- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.781
İnternette yazdığımı anlıyorum da konuştuğumun karşıma çıkmasını anlayamıyorum nasıl oluyor biri beni aydınlatsınRe-marketing canım
telefonun yanında konuştuğun internette yazdığın herşey karşına birazdan reklam olarak çıkabilir.
Google amcanın reklam alt yapısı sağolsun
Ay yok çok gıcık bi tepki veriyorLiflediğine o kadar eminim ki
Ben hemen sırt bölgesini keseleyip odama dönüyorum.Ay ben daha dün keselettim kendimi Allah bin kere razı olsun valla eşimle banyo yapamıycaksam eşim neden eşim görüşündeyim hahshdj gerçi o bana kıyamıyor kendini liflettirmeye zorlanırım diye ama olsun
Sen yazdıkça ben de gelecekten gelmiş birisin gibi hissediyorum
Telefondaki bütün uygulamalara ses kontrol ve dinleme için onay veriyoruz.İnternette yazdığımı anlıyorum da konuştuğumun karşıma çıkmasını anlayamıyorum nasıl oluyor biri beni aydınlatsın
E zaten sırt yetişilmeyen yerBen hemen sırt bölgesini keseleyip odama dönüyorum.
Koskoca adam yıkansın paklasın haletsin kalan işini
Ay yok çok gıcık bi tepki veriyor
Kızlar boklu bez demişken tuvalet iletişimi yapmayı düşünen var mı aranızda?
Halılarımı yeni yıkamaya gönderdim. Şimdi bile yedeklerim serili temiz temiz yeni gelin halılarımı doğumdan sonra sereceğim.Kızlar boklu bez demişken tuvalet iletişimi yapmayı düşünen var mı aranızda?
Kendini lifleyemez bu hahahaKızın kendisi lif konusundan bağımsız gıcık seğil mi zaten yaya yaya konuşmalar mimikler o yüzden normali de gıcık ben kiflediğine emibim hshshs
Ben hiç öyle onay verdiğimi hatırlamıyorum uygulama indirince otomatik vermiş mi oluyoruzTelefondaki bütün uygulamalara ses kontrol ve dinleme için onay veriyoruz.
Bir siteye girdiğimizde Çerezlere onay vermek gibi.
Onlarda bizim ihtiyaçlarımızı ses ve mesajlaşmaları analiz ederek.
Ücretli reklam göstermek isteyen firma ürün ve mağazaları karşımıza çıkartıyor
Telefona 2-3 dk Antalya antalya tatil de, birazdan karşına antalyada yat turları çıkar
Zor kabul ediyorum benim de ilk bebişim denemek istiyorum ama ben zaten halı pek sevmem yıkamadan sonra yazmadım bile gerekirse kaldırıveririrmHalılarımı yeni yıkamaya gönderdim. Şimdi bile yedeklerim serili temiz temiz yeni gelin halılarımı doğumdan sonra sereceğim.
Bolca bez aldım, aklı birazcık erene kadar bezleri pisletmekte özgür. Kendime macera arayamam
Ben hiç öyle onay verdiğimi hatırlamıyorum uygulama indirince otomatik vermiş mi oluyoruz
Nasıl yaptın canım tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
Bu arada yapmak çok kolay enerjiniz olursa asla gözünüz korkmasın.
Genelde evet canım uygulama izinleri sözleşmeler onaylar hatta kendi telefonunda yüklü olan mikrofon dahi hepsi aktarım yapıyor.Ben hiç öyle onay verdiğimi hatırlamıyorum uygulama indirince otomatik vermiş mi oluyoruz
Babam şeker hastasıydı benım de..Canım ailede diyabet durumu?
Kilonun hızlı artışı
Sende diğer kan testlerine bakarak diyabet şüphesi v.s
Bunlardan dolayı risk görürse 75'lik veriyordu.
Yada önce 50 yaptıryorsun değer çok yüksek çıkarsa ekstrem durumda 75 içirip tekrar kan alabiliyorlar
Benım serklaj gunu aclık sekerım 91 cıkmıstı.. 3 aylık sekerım de sorun yoktu belkı de ondan suphelendılerÖnceki tahlillerde bir risk görüyorsa 75’lik yapılıyor diye biliyorum. Açlık şekerinin sınıra yakın olması veya 3 aylık şekerin sınıra yakın olması gibi.
Ac durması neyse de, zaman da duruyor resmen, ılk ara da muayene oldum vakıt gectj, hatta zor yetıstık, ıkıncı arada esımle 3 el ludo oynadık, ondan bıle sıkıldık, hemsıre dolasmayın demıstı..Neye göre yapılıyor bilmyorum ama Bencede 50lik çok rahat içerken de zorlanmadım ve bi saat beklerken bile sıkıldımüç saat aç karna daha zordur eminim
Vay be alt yapıya bak özgürüz diye dolanıyoruz ortalıktaGenelde evet canım uygulama izinleri sözleşmeler onaylar hatta kendi telefonunda yüklü olan mikrofon dahi hepsi aktarım yapıyor.
babadn dolayı canım bizler direkt 75'lik olana terfi ediyoruzBabam şeker hastasıydı benım de..
Benım serklaj gunu aclık sekerım 91 cıkmıstı.. 3 aylık sekerım de sorun yoktu belkı de ondan suphelendıler
Ac durması neyse de, zaman da duruyor resmen, ılk ara da muayene oldum vakıt gectj, hatta zor yetıstık, ıkıncı arada esımle 3 el ludo oynadık, ondan bıle sıkıldık, hemsıre dolasmayın demıstı..
WhatsApp yasak, sıteden atılmadılar mı?İşte o yüzden yabancılık çekmedim. Ağustosun kardeş grubu gibi burası. Bizde sayfalarca konuşulurdu kaçırdın mı yetişemeyiz diye herkes dediğin gibi ara ara girerdi hdjdjd şimdi yeller esiyor
Birde bizde wp olayı oldu orda biraz sarsıldı sinirler gerildi ilk ve son olayımız o oldu onun dışında hep anlayışlı kibar birbirimizle konuşmaktan goygoydan keyif aldık.
Burası da öyle o yüzden ayrılamıyorum. Bana hamilelik zamanımı hatırlattı kdkdjkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?