2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet farklı satıcı

Çok doğru ne güzel demiş… Benim doktorumda kötü bisi demedi ama senin bebeğin hep ileriden gidiyordu neden biyle oldu ki acaba filan diyince bi üzüldüm…
Ona bakarsan benim bebeğin kilosu boyu gayet iyi ama 1 hafta geriden geliyor kız mı senin canım? Bana kız çocukları genelde minyon doğuyorlar dedi

Kuşburnu meyvesini kurutuyorlar onları alıp kaynatman gerekiyor

Ben sezaryen oldum, sütüm de hemen geldi. Gelebilir de yani, gelmeyecek diye şartlanma. 5 günlükken sarılıktan dolayı hastanede fototerapi aldık. O sırada biberonla besleyin ki meme uzun sürüyor, ışıktan çok almayın dediler. Ay ne çok detay anlattım. çocuk biberonu da ilk defa olmasına rağmen hemen kaptı emdi. Memeye de hayır demedi. Kuzenim şu an 4 aylık bebeğine kaşık biberon kullanıyor. Doktor öyle önermiş. Sen hepsinden birer tane edin ama illa ihtiyaç olacak diye bir şey yok. Bu arada manuel pompa pişmanlıktır. O gece hastanede eşimin de benim de kolumuz kopmuştu.

Ona bakarsan benim bebeğin kilosu boyu gayet iyi ama 1 hafta geriden geliyor kız mı senin canım? Bana kız çocukları genelde minyon doğuyorlar dedi
1 hafta geriden geliyorsa benim de öyle olmalı değil mi benim erkek, kız ve erkekte farkediyor galiba dimi? Anne baba minyonsa normal diye biliyorum, biz eşimle cok
Minyon değiliz

Eşimi yollarım birazdan alsın gelsin, sallamalar bir şeye yaramıyor çünkü
Yok yok sallama da farklı bitkiler de oluyor bu saf doğal kuşburnu oluyor şu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-02-15-39-57-25_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 22
Tamam Anamur bi bakiyim muz seviyorum yanına da ceviz ya da badem öyle yerim artık inşallah bi daha ki ultrasonda yine biraz ileride cikar teşekkürler canım
Kız ileride çıkmaya kafayı takma haftasında gitmesi daha iyi
Bak benim kız iki hafta önde gidiyordu salak doktor beni hiç uyarmadı hep normal güzel diye kandırdı
Oturup bir kilo kiraz yerdim o derece
Belki de gizli şeker vardı
Doktor gözden kaçırdı çoğu şeyi

Kucaga vermeyi ben bile durduramam.. opmeyi de .. yani bilmiorum kv kp kendi annem nasil opmeyin derim? İnsallah opmezlerama ben bile buyuk konusamicam bu 3ü icin
Öf benim görümcenin ısırma potansiyeli bile var. Evlerden ırak ben nasıl dayancam oğlumu onların kucağında görmeye deliririm gibi geliyor. Kv zaten başlamıştı ilk zamanlardan kucağa alıştırma vs demeye kucağıma alınca laf eder ona da deliririm. Bebeğimin sürekli bana ve uyumaya ihtiyacı olduğunu nasıl kamu spotu olarak yayabilirim acaba

1 hafta geriden geliyorsa benim de öyle olmalı değil mi benim erkek, kız ve erkekte farkediyor galiba dimi? Anne baba minyonsa normal diye biliyorum, biz eşimle cok
Minyon değiliz
Belli olmuyormuş ben ve eşim kilolu doğmuşuz ama şu an eşim zayıf, genetik olabiliyormuş

Haklısın aslında, biraz tepkisi beni gerdi galiba… önemli olan sağlıklı olmaları, gerisi çok önemli değil gerçi… kötü olmuş, bebeğe de zararı olabilirdi, Allah bağışlamış, bağışlasın hepsini

Video aç bu konuyla ilgili sürekli, kendin izliyormuşsun gibi onlar da duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…