adet tarihimi doktorum 4 gün öne çekti otomatik olarak doğum iznimde 4 gün önce başlayacak normalde salı günü ayrılacaktım ama yarın son şeklinde oldu. Gerçi öğretmen olduğum için cuma da fahri çalışıp haftaya bitireceğim ama resmi olarak Perşembeden sonra okul yokYarın 31 hafta olacağız bir haftam kaldı çok şükür umarım hızlı bir şekilde geçer
Benim aklıma hiç böyle bir listenin var olabileceği gelmediAha dua et ben fazla vakit bulamıyorum
Gruba en çok yazanlardandım bakayım kaçıncı sıradayım ilerledim mi geriledim mi
L Lmntbrdgi bir ara en önde gidiyordu
Ahadesene aşağıdakiler yazsa hayatta bitmez
Bu saatte bile 17 kişi var
Bencede öyle olur
Şahsen ben
Bencede✌o zamanlar daha eğlenceli olur hem bebek doğmuş ihtiyaçlar daha net olur ✌
Sen karşıya gel yavrum burası kalabalık
Bir forum yaparız ✌
Yaaa harikaEğer çok yoruluyirsan adet tarihini doktorun güncelleyebiliyor benim kan uyuşmazlığı iğnesi için adet tarihimi doktorum 4 gün öne çekti otomatik olarak doğum iznimde 4 gün önce başlayacak normalde salı günü ayrılacaktım ama yarın son şeklinde oldu. Gerçi öğretmen olduğum için cuma da fahri çalışıp haftaya bitireceğim ama resmi olarak Perşembeden sonra okul yok
2.kan sonucunu beklediğin için mi 2 saat sürdü canım. Ben önce muayene olucam sonra kan şekerime bakılacakCanım benim tek doz aç olan 50 ml 1 saat sürdü. Hastahane git çık doktor kontrolü derken 1.30-2.00 saate çıkmış olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?