2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahshajshajaa o tontik ayakları görünce okuduklarımı unuttum

Bende keyifle yapıyorum kakası sızdı diye sevilir mi insan seviliyor işte evlat. Ağzıma da yapsa sevincem bu gidişle tövbeler olsun. Aspiratörle burun temizleyemem diyodum asla herşeye okeyim onu yapamam diyodum ooo içinden bile geçiyorum hdjdjdj

Ama sleepy alacaklar birkez daha düşünsün hsjsj

Bazı doktorlar 28’den bazıları 32’den sonra 2 haftada bire düşürüyor.

canım gögüs kalkanı kullanışlı mı?

Ne için kullanılacağına bağlı. Evet meme uçlarını rahat ettiriyor ama ilk zamanlar hatta hala dışarı çıkmadığımda sütyen giymiyorum çok rahatsız ediyor hemde süt kanallaeını sıkıyor ilk zamanlar istesenizde takamazsınız brada ile yaşıyorum ben. O süreçte düzgün durmuyor. Sabit tutmayo becerebilirsen kullanışlı. Bazı anneler sütüm ziyan olmasın 1 damla bile gitmesin kafasında orda biriken sütüde içiriyorlar benim arkadaşlarım var mesela ben öyle değilim o yüzden çol aktif kullanmıyorum. İlk zamanlar yara olduğunda bir tarafım tahin yağı üzerine bunu taktım ki hava alsın diye.

Anne baba illa öpmek dokunmak kucağına almak isticek ama onu nasıl yapıcaz dokunma denmez ki eşim tuhaf bakar en başta

Anne baba illa öpmek dokunmak kucağına almak isticek ama onu nasıl yapıcaz dokunma denmez ki eşim tuhaf bakar en başta

Ben kucağa verdim ama öptürtmedim ki zaten aile büyüklerimiz öpmemeleri gerektiğini biliyordu ve birşey yapmadılar. Düşün kayınvalidem bile öpmeye yeltenmedi. ne demek öpmek ya? Sinir geliyor cidden bana. Bebeği annesi ve babası öper oda ensesinden kafasından ilk zamanlar o kadar hassaslar ki. Öpmeyi düşünen büyükler gerizekalıdır benim gözümde. Dünyadan haberleri olmadan yaşayan insanlardır. Bu sevgi değil çünkü uzaktan da sevilebilir yavrular. Onların öpmemesi lazım başta sen öp desen bile. Ağır oluyor kusura bakma arkadaşım ama sinir bozucu yani. Şu anneleri düşürdükleri durumlar beni üzüyor ya.

Kızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi

Canım 27+5’te bizim kız 1250 gr çıkmıştı doktor önden gidiyor dedi bence 1133 az değil doktorların farklı fikirleri olabiliyor ama uygulamalarda da zaten o kilo aralıklarında olduğu söyleniyor. İlk bebeğin mi? Kız mı erkek mi merak ettim?

Tükürdüğümüz her şeyi yalatıyor bize 50 cm cüceler sleepy not edildi

Ben hastaneden madela
Kiraliycam. Cunku en iyisi oymus. Manuelden kimse memnun degil. 2-3 gun memnunum dien sonra elim koptu dio. Elektriklide de philiphs ten cok memnunlar genelde. Ama hastaneden kiralamak en mantiklisi
Evde kullanmak için de bir tane manuel alıcam mecbur

birminikask2020 canım naptın nasılsın? Pek sesin çıkmadı bu aralar
Sorduğun için teşekkür ederim. Evdeyim, netten alısverıs yaptım eksikleri bıraz alabildim. Maaşta kalanları bitirip hazırlamış olurum Mağaza gezerim diodum kısmet olmadı. Korkudan doktordan sonra e bebekten de bişeyler alıp çıktım.
Ara ara göbeğim yine ağrıo haftaya gene doktora gidicem. Göbek ağrısı ve mide karına yayılan bir agrı oluyor gavıscon verdı. Göbek cevresı sankı yırtılır gibi bir ağrım oluyor.
Bugünümüze bin şükür idare ediyoruz.

Benim aşağıda ve makat pozisyon olmasına rağmen sıpa yakmıştı midemi bir kaç tur ama kaburga işini ben de çok merak ediyorum bakalım dönerseler haberleşelim
Bana da öyle dedi başı yukarda elleri kolları ile vuruyor dedi ama başı da bence çok yukarda değil göbek deliğimin altında hep şişlik olduğu yer belli yani. 30.haftadayım inşallah döner, dönerse haberleşelim

molfix sarı paket deneme şansın oldu mu?
Ben stok hakkımı ondan yana kullandım.

kız niye doğurmayacakmışız kim demiş onu gayette doğururuz inşallah ben güveniyorum bize ay eveeet yüzleri bebeğe benziyo artık maşallah benimki ağzını açıp kapatıyordu
ben 4ün üstü olursa normal doğurmam yemiyo açıkçası

Adetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
Kurban kesilir evet ama okumayı kırktan sonra yaparsınız evi doldurmaya gerek yok insanla , ay kırk mevlutunu bile düşününce içim kalktı şuan herkese tek tek ellerini yika sigara içtin yaklaşma da denmiyor

Kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
50 sayfa olmuş , ne konuştunuz öyle :)
Benim bebişin hıçkırıkları arttı 15 dk yı buluyor geçiyor dr iyi biley dedi ama bu kadar uzun normal mi acaba ?

Şuan ben hıçkırsam bu kadar sinir krizine girerdim herhalde

1717den devamke :)

Kızlar ben çalıştıgim hastanede gebe okuluna gittim ikiz olacağı için büyük ihtimalle sezeryan olucak gibi malum süt gelmesi biraz zaman alıyor bana mama için kaşık edin dedi siz kaşık biberon mu yoksa kaşık mi aldınız baktım hep +4 ay sonrası mevcut ikinci hamileliği olan arkadaşlar tecrübelerinizi rica etsem aktarsaniz meme reddi olmaması için ilk zmnlar mama verirken neyi tercih etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…