2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…
Belki diyet işe yaradı öyle deme
Şeker de önden götürüyor çocuğu
Gününde gitsin daha iyi

Benim de 27+3 1150 gram normal dedi ama önce daha önde gidiyordu son 10 gün de az büyümüş dedi.. Ben de önce moralimi bozdum ama sanki gerek yok çünkü çoğumuzun ortalama aynı sanki…
Bence gayet iyi, şimdi baktım benim 27+6 da 1117gr çıkmış ve doktor hiç bir şey söylemedi en son gittiğimde yine iyi dedi.

sudem34 depend çok şükür bugün geldi varlığını unutmuştum jdjsjak aynı külot bez gibi kullanımı. Gri kargo poşeti içinde geldi çok şükür

Herhalde değişiyor doktordan doktora, bence de iyi sanki ama öyle diyince insanın bir modu düşmüyor değil.. maşallah bebişede
Benim doktor hep der, kafaya sakın kiloyu boyu takma çok büyük bir fark olmadığı sürece her insanın boyu ve kilosu boyu bir olamaz, bebeklerde de geçerli bu hepimizin yapısı farklı

Galiba, ben de öyle düşündüm… Yine de sevinemedim biraz düştü modum, hiç muz yememiştim, diyetisyenim muz yiyebilirsin dedi artik
Günde bir tane yiicem
Anamur ye
İthal yiyceksen yarım ye
Diyetisyen bana yumruğun kadar demişti
Avucunun içinde kalan kadar. Ispanak, kaşar, badem ye
İlla muz şart değil
Ben hiç yemiyorum muz
sudem34 depend çok şükür bugün geldi varlığını unutmuştum jdjsjak aynı külot bez gibi kullanımı. Gri kargo poşeti içinde geldi çok şükür
Aha bana dün geldi taa
Ben medaj atmıştım sarılı gelmezse iptal edicem şiparişi diye
Karton kutuya koyup göndermişler
Ama ben happy marketten aldım n11 deki satıcı olarak senin satıcı farklı muthemel

Benim doktor hep der, kafaya sakın kiloyu boyu takma çok büyük bir fark olmadığı sürece her insanın boyu ve kilosu boyu bir olamaz, bebeklerde de geçerli bu hepimizin yapısı farklı
Çok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…

Yikamadigim bir keçe organizer pusetin kendi minderi birde anne yanı yatak almıştım onlar kaldı onları da bugün yarin yıkarım
Ben haftaya yıkamayı düşünüyorum hepsini, şu an sadece nevresim takımlarını yıkadım, haftaya 32 olacağız inşallah hem biraz hastalarım geçmiş olur diye ümit ediyorum. Bu arada kuşburnunu taze alıp yemem mi gerekiyor yoksa kaynatmam mı?

Çok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…
Unuttun mu hocam şeker diyetine başladım saf mısın nesin hafızan mı gidik diyemedin mi

Tamam Anamur bi bakiyim muz seviyorum yanına da ceviz ya da badem öyle yerim artık inşallah bi daha ki ultrasonda yine biraz ileride cikar teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…