2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Bence risk yoksa 34 den sonra 2 haftada bir daha mantıklı, düşünüyorum annelerimiz hiç doktora gitmeden bizi doğurmuş biz doktordan çıkmıyoruz sürekli bir şey olacakmış algısı mı yükleniyor bize anlayamıyorjm

kız maşallahhh bizimki naz etti uğraştık didindik 3 kere tekrar baktık göstermedi güzelliğini saklıyo diye yorumladım
Hahah benim kız da sürekli elini ayağımı herşeyini yüzüne götürüyor bide plasentam da önde çok zor alıyoruz resmi. Bide top gibi oluyor ayağı eli kafası hep aynı yerde

Evet ama nebliyim bence şimdi daha iyi en azından kendisini görüyoruz ben gideli daha çok olmadı ponçigimi özledim

Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Ben doktoruma sordum 4 hafta sonra gel ntsye faln gir dedi. Biraz daha ayda 1 devam edeceğiz dedi

Yasak mıydı, ben başından beri yiyorum

Ben doktoruma sordum 4 hafta sonra gel ntsye faln gir dedi. Biraz daha ayda 1 devam edeceğiz dedi
Devlet mi? Artık belli haftadan sonra seni de 2 hafta da bir çağırır şuan erken görüyordur. Benim de şuan 3 hafta da bir doktordan doktora değişiyor zaten acil bir şey olursa direkt gel diyorlar 34 ya da 36 hatırlamıyorum tam olarak bu son haftalarda hafta da bire düşecek dediler

Ya sabah erken nie kalkiosunuz? 10kusur safya nasil yaziosunuz? Valla anca okudum az uyuyun bebeklr gelince uyumicsz ztn
31+0 oldum hicbiseyim hazir degil benim ya
Ev hala tadilatta. Bebek odasi istediklerimizi anlattk ama cizilmedi bile 3 haftadan once gelmezmis
Ben hala eve gidemedim yazliktayim
Yani bi erken dogursam s*ctim. Bazen yuregime inio dusundukce
Yine buna kafayi takarak uyandim

28+6da 1430 gram 40 cm normal herhalde haftasına uyumlu dedi. bu kız tontikleşsin diye ne yiyim ne içiyim 30. haftadan sonra çok hızlı kilo alıcakmış bebişler
Bana da sanki az geldi bi önceki kontrolde iyiydi 1kiloydu şimdi 1.5 doktor dedi asıl bundan sonra kilo almaya başlıcak dedi. Bide ben çok kilo aldım son 10 günde 3 kilo almışım. Midem aşırı yanıyo gece yanmasına uyandım. Yürüyüşlere ara verdim hemen kilo almaya başladım. Tekrar sağlıklı beslenme şeysine girmem lazım

Ben de çıkacak kolu bacağı diyorum bazen aşağıdan insan irkiliyor sen kesede ve rahmin içindeyken nasıl böyle hissettirebilirsin di mi? bazen de mesanemi mıncıkladığına yemin edebilirim
Bende öyleyim ya zaten sanki kese içinde değilmiş gibi öyle serbest serbest takılıyor. Bir çoğu arkadaş midem yanıyor diyor kaburgalarıma vuruyor diyor ya acaba diyorum nasıl bir his ben hiç yaşamadım. Mübareğim hiç yukarı çıkmadı ki

Yok devlet değil. 29+0 da gittim 33+0da gideceğim. Belki ondan sonra düşürür.

aaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım
Evet ya biz nie yokuz

Sen bize arada receubelerini anlatsan cok iyi olucak bence

Ay şuna yorum yapar mısınız? Merak ettim düşüncelerinizi kızın surat ifadesi ıyy demesi bi tuhafıma gitti
Ben yaparim ama benim es hayatta istemez. Keske istese. Memnuniyetle yaparim hatta.

Yaaa hallolur bebeğim takma kafana ama o tadilatı yapanlarda yükü eşşek sırtında mı getiriyo napıyo kaç haftalardır bitmedi. Bi cırlasana şunlara benim yerime benimde içim rahatlasın

Kac haftaliktin sen?

Dimi erkenden uyaniyorlar bugün benim bebiş 6 gibi minik minik hareket etti bir kaç defa yavaşça hareket ediyor birde dedim oğluşum uyu uykum var şuan bazen dönüyor tekmeye daha başlamadi mesaiye daha var

Yaaa hallolur bebeğim takma kafana ama o tadilatı yapanlarda yükü eşşek sırtında mı getiriyo napıyo kaç haftalardır bitmedi. Bi cırlasana şunlara benim yerime benimde içim rahatlasın
Ya cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buarada
Ama daha 31-0 36dan once dogurmayiz dimi ya

Çabuk geçiyor canım ben de ne zaman gelecek diye beklerken geldi şimdi 30. haftaya ne zaman gelicem diye bekliyorum o da gelecek kesin hemen sonra da başlıcak benim tatlı telaşlar, heyecanlar
Son aylar hiç geçmiyor diyorlar ya şuan bile bana zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…