- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.941
Bi dk anlamadım sen hamile misin ve hamileysen kaç aylıksınBen ağustostan geliyorum. Olaylar söyle gelişti hdjdjd ben çok sıkıldım yatarak yapacağım bir aktivite lazımdı. Kitap okumak neden değil dediğini duyar gibiyim. Çünkü neden olsun?
Bizim grup çok sessiz bu ara herkes doğal olarak bebelerin gazı kusması bezi maması sütü bende sıkıldım bana kaos lazım dedim grup grup dolaşırken ay birde baktım aralık bizim doğurmadan önceki halimiz gibi. Giriverdim hemen yabancılık hissetmedim
Aynen yukarda hep tekmeleri de arada nefes almak zorlaşıyoBebek yukarı çıkıyor o yüzden bende son günlerde hep yukarı da hissediyorum. Göbek deliğinin altına indiği az oluyor hep üstte belli haftadan sonra aşağı inmeye başlayacaklar
Sebze et yoğurt falan ne bulursam artıkProtein ağırlıklı beslen inanılmaz iyi geliyor ve mideyi de çok yakmıyor çok da kilo aldırmıyor HCG hormonun temeli protein hucresiymis ilk aylarda kanama alanım varken devletteki doktor söylemişti proteini proteinle desteklersin demişti
ya ultrasonda yanakları vardı benimkinin nokta kadarda burnu minnacıkbiz senle ne istiyosakikinci kez girdiğimde yanına sordum gayet iyi hatta tontiş bir bebek dedi
Bi dk anlamadım sen hamile misin ve hamileysen kaç aylıksın
Ben mochı aldım canım hepsıburadayı da takıp et ındırımlerı oluyorDüzgün çalışıp çalışmadığı konusunda emin olamam ya deneme gibi de bir imkan olmaz. Elektirikli dediğim gibi hastane sağlıyor o 2 günlük süre zarfında ama evde en azından manuel kullanılan bir pompa almak istiyorum.
Salı günü ara dedi canım ebeHemşireye yada ebeye söyle aşı gelince aşını ayırıp seni arasınlar git gel git gel kendini yorma
Bizim sağlık ocağı öyle yaptı yoksa geldiği gibi bitiyordu
Hangi marka aldın?Ben manuel aldım ama sen şarjlı istiyorsan yarın a101e geliyor
Wee baby mochi gibi değil bak anlarsınHangi marka aldın?
Resmen 30 oldukZ Zecmel @Zeyzey2134 S Seray94turkuaznokta @gunesliiigunlerr birminikask2020 bugün itibariyle 30+0 olduk tam 10 haftamız kaldı
Ay evet ayrica bu grupta erken dogum yasakti. İkiz analarina bileYok yaa bebeğin gelişimi normalse sende ekstra bi sorun yoksa 38den önce olmaz muhtemelen. Yani inşallah olmaziyi düşünüyoruz iyi olacak
Ben hastaneden madelaGöğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.
Ben bu ikisini aldim birde ceket seklinde sherpa lardan alicamKızlar dışarıda giymek için bebişe ne aldınız?
biz pek normal doğuramayacakmışız gibi ama hayırlısı bakalımya ultrasonda yanakları vardı benimkinin nokta kadarda burnu minnacıkama gel bana anlat aman neyse çokta büyük bişi olmaması lazım ki ben bunu normal doğurabileyim
Beyaz olanı çok beğendim link var mıBen bu ikisini aldim birde ceket seklinde sherpa lardan alicam
Anakucaginin da footmuff ı var 5tog yeter heralde
Ağlamak istiyorum bu ne güzel bir hatırlatmaZ Zecmel @Zeyzey2134 S Seray94turkuaznokta @gunesliiigunlerr birminikask2020 bugün itibariyle 30+0 olduk tam 10 haftamız kaldı
Olmaz miBeyaz olanı çok beğendim link var mı
Alt kısımda fotoların görünüyor, bı el atAy evet ayrica bu grupta erken dogum yasakti. İkiz analarina bile
Ben hastaneden madela
Kiraliycam. Cunku en iyisi oymus. Manuelden kimse memnun degil. 2-3 gun memnunum dien sonra elim koptu dio. Elektriklide de philiphs ten cok memnunlar genelde. Ama hastaneden kiralamak en mantiklisi
Ben bu ikisini aldim birde ceket seklinde sherpa lardan alicam
Anakucaginin da footmuff ı var 5tog yeter heralde
demir hapını her gün devam bir de multivitamini her gün almaya başlıyorum haftada 2 idi normalde, c vitaminiyle beraber alacaksın dedi. ferritin 13 çıktı ama demir serum 450ydi depolarından yemeye başlamışsın dedi
Bende öyleyim ya zaten sanki kese içinde değilmiş gibi öyle serbest serbest takılıyor. Bir çoğu arkadaş midem yanıyor diyor kaburgalarıma vuruyor diyor ya acaba diyorum nasıl bir his ben hiç yaşamadım. Mübareğim hiç yukarı çıkmadı ki
Ya cunku habire bisey cikartti esim. Bunu da yapalim bunu da yapalim die. Cok gec basladik buarada
Ama daha 31-0 36dan once dogurmayiz dimi ya
Göğüs pompası alan var mı? Sezeryan olursa zor geliyormuş süt. Bi de benim durum malum. ebebekte mochi yok sanırım sitede bulamadım. Lansinoh var. Hangisi iyidir araştıran oldu mu? Elektirkliler çok pahalı hastaneden kiralanıyormuş onu öyle hallederim ama sonrasında evde kullanmak için.
merhaba ilk 3, ay kesintisizmi kullandınız ne kadar süre kullandınız ki progestanı günde kaç dozCanım bendim o sanırım. Ben oğlumda kullandım ve hipospadias ile doğdu. Sonra çocuk üroloji doktoruna ilk gittiğimizde sorduğu şey hamileliğin ilk üç ayında progestan kullandın mı sorusu olmuştu. Şu anki gebeliğimde de hep kanama ve akıntım oldu 4. Haftadan başlayıp 13. Haftaya kadar. Gittiğim farklı bi doktor progestan vermişti ama açıp prospektüsünde gördüğüm şeyin fotosunu atmıştım gruba. Ve bu sefer hiç kullanmadım. Kendi asıl doktorum Özgür Deren hocaya geçtim sonra o bana ilk gebeliğimde de kullanmana gerek yok ama vermeyince niye progestan vermedi oluyor demişti. Ne kadar haklıymış şimdi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?