- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.081
Evet farklı satıcıAnamur ye
İthal yiyceksen yarım ye
Diyetisyen bana yumruğun kadar demişti
Avucunun içinde kalan kadar. Ispanak, kaşar, badem ye
İlla muz şart değil
Ben hiç yemiyorum muz
Aha bana dün geldi taa
Ben medaj atmıştım sarılı gelmezse iptal edicem şiparişi diye
Karton kutuya koyup göndermişler
Ama ben happy marketten aldım n11 deki satıcı olarak senin satıcı farklı muthemel
Ona bakarsan benim bebeğin kilosu boyu gayet iyi ama 1 hafta geriden geliyorÇok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…
Olabilir, belki unutmuştur ama sordu da toklukların nasıl diye gayet iyi dedim o zaman bebeğe bakalım dediUnuttun mu hocam şeker diyetine başladım saf mısın nesin hafızan mı gidik diyemedin mi✌
Kuşburnu meyvesini kurutuyorlar onları alıp kaynatman gerekiyorBen haftaya yıkamayı düşünüyorum hepsini, şu an sadece nevresim takımlarını yıkadım, haftaya 32 olacağız inşallah hem biraz hastalarım geçmiş olur diye ümit ediyorum. Bu arada kuşburnunu taze alıp yemem mi gerekiyor yoksa kaynatmam mı?
Eşimi yollarım birazdan alsın gelsin, sallamalar bir şeye yaramıyor çünküKuşburnu meyvesini kurutuyorlar onları alıp kaynatman gerekiyor
Ben sezaryen oldum, sütüm de hemen geldi. Gelebilir de yani, gelmeyecek diye şartlanma. 5 günlükken sarılıktan dolayı hastanede fototerapi aldık. O sırada biberonla besleyin ki meme uzun sürüyor, ışıktan çok almayın dediler. Ay ne çok detay anlattım.Kızlar ben çalıştıgim hastanede gebe okuluna gittim ikiz olacağı için büyük ihtimalle sezeryan olucak gibi malum süt gelmesi biraz zaman alıyor bana mama için kaşık edin dedi siz kaşık biberon mu yoksa kaşık mi aldınız baktım hep +4 ay sonrası mevcut ikinci hamileliği olan arkadaşlar tecrübelerinizi rica etsem aktarsaniz meme reddi olmaması için ilk zmnlar mama verirken neyi tercih etmeliyim
1 hafta geriden geliyorsa benim de öyle olmalı değil miOna bakarsan benim bebeğin kilosu boyu gayet iyi ama 1 hafta geriden geliyorkız mı senin canım? Bana kız çocukları genelde minyon doğuyorlar dedi
Yok yok sallama da farklı bitkiler de oluyor bu saf doğal kuşburnu oluyor şu şekildeEşimi yollarım birazdan alsın gelsin, sallamalar bir şeye yaramıyor çünkü
Kız ileride çıkmaya kafayı takma haftasında gitmesi daha iyiTamam Anamur bi bakiyimmuz seviyorum yanına da ceviz ya da badem öyle yerim artık inşallah bi daha ki ultrasonda yine biraz ileride cikar teşekkürler canım
Ben 4150 gr doğmuşumOna bakarsan benim bebeğin kilosu boyu gayet iyi ama 1 hafta geriden geliyorkız mı senin canım? Bana kız çocukları genelde minyon doğuyorlar dedi
Öf benim görümcenin ısırma potansiyeli bile var.Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Belli olmuyormuş ben ve eşim kilolu doğmuşuz ama şu an eşim zayıf, genetik olabiliyormuş1 hafta geriden geliyorsa benim de öyle olmalı değil mibenim erkek, kız ve erkekte farkediyor galiba dimi? Anne baba minyonsa normal diye biliyorum, biz eşimle cok
Minyon değiliz
Haklısın aslında, biraz tepkisi beni gerdi galiba… önemli olan sağlıklı olmaları, gerisi çok önemli değil gerçi… kötü olmuş, bebeğe de zararı olabilirdi, Allah bağışlamış, bağışlasın hepsiniKız ileride çıkmaya kafayı takma haftasında gitmesi daha iyi
Bak benim kız iki hafta önde gidiyordu salak doktor beni hiç uyarmadı hep normal güzel diye kandırdı
Oturup bir kilo kiraz yerdim o derece
Belki de gizli şeker vardı
Doktor gözden kaçırdı çoğu şeyi
Teşekkür ederm canımYok yok sallama da farklı bitkiler de oluyor bu saf doğal kuşburnu oluyor şu şekilde
Evet genetik bence de, çok uzun boylu insanların bebekleri de genelde büyük oluyor vs.. sağlıkla gelsinlerBelli olmuyormuş ben ve eşim kilolu doğmuşuz ama şu an eşim zayıf, genetik olabiliyormuş
Ben her yazışmayı okuyamıyorum ondanHdjdjsj 71 günlük anayım ben25 temmuzda doğurdum. Neden bu kadar zor oldu shjsjjsjs
Video aç bu konuyla ilgili sürekli, kendin izliyormuşsun gibi onlar da duysunÖf benim görümcenin ısırma potansiyeli bile var.Evlerden ırak ben nasıl dayancam oğlumu onların kucağında görmeye deliririm gibi geliyor. Kv zaten başlamıştı ilk zamanlardan kucağa alıştırma vs demeye kucağıma alınca laf eder ona da deliririm. Bebeğimin sürekli bana ve uyumaya ihtiyacı olduğunu nasıl kamu spotu olarak yayabilirim acaba
Ben de 2,5 kilo doğmuşum ama şimdi 80 kiloyum maşallahBen 4150 gr doğmuşum
Mantıklı. Şu aptamil ilk adımların bu konuyla ilgili eğitimi varsa ben onlarla görüştüğümüzde onu izliyor gibi yapayım. İllaki dinler ona da bir laf eder.Video aç bu konuyla ilgili sürekli, kendin izliyormuşsun gibi onlar da duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?