- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.961
ya ben sanki 34 35 de dogururum diye hissediyorum. 5 haftaZ Zecmel @Zeyzey2134 @Seray94 @turkuaznokta @gunesliiigunlerr @birminikask2020 bugün itibariyle 30+0 olduk tam 10 haftamız kaldı
Aslında otoparktan biner otoparkta ineriz hep biz de bide kv hırka falan ördü öyle bişey giydirebilirim bende o yüzden
tatlım şuan emzirme haftasındayız.Hangi marka aldın?
Fiyatı da iyiymiş gerçektenmigie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tatlım ben bunu aldım kızlardanda alan oldu.
Hem battaniye hem kundan niyetine ilk 4 ay için kullanışlı duruyor.
2.bir tanede kışlık welsoft tulum alabilirim beni götürür
merhaba ben de progestan 200 hap kullanıyorum ilacın eczaneden alınan prosoektüsünde yan etkiler kısmında böle bişi yok ama internette prpspektüsünde yazıyor anomali acaba ben yanlış mı bakıyorum sizce güvenilir mi siz kullandınız mı acabaBaska bi doktora daha gitmicek misin?
Hangi prima o? Harmony mi?
Sen biyere kdr cok haklisin ama atladigin soyle birsey var. Sentetik progesteron evet onerilmiyor dedigin gibi zararlari var. Fakat vajinal olarak kullanilan progesteron dogal. Vuxuttaki ile ayni.
Oyuzden burada ayirmak gerekiyor
fiyatına göre cidden iş görür güzel bir ürün ben aldığıma memnun oldum owli bakıyordum hep.Fiyatı da iyiymiş gerçekten
Bana mamajoo hediye geldi kullanmadım bilmiyorum tabii ama iyi duruyor ikili elektrikli, Lansinoh ve Medela en çok önerilenler ama fiyatları yüksek sanıyorum bütçene uygunsa bakabilirsin. Kiwi alan arkadaşlar oldu sanırım grupta ama kullanmadan yorumlayamıyoruz tabiiffestinalente arkadaşımıza bırakalım mikrofonu ben okuyana kadar yazmış zaten arkadaşımız
canım gögüs kalkanı kullanışlı mı?Djdjdj keyifli kk zamanımın sonuna geldim. Lanet bez taşırmış sinir beni şuan boğdu. Kıyafet ve çarşaf çitilemem lazım dostlar jdjdjd
Meme setlerim bunlar. Bunlardan herhangi birisiyle ilgili sorusu olan varsa halis muhlis kullanıcı yorumlarımı paylaşabilirim. Ancak manuel mi otomatik mi noktasında ne niyetle kullanılacağı önemli. Mutlaka hastahane çantasına koyulması da önemli. Bazı kişiler gerek yok hastahaneden alırsınız diyor. Bende öyle yaptım hastahaneninki daha iyidir diye. Ben medicana da doğum yaptım bilenler bilir iyi bir hastahanedir ve süt pompası delimiş. Canıma okudu yapamadıkta zaten. Birde çok acılı o kadar güçlü olması da çok iyi değil sanıyorum ki ilk etapta. Sonra eşim gitti aldı geldi aventi. Çantanıza koyun kullanmazsanjz geri gider nolcak
Kasımda yasak kalkıyo artıkAy evet ayrica bu grupta erken dogum yasakti. İkiz analarina bile
Ben hastaneden madela
Kiraliycam. Cunku en iyisi oymus. Manuelden kimse memnun degil. 2-3 gun memnunum dien sonra elim koptu dio. Elektriklide de philiphs ten cok memnunlar genelde. Ama hastaneden kiralamak en mantiklisi
Ben bu ikisini aldim birde ceket seklinde sherpa lardan alicam
Anakucaginin da footmuff ı var 5tog yeter heralde
kız niye doğurmayacakmışız kim demiş onu gayette doğururuz inşallahbiz pek normal doğuramayacakmışız gibi ama hayırlısı bakalımultrasonda yandan bi gösterdi burnunu duduşunu gördük yanaklarını hafifçe gördük çekemeden döndü anında kaç kere gezdim geldim poz vermedi
merhaba hangi ilaç için bu zararlar iğne olan mı yoksa hap mı progestan siz kullandınız mı bideBebekte genital bölge anomalileri birde kanser riskinden bahsetti 20 yaşına kadar çocuklarda, aynı arkadaşa dediği gibi düşecekse progestan kullansan da düşer dedi, hayırlısı bakalım kafalar karışık şu dönemi bi atlatabilsem, lekelenme kanama bitse biran önce rahatlasam
Ay inşallahya ben sanki 34 35 de dogururum diye hissediyorum. 5 hafta
merhaba bu dedikleriniz iğne için mi hap için mi siz hangisini kullandınızdoğacak çocuklarda 20 yaşa kadar kanser ve doğumda cinsel organlarda anomaliler.
Sağlık ocağına git canım hastane uzaksaYa doktora magnezyum yazdırmayı unuttumbebeği görünce benim aklımda gidiyo
Sen demedin mi hastalıklar artmaya başlamış şimdiden çocuk doğunca ne kadar fazla olurKızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Djdjdj keyifli kk zamanımın sonuna geldim. Lanet bez taşırmış sinir beni şuan boğdu. Kıyafet ve çarşaf çitilemem lazım dostlar jdjdjd
Meme setlerim bunlar. Bunlardan herhangi birisiyle ilgili sorusu olan varsa halis muhlis kullanıcı yorumlarımı paylaşabilirim. Ancak manuel mi otomatik mi noktasında ne niyetle kullanılacağı önemli. Mutlaka hastahane çantasına koyulması da önemli. Bazı kişiler gerek yok hastahaneden alırsınız diyor. Bende öyle yaptım hastahaneninki daha iyidir diye. Ben medicana da doğum yaptım bilenler bilir iyi bir hastahanedir ve süt pompası delimiş. Canıma okudu yapamadıkta zaten. Birde çok acılı o kadar güçlü olması da çok iyi değil sanıyorum ki ilk etapta. Sonra eşim gitti aldı geldi aventi. Çantanıza koyun kullanmazsanjz geri gider nolcak
Uzak uğraşamam onla sağlık ocağına yazdırırım yarın iyi akıl ettin hee gaviscon falan da yazsın eli değmişkenSağlık ocağına git canım hastane uzaksa
Ya dedim eskisi gibi değil hiçbir şey, 5-6 ay sonra yapsak dedim göbek düşünce yapılır bu anlamı olmaz ki sonra diyorSen demedin mi hastalıklar artmaya başlamış şimdiden çocuk doğunca ne kadar fazla olur
Benim de magnezyum bitmişti aile hekimine yazdirayim dedim kendi doktorum yoktu başka aile hekimi yazdı 3 kutu yazmış doğuma kadar gider adam bir daha gelmesin diye mi yaptı ne yaptı anlamadımUzak uğraşamam onla sağlık ocağına yazdırırım yarın iyi akıl ettin hee gaviscon falan da yazsın eli değmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?