2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında hep dıkkat etmek gerek, karbonhıdrat bebege deıl, bıze kılo aldırıyor, bebege kılo aldıran proteın halbukı, şurda 2 3 ay dısımızı sıkıcaz, bebek dısarı bı cıksın burger yicem ılk adamakıllı öğünümde

Offf hastaneye mi getirttirsek

Aboww ben şu an klima açtım Antalya’da. Üşümeyi de hiç sevmem tam yaz insanıyım
ohh en sevdiğim havalar keşke hep böyle olsa haziran doğumlu bi yaz çocuğu olarak kış aşığıyım
Öbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyor

Günaydınnn bebesini vajinaya tekme attığını hisseden var mı benim bebe resmen mesaneyle mi oynuyor vajinamamla mı oynuyor anlamıyorum sinir uçlarına dokunuyor bir de sanırım Bi tuhaf oluyorum ki. Var mı benim gibi. Tuvaletimi getiriyor sanki böyle oldukça. Geçen kontrolde doktora sordum elleri ayakları dedi kelepçe mi vuralım Özlem diyor ama aşırı rahatsız edici zaten hep aşağıdaydı ama artık yani diyorum artık yaniii. Var mı benim gibi olan?

Aslında benım dıyette hıc acıkmıyorsun, az ve sık yedıgımız ıcın, gıdeym de ara ögünümü yapayım
Kızzzz şu an yemeye yerim yok mesela 8.30 gibi yaptım kahvaltımı hala acıkmadım. Bir at bugünkü listeni bakayım

Offf hastaneye mi getirttirsek
Esım söz verdı getirecek
Sezeryan olursak bır gun jöle corba falan ıcılıyor sanırım.. Serklajda öyle yaptılar bana.. Gece dayanamadım artık, pide yaptırmıstı esım, hemsıre gelmıs yıyemezsınız bunu dıyır, hamıle bır kadına 1 gun ıskence ettınız dedım, bı guzel yedim tabı bıraz midem bulandı ama, o yedıgım en guzel pideydi

Öbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyor
Bizim her yer oda güneş alıyor, yaz kış sıcak evimiz, kışın doğalgaza bile ihtiyaç duymuyorduk gelince klima açıyorduk hemen, daha çabuk ısıtıyor. Gerçi o zaman çalışıyordum evde olunca açabilirim doğalgazı bebekte olacak duruma göre bakıcam artık

28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim 30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Bebişimin yanakları tombişleşmiş diye seviyorum bende 29+0 da 1390 çıktı benim dün gayet normal dedi doktor. Bence kilosu gayet iyi

Eklentiler

• b618ba83-0569-4cda-9d44-90de58cdb0e9.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 65
Bir gün önceden ne istediğimi belirleyeyim ben hastane yemeği yemicem banane

Kız sabah girdim gözümün teki açık şekilde kimse bir şey yazmamıştı ne ara 5 sayfa konuştunuz ya çok şükür bitirip geldim
Boş bırakmaya gelmiyor Grubu ben uzun saat girmedim mi yandım diyorum mesela birazdan çıkıcam işlerim var gelince kaç sayfa olacak bakalımm

Ama kahvaltıda bir şey yememişsin nerdeyse o çizgileri diyetisyen mi koydu yeme diye
Evet canım, sınırsız salatalık domats, o zaten sısırıyor, bır de ekmegı yıyebılecegım kahvaltılık domstes sosum var,, ona da ızın verdı, ıcındekılerı soyledım, sorun deıl yıyebılırsın dedı

Ben de çıkacak kolu bacağı diyorum bazen aşağıdan insan irkiliyor sen kesede ve rahmin içindeyken nasıl böyle hissettirebilirsin di mi? bazen de mesanemi mıncıkladığına yemin edebilirim

Kuzum bebiş gelince klima tehlikeli olabilir havayı çok kurutuyor hastalıklara sebebiyet vermesin, doğalgaz daha sağlıklı olacaktır

Zeytinsiz ve cevizsiz kahvaltı düşünemiyorum salatalık domates yemesem de olur ya tatsız tutsuz onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…