2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben nasıl yogum yaaa tüüü bana
Aha
Vay Maşallah bu sitenin böyle özellikleride mi varmış
Bende laf kalabalığı olup sayfa çok ilerlemesin diye çok yazmayayım diyordum
Aşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olur
Çene düşük bacım

Benim aklıma hiç böyle bir listenin var olabileceği gelmedi

Anne baba illa öpmek dokunmak kucağına almak isticek ama onu nasıl yapıcaz dokunma denmez ki eşim tuhaf bakar en başta

Kucağa verdikten sonra öper de dokunur da kontrolu kaybederim gibi geliyor.O yüzden bir süre hiç kucaga vermemeyi düşünüyorum,onda da ne tepki alirim bilemiyorum.
Hepimizin bunu düşünmek zorunda olması çok üzücü

Doğunca illa kucağa almak isticekler bunu engelleyemeyiz ki

Kesinlikle kaybedersin. Pıt diye öpüverir hele de niyetliyse. O yüzden niyetli insana vermemek lazım. Ama oluyor ya çokta takılmayın boşverin şimdiden dert etmeyin. Bende asla vermem kolumu kesmeleri lazım derdim ama öyle olmadı. Düşüncelerim bakış açım değişti. Sizinde değişebilir.

Bizim kültürümüzün güzel noktaları var elbet ama çokta alan ihlali olan bir kültürüz hamile kadın bebeğimi öpülmekten nasıl korucam derdine düşüyor baksana ne kadar kötü ua

Siri yok mu asistan söyle yazsın
Evet ya sende birincilik performansı sergileyecel kapasite var
Hiç aklıma gelmedi ama sesli yazmayida hiç sevmem ya o eski halimden eser yok şimdi aaahh
Aşağıda o işi yapan çok merak etme şu an 30 kişi konuyu okuyor onlarda yazsa ne olur
Okuyanlar da mı gözüküyor

Aman bi senin bebeğin oldu sanki tepkisi alacaksin

Doğum yaptın mı ne zaman yaptın ben kaçırmışım tanışma faslını merhaba

Kızlar şimdi gebe okulundan çıktım gerçekten her anne adayının katılması gereken birsey cok yararlı bilgiler 29 yıldır yanlis nefes alıyormuşum onu öğrendim
Gidemeyen bizlere en can alıcı noktaları olmazsa olmaz dedikleri şeyi anlatsana.

Doğum yaptın mı ne zaman yaptın ben kaçırmışım tanışma faslını merhaba

Merhaba, ben ağustos 2023 grubundayım normalde ama orda kimse yok eskiden sayfalara yetişemezdik şimdi herkes bebe peşinde Bende sıkıldım bu 2 gündür bebem de sakin maşallah, grup grup gezerken aralık bana eski günlerimi hatırlattı. Konuşmalar, fikirler aynı ağustos gibi kardeş grup bence. Bende lönk diye dahil oldum

25 temmuz da oğlum Bulutu doğurdum

Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Biz şimdiden söyledik en az 3 ay öpmek yok diye, gayet iyi karşıladılar. Zaten küçük bebek öpülmez dediler, biz yine de söyleyelim de nolur nolmaz

Top 7'e girmeye çalışıyoruz bugün
Bizi bu yarışa sen soktun sudem

Hiç aklıma gelmedi ama sesli yazmayida hiç sevmem ya o eski halimden eser yok şimdi aaahh

Okuyanlar da mı gözüküyor
Üyelerin adı gözüküyor ama üye olmadan Google dan girip okuyanların sadece sayısı

Aslında konuşarak yazmak kolay alışmak lazım
Ayda yılda elimde bir şey olunca bende konuşarak yazıyorum güzelce konuşunca iyi yazıyor

Siri yok bende ama yine de yazılıyor dene valla derecene yetişirsin tekrar
Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Ben elini ayağını veya kolunu bacağını öpün derdim
Ama kış günü çocugun her yeri kapalı olacak elini öpsünler eldiveni çıkarıp en kötü

31 haftadır yol yapmadın mı kdjdk

Falanca arkadaşım doğum yaptı bebeği öpmüşler bebek kızarmış yok efendim işte şu olmuş bu olmuş. Alttan suffleleri vermediğinize inanamıyorum. Bari dezenfektan olsun sürdürün de öyle verin

Kızlar selam 27+6 günlük hamileyim bugün karın ağrısı şikayetiyle Dr gittim bebeğin kilosu 1133 gram çıktı ve az dedi morelim bozuldu bu haftalarda sizin bebeklerin kilosu neydi
Benim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…