- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #3.501
ailede yok ikiz.. ben 10 yıllık evlıyım 3 kez tüp bebek oldum tutmadı sonra kendılıgımden ılk kez hamıle kaldım o da mol gebelık oldu sımdı yıne bır suprızle hamıle kaldıgımı ogrendım bakalımIkiz olabilir mi canim acaba :) var mi ailede? Ben de tam 1 ay sonra kan verdigimde 1000 li rakamlar cikmisti. 2 gun Sonra 2600 oldu. Ikizmis
aaa ne kadar doğru yaklaşım evet başkası olsa aaa korkma gibi sözler söylerdimİnsanın kendi başına gelince inanamıyor ister istemez kötüyü düşünüyor başkası dese bu değerleri muhtemelen sana da normal gelecektibende de aynısı oldu kese görmeye gittiğimde bile kesin yok başka sorun var sanıyordum keseyi görünce şok oldum
Kan neden istemedi acaba ben ilk kontrolüm de 9 tüp kan ve idrar verdim canım kan istememesi çok ilginç geldi.
10 gün sonra ister belki.
10 günü bekliyim öyleyse, tüp bebek doktorum yaptı kontrolü ama zaten kendisiyle devam edeceğiz doğum da yaptırıyor. Emin olmak için sordum burada tiroid de önemli diye okuyunca. Değerim 2 civarıydı önceden belki bi değişiklik olmuştur diye stres oldum.
Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Süt Sağma Pompası normalde 1000 lira civarlarındayken şu an hepsi burada da 340 liraya düşmüş canım belki bakmak isteyen olur baya iyi bir indirim olmuş dediğiniz gibi erken ama hayat da çok pahalı ne yazık ki indirimde görünce paylaşmak istedim tavsiye edilen bi ürünKizlar biraz acele ediyorum ama size birşey danışmak istiyorum kullandığınız her hangi bi süt sağma pompası yada bu markayı kullanan oldu mu daha önce aranızda ben gerçekten göğüs konusunda ilk hamileleigimde çok çektim yara şişlik göğüs pompası yoktu bulana kadar mastıt oldum bu markadan memnun olaniniz varsa almak istiyorum indirimdeyken
hayırlı olsun hangi takviyelerini kullanmıştınzHayır Ankara'da Mehmet Fatih Karslı. Hatta bizim 5 yıldır çocuğumuz olmuyordu yani kendiligimden hiç hamile kalamamistim bu doktorun takviyeleriyle 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendimama maalesef doğum yaptırmıyor ben riski atlatana kadar onda devam edicem ondan sonrasında zaten hiç paraci bir insan değil kendisi bir süre sonra tamam gelme artık sıkıldım senden hadi şu şu doktora git diye kovuyor
Hiii hurmadanYok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktumama bence de bir kaç tane den birsey olmaz
Hurmayı 2 doktorumda önerdi canım kabızlığa iyi geliyormuş yiyebiliriz yaniYok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktumama bence de bir kaç tane den birsey olmaz
Gunde max 2 adet hurma yenebilir hicbirsey yapmaz.Tatlım bu arada hurma yemek bizler için sağlıklı değil pek. Senin de aklında olsun
benimde değerlerimiz böyleydi dış gebelik geçirdiğümdeYani çok arada ben hem kimyasal hem dış hemde normal gebelik geçirdim. Bu değerler için net bişi diyemiyorum. 2 gün sonra tekrar bi kan ver belki doktorda istemiştir. Şuan için sadece sağlıksız bir gebelik diyebilirim biyere muhtemelen tutunmuş ama nereye o belli değil, biraz dış gebelik gibi görünüyor ama belli de olmaz bana güvenme doktora güven. Böyle olup sonradan normale dönende çok nadirde olsa oluyo belli olmaz yani. İnşallah güzel haberler alırsın
Bu bende de oluyorAy kızlar yaa sürekli bi kaybetme korkusu var bende aşamıyorum şunu rüyamda hep saçma sapan şeyler görüyorum iyice panik oluyorum sonra ağlamaktan bi hal oluyorum. Hayırlısıyla bebeğimi vaktinde kucağıma alsamda sağlıklı bi şekilde rahatlasam
Yedim bugünHiii hurmadan
Hurmayı 2 doktorumda önerdi canım kabızlığa iyi geliyormuş yiyebiliriz yani
Bugün daha az midem bulandı sabah kustum da sonrası rahattı şimdi sürekli kafamda niye daha az bulanıyor herşey yolunda mı değil mi herkeste böyle mi acaba zaten çok zor geçmiyo ayağa kalkıp hafif işler yapıyorum da sürekli kafam doluBu bende de oluyor
Benim vajinal muayenede bile gözükmemişti bebek 5. Haftada, 6+1’de bebek görüldü ve kalp atışını duyduk5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Benim uçları kaşınıyor tatlı tatlı, birisi sarılınca falan da acıyor halaKızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))
4+1 de beta hcg 438 di canım doktorumla mesajlaştık gayet iyi dedi haftaya çarşamba tekrar bi tahlil yapıp cuma gidicem nasipse. İkinci hamileliğim 2018 doğumlu bi oğlum var o zaman gittiğim doktoruma devam edicem. Bulantılar 6. Haftada başlıyormuş genelde doğrumu bilmiyorum oğlumda hiç yaşamamıştım fakat şuan tek belirtim sol kasığım batıyorben 4+4te keseyi gördüm 5+5te bebişi gördük kalp atışını da gördü dr. dış gebelik ihtimalini elemek için beta hcg artışını takip et canım.
Hayir ya 42 saat arayla fark o. 42 saat icin de az bi artis. Sıkıntı olabilirO zaman sorun yok bunda iki günde bir olan tahlil iki katına çıkmazsa sorun var demektir altı saatte bunu anlayamazsın ki kimse bu sonuca varamaz
Canım sonradan söyledi o zaman yazdım benre normal değil diye zatenHayir ya 42 saat arayla fark o. 42 saat icin de az bi artis. Sıkıntı olabilir
Eki Görüntüle 3239315 Kızlar merhaba 8. Haftayı bitirmiş bulunmaktayım. Dün forumda okuduğum olumsuz şeyler vs beni çok kötü yaptı bebek iyi mi değil mi emin olmak istedim az az da ağrılarım oluyordu burada da sormuştum zaten sizlerinde oluyor mu diye emin olmak için dr gittim.
Çok şükür iyi bir sorun yok gaz ve kabızlık için hoşaf ve hurma önerdi. Kabızlık sorunu olanlara faydam olur belki
Canım ben 7+5 oldum benim hiç midem bulanmıyor, yanıyo ekşiyo sadece her gebelik aynı olacak diye bir şey yok. İçini kafanı ferah tutBugün daha az midem bulandı sabah kustum da sonrası rahattı şimdi sürekli kafamda niye daha az bulanıyor herşey yolunda mı değil mi herkeste böyle mi acaba zaten çok zor geçmiyo ayağa kalkıp hafif işler yapıyorum da sürekli kafam dolu
Ahhah aynı ben7+4 ama gaz ve şişkinlikten 5aylik gibiyim maşallah
Bi bardak kedir üç dört tane kuru kayısı yedim sanırım işe yaradı bende dene sende7+4 ama gaz ve şişkinlikten 5aylik gibiyim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?