- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #34.981
Aradığım doktor profili benimkiler gıdımla yazıyor ilaçları, sürekli gitmek zorunda kalıyorumBenim de magnezyum bitmişti aile hekimine yazdirayim dedim kendi doktorum yoktu başka aile hekimi yazdı 3 kutu yazmış doğuma kadar gider adam bir daha gelmesin diye mi yaptı ne yaptı anlamadım
Annen şaşırmış galiba daha göbeği düşer düşmezKızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Allah'tan benim çevrem çok yok öyle anneme de ne desem kabul ederYa dedim eskisi gibi değil hiçbir şey, 5-6 ay sonra yapsak dedim göbek düşünce yapılır bu anlamı olmaz ki sonra diyorYatak odasından çıkarmazsın bebeği diyor ama çıkmasa da herkes görmek isteyecek
Adetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmişAnnen şaşırmış galiba daha göbeği düşer düşmezokuyon mu üflüyon mu napıyosan yap ikna olması için ki vazgeçsin bundan yapma bence. Daha lohusa halinle bide
Kurban kesme de sorun yok onu bizde yapcaz devamı sorunAdetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
Tamam kessin de bence dağıtmak daha iyi ya da başka evde yapmak ikna edemezsen bunları düşün canımAdetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
Doğru diyorsun bir çözüm bulmamız lazım buna,ben kimsenin gelceni düşünmemiştim hiç bu strese girmiyordum daha yeni idrak ediyorum bebek doğunca illa birileri gelecek bak stres oldumKurban kesme de sorun yok onu bizde yapcaz devamı sorun
Ahahah baktim allahtam benim disimda tum sacmaliklar varAlt kısımda fotoların görünüyor, bı el at
Tamam valla anlaticam. Evet cok guzel olucak ama stres oluyo iste insan ister istemezBenim aşağıda ve makat pozisyon olmasına rağmen sıpa yakmıştı midemi bir kaç turama kaburga işini ben de çok merak ediyorum bakalım dönerseler haberleşelim
Seni çok iyi anlıyorum banyo, mutfak, çalışma odası ve bebek odası aynı anda tadilata girdi mobilyalar yapıldı asla bitmeyecekmiş gibi oluyor ve pisliği de cabasıbir de başka şehirde kaldık bu süreçte devamlı kontrol edemedik en son bittiğinde ev inşaat pisliği doluydu oturup ağlamıştım ama bir şekilde halloluyor canını sıkma bir anda her şey bitmiş olacak içine sinsin yeter ki. Bebişi de tut daha içinde annecim tadilat var diye açıklama yaparsın
Hayir kuzum 36dan once yok. Azicik daha sik disiniya ben sanki 34 35 de dogururum diye hissediyorum. 5 hafta
Kuzucum tup bebekle anne adayi olan hepimiz kullandik. Ben ozmn cok arastirdim 200mg progestanin bebege hicbir zarari yok xunku sentetik degilmerhaba ben de progestan 200 hap kullanıyorum ilacın eczaneden alınan prosoektüsünde yan etkiler kısmında böle bişi yok ama internette prpspektüsünde yazıyor anomali acaba ben yanlış mı bakıyorum sizce güvenilir mi siz kullandınız mı acaba
Kasımda yasak kalkıyo artıkona göre gardımızı alıyoruz
kız niye doğurmayacakmışız kim demiş onu gayette doğururuz inşallahben güveniyorum bize ay eveeet yüzleri bebeğe benziyo artık maşallah benimki ağzını açıp kapatıyordu
Muz kefir kabak çekirdeği kaşar peyniri tüket kilo alırKızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi
Kefir hariç diğerlerini düzenli yiyorumMuz kefir kabak çekirdeği kaşar peyniri tüket kilo alır
Canım bence normal bu hafta olman gereken kilonda gibisinKızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi
Bana 4 gün geriden geliyor dedi bilemedim bende sürekli dikkat ediyorum aslında Dr bi garipCanım bence normal bu hafta olman gereken kilonda gibisin
Banada devleteki doktor bu hafta bebek zayıf dedi
Geçen hafta özeldeki doktorum kilosu iyi 2-3 gün önde gidiyor hatta dedi.Benimde kafam karıştı.
Şuan 28+3 bebek tahminen 1200 gram civarı benimde
Gelmelerini çok sorun yapmıyorum akışa bıraktım. Tabiki yakınlar gelebilir öyle dıdısının dıdısı gelemez. Gelenlere de iş yaptırmayı düşünüyorum özellikleDoğru diyorsun bir çözüm bulmamız lazım buna,ben kimsenin gelceni düşünmemiştim hiç bu strese girmiyordum daha yeni idrak ediyorum bebek doğunca illa birileri gelecek bak stres oldum
Aslında annem de öyle diyor 5-6 kişi kendimiz oluruz herkesi çağırmayız o bile strese soktu beni.Gelmelerini çok sorun yapmıyorum akışa bıraktım. Tabiki yakınlar gelebilir öyle dıdısının dıdısı gelemez. Gelenlere de iş yaptırmayı düşünüyorum özellikleboş boş bebek görmeye gelmesin kimse. Benim depresyona panik atağa yatkın biriyim o yüzden ruh sağlığım için ara ara evde birilerinin olması bana iyi gelebilir. O yüzden de bu konuya çok takılmıcam. Ama dediğim gibi sadece yakınlar
Doktorun bakış açısı yada cihazına görede farklı düşünceler olabilri bence biz moralimizi bozmayalım.Bana 4 gün geriden geliyor dedi bilemedim bende sürekli dikkat ediyorum aslında Dr bi garip
Adetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
5-6 kişiden zarar gelmez çok istiyorlarsa okut ama bebişi başka odada tutAslında annem de öyle diyor 5-6 kişi kendimiz oluruz herkesi çağırmayız o bile strese soktu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?