- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.821
Aynen burda edelımKazen beyin bana alıştığını düşünüyorum jdjdjd ne var ya iki sokumcuk muhabbet ediyoruz şurda hahahahah
Gebelık sekerıNeden 3
Ayy ne güzel, yapar mı bilmiyorum şimdi sağlık ocağına gideceğim rapor almaya 2-3 gün ondan sonra hafta sonu izinliyim pazartesi Salı calıştımmı çarşamba randevum var, çabuk geçerEğer çok yoruluyirsan adet tarihini doktorun güncelleyebiliyor benim kan uyuşmazlığı iğnesi için adet tarihimi doktorum 4 gün öne çekti otomatik olarak doğum iznimde 4 gün önce başlayacak normalde salı günü ayrılacaktım ama yarın son şeklinde oldu. Gerçi öğretmen olduğum için cuma da fahri çalışıp haftaya bitireceğim ama resmi olarak Perşembeden sonra okul yok
Sen şeker yuklemeyı bi atlat, dusunemıyorum senı sonrasındaBenim de dün aklıma kısır gelmiştikovdum o düşünceyi şimdi midem yanar neme lazım dedim
Ayagınızın altına ve sırta koyulacak ozaman . Cok tesekkur ederım yürüyüşten sonra denerim.Sezaryen sonrasında gaz sancısı bir miktar sıkıntı araştıranlar görmüştür. İlk yürüyüş ve ilk gazı atlattınız mı hayat çok kolaylaşacak ama o ilaçlardan kaynaklı sanırım sırta ve köprücük kemiklerine vuran bir ağrı oluyor. Gaz ağrısı o. Onu hissettiğinizde kullanabilirsiniz. Siz birde kış annesisiniz. Ben yazın orta göbeğinde pişikler eşliğinde doğurdum sanırım sizin yerinizde olsam bitanede ayaklarım için koyardım
Hangi açıdan şeker çıkarsa mı çıkmazsa mıSen şeker yuklemeyı bi atlat, dusunemıyorum senı sonrasında
Aynen burda edelım
Gebelık sekerı
ÇıkmazsaHangi açıdan şeker çıkarsa mı çıkmazsa mı
Ayagınızın altına ve sırta koyulacak ozaman . Cok tesekkur ederım yürüyüşten sonra denerim.
Şimdiden 9.5 kilo aldım her hafta 1 kilo artıyorum tartıda deliriciiimmmÇıkmazsa
Yok canım, seker yuklemesınde 1.tokluk degerı sınırın az ustunde cıktı, 2 haftalık dıyet verdı, tekrar bakılcak..Aynen kk yı seviyorum. Takip etmesi kolay en azından. Operadan girince reklamda yok, nefis.
Üf bende de vardı hem şeker hem tansiyon. İnsülin mi kullanıyorsun?
Hadi inşallahAyy ne güzel, yapar mı bilmiyorum şimdi sağlık ocağına gideceğim rapor almaya 2-3 gün ondan sonra hafta sonu izinliyim pazartesi Salı calıştımmı çarşamba randevum var, çabuk geçer
Tatlım babamda şekerBenım bi donem ınsulın dırencım vardı,seker ılacı kullandım 1bucuk yıl ama oncekı gebelıkten sonra ınsulın de aclık seker de duzelmıstı, ılac da kullanmadım sonrasında, yıne duzene gırer dıye umutlanmıstım..ama saglıklı beslenme de onemlı tabı, hamıleyım dıye herseyı yedım hunharca.. Üc beyazdan uzak duracaksın
Desene benim aldığım kilo 30 olacak Doğuma kadar28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Ben bu hafta hıc kılo almadım, dıyet sayesındeŞimdiden 9.5 kilo aldım her hafta 1 kilo artıyorum tartıda deliriciiimmm
Evet, o donem cok arastırdım, paketlı ürünleri agzıma sürmem, cıkolata zerre canım cekmez, benım sorun meyve ve hamur ısı, bazen ölcüyü kacırıyorum..Tatlım babamda şeker
Kız kardeşimde insülin direnci var
Ben annem ve kız kardeşim turp gibiyiz.
Ama ailede 1 kişide ihtimal bile olması yetiyor senin risk taşıman için
Sende daha önce insülin direnci başladıysa çok uzun yıllar hep yediğine içtiğine dikkat etmeye devam etmen gerekir
upsss dikkat dr uyarısı şeker yüklemeden sonra şekerim yok diye şekere düşenlerde 30. haftalarda şeker çıkabiliyormuş. ben bağından boşanmış gibi tatlı yiyorum diye eşim şikayet ediyordu dr'a o sırada uyarı yedimSen şeker yuklemeyı bi atlat, dusunemıyorum senı sonrasında
ben nolcam acaba anlamıyorum kilom arttı ama mememle göbüşüm harici bir yerimde değişim yok birde 71 kilo olmuşumDesene benim aldığım kilo 30 olacak Doğuma kadarallahım sen yardım et
Ay hep ayni besleniyorum ben ekstra abartmıyorum bence T4 düşüklüğümden kaynaklanıyor doktor da ilaç vermediBen bu hafta hıc kılo almadım, dıyet sayesınde
Yakında senin diyeti yapcamBen bu hafta hıc kılo almadım, dıyet sayesınde
Evet o 2 kilo ödemdir canımupsss dikkat dr uyarısı şeker yüklemeden sonra şekerim yok diye şekere düşenlerde 30. haftalarda şeker çıkabiliyormuş. ben bağından boşanmış gibi tatlı yiyorum diye eşim şikayet ediyordu dr'a o sırada uyarı yedim
ben nolcam acaba anlamıyorum kilom arttı ama mememle göbüşüm harici bir yerimde değişim yok birde 71 kilo olmuşumabim geldi aylardır görmemişti sen hiç kilo almamışsın dedi 8 kilo almış oluyorum totalde. valla bence ödem topladım dün 69dum tartıda bugün 71 dün su içemedim pek ve tüm gün ayaktaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?