2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktorlar kullanabilirsiniz diyor canım bilemedim şimdi

Ooh çok sevindim demir için ekstra takviye mi verdi ne yaptı doktor?

Zeytinsiz ve cevizsiz kahvaltı düşünemiyorum salatalık domates yemesem de olur ya tatsız tutsuz onlar
Yaa ben bayılıyorum domates ve salatalıga, meyve nıyetıne yerım o derece severım.. Taze biber de tuketıyorum, bol c vıtamını.. Zeytın tuzlu gelıyor bana az tuzlusu bile.. Cevız badem fındık ara
Ogunlerde var

Bir de bu diyet listesinde sütü nasıl içiyorsunuz? Ben süt içmeyeli seneler oldu sağlıksız diye, şimdi çocuklara da içirmeyin diyorlar. Market yoğurdu da yiyemiyorum. Memleketten gelirken koyun yoğurdu yaptırıyoruz o da bitti 1 haftadır yoğurtsuzum. Kara kara düşünüyorum nerden yoğurt alayım bulayım diye

Oy maşallah. Sizinle aynı haftadayız benim de son adet tarihim 14 mart. Kızımız olacak cuma günü kontrolümüz var bakalım bizim kız büyümüş mü
Büyümüştür eminim benimde kızım olacak. Görünce çok şaşırdım bebek gibi herşeyi tam maşallah. Bide tombiş yanaklı olmuş kızım. Sürekli bakıyorum

evet canım çok haklısın aslında ben porsiyon olarak çok yiyemiyorum şuan ödemden fazla çıktığımı düşünüyorum
Maşallah seninkinin kilosu çok iyi gitmiş
Benim 28+3 bügün 1200 küsürdür en fazla
bana hep tontiş bi bebiş doğurcakmışım gibi geliyordu nedense bakalım sağlıklı olsunlar da
Öbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyor
yağmurlu havalar en sevdiğimdir keşke her gün kar yağmur yağsa, görmeyi en çok istediğim yer edinburg o gri hogwartz havası muhteşem
Bebişimin yanakları tombişleşmiş diye seviyorum bende 29+0 da 1390 çıktı benim dün gayet normal dedi doktor. Bence kilosu gayet iyi
kız maşallahhh bizimki naz etti uğraştık didindik 3 kere tekrar baktık göstermedi güzelliğini saklıyo diye yorumladım

Kızlar benim bebek haftasında gitmeye başlamış bi önceki kontrolde bi hafta öndeydi. 40cm boyu, kilosuda 1.5 olmuş bide bugün tam 30+0 oldu. Kontrollerimi de 2haftaya düşürdü artık niye bilmiyorum. Böyle yani

Bunu listeme ekliyorum
Ben de bu aralar emzirme ile ilgili bu notlari okuyorum, tam ara ara acip okumalik.

Ara ara pozisyon degistirdikce bnde hissediyorum bebeler hep ters durduğu için bnmkilerin birinin eli kolu hep aşağıda öyle garip bir his ki bazen aha çıkacak diyorum

Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona

Ooh çok sevindim demir için ekstra takviye mi verdi ne yaptı doktor?
demir hapını her gün devam bir de multivitamini her gün almaya başlıyorum haftada 2 idi normalde, c vitaminiyle beraber alacaksın dedi. ferritin 13 çıktı ama demir serum 450ydi depolarından yemeye başlamışsın dedi

benimki 35e kadar ayda 1 kontrol dedi bunun bi rutini yok mu?
Ayda bir normal ama başından belli benim doktorum 3 hafta da çağırıyor eğer randevu bulamazsam ayda bir gidiyorum. Hastaneden hastaneye değişiyormuş maalesef bazıları erkenden nar istiyor bazıları daha geç istiyor

Pek wp falan başka sosyal medya mecralarını dillendirmeyelim buralarda nolur nolmaz heran herşey olabilir

Ara ara pozisyon degistirdikce bnde hissediyorum bebeler hep ters durduğu için bnmkilerin birinin eli kolu hep aşağıda öyle garip bir his ki bazen aha çıkacak diyorum
Evet evet istemsiz bacak aramı sıkıyorum. Hele ayağa kalktığımda bazen. Bi de en çok afedersin tuvalete çıkınca oluyor. 3 günde 1 çıkıyorum boşluk mu buluyor o zaman iyice, napıyor bilmiyorum, ama çok rahatız edici. Zaten erken doğum riski var. Bazen diyorum ki çıkacak az kaldı.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…