- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.721
Aynen öyle ama çok garip hissediyorum kendimiYaaa harikaşaka maka iznin başlıyor..
Çoğuna yapsalar da herkese yapmıyorlar benim açlık şekerim 74 -110 arası olması gereken testte 75 çıktı doktor şeker yüklemesine gerek yok dedi başka hastanede de 49 çıkmıştıKızlar günaydın, şeker yüklemesi kaç saat sürüyor, ben aç tok farketmeyeninden yaptırıcam. Ona göre randevu alıcam yarına, yardımcı olur musunuz?
Bu dünyanın rengine kandımYok kız toklukta olana bakacaklar 1 saat bekletiyorlar onda
Benim çalıştığım lise sağlık meslek lisesi ve küçük bir ilçedeyiz sağlık öğretmeni buraya bile günde 7 tane Corona varyantı geliyor dediKızlar grip filan hepimizi kötü eder hepimiz dikkat edelim hasta olanlar da dikkat etsin ki daha kötü olmasın. Bu arada korona artmış hastaneye filan giderken maske kolonya dezenfektan filan kullanın. İnşallah hasta olanlarimjz çabuk iyileşir, hasta olmayanlarda hasta olmaz
74 -120Çoğuna yapsalar da herkese yapmıyorlar benim açlık şekerim 74 -110 arası olması gereken testte 75 çıktı doktor şeker yüklemesine gerek yok dedi başka hastanede de 49 çıkmıştı
Çok dikkat etseydin Allahım korusunBenim çalıştığım lise sağlık meslek lisesi ve küçük bir ilçedeyiz sağlık öğretmeni buraya bile günde 7 tane Corona varyantı geliyor dedi
Bebeğim 50lik glikoz içeceksin 1 saat başka hiç bişi yiyip içmeyeceksin sonra kan vereceksin o kadarKarar verin 1 mi 2 mi
Herkesi canımÇok dikkat etseydin Allahım korusun
Bende uyanıyorum her gece saat 3 civarı mide yanmasından ve artık sinir basmaya başladı bagırıyorum bildiğin. Bana doktor 3 kere rennie alabılırsın dedı senın doktorun ne der bılmıyorumAynen yaa. Ay birden sığırlaştım diye okudum dedim ne diyo bu kız
ay evet o da var bizden beklenir o potansiyelşuan çocuğun kafası çıktı kızlar müsait değilim ben size birazdan yazarım falan diyebiliriz
tam olarak bu saatte midem yandığı için uyandımdoktora sorimde bana etkili bişi versin yaa
bu ne kız ne sayısı bu
Daha benim önemde 1,5 ay var sonra gelsin ponçiğimi bekleme tatiliYaaa harikaşaka maka iznin başlıyor..
2.kanı beklemeden çıkıcam o zaman hastanedenBebeğim 50lik glikoz içeceksin 1 saat başka hiç bişi yiyip içmeyeceksin sonra kan vereceksin o kadar1 saat bekleme süren olacak. Açlık istemiyo senden çünkü yoksa 75lik içip 2 saat beklerdin
Önden gitmesi sorun değil. 1 hafta önde 2 hafta önde yada bir iki hafta geride olabilir bebişler.Kızlar selam bugün kontrolüm vardı bebiş 1 hafta öndeymiş iri bir bebek olacak dedi 38cm 1300kg olmuş bir hafta önde gitmesi sıkıntı değil dimi ya hamile kafası olarak kafamda kentsel dönüşümlerbirde bebek makat gelişli dedi ama ben ilk doğumdan dolayı mecbur sezeryan olacağım için sıkıntı değil dedi ama ben bunu sisteme yazayım yine falan dedi. Bizde haberler böyle şimdi geriye dönüp size yetişmeye çalışacağım
Değil tatlım yukarı da ki mesaj seni de içeriyorBenimki de 1 hafta önde gidiyor bende çok merak ediyorum sıkıntı mı değil mi ☹
Son ana kadar dönebilir son ana kadar bekleyip neyi tercih ettiklerini Görecez benim ki şimdi doğum pozisyonundaydı en sonKızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
Anam doğurdun mu sen dün dedim bu arkadaş birden belirdi diye dhdhdhdNe olaylar karıştı jdjdjjd ben ağustos annesiyim canım 25 temmuzda doğurdumaralık ı çok sevdim bizim grupta sessiz bebeler rahat vermeyince analar giremiyor bdjd buraya takıldım kaldım
Bende hamile kedi görünce sende mi benim gibi hamilesin diyorum ahahaaha.Kedi dedin aklıma geldi geçen gün kv gidiyoruz bize yakın yoldan geçerken kediler hep insanın yüzüne bakar normalde kedi karnıma bakıyoreşimle çok güldüm ya kedi de doğum yapmış eşimde şey diyo kaderdas
Ay ben sizinle zor baş ediyorum okuyamam hiçbir ayıBen de burayı okumam bitince Eylül Ekim annelerini okuyorum napıyorlar diye
Bu durumu tespit edip üstüne alınıp yetmemiş bide şikayet mi etmişler dhdjdjcanım normalde ben sohrab ve sheilata oradaydık. Sonra çok saçma bir gerginlik oldu üçümüz bu grupta takılmaya başladık. Ama o grubun ilk sayfasında da adımız yazıyordu. Listede yani. Benim yazıyordu yani. Sonra üyelerden biri grup yöneticisine mesaj atmış, eğer aralık annelerine yazacaksa bu listeden adı silinsin demiş. Yönetici bana söyledi ben de istediğim yere yazarım silemezsiniz adımı dedim. Sonrada gruba yazdım beni her kim şikayet ettiyse kime ne nerde yazdığım diye. Sonra şikayet eden arkadaş kendince açıklamasını yaptı sonra yönetici ile o şikayet eden gerildi falan derken baya olay oldu sağ olsun bu grupta bizi sahiplendi sokakta bırakmadı fkdksksksk ama ben o grubu da okuyorum hala . Bunu da sorulduğu için anlatıyorum sonra orda buranın dedikodusu yapılıyor diye muhabbet dönmesin bide sohrab cım pro olduğu için görüyor. Bizi aralıkta takılıyor diye şikayet edenler de bu grubu takip ediyor
Aaa ben şöyle düşünmüştüm, 1 saat sonra kan sonucun çıkacak ona göre tekrar kan vericem. Şimdi anladım öyle değil, sonuç beklemeden 2 kere kan verip çıkıcaz hastanedenBebeğim 50lik glikoz içeceksin 1 saat başka hiç bişi yiyip içmeyeceksin sonra kan vereceksin o kadar1 saat bekleme süren olacak. Açlık istemiyo senden çünkü yoksa 75lik içip 2 saat beklerdin
Neden olsun ki hdhdhdhdhdKızlarr şimdi 2.tetanoz aşımı olmaya gidiyorum şans dileyinbir de canım hep pastane poğaçası çekiyor Dönüşte alsam bir şey olur mu ya
Ne bileyim nasıl yumurtadan malzemeden yapıyorlar bilmiyorum sağlıklı değildir diyeNeden olsun ki hdhdhdhdhd
Canın çok istiyorsa al böl yeKızlarr şimdi 2.tetanoz aşımı olmaya gidiyorum şans dileyinbir de canım hep pastane poğaçası çekiyor Dönüşte alsam bir şey olur mu ya
Ben öyle yaptım ve aç gitmedim bide. Fark etmez aç tok dedi doktor hatta tok gel dedi. Kanı verdim sonra bir saat sonra tekrar verdim sonra evime gittim. 120. Dakikada falan da almadılar1 saat sonra aldıkları kanı beklemeden çıkıyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?