2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy ne güzel, yapar mı bilmiyorum şimdi sağlık ocağına gideceğim rapor almaya 2-3 gün ondan sonra hafta sonu izinliyim pazartesi Salı calıştımmı çarşamba randevum var, çabuk geçer

Ayagınızın altına ve sırta koyulacak ozaman . Cok tesekkur ederım yürüyüşten sonra denerim.

Aynen kk yı seviyorum. Takip etmesi kolay en azından. Operadan girince reklamda yok, nefis.

Üf bende de vardı hem şeker hem tansiyon. İnsülin mi kullanıyorsun?
Yok canım, seker yuklemesınde 1.tokluk degerı sınırın az ustunde cıktı, 2 haftalık dıyet verdı, tekrar bakılcak..

Ayy ne güzel, yapar mı bilmiyorum şimdi sağlık ocağına gideceğim rapor almaya 2-3 gün ondan sonra hafta sonu izinliyim pazartesi Salı calıştımmı çarşamba randevum var, çabuk geçer
Hadi inşallah

Tatlım babamda şeker
Kız kardeşimde insülin direnci var
Ben annem ve kız kardeşim turp gibiyiz.
Ama ailede 1 kişide ihtimal bile olması yetiyor senin risk taşıman için
Sende daha önce insülin direnci başladıysa çok uzun yıllar hep yediğine içtiğine dikkat etmeye devam etmen gerekir

Evet, o donem cok arastırdım, paketlı ürünleri agzıma sürmem, cıkolata zerre canım cekmez, benım sorun meyve ve hamur ısı, bazen ölcüyü kacırıyorum..

Sen şeker yuklemeyı bi atlat, dusunemıyorum senı sonrasında
upsss dikkat dr uyarısı şeker yüklemeden sonra şekerim yok diye şekere düşenlerde 30. haftalarda şeker çıkabiliyormuş. ben bağından boşanmış gibi tatlı yiyorum diye eşim şikayet ediyordu dr'a o sırada uyarı yedim
Desene benim aldığım kilo 30 olacak Doğuma kadar allahım sen yardım et
ben nolcam acaba anlamıyorum kilom arttı ama mememle göbüşüm harici bir yerimde değişim yok birde 71 kilo olmuşum abim geldi aylardır görmemişti sen hiç kilo almamışsın dedi 8 kilo almış oluyorum totalde. valla bence ödem topladım dün 69dum tartıda bugün 71 dün su içemedim pek ve tüm gün ayaktaydım

Ben bu hafta hıc kılo almadım, dıyet sayesınde
Ay hep ayni besleniyorum ben ekstra abartmıyorum bence T4 düşüklüğümden kaynaklanıyor doktor da ilaç vermedi bebeğim 2 gün hareketlerini azaltıyor 3.gün şişmiş 1 kilo almış olarak uyanıyorum sonra tekrar hareketlere başlıyor, böyle tuhaf bir durum yaşıyorum 1 aydır ben

Evet o 2 kilo ödemdir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…