2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha önce kayıp yaşadın mı

Canim 2 gun önce vermişsin sonucta arada gun var o sekilde hesaplanmaz 6.5 saatlige bide 48 saat eklemen lazım ve üzgünüm ama böyle olunca yukselmemis yeteri kadar
Ben heyecandan tam açıklayamadım galiba. 25 Nisan Salı öğlen 14.40 bugün (27 Nisan) sabah 8.40. Yani 42 saat arayla test yapılmış oldu. Neden 6.5 saatliğe 48 saat daha eklemem gerekiyor anlayamadım

O zaman sorun yok bunda iki günde bir olan tahlil iki katına çıkmazsa sorun var demektir altı saatte bunu anlayamazsın ki kimse bu sonuca varamaz
Hastane de devlet hastanesini olunca çok baştan savma oluyo tam 48 saate göre yapmadılar. Doktor da bana dış gebelik olabilir değer sınırlarda vs dedi ama 42 saat arayla test yaptı. O aradaki saat dilimi farkından az çıkmış olabilir mi yani sizce normal mi

41.5 saat sonra test verdim yazsanız herkes anlardı aslında artış hızı maalesef yeterli değil eğer test doğruysa
Teşekkürler çok gerginim sabahtan beri hastanede olduğumdan pek kendimde değilim o yüzden ifade edememiş olabilirim test doğrudur aynı hastanede yapıldı. Ne bileyim doktor sınırda 700 800 olsa net bir şey derdim dediği için o zaman farkından belki 118 değer daha artmamıştır diye düşündüm

Dur bi dk ben 42 saat olarak anlamadım iki tahlil arasında 6 saat var sandım... Hayır altı saat eksiklikte olsa o kadar az olmamalı üçüncüye tekrar tahlil yaptır bakalım ne kadar artacak ben doktora gitmeden evvel üç kere tahlil yaptırdım öyle gittim mesela birinde üç gün birinde altı gün fark vardı en son altı gün fark olan beklediğim artışı göstermemişti ama iyi dedi doktor o yüzden hemen telaş yapma garantiye al

biraz daha artmış olması gerekirdi ama tekrar bir test verin değeri takip edin imkanınız varsa özele gidin daha açıklayıcı yaklaşırlar. ben bir kaç kan testini devlette vereyim diye devlete gittim dönüp bir kere yüzüme bakmadan soru sorup yazıyordu dr, en son biraz tepki verince insan yerine koydu.

merhaba son adet tarihimi net bilmiyorum ama sanırım 23 ile 25 i arası birşey... neyse pazartesi kan verdim 358,5 çıktı çarşamba günü verdiğimde ise 1074 çıktı çok fazla artış olunca korktum çünkü kasım ayında mol gebelikten kürtaj olmuştum doktorum da 4 üne randevu verdi fakat beklemek çok zor

Bu değerlerde dış gebelik olmaz bence mol gebelik de olmaz yoksa daha çok artardı. Bebeğin muhtemelen doğru yere tutunmuş normal görünüyor hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Normalde cmt test vermek gerekiyor ama kapalı pzt de resmi tatil. Merkeze bir saat uzaktayız. O yüzden bana doktor ağrın olursa dış gebelik olabilir bu 3 günde kendini dinle dedi. Galiba en iyisi biraz uzaklaşmak...

yaaa gerçekten mi içim çok ferahladı Allah razı olsun
İnsanın kendi başına gelince inanamıyor ister istemez kötüyü düşünüyor başkası dese bu değerleri muhtemelen sana da normal gelecekti bende de aynısı oldu kese görmeye gittiğimde bile kesin yok başka sorun var sanıyordum keseyi görünce şok oldum

Ben heyecandan tam açıklayamadım galiba. 25 Nisan Salı öğlen 14.40 bugün (27 Nisan) sabah 8.40. Yani 42 saat arayla test yapılmış oldu. Neden 6.5 saatliğe 48 saat daha eklemem gerekiyor anlayamadım
Yani yuvarladim tam 48 saat olmuyor tabi ama 6.5 saat yok arasında da canim

Ikiz olabilir mi canim acaba :) var mi ailede? Ben de tam 1 ay sonra kan verdigimde 1000 li rakamlar cikmisti. 2 gun Sonra 2600 oldu. Ikizmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…