- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.801
Daha neler neler , sizlere bir e-ticaret süreci ve dijital medya eğitimi versem aklınız hayaliniz durur.Vay be alt yapıya bak özgürüz diye dolanıyoruz ortalıkta
Bu kadar çılgın ve konuşkan kızı bir whtsapp grubunda düşünemiyorum. Aşırı yazışma ve karmaşa olurmuşWhatsApp yasak, sıteden atılmadılar mı?Yakalanmamıslar o zaman
Nasıl yaptın canım tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
Benım bi donem ınsulın dırencım vardı,seker ılacı kullandım 1bucuk yıl ama oncekı gebelıkten sonra ınsulın de aclık seker de duzelmıstı, ılac da kullanmadım sonrasında, yıne duzene gırer dıye umutlanmıstım..ama saglıklı beslenme de onemlı tabı, hamıleyım dıye herseyı yedım hunharca.. Üc beyazdan uzak duracaksınbabadn dolayı canım bizler direkt 75'lik olana terfi ediyoruz
teşekkür ederim canım hala iyileşme aşamasındayımTekrardan geçmiş olsun, antibiyotik ile hemencecik geçer inşallah
O ofsistimcidden eski adınla arattım anca buldumsen nasılsınn sen de hastaydın?
WhatsApp yasak, sıteden atılmadılar mı?Yakalanmamıslar o zaman
Sıcak su torbasını ne zaman kullanalım bilgimiz olsun teşekkürler25 Temmuz 2023
Ahahah ben de anlamadımHiç başın falan ağrımadı senin bacım hiç mi bıkmadın bizden dhdhhdhd
Okudum canım ama tekrar okuyup not çıkarıcam belli bir süre sonraAh cağğnım. Ya keyfini kaçırmak istemiyorum ama ben ki idealist anaların başı, montesori mobillerinden tut normal doğum olsun diye perine masajları bile yaptıran festi, şuan tek yapmadığım ayakta sallamak. O konuda hala katıyım kırmadık geri kalan herşey form değiştirdi. Açıkcası enerjim kalmadı. Biraz zorlu ve yorucu bebek bakımı. Ancak kolay deme sebebim şu bezli bile olsa bebek kesinlikle sinyali veriyor. Anlıyosun biraz dikkatle birşey yaptığını. O yüzden ben eğer enerji bulabilseydim çok rahat yapardım. Sen istekli olduğun için enerjinde olursa çok rahatlıkla halledersin. Zaten iyice oturana kadar bezsiz bırakmayacaksın.
Kitabı alıp okudun mu?
Ben de sıkılırım diye kendime kısır arkadaşı getirdim evdenBen 2022 de dogum ıznımı kullandım, psıkolojım hıc ıyı deıldı, sonlara dogru cok sıkldım evde, gercı sımdı bebıs olacak sıkılmaya vakıt de bulamayız.. Ama bır sure sonra evde olmak bayıyor, netflx olmasa burası olmasa napardım bılmıyorum..
Eki Görüntüle 3311511
H&m de bunu çok beğendimm tam kış bebeklerine göre bu renk aldım renk çeşitleri de var yeni hesap açıp %10 kuponla 350 ye geliyor haberiniz olsun
Sıcak su torbasını ne zaman kullanalım bilgimiz olsun teşekkürler
Siteden atılmaya hıc nıyetım yokDaha neler neler , sizlere bir e-ticaret süreci ve dijital medya eğitimi versem aklınız hayaliniz durur.
Bu kadar çılgın ve konuşkan kızı bir whtsapp grubunda düşünemiyorum. Aşırı yazışma ve karmaşa olurmuş
Kız sus, tehlıkeli cumleler kuruyosunYakalanmama ihtimali var mı? Birisi şikayet etmiş. Olaylar olaylar gereksiz şeyler amaan. Wp keyifli olur aslında ama öyle komple 10-15 kişiyle bence keyifsiz olur. Şimdi yalan söylemeyeyim bende girecektim tabii ki ama ben geçemeden olaylar patlak verdi. Oraya giden kk ya girmedi bu sefer insanlar sinirlendi birbirimize girdik hdjdjd
Okudum canım ama tekrar okuyup not çıkarıcam belli bir süre sonra
Kısır demeBen de sıkılırım diye kendime kısır arkadaşı getirdim evden19 yaşındaki erkek kardeşimi hahahaha
Aboww ben şu an klima açtım Antalya’da. Üşümeyi de hiç sevmem tam yaz insanıyımKızlar konya buz gibi. Hele odam o kadar soğukki. Dışarısı 16 derece. Sanki bir anda sonbahar geldi. Odam 21 derece. Uzun kollu pijama ve hırka ile dolaşıyorum evde
Siteden atılmaya hıc nıyetım yokkazen kızıyor whatsapa düşünmeyelım bıle hıc
Kız sus, tehlıkeli cumleler kuruyosun
Kısır demebayılırım
3 yemek kasıgı yıyebılırım...3 yemek kasıgı ıcın de takatim yok yapmaya
Benim de dün aklıma kısır gelmiştiKısır demebayılırım
3 yemek kasıgı yıyebılırım...3 yemek kasıgı ıcın de takatim yok yapmaya
ohh en sevdiğim havalarKızlar konya buz gibi. Hele odam o kadar soğukki. Dışarısı 16 derece. Sanki bir anda sonbahar geldi. Odam 21 derece. Uzun kollu pijama ve hırka ile dolaşıyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?