2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaaa harika şaka maka iznin başlıyor..
Aynen öyle ama çok garip hissediyorum kendimi fakülte bitti biteli okul açıkken evde ilk kez duracağım 60 yaşında emekli olmuş öğretmen hüznu kapladı yüreğimi

Kızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?
Çoğuna yapsalar da herkese yapmıyorlar benim açlık şekerim 74 -110 arası olması gereken testte 75 çıktı doktor şeker yüklemesine gerek yok dedi başka hastanede de 49 çıkmıştı

Benim çalıştığım lise sağlık meslek lisesi ve küçük bir ilçedeyiz sağlık öğretmeni buraya bile günde 7 tane Corona varyantı geliyor dedi

Çoğuna yapsalar da herkese yapmıyorlar benim açlık şekerim 74 -110 arası olması gereken testte 75 çıktı doktor şeker yüklemesine gerek yok dedi başka hastanede de 49 çıkmıştı
74 -120

Karar verin 1 mi 2 mi
Bebeğim 50lik glikoz içeceksin 1 saat başka hiç bişi yiyip içmeyeceksin sonra kan vereceksin o kadar 1 saat bekleme süren olacak. Açlık istemiyo senden çünkü yoksa 75lik içip 2 saat beklerdin

Bende uyanıyorum her gece saat 3 civarı mide yanmasından ve artık sinir basmaya başladı bagırıyorum bildiğin. Bana doktor 3 kere rennie alabılırsın dedı senın doktorun ne der bılmıyorum

Bebeğim 50lik glikoz içeceksin 1 saat başka hiç bişi yiyip içmeyeceksin sonra kan vereceksin o kadar 1 saat bekleme süren olacak. Açlık istemiyo senden çünkü yoksa 75lik içip 2 saat beklerdin
2.kanı beklemeden çıkıcam o zaman hastaneden

Önden gitmesi sorun değil. 1 hafta önde 2 hafta önde yada bir iki hafta geride olabilir bebişler.
Hersey de olduğu gibi gerilik ve ilerilikde de 2 haftadan fazlası Zarar.
Hersey yolunda demek.
Keyfine bak
Benimki de 1 hafta önde gidiyor bende çok merak ediyorum sıkıntı mı değil mi ☹
Değil tatlım yukarı da ki mesaj seni de içeriyor
Kızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
Son ana kadar dönebilir son ana kadar bekleyip neyi tercih ettiklerini Görecez benim ki şimdi doğum pozisyonundaydı en son
Ne olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdum aralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım
Anam doğurdun mu sen dün dedim bu arkadaş birden belirdi diye dhdhdhd
Ama nick değişimi falandır diye düşündüm.
Bebişin nasıl hayırlı uğurlu olsun bakalım
Bende hamile kedi görünce sende mi benim gibi hamilesin diyorum ahahaaha.
Ben de burayı okumam bitince Eylül Ekim annelerini okuyorum napıyorlar diye
Ay ben sizinle zor baş ediyorum okuyamam hiçbir ayı
Bu durumu tespit edip üstüne alınıp yetmemiş bide şikayet mi etmişler dhdjdj
Kıskançlığın kaçıncı seviyesi bu acaba.

Aaa ben şöyle düşünmüştüm, 1 saat sonra kan sonucun çıkacak ona göre tekrar kan vericem. Şimdi anladım öyle değil, sonuç beklemeden 2 kere kan verip çıkıcaz hastaneden

Kızlarr şimdi 2.tetanoz aşımı olmaya gidiyorum şans dileyin bir de canım hep pastane poğaçası çekiyor Dönüşte alsam bir şey olur mu ya
Canın çok istiyorsa al böl ye eşimin arkadaşı var hamur işi ustası dedi ki o poğaçalarin içine konulan yağı görseniz hayatta bir daha yemezsiniz

1 saat sonra aldıkları kanı beklemeden çıkıyorum o zaman
Ben öyle yaptım ve aç gitmedim bide. Fark etmez aç tok dedi doktor hatta tok gel dedi. Kanı verdim sonra bir saat sonra tekrar verdim sonra evime gittim. 120. Dakikada falan da almadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…