2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Bu konuda da eşime uyarı yapayım ben zaten hastaneye kimse gelmesin devlet olduğu için refakatçi alıyorlar sadece sende babası olduğu için alırlar başka gelen olursa seni de almazlar dedim

Çok basit doktor dedi ki yeni doğan bebeklerin alerjikmiş yüzü kesinlikle yüzünden öpmeyin diye uyardı.
Ayaklarını öpün dedi dhshshdh
Elimizi yıkamadan kucağımıza almayacakmışız.
Bakın kızlar kuralı söylüyorum.
Mesela ne olmasın istiyorsanız doktor söyledi diyorsunuz hshshshshs

Hahahahah iyi demişsin
Eşime kalsa annesi kaynım görümcem teyzesi teyzesinin eşi kızları gelecekler hiç dedim başıma iş çıkarma hastaneye gideriz hastaneden sonra eve gelince gelip görüp giderler kalmasınlar dedim hastalık yayılıyor su öpme ve fotoğraf çekme konusuna da bir şey uydursam ,

Evlenene kadar 48 dim. Evlendim 52 oldum. Tedaviye başladım 50 ye düştüm Şimdi bebeğim sağolsun 59 lardayım
20 yaşında 50 kiloydum, 30’da 60, 40’a 70 başladım. 80 devam ediyorum. hiç hayatımda kilo vermedim,hamilelik sonraları hariç, nasıl bir his bilmiyorum.

Tamamdır ama ben önceden başlıcaktım söylemeye kayınvalidem 1 aya kalmaz gelir. ilk geldiğinde yavaşça işlerim diye düşünüyordum, bugün annem burdaydı. Çok heves ediyor heyecanlanıyor, hastanede getirdiklerinde ilk o kucağa alsın, hevesini alsın diyor, kendini geri planda tutuyor tuhaf hissettim kendimi

Aboww yok biz de 3 kişi. Anne baba kayınvalide

Bu konuda da eşime uyarı yapayım ben zaten hastaneye kimse gelmesin devlet olduğu için refakatçi alıyorlar sadece sende babası olduğu için alırlar başka gelen olursa seni de almazlar dedim
Benim hem annem uzakta hem kayınvalide. Gerçi doğum başladı diye haber versek 3 saatlik yolda kv doğurmadan gelir o yüzden doğurup haber verdiricem. Annem zaten hemen gelemez. Hem yeğenime bakıyor hemde uzakta olduğu için. Bide ikisi bir arada olup evde daralmak istemiyorum

Annemlerle aynı şehirdeyim ben 20 dk lık yürüme mesafesi. Annem kalmaz gelir gider. Kayınvalidem başka şehirde olduğu için uzun kalır

Kızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dedi çok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
Canım kaç haftalıktın sen göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…