- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.881
Bence risk yoksa 34 den sonra 2 haftada bir daha mantıklı, düşünüyorum annelerimiz hiç doktora gitmeden bizi doğurmuş biz doktordan çıkmıyoruzKontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Hahah benim kız da sürekli elini ayağımı herşeyini yüzüne götürüyor bide plasentam da önde çok zor alıyoruz resmi. Bide top gibi oluyorkız maşallahhh bizimki naz etti uğraştık didindik 3 kere tekrar baktık göstermedigüzelliğini saklıyo diye yorumladım
Evet ama nebliyim bence şimdi daha iyi en azından kendisini görüyoruzBence risk yoksa 34 den sonra 2 haftada bir daha mantıklı, düşünüyorum annelerimiz hiç doktora gitmeden bizi doğurmuş biz doktordan çıkmıyoruzsürekli bir şey olacakmış algısı mı yükleniyor bize anlayamıyorjm
Ben doktoruma sordum 4 hafta sonra gel ntsye faln gir dedi. Biraz daha ayda 1 devam edeceğiz dediKontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Yasak mıydı, ben başından beri yiyorumAslında hep dıkkat etmek gerek, karbonhıdrat bebege deıl, bıze kılo aldırıyor, bebege kılo aldıran proteın halbukı, şurda 2 3 ay dısımızı sıkıcaz, bebek dısarı bı cıksın burger yicem ılk adamakıllı öğünümde
Ben de özledim yarın kavuşuyorıuzEvet ama nebliyim bence şimdi daha iyi en azından kendisini görüyoruzben gideli daha çok olmadı ponçigimi özledim
Devlet mi? Artık belli haftadan sonra seni de 2 hafta da bir çağırır şuan erken görüyordur. Benim de şuan 3 hafta da bir doktordan doktora değişiyor zaten acil bir şey olursa direkt gel diyorlar 34 ya da 36 hatırlamıyorum tam olarak bu son haftalarda hafta da bire düşecek dedilerBen doktoruma sordum 4 hafta sonra gel ntsye faln gir dedi. Biraz daha ayda 1 devam edeceğiz dedi
Bana da sanki az geldi bi önceki kontrolde iyiydi 1kiloydu şimdi 1.5 doktor dedi asıl bundan sonra kilo almaya başlıcak dedi. Bide ben çok kilo aldım son 10 günde 3 kilo almışım. Midem aşırı yanıyo gece yanmasına uyandım. Yürüyüşlere ara verdim hemen kilo almaya başladım. Tekrar sağlıklı beslenme şeysine girmem lazım28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Benim ki 13Ben de özledim yarın kavuşuyorıuz
Bende öyleyim ya zaten sanki kese içinde değilmiş gibi öyle serbest serbest takılıyor. Bir çoğu arkadaş midem yanıyor diyor kaburgalarıma vuruyor diyor ya acaba diyorum nasıl bir his ben hiç yaşamadım. Mübareğim hiç yukarı çıkmadı kiBen de çıkacak kolu bacağı diyorum bazen aşağıdaninsan irkiliyor sen kesede ve rahmin içindeyken nasıl böyle hissettirebilirsin di mi? bazen de mesanemi mıncıkladığına yemin edebilirim
Yok devlet değil. 29+0 da gittim 33+0da gideceğim. Belki ondan sonra düşürür.Devlet mi? Artık belli haftadan sonra seni de 2 hafta da bir çağırır şuan erken görüyordur. Benim de şuan 3 hafta da bir doktordan doktora değişiyor zaten acil bir şey olursa direkt gel diyorlar 34 ya da 36 hatırlamıyorum tam olarak bu son haftalarda hafta da bire düşecek dediler
Evet ya biz nie yokuzaaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım
Sen bize arada receubelerini anlatsan cok iyi olucak benceBen ağustostan geliyorum. Olaylar söyle gelişti hdjdjd ben çok sıkıldım yatarak yapacağım bir aktivite lazımdı. Kitap okumak neden değil dediğini duyar gibiyim. Çünkü neden olsun?
Bizim grup çok sessiz bu ara herkes doğal olarak bebelerin gazı kusması bezi maması sütü bende sıkıldım bana kaos lazım dedim grup grup dolaşırken ay birde baktım aralık bizim doğurmadan önceki halimiz gibi. Giriverdim hemen yabancılık hissetmedim
Ben yaparim ama benim es hayatta istemez. Keske istese. Memnuniyetle yaparim hatta.Ay şuna yorum yapar mısınız? Merak ettim düşüncelerinizi kızın surat ifadesi ıyy demesi bi tuhafıma gitti
Yaaa hallolur bebeğim takma kafana ama o tadilatı yapanlarda yükü eşşek sırtında mı getiriyo napıyo kaç haftalardır bitmedi. Bi cırlasana şunlara benim yerime benimde içim rahatlasınYa sabah erken nie kalkiosunuz? 10kusur safya nasil yaziosunuz? Valla anca okudum az uyuyun bebeklr gelince uyumicsz ztn
31+0 oldum hicbiseyim hazir degil benim ya
Ev hala tadilatta. Bebek odasi istediklerimizi anlattk ama cizilmedi bile 3 haftadan once gelmezmis
Ben hala eve gidemedim yazliktayim
Yani bi erken dogursam s*ctim. Bazen yuregime inio dusundukce
Yine buna kafayi takarak uyandim
Çabuk geçiyor canım ben de ne zaman gelecek diye beklerken geldiBenim ki 13daha çok var 9 gün kadar
Kac haftaliktin sen?Bende öyleyim ya zaten sanki kese içinde değilmiş gibi öyle serbest serbest takılıyor. Bir çoğu arkadaş midem yanıyor diyor kaburgalarıma vuruyor diyor ya acaba diyorum nasıl bir his ben hiç yaşamadım. Mübareğim hiç yukarı çıkmadı ki
Dimi erkenden uyaniyorlarYa sabah erken nie kalkiosunuz? 10kusur safya nasil yaziosunuz? Valla anca okudum az uyuyun bebeklr gelince uyumicsz ztn
31+0 oldum hicbiseyim hazir degil benim ya
Ev hala tadilatta. Bebek odasi istediklerimizi anlattk ama cizilmedi bile 3 haftadan once gelmezmis
Ben hala eve gidemedim yazliktayim
Yani bi erken dogursam s*ctim. Bazen yuregime inio dusundukce
Yine buna kafayi takarak uyandim
Ya cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buaradaYaaa hallolur bebeğim takma kafana ama o tadilatı yapanlarda yükü eşşek sırtında mı getiriyo napıyo kaç haftalardır bitmedi. Bi cırlasana şunlara benim yerime benimde içim rahatlasın
Arkadaşı diyetisyen yapsalar ülkecek zayıflarız çok ikna edici dhdhhd
Son aylar hiç geçmiyor diyorlar ya şuan bile bana zor geliyorÇabuk geçiyor canım ben de ne zaman gelecek diye beklerken geldişimdi 30. haftaya ne zaman gelicem diye bekliyorum o da gelecek kesin hemen sonra da başlıcak benim tatlı telaşlar, heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?