- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.021
Doğum hikayeni anlattın mı sen bizeBen kucağa verdim ama öptürtmedim ki zaten aile büyüklerimiz öpmemeleri gerektiğini biliyordu ve birşey yapmadılar. Düşün kayınvalidem bile öpmeye yeltenmedi. ne demek öpmek ya? Sinir geliyor cidden bana. Bebeği annesi ve babası öper oda ensesinden kafasından ilk zamanlar o kadar hassaslar ki. Öpmeyi düşünen büyükler gerizekalıdır benim gözümde. Dünyadan haberleri olmadan yaşayan insanlardır. Bu sevgi değil çünkü uzaktan da sevilebilir yavrular. Onların öpmemesi lazım başta sen öp desen bile. Ağır oluyor kusura bakma arkadaşım ama sinir bozucu yani. Şu anneleri düşürdükleri durumlar beni üzüyor ya.
Babyjemin kaşık biberonunu denk getirebilsem ben almak istiyorum ilk günler için ama daha bulamadım mağazada. Ty hb ekstra fiyat ekliyor. Ebebek uygulamadan iki hafta önce verdiğim sipariş hala gelmedi. Fenalık geliyor bi hatırladıkça.Kızlar ben çalıştıgim hastanede gebe okuluna gittim ikiz olacağı için büyük ihtimalle sezeryan olucak gibi malum süt gelmesi biraz zaman alıyor bana mama için kaşık edin dedi siz kaşık biberon mu yoksa kaşık mi aldınız baktım hep +4 ay sonrası mevcut ikinci hamileliği olan arkadaşlar tecrübelerinizi rica etsem aktarsaniz meme reddi olmaması için ilk zmnlar mama verirken neyi tercih etmeliyim
Doğum hikayeni anlattın mı sen bizebütün sayfaları okuyorum ama anımsayamadım hiç anlattıysan da kusura bakma
Molfix maviyi denedim bence iyi. o alt segmenti olduğu için sarı daha iyidir şu lanet sleepy bitince ona geçicemmolfix sarı paket deneme şansın oldu mu?
Ben stok hakkımı ondan yana kullandım.
Erkek canımCanım 27+5’te bizim kız 1250 gr çıkmıştı doktor önden gidiyor dedi bence 1133 az değil doktorların farklı fikirleri olabiliyor ama uygulamalarda da zaten o kilo aralıklarında olduğu söyleniyor. İlk bebeğin mi? Kız mı erkek mi merak ettim?
Babyjemin kaşık biberonunu denk getirebilsem ben almak istiyorum ilk günler için ama daha bulamadım mağazada. Ty hb ekstra fiyat ekliyor. Ebebek uygulamadan iki hafta önce verdiğim sipariş hala gelmedi. Fenalık geliyor bi hatırladıkça.
Kızlar ben çalıştıgim hastanede gebe okuluna gittim ikiz olacağı için büyük ihtimalle sezeryan olucak gibi malum süt gelmesi biraz zaman alıyor bana mama için kaşık edin dedi siz kaşık biberon mu yoksa kaşık mi aldınız baktım hep +4 ay sonrası mevcut ikinci hamileliği olan arkadaşlar tecrübelerinizi rica etsem aktarsaniz meme reddi olmaması için ilk zmnlar mama verirken neyi tercih etmeliyim
Videosu var mı canım neymiş merak ettimEds metodunu araştırıp içine sinerse uygulayabilirsin. Benim böyle bir durumun olsaysı ben onu uygulayacaktım. Hem sütü getiren hem anne bebek temasını sağlayan hem de redde sebebiyet vermeyen tek yöntem.
Yok yok muayene falan yapıldı, sigorta işlemleri falan olduğu için2.kan sonucunu beklediğin için mi 2 saat sürdü canım. Ben önce muayene olucam sonra kan şekerime bakılacak
Bana çevremdekiler hep onu önerdiler büyük kolaylık normal kaşığa göre diye. Kıyas yapamıyorum maalesef.Eday Easy Cup Yenidoğan Besleme Aparatı Kaşık Tipi Biberon 60 Ml Fiyatları ve Özellikleri
Eday Easy Cup Yenidoğan Besleme Aparatı Kaşık Tipi Biberon 60 Ml en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Babyjem daha mı iyi? Bunu alıcaktım bende
Hemen bakıyorum şimdiEds metodunu araştırıp içine sinerse uygulayabilirsin. Benim böyle bir durumun olsaysı ben onu uygulayacaktım. Hem sütü getiren hem anne bebek temasını sağlayan hem de redde sebebiyet vermeyen tek yöntem.
Travmatik bir şey yoksa müsait bir zamanında okuyalım onu daBilmem anlatmadım herhalde hdjjd
Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz ya hiç ayırt edemedim benKızlar nasılsınız? Her şey yolundadır umarım
50 sayfa olmuş , ne konuştunuz öyle :)
Benim bebişin hıçkırıkları arttı 15 dk yı buluyor geçiyor dr iyi biley dedi ama bu kadar uzun normal mi acaba ?
Şuan ben hıçkırsam bu kadar sinir krizine girerdim herhalde
1717den devamke :)
Travmatik bir şey yoksa müsait bir zamanında okuyalım onu da
Yahu 10gunluk bebek o da max. Ne evi ne mevludi kus ayinda bir de. Olmaz o is. Kendi evinde yapsin cok istiyosaKızlar annem burdaydı biraz önce, göbeği düşünce kurban keser dağıtırız evde yemek verilip Mevlüt okutulur dedi korktum ya minicik bebek enfeksiyon kaparsa diye, napcamı bilemedim
Kessin onda sıkıntı yokAdetmiş biz de göbeği düşünce kurban kesilirmiş
Bari elektrikli al kiralamayacaksanEvde kullanmak için de bir tane manuel alıcam mecbur
Kendi grubunda anlattigini paylastinBilmem anlatmadım herhalde hdjjd
Aralık annelerine en çok mesaj yazan ilk 7 liAynen yaa. Ay birden sığırlaştım diye okudum dedim ne diyo bu kız
ay evet o da var bizden beklenir o potansiyelşuan çocuğun kafası çıktı kızlar müsait değilim ben size birazdan yazarım falan diyebiliriz
tam olarak bu saatte midem yandığı için uyandımdoktora sorimde bana etkili bişi versin yaa
bu ne kız ne sayısı bu
Sadece bizim grup canımaaa ben TOP 7'de yokum .
Azıcık Ekim kasım analarında gezinip ocak şubata yorum yapayımda eksik kalmayım
Siri yok mu asistan söyle yazsınTelefonumu kırdım yineşuan elimde ı ıphone 6 var öyle acayip ki yazmak yazamıyorum bide yavaş lanetlenmiş eski sürümler yoksa geçerdim yani
Yahu 10gunluk bebek o da max. Ne evi ne mevludi kus ayinda bir de. Olmaz o is. Kendi evinde yapsin cok istiyosa
Kessin onda sıkıntı yok
Bari elektrikli al kiralamayacaksan
Kendi grubunda anlattigini paylastin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?