2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bi dk anlamadım sen hamile misin ve hamileysen kaç aylıksın

Bebek yukarı çıkıyor o yüzden bende son günlerde hep yukarı da hissediyorum. Göbek deliğinin altına indiği az oluyor hep üstte belli haftadan sonra aşağı inmeye başlayacaklar
Aynen yukarda hep tekmeleri de arada nefes almak zorlaşıyo
Sebze et yoğurt falan ne bulursam artık
biz senle ne istiyosak ikinci kez girdiğimde yanına sordum gayet iyi hatta tontiş bir bebek dedi
ya ultrasonda yanakları vardı benimkinin nokta kadarda burnu minnacık ama gel bana anlat aman neyse çokta büyük bişi olmaması lazım ki ben bunu normal doğurabileyim

Ben mochı aldım canım hepsıburadayı da takıp et ındırımlerı oluyor

Yok yaa bebeğin gelişimi normalse sende ekstra bi sorun yoksa 38den önce olmaz muhtemelen. Yani inşallah olmaz iyi düşünüyoruz iyi olacak
Ay evet ayrica bu grupta erken dogum yasakti. İkiz analarina bile
Ben hastaneden madela
Kiraliycam. Cunku en iyisi oymus. Manuelden kimse memnun degil. 2-3 gun memnunum dien sonra elim koptu dio. Elektriklide de philiphs ten cok memnunlar genelde. Ama hastaneden kiralamak en mantiklisi
Kızlar dışarıda giymek için bebişe ne aldınız?
Ben bu ikisini aldim birde ceket seklinde sherpa lardan alicam
Anakucaginin da footmuff ı var 5tog yeter heralde

Eklentiler

• IMG_4824.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4825.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 52
ya ultrasonda yanakları vardı benimkinin nokta kadarda burnu minnacık ama gel bana anlat aman neyse çokta büyük bişi olmaması lazım ki ben bunu normal doğurabileyim
biz pek normal doğuramayacakmışız gibi ama hayırlısı bakalım ultrasonda yandan bi gösterdi burnunu duduşunu gördük yanaklarını hafifçe gördük çekemeden döndü anında kaç kere gezdim geldim poz vermedi

Alt kısımda fotoların görünüyor, bı el at

Yaa hadi bakalım inşallah hastalık da geçer de demir de düzene girer

Benim aşağıda ve makat pozisyon olmasına rağmen sıpa yakmıştı midemi bir kaç tur ama kaburga işini ben de çok merak ediyorum bakalım dönerseler haberleşelim

Ya cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buarada
Ama daha 31-0 36dan once dogurmayiz dimi ya

Seni çok iyi anlıyorum banyo, mutfak, çalışma odası ve bebek odası aynı anda tadilata girdi mobilyalar yapıldı asla bitmeyecekmiş gibi oluyor ve pisliği de cabası bir de başka şehirde kaldık bu süreçte devamlı kontrol edemedik en son bittiğinde ev inşaat pisliği doluydu oturup ağlamıştım ama bir şekilde halloluyor canını sıkma bir anda her şey bitmiş olacak içine sinsin yeter ki. Bebişi de tut daha içinde annecim tadilat var diye açıklama yaparsın

Bana mamajoo hediye geldi kullanmadım bilmiyorum tabii ama iyi duruyor ikili elektrikli, Lansinoh ve Medela en çok önerilenler ama fiyatları yüksek sanıyorum bütçene uygunsa bakabilirsin. Kiwi alan arkadaşlar oldu sanırım grupta ama kullanmadan yorumlayamıyoruz tabii ffestinalente arkadaşımıza bırakalım mikrofonu ben okuyana kadar yazmış zaten arkadaşımız

Günlerdir hiçbir şey yapasım yok, hasta değilim ama elim kolum kalkmıyor resmen. Kafam dağılsın diye girip burayı okuyorum ama cevap verebilecek bile takatim yok. Havalardan mı, hormonlardan mı bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda keyfim yerine gelir. Kendimi de aşağı çekmek istemiyorum ama sonbahar ve hormonlar bir araya gelince beni serseme çevirdi sanırım

İnşallah sizler de minikleriniz de iyidir(son yediyüzellimilyarmilyon sayfayı okuyamadım)

merhaba ilk 3, ay kesintisizmi kullandınız ne kadar süre kullandınız ki progestanı günde kaç doz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…