2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
muhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladı
Bebek yukarı çıkıyor o yüzden bende son günlerde hep yukarı da hissediyorum. Göbek deliğinin altına indiği az oluyor hep üstte belli haftadan sonra aşağı inmeye başlayacaklar

muhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladı
Protein ağırlıklı beslen inanılmaz iyi geliyor ve mideyi de çok yakmıyor çok da kilo aldırmıyor HCG hormonun temeli protein hucresiymis ilk aylarda kanama alanım varken devletteki doktor söylemişti proteini proteinle desteklersin demişti

Kefir içebilirsin canım süt yerine altinkiliç in kefirinin protein oranı falan diğerlerinden yüksek güvendiğin bir yer varsa süt alabilirsin mayalamak çok basit

Ben aşırı dışarı çıkmam çıkınca da battaniye ile çıkarım çok durmam. 2 tane kalın hırka aldım onlari giydiririm
Aslında otoparktan biner otoparkta ineriz hep biz de bide kv hırka falan ördü öyle bişey giydirebilirim bende o yüzden

İkinci el uygun fiyatlı alıp apartlarini değiştirebilirsin
Düzgün çalışıp çalışmadığı konusunda emin olamam ya deneme gibi de bir imkan olmaz. Elektirikli dediğim gibi hastane sağlıyor o 2 günlük süre zarfında ama evde en azından manuel kullanılan bir pompa almak istiyorum.

Arkadaşım mochi almıştı ama çok zamanımı alıyor daralıyorum demişti

Kefir içebilirsin canım süt yerine altinkiliç in kefirinin protein oranı falan diğerlerinden yüksek güvendiğin bir yer varsa süt alabilirsin mayalamak çok basit
Bana doktorum inek sütünden yapılmış ev yoğurdu yemiceksin demişti. Evde mayalamak istiyorsan pastörize günlük sütler var ondan yapabilirsin demişti.

Bana doktorum inek sütünden yapılmış ev yoğurdu yemiceksin demişti. Evde mayalamak istiyorsan pastörize günlük sütler var ondan yapabilirsin demişti.
Yine yanlış kişiye cevap vermişim. Soru soran arkadaşım. Burdan oku.

biz senle ne istiyosak ikinci kez girdiğimde yanına sordum gayet iyi hatta tontiş bir bebek dedi

Kızlar dışarıda giymek için bebişe ne aldınız?
Nimolik ben tulumlar aldım kadifeden veya hafif kalınca mesela biri şu
Hem evde hem dışarda battaniye ye sarıp çıkarırım dedim
Çok soğuk olursada uyku tulumu kullanacağım
Astronotta olabilir ama sanki çok pahalı ya zaten hemen büyüyecek bebiş büyümese alınır

Eklentiler

• 7c9343ce-259a-481a-bcdd-25bb91f4eae7.webp
    41 KB · Görüntüleme: 57
Ben manuel aldım ama sen şarjlı istiyorsan yarın a101e geliyor

Manuelde alabilirsin. Ama bence mutlaka pompa alınmalı. Ben işe dönünce alırım ne gerek var modundaydım sonrasında baktım avent indirime girmiş birdaha girmez alayımda dursun dedim. Sıcak su torbasından sonraki en gerekli şey bence. Sütüm onun sayesinde geldi birde oğlum kuvözde olduğu için bebek etkisi de yoktu. Kesinlikle pompa olsun yanınızda. Mochi süt getirme konusunda bence iyi değil. Süt gelmeye başlamış olursa iyi.

Ben aslında gece uyusun diye 2,5 tog uyku tulumu aldım. Aslında onunla da çıkarabilirşm ama tuhaf mı olur bilmiyorum yürüyüşe falan giderken onunla çıkarabilirim kapalı alanlara giderken battaniye falan sararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…