- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.921
Ben aşırı dışarı çıkmam çıkınca da battaniye ile çıkarım çok durmam. 2 tane kalın hırka aldım onlari giydiririmKızlar dışarıda giymek için bebişe ne aldınız?
Bebek yukarı çıkıyor o yüzden bende son günlerde hep yukarı da hissediyorum. Göbek deliğinin altına indiği az oluyor hep üstte belli haftadan sonra aşağı inmeye başlayacaklarmuhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladı
Protein ağırlıklı beslen inanılmaz iyi geliyor ve mideyi de çok yakmıyor çok da kilo aldırmıyor HCG hormonun temeli protein hucresiymis ilk aylarda kanama alanım varken devletteki doktor söylemişti proteini proteinle desteklersin demiştimuhtemelen yaa ama benim çok kilo almam sıkıntı zaten çok yiyorum ve midem çok kötü olmaya başladı
Kefir içebilirsin canım süt yerine altinkiliç in kefirinin protein oranı falan diğerlerinden yüksek güvendiğin bir yer varsa süt alabilirsin mayalamak çok basitBir de bu diyet listesinde sütü nasıl içiyorsunuz? Ben süt içmeyeli seneler oldu sağlıksız diye, şimdi çocuklara da içirmeyin diyorlar. Market yoğurdu da yiyemiyorum. Memleketten gelirken koyun yoğurdu yaptırıyoruz o da bitti 1 haftadır yoğurtsuzum. Kara kara düşünüyorum nerden yoğurt alayım bulayım diye
Aslında otoparktan biner otoparkta ineriz hep biz de bide kv hırka falan ördü öyle bişey giydirebilirim bende o yüzdenBen aşırı dışarı çıkmam çıkınca da battaniye ile çıkarım çok durmam. 2 tane kalın hırka aldım onlari giydiririm
Düzgün çalışıp çalışmadığı konusunda emin olamam ya deneme gibi de bir imkan olmaz. Elektirikli dediğim gibi hastane sağlıyor o 2 günlük süre zarfında ama evde en azından manuel kullanılan bir pompa almak istiyorum.İkinci el uygun fiyatlı alıp apartlarini değiştirebilirsin
Doğumdan sonra bol bolKısır demebayılırım
3 yemek kasıgı yıyebılırım...3 yemek kasıgı ıcın de takatim yok yapmaya
Arkadaşım mochi almıştı ama çok zamanımı alıyor daralıyorum demiştiDüzgün çalışıp çalışmadığı konusunda emin olamam ya deneme gibi de bir imkan olmaz. Elektirikli dediğim gibi hastane sağlıyor o 2 günlük süre zarfında ama evde en azından manuel kullanılan bir pompa almak istiyorum.
Bana doktorum inek sütünden yapılmış ev yoğurdu yemiceksin demişti. Evde mayalamak istiyorsan pastörize günlük sütler var ondan yapabilirsin demişti.Kefir içebilirsin canım süt yerine altinkiliç in kefirinin protein oranı falan diğerlerinden yüksek güvendiğin bir yer varsa süt alabilirsin mayalamak çok basit
Yine yanlış kişiye cevap vermişim. Soru soran arkadaşım. Burdan oku.Bana doktorum inek sütünden yapılmış ev yoğurdu yemiceksin demişti. Evde mayalamak istiyorsan pastörize günlük sütler var ondan yapabilirsin demişti.
Hemşireye yada ebeye söyle aşı gelince aşını ayırıp seni arasınlar git gel git gel kendini yormaAşı yine kalmamış benim sağlık ocağındaOlamadım, haftaya ara dedi
Biraz araştırayım yorumlara bakayım mecbur alınacak.Arkadaşım mochi almıştı ama çok zamanımı alıyor daralıyorum demişti
biz senle ne istiyosakBana da sanki az geldi bi önceki kontrolde iyiydi 1kiloydu şimdi 1.5 doktor dedi asıl bundan sonra kilo almaya başlıcak dedi. Bide ben çok kilo aldım son 10 günde 3 kilo almışım. Midem aşırı yanıyo gece yanmasına uyandım. Yürüyüşlere ara verdim hemen kilo almaya başladım. Tekrar sağlıklı beslenme şeysine girmem lazım
Sizinkiler doğunca kreşe başlayacakbiz senle ne istiyosakikinci kez girdiğimde yanına sordum gayet iyi hatta tontiş bir bebek dedi
Nimolik ben tulumlar aldım kadifeden veya hafif kalınca mesela biri şuKızlar dışarıda giymek için bebişe ne aldınız?
kız dur daha ne var onlardaSizinkiler doğunca kreşe başlayacak
Ben manuel aldım ama sen şarjlı istiyorsan yarın a101e geliyorGöğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.
Göğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.
Ben aslında gece uyusun diye 2,5 tog uyku tulumu aldım. Aslında onunla da çıkarabilirşm ama tuhaf mı olur bilmiyorumNimolik ben tulumlar aldım kadifeden veya hafif kalınca mesela biri şu
Hem evde hem dışarda battaniye ye sarıp çıkarırım dedim
Çok soğuk olursada uyku tulumu kullanacağım
Astronotta olabilir ama sanki çok pahalı ya zaten hemen büyüyecek bebiş büyümese alınır
Evde kendı yaptıgınsa yıyebılırsın tabı, ama ben burger kıng steakhoose a bayılıyorum.. Onların da etının tam pısmeme durumu ve ıcındekı katkı maddelerınden oturu bana yasak dedı doktorumYasak mıydı, ben başından beri yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?