2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ikiz olabilir mi canim acaba :) var mi ailede? Ben de tam 1 ay sonra kan verdigimde 1000 li rakamlar cikmisti. 2 gun Sonra 2600 oldu. Ikizmis
ailede yok ikiz.. ben 10 yıllık evlıyım 3 kez tüp bebek oldum tutmadı sonra kendılıgımden ılk kez hamıle kaldım o da mol gebelık oldu sımdı yıne bır suprızle hamıle kaldıgımı ogrendım bakalım

aaa ne kadar doğru yaklaşım evet başkası olsa aaa korkma gibi sözler söylerdim

Kan neden istemedi acaba ben ilk kontrolüm de 9 tüp kan ve idrar verdim canım kan istememesi çok ilginç geldi.
10 gün sonra ister belki.

Benim perinatologum da kalp atışını duyduktan sonra istedi. Hatta en son yaptırdığınız testler var mı diye sordu. Aralık ayında gebelik öncesi başka bi doktora gitmiştim. Her şeyi yaptırmışım baktı değerlerin normal eksik tetkik yok diyince yeniden test istemedi. Hatta ben istedim idrar bir daha yapsak mı diye bi kaç tanı sordu varmı bunlar dedi yok dedim istemedi hiç bir şey , gerekli görmedikçe test yaptırmıyor :)

Geçen gün elektrikli sü
Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Süt Sağma Pompası normalde 1000 lira civarlarındayken şu an hepsi burada da 340 liraya düşmüş canım belki bakmak isteyen olur baya iyi bir indirim olmuş dediğiniz gibi erken ama hayat da çok pahalı ne yazık ki indirimde görünce paylaşmak istedim tavsiye edilen bi ürün

hayırlı olsun hangi takviyelerini kullanmıştınz

Yok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktum ama bence de bir kaç tane den birsey olmaz
Hiii hurmadan
Yok tatlım arkadaşlardan duydum netten araştırınca da benzer şeyler okudum korktum ama bence de bir kaç tane den birsey olmaz
Hurmayı 2 doktorumda önerdi canım kabızlığa iyi geliyormuş yiyebiliriz yani

benimde değerlerimiz böyleydi dış gebelik geçirdiğümde

Bu bende de oluyor

Bu bende de oluyor
Bugün daha az midem bulandı sabah kustum da sonrası rahattı şimdi sürekli kafamda niye daha az bulanıyor herşey yolunda mı değil mi herkeste böyle mi acaba zaten çok zor geçmiyo ayağa kalkıp hafif işler yapıyorum da sürekli kafam dolu

5+4 haftalik oldum ama kese göründü bebek görünmedi normal mi karından bakti
Benim vajinal muayenede bile gözükmemişti bebek 5. Haftada, 6+1’de bebek görüldü ve kalp atışını duyduk çok normal yakındır duyar ve görürsünüz inşallah
Kızlar göğüsleriniz ne durumda? Benim çok çok acıyordu, bu hafta biraz hafifledi acısı sanki. Daha acıyacak mı yoksa şişlik mi olacak neler bekliyor bizi :))
Benim uçları kaşınıyor tatlı tatlı, birisi sarılınca falan da acıyor hala ama çok şiddetli değil artık

ben 4+4te keseyi gördüm 5+5te bebişi gördük kalp atışını da gördü dr. dış gebelik ihtimalini elemek için beta hcg artışını takip et canım.
4+1 de beta hcg 438 di canım doktorumla mesajlaştık gayet iyi dedi haftaya çarşamba tekrar bi tahlil yapıp cuma gidicem nasipse. İkinci hamileliğim 2018 doğumlu bi oğlum var o zaman gittiğim doktoruma devam edicem. Bulantılar 6. Haftada başlıyormuş genelde doğrumu bilmiyorum oğlumda hiç yaşamamıştım fakat şuan tek belirtim sol kasığım batıyor

O zaman sorun yok bunda iki günde bir olan tahlil iki katına çıkmazsa sorun var demektir altı saatte bunu anlayamazsın ki kimse bu sonuca varamaz
Hayir ya 42 saat arayla fark o. 42 saat icin de az bi artis. Sıkıntı olabilir

Canım ben 7+5 oldum benim hiç midem bulanmıyor, yanıyo ekşiyo sadece her gebelik aynı olacak diye bir şey yok. İçini kafanı ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…