- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.841
Aslında hep dıkkat etmek gerek, karbonhıdrat bebege deıl, bıze kılo aldırıyor, bebege kılo aldıran proteın halbukı, şurda 2 3 ay dısımızı sıkıcaz, bebek dısarı bı cıksın burger yicem ılk adamakıllı öğünümdeupsss dikkat dr uyarısı şeker yüklemeden sonra şekerim yok diye şekere düşenlerde 30. haftalarda şeker çıkabiliyormuş. ben bağından boşanmış gibi tatlı yiyorum diye eşim şikayet ediyordu dr'a o sırada uyarı yedim
ben nolcam acaba anlamıyorum kilom arttı ama mememle göbüşüm harici bir yerimde değişim yok birde 71 kilo olmuşumabim geldi aylardır görmemişti sen hiç kilo almamışsın dedi 8 kilo almış oluyorum totalde. valla bence ödem topladım dün 69dum tartıda bugün 71 dün su içemedim pek ve tüm gün ayaktaydım
Aslında benım dıyette hıc acıkmıyorsun, az ve sık yedıgımız ıcın, gıdeym de ara ögünümü yapayımYakında senin diyeti yapcam
Maşallah seninkinin kilosu çok iyi gitmiş28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Offf hastaneye mi getirttirsekAslında hep dıkkat etmek gerek, karbonhıdrat bebege deıl, bıze kılo aldırıyor, bebege kılo aldıran proteın halbukı, şurda 2 3 ay dısımızı sıkıcaz, bebek dısarı bı cıksın burger yicem ılk adamakıllı öğünümde
Aboww ben şu an klima açtım Antalya’da. Üşümeyi de hiç sevmem tam yaz insanıyım
Öbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyorohh en sevdiğim havalarkeşke hep böyle olsa haziran doğumlu bi yaz çocuğu olarak kış aşığıyım
KızzzzAslında benım dıyette hıc acıkmıyorsun, az ve sık yedıgımız ıcın, gıdeym de ara ögünümü yapayım
Esım söz verdı getirecekOfff hastaneye mi getirttirsek
Bizim her yer oda güneş alıyor, yaz kış sıcak evimiz, kışın doğalgaza bile ihtiyaç duymuyorduk gelince klima açıyorduk hemen, daha çabuk ısıtıyor. Gerçi o zaman çalışıyordum evde olunca açabilirim doğalgazı bebekte olacak duruma göre bakıcam artıkÖbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyor
Bebişimin yanakları tombişleşmiş diye seviyorum bende28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Bir gün önceden ne istediğimi belirleyeyim ben hastane yemeği yemicem bananeEsım söz verdı getirecek
Sezeryan olursak bır gun jöle corba falan ıcılıyor sanırım.. Serklajda öyle yaptılar bana.. Gece dayanamadım artık, pide yaptırmıstı esım, hemsıre gelmıs yıyemezsınız bunu dıyır, hamıle bır kadına 1 gun ıskence ettınız dedım, bı guzel yedimtabı bıraz midem bulandı ama, o yedıgım en guzel pideydi
En eglencelı kısım ara ogunlerdeki meyve secımı, bu ogunde hangısını yesem oluyorKızzzzşu an yemeye yerim yok mesela 8.30 gibi yaptım kahvaltımı hala acıkmadım. Bir at bugünkü listeni bakayım
Boş bırakmaya gelmiyor GrubuKız sabah girdim gözümün teki açık şekilde kimse bir şey yazmamıştıne ara 5 sayfa konuştunuz ya çok şükür bitirip geldim
Ama kahvaltıda bir şey yememişsin nerdeyse o çizgileri diyetisyen mi koydu yeme diyeEn eglencelı kısım ara ogunlerdeki meyve secımı, bu ogunde hangısını yesem oluyor
Evet canım, sınırsız salatalık domats, o zaten sısırıyor, bır de ekmegı yıyebılecegım kahvaltılık domstes sosum var,, ona da ızın verdı, ıcındekılerı soyledım, sorun deıl yıyebılırsın dedıAma kahvaltıda bir şey yememişsin nerdeyse o çizgileri diyetisyen mi koydu yeme diye
Günaydınnn bebesini vajinaya tekme attığını hisseden var mı benim bebe resmen mesaneyle mi oynuyor vajinamamla mı oynuyor anlamıyorum sinir uçlarına dokunuyor bir de sanırım Bi tuhaf oluyorum ki. Var mı benim gibi. Tuvaletimi getiriyor sanki böyle oldukça. Geçen kontrolde doktora sordum elleri ayakları dedi kelepçe mi vuralım Özlem diyorama aşırı rahatsız edici zaten hep aşağıdaydı ama artık yani diyorum artık yaniii. Var mı benim gibi olan?
Bizim her yer oda güneş alıyor, yaz kış sıcak evimiz, kışın doğalgaza bile ihtiyaç duymuyorduk gelince klima açıyorduk hemen, daha çabuk ısıtıyor. Gerçi o zaman çalışıyordum evde olunca açabilirim doğalgazı bebekte olacak duruma göre bakıcam artık
Ayy güzelliğe bak maşallahBebişimin yanakları tombişleşmiş diye seviyorum bende29+0 da 1390 çıktı benim dün gayet normal dedi doktor. Bence kilosu gayet iyi
Zeytinsiz ve cevizsiz kahvaltı düşünemiyorumEvet canım, sınırsız salatalık domats, o zaten sısırıyor, bır de ekmegı yıyebılecegım kahvaltılık domstes sosum var,, ona da ızın verdı, ıcındekılerı soyledım, sorun deıl yıyebılırsın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?