- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.061
Belki diyet işe yaradı öyle demeBenim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…
Zaten anne kayınvalide baba üçlüsünü kastediyorum ben deKucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Evet yıkanıyor yıkadımKızlar organizer ve valiz düzenleyici yıkanır demi?
Doğumhaneden çıkar çıkmaz kucağa veriyorlar ya orda kucaktan kucağa dolaşır gibiKucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Galiba, ben de öyle düşündüm… Yine de sevinemedim biraz düştü modum, hiç muz yememiştim, diyetisyenim muz yiyebilirsin dedi artikBelki diyet işe yaradı öyle deme
Şeker de önden götürüyor çocuğu
Gününde gitsin daha iyi
Bence gayet iyi, şimdi baktım benim 27+6 da 1117gr çıkmış ve doktor hiç bir şey söylemedi en son gittiğimde yine iyi dedi.Benim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…
Onları da bir sudan geçireyim o zaman kıyafetleri yıkamadanEvet yıkanıyor yıkadım
Herhalde değişiyor doktordan doktora, bence de iyi sanki ama öyle diyince insanın bir modu düşmüyor değil.. maşallah bebişedeBence gayet iyi, şimdi baktım benim 27+6 da 1117gr çıkmış ve doktor hiç bir şey söylemedi en son gittiğimde yine iyi dedi.
Ben de en son 2 hafta önce gitmiştim kontrole normalde ayda 1 çağırıyordu 2 haftada çağırdı bu seferTam 1 ay olsun diye 33 oluyor. Sonra düşürür bencede.
Hahahahah daha nelerEki Görüntüle 3311886
Kız aralık anaları siz ağzınızı açın okuyun baksheilata da 8.olmuş Allah'tan kızlar yeni geldi
Bir bir buçuk ayda top 10 a girmişler✌
Benim doktor hep der, kafaya sakın kiloyu boyu takma çok büyük bir fark olmadığı sürece her insanın boyu ve kilosu boyu bir olamaz, bebeklerde de geçerli bu hepimizin yapısı farklıHerhalde değişiyor doktordan doktora, bence de iyi sanki ama öyle diyince insanın bir modu düşmüyor değil.. maşallah bebişede
Yikamadigim bir keçe organizer pusetin kendi minderi birde anne yanı yatak almıştım onlar kaldı onları da bugün yarin yıkarımOnları da bir sudan geçireyim o zaman kıyafetleri yıkamadan
Anamur yeGaliba, ben de öyle düşündüm… Yine de sevinemedim biraz düştü modum, hiç muz yememiştim, diyetisyenim muz yiyebilirsin dedi artik
Günde bir tane yiicem
Aha bana dün geldi taasudem34 depend çok şükür bugün geldi varlığını unutmuştum jdjsjak aynı külot bez gibi kullanımı. Gri kargo poşeti içinde geldi çok şükür
Çok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…Benim doktor hep der, kafaya sakın kiloyu boyu takma çok büyük bir fark olmadığı sürece her insanın boyu ve kilosu boyu bir olamaz, bebeklerde de geçerli bu hepimizin yapısı farklı
Ben haftaya yıkamayı düşünüyorum hepsini, şu an sadece nevresim takımlarını yıkadım, haftaya 32 olacağız inşallah hem biraz hastalarım geçmiş olur diye ümit ediyorum. Bu arada kuşburnunu taze alıp yemem mi gerekiyor yoksa kaynatmam mı?Yikamadigim bir keçe organizer pusetin kendi minderi birde anne yanı yatak almıştım onlar kaldı onları da bugün yarin yıkarım
Unuttun mu hocam şeker diyetine başladım saf mısın nesin hafızan mı gidik diyemedin miÇok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…
Tamam Anamur bi bakiyimAnamur ye
İthal yiyceksen yarım ye
Diyetisyen bana yumruğun kadar demişti
Avucunun içinde kalan kadar. Ispanak, kaşar, badem ye
İlla muz şart değil
Ben hiç yemiyorum muz
Aha bana dün geldi taa
Ben medaj atmıştım sarılı gelmezse iptal edicem şiparişi diye
Karton kutuya koyup göndermişler
Ama ben happy marketten aldım n11 deki satıcı olarak senin satıcı farklı muthemel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?