- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.761
Ay Allahım uzak etsin zaten hastaneye gidip geldiğimde bile üstümü çıkartıp bi duş almazsam pireleniyor gibi oluyorum benHerkesi canımsizler büyük şehirdesiniz siz çok daha fazla dikkat edin koku kaybı, burun akıntısi ve öksürme ile en çok belirti gösteriyormus
Neye göre yapılıyor bilmyorum ama Bencede 50lik çok rahat içerken de zorlanmadım ve bi saat beklerken bile sıkıldımKızlar bu şeker yuklemeyi neye gore 50 ve 75 lik diye ayırıyorlar, sankı 50lik daha rahat gibi.. Bana 75lık yapıldı, ac gıt, toplamda 3 kere kan ver, 9 10 11 seklinde..
Benim de annem ve komşum sürekli kek poğaça getiriyorlar.Ayy vicdan yaptım alamadım sağlıksız beslenme hakkımı dondurma çikolata tatlı arada da paketli kurabiyelerden yana kullanıyorum
Biz 2023 'e grup olarak damga vurup öyle doğurmaya yemin ettik.Ben ağustostan geliyorum. Olaylar söyle gelişti hdjdjd ben çok sıkıldım yatarak yapacağım bir aktivite lazımdı. Kitap okumak neden değil dediğini duyar gibiyim. Çünkü neden olsun?
Bizim grup çok sessiz bu ara herkes doğal olarak bebelerin gazı kusması bezi maması sütü bende sıkıldım bana kaos lazım dedim grup grup dolaşırken ay birde baktım aralık bizim doğurmadan önceki halimiz gibi. Giriverdim hemen yabancılık hissetmedim
Kesinlikle bu yorum üzerine alamadım zatenArkadaşı diyetisyen yapsalar ülkecek zayıflarız çok ikna edici dhdhhd
Ben 75'lik yaptıranlardanımNeye göre yapılıyor bilmyorum ama Bencede 50lik çok rahat içerken de zorlanmadım ve bi saat beklerken bile sıkıldımüç saat aç karna daha zordur eminim
Bol miktarda mide yanması dışında bi sorunu olmuyor ben de hep simit ayran pastane poğaçacı aseriyordumKızlarr şimdi 2.tetanoz aşımı olmaya gidiyorum şans dileyinbir de canım hep pastane poğaçası çekiyor Dönüşte alsam bir şey olur mu ya
İyi günde kötü günde terli günde diyip, eşimi lifliyorum.Ay şuna yorum yapar mısınız? Merak ettim düşüncelerinizi kızın surat ifadesi ıyy demesi bi tuhafıma gitti
Ben de uyanır uyanmaz bakıyorum kaç bildirim gelmiş diyeBiz 2023 'e grup olarak damga vurup öyle doğurmaya yemin ettik.
Bizim grubun kadınlar matinesinden farksız olma sebebi bu.
Ben arada gece rüyamdan uyanıp yazışmaları okuyorum. Sabaha birikirse nasıl okurum diye.Düşün alayımızıın ruhsal durumunu
Simit yiyorum Pazar ritüeliBol miktarda mide yanması dışında bi sorunu olmuyor ben de hep simit ayran pastane poğaçacı aseriyordum
Ayy anne poğaçası keki sağlıklıdır ye gitsinBenim de annem ve komşum sürekli kek poğaça getiriyorlar.
Biz 2023 'e grup olarak damga vurup öyle doğurmaya yemin ettik.
Bizim grubun kadınlar matinesinden farksız olma sebebi bu.
Ben arada gece rüyamdan uyanıp yazışmaları okuyorum. Sabaha birikirse nasıl okurum diye.Düşün alayımızıın ruhsal durumunu
Whatsaapta nasıl yazışılır unuttum.Ben de uyanır uyanmaz bakıyorum kaç bildirim gelmiş diye
Ay ben daha dün keselettim kendimi Allah bin kere razı olsun valla eşimle banyo yapamıycaksam eşim neden eşim görüşündeyim hahshdj gerçi o bana kıyamıyor kendini liflettirmeye zorlanırım diye ama olsunİyi günde kötü günde terli günde diyip, eşimi lifliyorum.
Ama herşey karşılıklı. Yaşlı teyzeler gibi sırtımı kaşıtıp sende benim sırtımı lifle diyorum.
Ne yapalım adamcağızları her dk hamamı gönderelim ? pislikten ölsünler mi? koksunlar mı?
Ki yazın erkekler çok terliyor ben çok rahatsız olurum liflenmemiş eşimin kolundan bacağından.
Eşim Allahtan yaz kış su kuşu gibi pırıl pırıldır ama liflenmek ayrı bir temizlik hissi veriyor
Sen yazdıkça ben de gelecekten gelmiş birisin gibi hissediyorumİşte o yüzden yabancılık çekmedim. Ağustosun kardeş grubu gibi burası. Bizde sayfalarca konuşulurdu kaçırdın mı yetişemeyiz diye herkes dediğin gibi ara ara girerdi hdjdjd şimdi yeller esiyor
Birde bizde wp olayı oldu orda biraz sarsıldı sinirler gerildi ilk ve son olayımız o oldu onun dışında hep anlayışlı kibar birbirimizle konuşmaktan goygoydan keyif aldık.
Burası da öyle o yüzden ayrılamıyorum. Bana hamilelik zamanımı hatırlattı kdkdjkd
Şu emojilerin içindeSimit yiyorum Pazar ritüeli
Ay şuna yorum yapar mısınız? Merak ettim düşüncelerinizi kızın surat ifadesi ıyy demesi bi tuhafıma gitti
Re-marketing canımBirisi keşfetimin şaka olduğunu söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?