2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında otoparktan biner otoparkta ineriz hep biz de bide kv hırka falan ördü öyle bişey giydirebilirim bende o yüzden

tatlım ben bunu aldım kızlardanda alan oldu.
Hem battaniye hem kundan niyetine ilk 4 ay için kullanışlı duruyor.
2.bir tanede kışlık welsoft tulum alabilirim beni götürür

Fiyatı da iyiymiş gerçekten

merhaba ben de progestan 200 hap kullanıyorum ilacın eczaneden alınan prosoektüsünde yan etkiler kısmında böle bişi yok ama internette prpspektüsünde yazıyor anomali acaba ben yanlış mı bakıyorum sizce güvenilir mi siz kullandınız mı acaba

Fiyatı da iyiymiş gerçekten
fiyatına göre cidden iş görür güzel bir ürün ben aldığıma memnun oldum owli bakıyordum hep.
Aralık-ocak-şubat-mart bu ürün çok rahat geçirtir bana
dış peluş tarafı çok tatlı gidip gelip seviyorum ben

Djdjdj keyifli kk zamanımın sonuna geldim. Lanet bez taşırmış sinir beni şuan boğdu. Kıyafet ve çarşaf çitilemem lazım dostlar jdjdjd

Meme setlerim bunlar. Bunlardan herhangi birisiyle ilgili sorusu olan varsa halis muhlis kullanıcı yorumlarımı paylaşabilirim. Ancak manuel mi otomatik mi noktasında ne niyetle kullanılacağı önemli. Mutlaka hastahane çantasına koyulması da önemli. Bazı kişiler gerek yok hastahaneden alırsınız diyor. Bende öyle yaptım hastahaneninki daha iyidir diye. Ben medicana da doğum yaptım bilenler bilir iyi bir hastahanedir ve süt pompası delimiş. Canıma okudu yapamadıkta zaten. Birde çok acılı o kadar güçlü olması da çok iyi değil sanıyorum ki ilk etapta. Sonra eşim gitti aldı geldi aventi. Çantanıza koyun kullanmazsanjz geri gider nolcak

Eklentiler

• B2CAA9A8-F72F-410C-B18E-2BEEF4DC9A74.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_2272.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2270.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
canım gögüs kalkanı kullanışlı mı?

Kasımda yasak kalkıyo artık ona göre gardımızı alıyoruz
kız niye doğurmayacakmışız kim demiş onu gayette doğururuz inşallah ben güveniyorum bize ay eveeet yüzleri bebeğe benziyo artık maşallah benimki ağzını açıp kapatıyordu

merhaba hangi ilaç için bu zararlar iğne olan mı yoksa hap mı progestan siz kullandınız mı bide

Kızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Sen demedin mi hastalıklar artmaya başlamış şimdiden çocuk doğunca ne kadar fazla olur

Ahshajshajaa o tontik ayakları görünce okuduklarımı unuttum

Sen demedin mi hastalıklar artmaya başlamış şimdiden çocuk doğunca ne kadar fazla olur
Ya dedim eskisi gibi değil hiçbir şey, 5-6 ay sonra yapsak dedim göbek düşünce yapılır bu anlamı olmaz ki sonra diyor Yatak odasından çıkarmazsın bebeği diyor ama çıkmasa da herkes görmek isteyecek

Uzak uğraşamam onla sağlık ocağına yazdırırım yarın iyi akıl ettin hee gaviscon falan da yazsın eli değmişken
Benim de magnezyum bitmişti aile hekimine yazdirayim dedim kendi doktorum yoktu başka aile hekimi yazdı 3 kutu yazmış doğuma kadar gider adam bir daha gelmesin diye mi yaptı ne yaptı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…