- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.861
Doktorlar kullanabilirsiniz diyor canım bilemedim şimdiBen de çıkacak kolu bacağı diyorum bazen aşağıdaninsan irkiliyor sen kesede ve rahmin içindeyken nasıl böyle hissettirebilirsin di mi? bazen de mesanemi mıncıkladığına yemin edebilirim
Kuzum bebiş gelince klima tehlikeli olabilir havayı çok kurutuyor hastalıklara sebebiyet vermesin, doğalgaz daha sağlıklı olacaktır
teşekkür ederim canım hala iyileşme aşamasındayımbenim demir depolarım yerle yeksan olmuş ondan iyileşemiyormuşum ama bebiş gayet iyiymiş 1430 gram 40 cm hafifte bir idrar yolu enf varmış eritrosit 20 çıktı ama ilaç vermedi suyla geçer dedi
Yaa ben bayılıyorum domates ve salatalıga, meyve nıyetıne yerım o derece severım.. Taze biber de tuketıyorum, bol c vıtamını.. Zeytın tuzlu gelıyor bana az tuzlusu bile.. Cevız badem fındık araZeytinsiz ve cevizsiz kahvaltı düşünemiyorumsalatalık domates yemesem de olur ya tatsız tutsuz onlar
Doktorlar kullanabilirsiniz diyor canım bilemedim şimdi
Oy maşallah. Sizinle aynı haftadayız benim de son adet tarihim 14 mart. Kızımız olacakKontrolüm iyi geçti şükürbebiş 1390 gram olmuş gayet iyi
Büyümüştür eminim benimde kızım olacak. Görünce çok şaşırdım bebek gibi herşeyi tam maşallah. Bide tombiş yanaklı olmuş kızım. Sürekli bakıyorumOy maşallah. Sizinle aynı haftadayız benim de son adet tarihim 14 mart. Kızımız olacakcuma günü kontrolümüz var bakalım bizim kız büyümüş mü
evet canım çok haklısın aslında ben porsiyon olarak çok yiyemiyorum şuan ödemden fazla çıktığımı düşünüyorumAslında hep dıkkat etmek gerek, karbonhıdrat bebege deıl, bıze kılo aldırıyor, bebege kılo aldıran proteın halbukı, şurda 2 3 ay dısımızı sıkıcaz, bebek dısarı bı cıksın burger yicem ılk adamakıllı öğünümde
bana hep tontiş bi bebiş doğurcakmışım gibi geliyordu nedense bakalım sağlıklı olsunlar daMaşallah seninkinin kilosu çok iyi gitmiş
Benim 28+3 bügün 1200 küsürdür en fazla
Öbür odalar o kadar soğuk değil ama yatak odam kuzeye bakıyoru o bile etki ediyor. Ben sonbaharı severim ama hava gri olmayacak o zaman içim sıkılıyor
kız maşallahhh bizimki naz etti uğraştık didindik 3 kere tekrar baktık göstermediBebişimin yanakları tombişleşmiş diye seviyorum bende29+0 da 1390 çıktı benim dün gayet normal dedi doktor. Bence kilosu gayet iyi
Bunu listeme ekliyorumKızlar emzirme eğitimi aldınız mı?
Şu video çok işimize yaramıştı. Sizde de bulunsun eğitim almayanlar için. Emzirme en kritik nokta çünkü ve be yazık ki hep gözden kaçıyor. O konuya da odaklanmanızı şiddetle öneriyorum
Emzirme Videosu
Ara ara pozisyon degistirdikce bnde hissediyorum bebeler hep ters durduğu için bnmkilerin birinin eli kolu hep aşağıdaGünaydınnn bebesini vajinaya tekme attığını hisseden var mı benim bebe resmen mesaneyle mi oynuyor vajinamamla mı oynuyor anlamıyorum sinir uçlarına dokunuyor bir de sanırım Bi tuhaf oluyorum ki. Var mı benim gibi. Tuvaletimi getiriyor sanki böyle oldukça. Geçen kontrolde doktora sordum elleri ayakları dedi kelepçe mi vuralım Özlem diyorama aşırı rahatsız edici zaten hep aşağıdaydı ama artık yani diyorum artık yaniii. Var mı benim gibi olan?
30+1 beni unutmayınnZ Zecmel @Zeyzey2134 @Seray94 @turkuaznokta @gunesliiigunlerr @birminikask2020 bugün itibariyle 30+0 olduk tam 10 haftamız kaldı
Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah onaKızlar benim bebek haftasında gitmeye başlamış bi önceki kontrolde bi hafta öndeydi. 40cm boyu, kilosuda 1.5 olmuş bide bugün tam 30+0 oldu. Kontrollerimi de 2haftaya düşürdü artık niye bilmiyorum. Böyle yani
demir hapını her gün devam bir de multivitamini her gün almaya başlıyorum haftada 2 idi normalde, c vitaminiyle beraber alacaksın dedi. ferritin 13 çıktı ama demir serum 450ydi depolarından yemeye başlamışsın dediOoh çok sevindimdemir için ekstra takviye mi verdi ne yaptı doktor?
benimki 35e kadar ayda 1 kontrol dedi bunun bi rutini yok mu?Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Ayda bir normal ama başından belli benim doktorum 3 hafta da çağırıyor eğer randevu bulamazsam ayda bir gidiyorum. Hastaneden hastaneye değişiyormuş maalesef bazıları erkenden nar istiyor bazıları daha geç istiyorbenimki 35e kadar ayda 1 kontrol dedi bunun bi rutini yok mu?
Pek wp falan başka sosyal medya mecralarını dillendirmeyelim buralarda nolur nolmazİşte o yüzden yabancılık çekmedim. Ağustosun kardeş grubu gibi burası. Bizde sayfalarca konuşulurdu kaçırdın mı yetişemeyiz diye herkes dediğin gibi ara ara girerdi hdjdjd şimdi yeller esiyor
Birde bizde wp olayı oldu orda biraz sarsıldı sinirler gerildi ilk ve son olayımız o oldu onun dışında hep anlayışlı kibar birbirimizle konuşmaktan goygoydan keyif aldık.
Burası da öyle o yüzden ayrılamıyorum. Bana hamilelik zamanımı hatırlattı kdkdjkd
Evet evet istemsiz bacak aramı sıkıyorum. Hele ayağa kalktığımda bazen. Bi de en çok afedersin tuvalete çıkınca oluyor. 3 günde 1 çıkıyorum boşluk mu buluyor o zaman iyice, napıyor bilmiyorum,Ara ara pozisyon degistirdikce bnde hissediyorum bebeler hep ters durduğu için bnmkilerin birinin eli kolu hep aşağıdaöyle garip bir his ki bazen aha çıkacak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?