2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vay be alt yapıya bak özgürüz diye dolanıyoruz ortalıkta
Daha neler neler , sizlere bir e-ticaret süreci ve dijital medya eğitimi versem aklınız hayaliniz durur.
WhatsApp yasak, sıteden atılmadılar mı? Yakalanmamıslar o zaman
Bu kadar çılgın ve konuşkan kızı bir whtsapp grubunda düşünemiyorum. Aşırı yazışma ve karmaşa olurmuş

Nasıl yaptın canım tecrübelerini paylaşırsan sevinirim

Ah cağğnım. Ya keyfini kaçırmak istemiyorum ama ben ki idealist anaların başı, montesori mobillerinden tut normal doğum olsun diye perine masajları bile yaptıran festi, şuan tek yapmadığım ayakta sallamak. O konuda hala katıyım kırmadık geri kalan herşey form değiştirdi. Açıkcası enerjim kalmadı. Biraz zorlu ve yorucu bebek bakımı. Ancak kolay deme sebebim şu bezli bile olsa bebek kesinlikle sinyali veriyor. Anlıyosun biraz dikkatle birşey yaptığını. O yüzden ben eğer enerji bulabilseydim çok rahat yapardım. Sen istekli olduğun için enerjinde olursa çok rahatlıkla halledersin. Zaten iyice oturana kadar bezsiz bırakmayacaksın.

Kitabı alıp okudun mu?

babadn dolayı canım bizler direkt 75'lik olana terfi ediyoruz
Benım bi donem ınsulın dırencım vardı,seker ılacı kullandım 1bucuk yıl ama oncekı gebelıkten sonra ınsulın de aclık seker de duzelmıstı, ılac da kullanmadım sonrasında, yıne duzene gırer dıye umutlanmıstım..ama saglıklı beslenme de onemlı tabı, hamıleyım dıye herseyı yedım hunharca.. Üc beyazdan uzak duracaksın

Tekrardan geçmiş olsun, antibiyotik ile hemencecik geçer inşallah
O ofsistimcidden eski adınla arattım anca buldum sen nasılsınn sen de hastaydın?
teşekkür ederim canım hala iyileşme aşamasındayım benim demir depolarım yerle yeksan olmuş ondan iyileşemiyormuşum ama bebiş gayet iyiymiş 1430 gram 40 cm hafifte bir idrar yolu enf varmış eritrosit 20 çıktı ama ilaç vermedi suyla geçer dedi

WhatsApp yasak, sıteden atılmadılar mı? Yakalanmamıslar o zaman

Yakalanmama ihtimali var mı? Birisi şikayet etmiş. Olaylar olaylar gereksiz şeyler amaan. Wp keyifli olur aslında ama öyle komple 10-15 kişiyle bence keyifsiz olur. Şimdi yalan söylemeyeyim bende girecektim tabii ki ama ben geçemeden olaylar patlak verdi. Oraya giden kk ya girmedi bu sefer insanlar sinirlendi birbirimize girdik hdjdjd

Kızlar konya buz gibi. Hele odam o kadar soğukki. Dışarısı 16 derece. Sanki bir anda sonbahar geldi. Odam 21 derece. Uzun kollu pijama ve hırka ile dolaşıyorum evde

Okudum canım ama tekrar okuyup not çıkarıcam belli bir süre sonra

Ben de sıkılırım diye kendime kısır arkadaşı getirdim evden 19 yaşındaki erkek kardeşimi hahahaha

Eki Görüntüle 3311511
H&m de bunu çok beğendimm tam kış bebeklerine göre bu renk aldım renk çeşitleri de var yeni hesap açıp %10 kuponla 350 ye geliyor haberiniz olsun

Çook sevimli benim H&m ürünlerine bayılıyorum ve kalitesine göre de fiyatları uygun kalıyor bir çok ürününün takip etmekte fayda var. Çok şey aldım artık durmam lazım

Sıcak su torbasını ne zaman kullanalım bilgimiz olsun teşekkürler

Sezaryen sonrasında gaz sancısı bir miktar sıkıntı araştıranlar görmüştür. İlk yürüyüş ve ilk gazı atlattınız mı hayat çok kolaylaşacak ama o ilaçlardan kaynaklı sanırım sırta ve köprücük kemiklerine vuran bir ağrı oluyor. Gaz ağrısı o. Onu hissettiğinizde kullanabilirsiniz. Siz birde kış annesisiniz. Ben yazın orta göbeğinde pişikler eşliğinde doğurdum sanırım sizin yerinizde olsam bitanede ayaklarım için koyardım

Siteden atılmaya hıc nıyetım yok kazen kızıyor whatsapa düşünmeyelım bıle hıc
Kız sus, tehlıkeli cumleler kuruyosun

Kızlar konya buz gibi. Hele odam o kadar soğukki. Dışarısı 16 derece. Sanki bir anda sonbahar geldi. Odam 21 derece. Uzun kollu pijama ve hırka ile dolaşıyorum evde
ohh en sevdiğim havalar keşke hep böyle olsa haziran doğumlu bi yaz çocuğu olarak kış aşığıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…