2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de magnezyum bitmişti aile hekimine yazdirayim dedim kendi doktorum yoktu başka aile hekimi yazdı 3 kutu yazmış doğuma kadar gider adam bir daha gelmesin diye mi yaptı ne yaptı anlamadım
Aradığım doktor profili benimkiler gıdımla yazıyor ilaçları, sürekli gitmek zorunda kalıyorum

Kızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Annen şaşırmış galiba daha göbeği düşer düşmez okuyon mu üflüyon mu napıyosan yap ikna olması için ki vazgeçsin bundan yapma bence. Daha lohusa halinle bide

Allah'tan benim çevrem çok yok öyle anneme de ne desem kabul eder öyle ama şuan virüs yayılıyor böyle bir şey olacaksa bile evde yapmana gerek yok canım bence

Alt kısımda fotoların görünüyor, bı el at
Ahahah baktim allahtam benim disimda tum sacmaliklar var sagol kuzumm
Tamam valla anlaticam. Evet cok guzel olucak ama stres oluyo iste insan ister istemez
ya ben sanki 34 35 de dogururum diye hissediyorum. 5 hafta
Hayir kuzum 36dan once yok. Azicik daha sik disini
Kuzucum tup bebekle anne adayi olan hepimiz kullandik. Ben ozmn cok arastirdim 200mg progestanin bebege hicbir zarari yok xunku sentetik degil
Proluton igne var ya o biraz sıkıntı ama ben 1 kere oldum cnku kanamam oldu. Kar/zarara gore verio dr lar
kasim okey

Kızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi

Ben şimdiden KV - Annem ve Eşime söyledim.
Aralık bebişi olacak benim kızım hastalıklar hat safhada olacak
40'ı çıkınca filan istemiyorum Mevlüt havalar biraz toparlayınca olsun dedim
Hepsi hak verdi, nisanda bayram sonrası ortalık sakinleyince okutucaz mevlütü
Annnem KV teyzem v.s gelirde evde kendi aralarında kuran okuyalım derse ona okeyim ama minnağımı kalabalığa salamam

Kızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi
Canım bence normal bu hafta olman gereken kilonda gibisin
Banada devleteki doktor bu hafta bebek zayıf dedi
Geçen hafta özeldeki doktorum kilosu iyi 2-3 gün önde gidiyor hatta dedi.Benimde kafam karıştı.
Şuan 28+3 bebek tahminen 1200 gram civarı benimde

Bana 4 gün geriden geliyor dedi bilemedim bende sürekli dikkat ediyorum aslında Dr bi garip

Doğru diyorsun bir çözüm bulmamız lazım buna,ben kimsenin gelceni düşünmemiştim hiç bu strese girmiyordum daha yeni idrak ediyorum bebek doğunca illa birileri gelecek bak stres oldum
Gelmelerini çok sorun yapmıyorum akışa bıraktım. Tabiki yakınlar gelebilir öyle dıdısının dıdısı gelemez. Gelenlere de iş yaptırmayı düşünüyorum özellikle boş boş bebek görmeye gelmesin kimse. Benim depresyona panik atağa yatkın biriyim o yüzden ruh sağlığım için ara ara evde birilerinin olması bana iyi gelebilir. O yüzden de bu konuya çok takılmıcam. Ama dediğim gibi sadece yakınlar

Aslında annem de öyle diyor 5-6 kişi kendimiz oluruz herkesi çağırmayız o bile strese soktu beni.

Bana 4 gün geriden geliyor dedi bilemedim bende sürekli dikkat ediyorum aslında Dr bi garip
Doktorun bakış açısı yada cihazına görede farklı düşünceler olabilri bence biz moralimizi bozmayalım.
Az önce öğle yemeğinden döndüm yine atıştırmaya başladım.Çatlamaya yakınım bizi kötü etkiliyor doktorlar

Adetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş

Yine kesin ama eve kimseyi almayın. Doğum yapan grupları okursanız mevlüt yüzünden bebeği yoğun bakıma girmiş birsürü anne bulursunuz hatta bir tane örneğini iliştireyim şuraya. Öyle oda moda dinlemez bizim insanımız. Bende mesela hastahede doğum yaptığımda yan odadaki bebek enfeksiyon kaptı gelenden gidenden sağlıklı doğan çocuk anne babası gelmeyin diyemedi diye kuvöze girdi. Konu ciddili konu gerçekten. Küsen küssün boşverin.

Konu Mesajı '2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı'
Anne Grupları - 2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında annem de öyle diyor 5-6 kişi kendimiz oluruz herkesi çağırmayız o bile strese soktu beni.
5-6 kişiden zarar gelmez çok istiyorlarsa okut ama bebişi başka odada tut
Ben teyzem ve annemler isterse öyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…