- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.901
Bizimki gece uyuyo ya da anasi okdr okuz gibi uyuyo ki asla hissetmio. Ben gece cis mesaisine kalkiyorum sdce yoksa tepik fln hic yokDimi erkenden uyaniyorlarbugün benim bebiş 6 gibi minik minik hareket etti bir kaç defa yavaşça hareket ediyor birde dedim oğluşum uyu uykum var şuan bazen dönüyor tekmeye daha başlamadi mesaiye daha var
Sen bize arada receubelerini anlatsan cok iyi olucak bence
Yok yaa bebeğin gelişimi normalse sende ekstra bi sorun yoksa 38den önce olmaz muhtemelen. Yani inşallah olmazYa cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buarada
Ama daha 31-0 36dan once dogurmayiz dimi ya
Ben alıştım gece aşırı sert vurmazsa duymuyorumBizimki gece uyuyo ya da anasi okdr okuz gibi uyuyo ki asla hissetmio. Ben gece cis mesaisine kalkiyorum sdce yoksa tepik fln hic yok
Muhtemelen düşürür canım ya artık son düzlüklere giriyoruzYok devlet değil. 29+0 da gittim 33+0da gideceğim. Belki ondan sonra düşürür.
12 yıldır bir lokma bile yememiş o kadar tiksiniyorum diyor o içine konan yağdanArkadaşı diyetisyen yapsalar ülkecek zayıflarız çok ikna edici dhdhhd
30+1Kac haftaliktin sen?
Devlette işler nasıl hiç bilmiyorum seninkide haftasıyla uyumluydu tahmini benimkiyle yaklaşık değerlerdedir belki biraz fazla olabilir çünkü bu sefer bana birazcık az gibi geldi nedenseKontrol artık 2 hafta da bir olacak dediler kızlarda. Bakalım benim ki ne diyecek benim ki devlet ya belki 34den sonra 2 hafta da bir der. Maşallah ona
Normal de 32 de çağırması lazım 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftalık 36 dan sonra doğsa bile prematüre olmuyorlarYok devlet değil. 29+0 da gittim 33+0da gideceğim. Belki ondan sonra düşürür.
Benimki de öyle yaptı 32 den sonra daha dikkatli olunması gerekiyorKızlar benim bebek haftasında gitmeye başlamış bi önceki kontrolde bi hafta öndeydi. 40cm boyu, kilosuda 1.5 olmuş bide bugün tam 30+0 oldu. Kontrollerimi de 2haftaya düşürdü artık niye bilmiyorum. Böyle yani
Tam 1 ay olsun diye 33 oluyor. Sonra düşürür bencede.Normal de 32 de çağırması lazım 32 den sonra 2 hafta 36 dan sonra haftalık 36 dan sonra doğsa bile prematüre olmuyorlar
Demekki aman daha iyi zaten merak ediyorum napıyo diyeBenimki de öyle yaptı 32 den sonra daha dikkatli olunması gerekiyor
Ben 27+4 de gitmiştim 3 hafta dedi sonra 30 +2 de gittim 2 hafta dedi seninki farklı düşünüyor demek kiTam 1 ay olsun diye 33 oluyor. Sonra düşürür bencede.
Evet olabilirBen 27+4 de gitmiştim 3 hafta dedi sonra 30 +2 de gittim 2 hafta dedi seninki farklı düşünüyor demek ki
Aslında normal ya ben 28+2 gittim 1330 gramdı ama o zaman günde 2 yumurta kefir muz kabak çekirdeği tükettim. Seninkinin kilosu da normal bence arada pek fark olmuyor geneldeDevlette işler nasıl hiç bilmiyorum seninkide haftasıyla uyumluydu tahmini benimkiyle yaklaşık değerlerdedir belki biraz fazla olabilir çünkü bu sefer bana birazcık az gibi geldi nedense
Demekki aman daha iyi zaten merak ediyorum napıyo diye
İkinci el uygun fiyatlı alıp apartlarini değiştirebilirsinGöğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.
muhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladıAslında normal ya ben 28+2 gittim 1330 gramdı ama o zaman günde 2 yumurta kefir muz kabak çekirdeği tükettim. Seninkinin kilosu da normal bence arada pek fark olmuyor genelde
28 den sonra 32. Hafta Allah korusun erken doğum durumunda bebeğe ciğer geliştirici yapılıp yasatilabilecek 2. Kritik yer 32. Haftadan sonra bebek iyice büyüdüğü kan baskısını arttirp tansiyon yüksekliğine , pıhtı atmasına vb sebep oluyorlar onlar da direkt erken doğum riski o yüzden 32 den sonra da 36 artık bebeğin kendini tam anlamıyla topladığı hafta ama en onemli haftalar 12 28 32Demekki aman daha iyi zaten merak ediyorum napıyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?