- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.041
AhaBen nasıl yogum yaaa tüüü bana
Aşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olurVay Maşallah bu sitenin böyle özellikleride mi varmış
Bende laf kalabalığı olup sayfa çok ilerlemesin diye çok yazmayayım diyordum
Çene düşük bacım
Benim aklıma hiç böyle bir listenin var olabileceği gelmedi
Aha
Aşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olur
Anne baba illa öpmek dokunmak kucağına almak isticek ama onu nasıl yapıcaz dokunma denmez ki eşim tuhaf bakar en başta
Top 7'e girmeye çalışıyoruz bugünZalımlar 18 sayfa ne yazdınız
Doğunca illa kucağa almak isticekler bunu engelleyemeyiz kiKucağa verdikten sonra öper de dokunur da kontrolu kaybederim gibi geliyor.O yüzden bir süre hiç kucaga vermemeyi düşünüyorum,onda da ne tepki alirim bilemiyorum.
Hepimizin bunu düşünmek zorunda olması çok üzücü
İyi olanların yorumlarına baktım işe yarayacak gibi olanlar da çok pahalıma geldi. Bilmiyorum bi karar vericem artıkBari elektrikli al kiralamayacaksan
Kucağa verdikten sonra öper de dokunur da kontrolu kaybederim gibi geliyor.O yüzden bir süre hiç kucaga vermemeyi düşünüyorum,onda da ne tepki alirim bilemiyorum.
Hiç aklıma gelmedi ama sesli yazmayida hiç sevmem yaSiri yok mu asistan söyle yazsın
Evet ya sende birincilik performansı sergileyecel kapasite var
Okuyanlar da mı gözüküyorAşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olur
Aman bi senin bebeğin oldu sanki tepkisi alacaksinKucağa verdikten sonra öper de dokunur da kontrolu kaybederim gibi geliyor.O yüzden bir süre hiç kucaga vermemeyi düşünüyorum,onda da ne tepki alirim bilemiyorum.
Doğum yaptın mı ne zaman yaptın ben kaçırmışım tanışma faslını merhabaKesinlikle kaybedersin. Pıt diye öpüverir hele de niyetliyse. O yüzden niyetli insana vermemek lazım. Ama oluyor ya çokta takılmayın boşverin şimdiden dert etmeyin. Bende asla vermem kolumu kesmeleri lazım derdim ama öyle olmadı. Düşüncelerim bakış açım değişti. Sizinde değişebilir.
Bizim kültürümüzün güzel noktaları var elbet ama çokta alan ihlali olan bir kültürüz hamile kadın bebeğimi öpülmekten nasıl korucam derdine düşüyor baksana ne kadar kötü ua
Gidemeyen bizlere en can alıcı noktaları olmazsa olmaz dedikleri şeyi anlatsana.Kızlar şimdi gebe okulundan çıktım gerçekten her anne adayının katılması gereken birsey cok yararlı bilgiler 29 yıldır yanlis nefes alıyormuşum onu öğrendim
Doğum yaptın mı ne zaman yaptın ben kaçırmışım tanışma faslını merhaba
Aha
Aşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olur
Biz şimdiden söyledik en az 3 ay öpmek yok diye, gayet iyi karşıladılar. Zaten küçük bebek öpülmez dediler, biz yine de söyleyelim de nolur nolmazKucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Top 7'e girmeye çalışıyoruz bugün
Bizi bu yarışa sen soktun sudem
Üyelerin adı gözüküyor ama üye olmadan Google dan girip okuyanların sadece sayısıHiç aklıma gelmedi ama sesli yazmayida hiç sevmem yao eski halimden eser yok şimdi aaahh
Okuyanlar da mı gözüküyor
Ben elini ayağını veya kolunu bacağını öpün derdimKucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Benim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…Kızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?