2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğum hikayeni anlattın mı sen bize bütün sayfaları okuyorum ama anımsayamadım hiç anlattıysan da kusura bakma

Babyjemin kaşık biberonunu denk getirebilsem ben almak istiyorum ilk günler için ama daha bulamadım mağazada. Ty hb ekstra fiyat ekliyor. Ebebek uygulamadan iki hafta önce verdiğim sipariş hala gelmedi. Fenalık geliyor bi hatırladıkça.

Babyjem daha mı iyi? Bunu alıcaktım bende

Eds metodunu araştırıp içine sinerse uygulayabilirsin. Benim böyle bir durumun olsaysı ben onu uygulayacaktım. Hem sütü getiren hem anne bebek temasını sağlayan hem de redde sebebiyet vermeyen tek yöntem.

Eds metodunu araştırıp içine sinerse uygulayabilirsin. Benim böyle bir durumun olsaysı ben onu uygulayacaktım. Hem sütü getiren hem anne bebek temasını sağlayan hem de redde sebebiyet vermeyen tek yöntem.
Videosu var mı canım neymiş merak ettim

Bana çevremdekiler hep onu önerdiler büyük kolaylık normal kaşığa göre diye. Kıyas yapamıyorum maalesef.

Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ya hiç ayırt edemedim ben

Kızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Yahu 10gunluk bebek o da max. Ne evi ne mevludi kus ayinda bir de. Olmaz o is. Kendi evinde yapsin cok istiyosa
Adetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
Kessin onda sıkıntı yok
Evde kullanmak için de bir tane manuel alıcam mecbur
Bari elektrikli al kiralamayacaksan
Bilmem anlatmadım herhalde hdjjd
Kendi grubunda anlattigini paylastin

Aralık annelerine en çok mesaj yazan ilk 7 li
aaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım
Sadece bizim grup canım
Bireysel mesajlar kişi profillerinde ✌
Telefonumu kırdım yine şuan elimde ı ıphone 6 var öyle acayip ki yazmak yazamıyorum bide yavaş lanetlenmiş eski sürümler yoksa geçerdim yani
Siri yok mu asistan söyle yazsın
Evet ya sende birincilik performansı sergileyecel kapasite var

Yahu 10gunluk bebek o da max. Ne evi ne mevludi kus ayinda bir de. Olmaz o is. Kendi evinde yapsin cok istiyosa

Kessin onda sıkıntı yok

Bari elektrikli al kiralamayacaksan

Kendi grubunda anlattigini paylastin

Doğum hikayesi mi aaa paylaştığım başka bir üyenin bebeğiyle ilgili yaşadığı durumdu. Karışmış olmasın. Anlattıysam da hatırlamıyorum hiç biraz unutkanım da doğumdan sonra ndjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…