2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dimi erkenden uyaniyorlar bugün benim bebiş 6 gibi minik minik hareket etti bir kaç defa yavaşça hareket ediyor birde dedim oğluşum uyu uykum var şuan bazen dönüyor tekmeye daha başlamadi mesaiye daha var
Bizimki gece uyuyo ya da anasi okdr okuz gibi uyuyo ki asla hissetmio. Ben gece cis mesaisine kalkiyorum sdce yoksa tepik fln hic yok

Sen bize arada receubelerini anlatsan cok iyi olucak bence

Elimden geldiğince sorularınıza aklınıza takılanlara destek olabilirim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar hshshsh çok değil 71 gün önce (oha zaman akmış) bende siizn gibiydim. Korkularım acabalarım nasıl yapacağımlarla doluydum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden

Ya cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buarada
Ama daha 31-0 36dan once dogurmayiz dimi ya
Yok yaa bebeğin gelişimi normalse sende ekstra bi sorun yoksa 38den önce olmaz muhtemelen. Yani inşallah olmaz iyi düşünüyoruz iyi olacak

Bizimki gece uyuyo ya da anasi okdr okuz gibi uyuyo ki asla hissetmio. Ben gece cis mesaisine kalkiyorum sdce yoksa tepik fln hic yok
Ben alıştım gece aşırı sert vurmazsa duymuyorum öğleden sonra başlıyor yatana kadar. Hareketlenmeye başladı ya sabah rahat uyuyamıyorum gece uykj yok

Arkadaşı diyetisyen yapsalar ülkecek zayıflarız çok ikna edici dhdhhd
12 yıldır bir lokma bile yememiş o kadar tiksiniyorum diyor o içine konan yağdan dedi ki siz evde ne kadar uğraşırsaniz uğraşın o yağ olmadığı için tadı asla pastane poğaçası olmaz

Kontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Devlette işler nasıl hiç bilmiyorum seninkide haftasıyla uyumluydu tahmini benimkiyle yaklaşık değerlerdedir belki biraz fazla olabilir çünkü bu sefer bana birazcık az gibi geldi nedense

Yok devlet değil. 29+0 da gittim 33+0da gideceğim. Belki ondan sonra düşürür.
Normal de 32 de çağırması lazım 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftalık 36 dan sonra doğsa bile prematüre olmuyorlar

Benimki de öyle yaptı 32 den sonra daha dikkatli olunması gerekiyor

Göğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.

Devlette işler nasıl hiç bilmiyorum seninkide haftasıyla uyumluydu tahmini benimkiyle yaklaşık değerlerdedir belki biraz fazla olabilir çünkü bu sefer bana birazcık az gibi geldi nedense
Aslında normal ya ben 28+2 gittim 1330 gramdı ama o zaman günde 2 yumurta kefir muz kabak çekirdeği tükettim. Seninkinin kilosu da normal bence arada pek fark olmuyor genelde

Demekki aman daha iyi zaten merak ediyorum napıyo diye

İkinci el uygun fiyatlı alıp apartlarini değiştirebilirsin

Aslında normal ya ben 28+2 gittim 1330 gramdı ama o zaman günde 2 yumurta kefir muz kabak çekirdeği tükettim. Seninkinin kilosu da normal bence arada pek fark olmuyor genelde
muhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladı

Demekki aman daha iyi zaten merak ediyorum napıyo diye
28 den sonra 32. Hafta Allah korusun erken doğum durumunda bebeğe ciğer geliştirici yapılıp yasatilabilecek 2. Kritik yer 32. Haftadan sonra bebek iyice büyüdüğü kan baskısını arttirp tansiyon yüksekliğine , pıhtı atmasına vb sebep oluyorlar onlar da direkt erken doğum riski o yüzden 32 den sonra da 36 artık bebeğin kendini tam anlamıyla topladığı hafta ama en onemli haftalar 12 28 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…