2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar hala makat pozisyonunda duruyor bebiş. Ne zaman döner sizce? Hiç dönmeme ihtimali var mı?
Bana doktorum bebek makat ya da kafa gelisli bile demedi bu hafta bunları konuşmak için erken dedi bebekler 39. Haftada bile dönebiliyormus doğum şekli hakkında bir sorun olmazsa inşallah 38. Haftada öngörülüyor dedi

Bende uyanıyorum her gece saat 3 civarı mide yanmasından ve artık sinir basmaya başladı bagırıyorum bildiğin. Bana doktor 3 kere rennie alabılırsın dedı senın doktorun ne der bılmıyorum
Bebek iyice baskı yaptığı için doğurana kadar böyleyiz

Aaa ben şöyle düşünmüştüm, 1 saat sonra kan sonucun çıkacak ona göre tekrar kan vericem. Şimdi anladım öyle değil, sonuç beklemeden 2 kere kan verip çıkıcaz hastaneden
Doktor kan sonucunu sana der zaten aynen öyle

Bir de bebekler doğum zamanı korktuğunda gerildiginde bebekler yukarı sıçrıyormus yerleri ne kadar dar olss da atikler demek ki

Doktorum demiştiki pozisyonu önemli değil ama makat durursa bel ağrısını artırabilir aşağı vurabilir baş gelişi durursa mideye kaburgaya baskı yapabilir korkmaman için söylüyorım demişti iyiki söyledi ama grçekten dediği gibi oluyor bence şimdi ayakları göğsümün altındaki kemiklere dayanıyor

Aynen öyle ama çok garip hissediyorum kendimi fakülte bitti biteli okul açıkken evde ilk kez duracağım 60 yaşında emekli olmuş öğretmen hüznu kapladı yüreğimi
Ben 2022 de dogum ıznımı kullandım, psıkolojım hıc ıyı deıldı, sonlara dogru cok sıkldım evde, gercı sımdı bebıs olacak sıkılmaya vakıt de bulamayız.. Ama bır sure sonra evde olmak bayıyor, netflx olmasa burası olmasa napardım bılmıyorum..

Evet sağolsun hep mideye baskı yapıyor dediği doğru

Kızlar bu şeker yuklemeyi neye gore 50 ve 75 lik diye ayırıyorlar, sankı 50lik daha rahat gibi.. Bana 75lık yapıldı, ac gıt, toplamda 3 kere kan ver, 9 10 11 seklinde..

Anam doğurdun mu sen dün dedim bu arkadaş birden belirdi diye dhdhdhd
Ama nick değişimi falandır diye düşündüm.
Bebişin nasıl hayırlı uğurlu olsun bakalım

Ben ağustostan geliyorum. Olaylar söyle gelişti hdjdjd ben çok sıkıldım yatarak yapacağım bir aktivite lazımdı. Kitap okumak neden değil dediğini duyar gibiyim. Çünkü neden olsun?

Bizim grup çok sessiz bu ara herkes doğal olarak bebelerin gazı kusması bezi maması sütü bende sıkıldım bana kaos lazım dedim grup grup dolaşırken ay birde baktım aralık bizim doğurmadan önceki halimiz gibi. Giriverdim hemen yabancılık hissetmedim

Kızlar bu şeker yuklemeyi neye gore 50 ve 75 lik diye ayırıyorlar, sankı 50lik daha rahat gibi.. Bana 75lık yapıldı, ac gıt, toplamda 3 kere kan ver, 9 10 11 seklinde..
Canım ailede diyabet durumu?
Kilonun hızlı artışı
Sende diğer kan testlerine bakarak diyabet şüphesi v.s
Bunlardan dolayı risk görürse 75'lik veriyordu.
Yada önce 50 yaptıryorsun değer çok yüksek çıkarsa ekstrem durumda 75 içirip tekrar kan alabiliyorlar

Önceki tahlillerde bir risk görüyorsa 75’lik yapılıyor diye biliyorum. Açlık şekerinin sınıra yakın olması veya 3 aylık şekerin sınıra yakın olması gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…