- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #35.101
Kesin düşünceleri değiştirmek zor ama sen her fırsatta dinletMantıklı. Şu aptamil ilk adımların bu konuyla ilgili eğitimi varsa ben onlarla görüştüğümüzde onu izliyor gibi yapayım. İllaki dinler ona da bir laf eder.
Evlenene kadar 48 dim. Evlendim 52 oldum. Tedaviye başladım 50 ye düştümBen de 2,5 kilo doğmuşum ama şimdi 80 kiloyum maşallah
Bu konuda da eşime uyarı yapayım
Kayınvalide mi anne mi bilmiyorum kucağından alıverdi bebeği annenin
Bu benEvlenene kadar 48 dim. Evlendim 52 oldum. Tedaviye başladım 50 ye düştümŞimdi bebeğim sağolsun 59 lardayım
Hahahahah iyi demişsinBu konuda da eşime uyarı yapayımben zaten hastaneye kimse gelmesin devlet olduğu için refakatçi alıyorlar sadece sende babası olduğu için alırlar başka gelen olursa seni de almazlar dedim
Çok basit doktor dedi ki yeni doğan bebeklerin alerjikmiş yüzü kesinlikle yüzünden öpmeyin diye uyardı.Kucağa verdikten sonra öper de dokunur da kontrolu kaybederim gibi geliyor.O yüzden bir süre hiç kucaga vermemeyi düşünüyorum,onda da ne tepki alirim bilemiyorum.
Hepimizin bunu düşünmek zorunda olması çok üzücü
Eşime kalsa annesi kaynım görümcem teyzesi teyzesinin eşi kızları gelecekler hiç dedim başıma iş çıkarma hastaneye gideriz hastaneden sonra eve gelince gelip görüp giderler kalmasınlar dedim hastalık yayılıyorHahahahah iyi demişsin
20 yaşında 50 kiloydum, 30’da 60, 40’a 70 başladım. 80 devam ediyorum.Evlenene kadar 48 dim. Evlendim 52 oldum. Tedaviye başladım 50 ye düştümŞimdi bebeğim sağolsun 59 lardayım
TamamdırÇok basit doktor dedi ki yeni doğan bebeklerin alerjikmiş yüzü kesinlikle yüzünden öpmeyin diye uyardı.
Ayaklarını öpün dedi dhshshdh
Elimizi yıkamadan kucağımıza almayacakmışız.
Bakın kızlar kuralı söylüyorum.
Mesela ne olmasın istiyorsanız doktor söyledi diyorsunuz hshshshshs
Aboww yok biz de 3 kişi. Anne baba kayınvalideEşime kalsa annesi kaynım görümcem teyzesi teyzesinin eşi kızları gelecekler hiç dedim başıma iş çıkarma hastaneye gideriz hastaneden sonra eve gelince gelip görüp giderler kalmasınlar dedim hastalık yayılıyorsu öpme ve fotoğraf çekme konusuna da bir şey uydursam ,
Ben de almıyordum evlenince bir 4 kilo aldım tuhaf hissettim20 yaşında 50 kiloydum, 30’da 60, 40’a 70 başladım. 80 devam ediyorum.hiç hayatımda kilo vermedim,hamilelik sonraları hariç, nasıl bir his bilmiyorum.
Kp ayrı o da gelir mi bilmiyorum ilk torun kendi annem babamda gelirse yandım işte hastalık çok diyip duruyorum şimdidenAboww yok biz de 3 kişi. Anne baba kayınvalide
Benim annem babam gelsin ya kıyamamKp ayrı o da gelir mi bilmiyorum ilk torun kendi annem babamda gelirse yandım işte hastalık çok diyip duruyorum şimdiden
Annem gelse bile kalacağı Max 1 hafta belli o kadar bile olmaz kv kp görümce için dedimBenim annem babam gelsin ya kıyamamannem kalsın istiyorum ilk gün yanımda
Benim hem annem uzakta hem kayınvalide. Gerçi doğum başladı diye haber versek 3 saatlik yolda kv doğurmadan gelirBu konuda da eşime uyarı yapayımben zaten hastaneye kimse gelmesin devlet olduğu için refakatçi alıyorlar sadece sende babası olduğu için alırlar başka gelen olursa seni de almazlar dedim
Annemlerle aynı şehirdeyim ben 20 dk lık yürüme mesafesi. Annem kalmaz gelir gider. Kayınvalidem başka şehirde olduğu için uzun kalırBenim hem annem uzakta hem kayınvalide. Gerçi doğum başladı diye haber versek 3 saatlik yolda kv doğurmadan geliro yüzden doğurup haber verdiricem. Annem zaten hemen gelemez. Hem yeğenime bakıyor hemde uzakta olduğu için. Bide ikisi bir arada olup evde daralmak istemiyorum
Canım kaç haftalıktın sen göremiyorumKızlar bir de bugün rahim ağzı uzunluğumun 2.4 olduğunu öğrendim, hep yat dediçok üzgünüm… Erken doğum da olabilir dedi… serklajli vs değilim… var mı bilginiz ya da benim gibi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?